Setari Cookie-uri

Exista undeva cursuri de design de interior?

Salut,
Exista cursuri de design de interior? Nu ma refer la facultate (asta stiu ca exista). Ma gandeam la ceva cursuri de cateva luni sau un an dupa care primesti ceva diploma sau un certificat de absolvire. M-ar interesa asa ceva.....Am absolvit deja o facultate si lucrez si din cate am inteles sectia de design interior de la facultatea de arhitectura dureaza 6 ani..... asa ca nici vorba de inca o facultate.
Dupa cum spuneam.... sunt interesata de niste cursuri care sa nu imi ocupe foarte mult timp. Ma pasioneaza design-ul si chiar as vrea sa invat.
Multumesc, Simina

Postat pe 17 Decembrie 2008 18:29
Buna!Da.La sala Dalles in Bucuresti,langa Intercontinental.
aez
Postat pe 18 Decembrie 2008 08:37
Simina,
Exista un asemenea curs la Eurocor. Il poti urma prin corespondenta, intr-un ritm la alegere, functie de timpul tau disponibil. Detalii gasesti pe http://www.eurocor.ro/cat-Design-interior-32.htm
Succes!
ghitza
Postat pe 18 Decembrie 2008 10:54
buna simina.si eu sunt interesata de cursurile de design interior.ai gasit ceva interesant?
valicarpo
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:02
Exista cursuri de design interior, chiar si eurocor avea un astfel de curs autorizat, insa poti cauta pe google sigur vei gasi ceva care sa te ajute
andra_alexandra
Postat pe 23 Ianuarie 2009 22:18
DA SUNT PE INTERNET CHIAR LA EUROCOR DAR MAI SUNT SI ALTE SITURI EU LA EUROCOR VR SA INCEP UN CURS DE ENGLEZA !
andreeabacau
Postat pe 24 Ianuarie 2009 13:01
De la: simina_raluca, la data 2008-12-17 18:29:28Salut,
Exista cursuri de design de interior? Nu ma refer la facultate (asta stiu ca exista). Ma gandeam la ceva cursuri de cateva luni sau un an dupa care primesti ceva diploma sau un certificat de absolvire. M-ar interesa asa ceva.....Am absolvit deja o facultate si lucrez si din cate am inteles sectia de design interior de la facultatea de arhitectura dureaza 6 ani..... asa ca nici vorba de inca o facultate.
Dupa cum spuneam.... sunt interesata de niste cursuri care sa nu imi ocupe foarte mult timp. Ma pasioneaza design-ul si chiar as vrea sa invat.
Multumesc, Simina

cursuri la FEG sau la fortele de munca
arm_ramona
Postat pe 6 Februarie 2009 21:51
cel mai bine te informezi de pe net dar sunt si in anumite reviste posibilitatea de a face aceste cursuri ,,de la distanta,,
mcmarimar2002
Postat pe 8 Februarie 2009 23:33
sal din pacate singurul curs este sa te duci la facultate eurocor e jucarie bine depinde la ce nivel esti ca sa te apuci acum de design ,cred ca ai ceva viziune sau putina creativitate :) iar la stat e foarte greu de intart
costin_craft
Postat pe 9 Martie 2009 00:15
CHIAR SUNT AUTORIZATE CURSURILE DE DESIGN INTERIOR DE LA EUROCOR?
SAU ITI ADUC BAGAJUL DE CUNOSTINTE NECESAR?
MULTI SUNT INTERESAT DE ACESTE CURSURI, DAR NU SUNT SIGURI DE CONSISTENTA CURSULUI
pui_de_lei
Postat pe 11 Martie 2009 12:51
2:51 CHIAR SUNT AUTORIZATE CURSURILE DE DESIGN INTERIOR DE LA EUROCOR?
SAU ITI ADUC BAGAJUL DE CUNOSTINTE NECESAR?
MULTI SUNT INTERESAT DE ACESTE CURSURI, DAR NU SUNT SIGURI DE CALITATEA LUI
pui_de_lei
Postat pe 11 Martie 2009 12:53
Ce intelegi prin "autorizate"?
Eu am facut cursul de design de la Eurocor, (defapt l-am cumparat si citit, n-am trimis temele si primit diploma) si mi se pare ok. Se poate face si cursul fata-in-fata, si ei zic ca se primeste diploma autorizata de ministerul muncii.
http://www.eurocor.ro/page.php?pageid=50
mka_condo
Postat pe 11 Martie 2009 13:04
cred ca in cadrul fostelor centre (scoli de arta si meserii) UCECOM SIGUR SANT AUTORIZATE DAR NU STIU CAT POTI INVATA DE ACOLO ar mai fii in cadrul liceelor de arta sau scolilor de arta aici se poate sa gasesti cadre bine pregatite dar nu cred ca se fac cursuri de genul celor de care esti interesata!!
gigibrbr_condo
Postat pe 15 Martie 2009 00:32
salut...daca esti realista...diploma in design nu inseamna mare lucru...daca vrei sa profesezi trebuie sa inveti singura mult, o diploma nu demonstreaza aproape nimic in design fara studiu personal...eu m-as pune sa studiez singur in locul tau. vezi datele mele aici: www.siludesign.blogspot.com
silu_condo
Postat pe 27 Martie 2009 10:36
eu am facut cursul de engleza afacerilor,am trimis si temele si am primit si diploma.merita sa incerci.chiar si eu ma gandeam sa ma inscriu la acest curs.te inscrii primesti pachetele cu lectiile in functie cum doresti tu si e ok.mie mi se pare destul de bune deoarece intelegi iti dau si exemple.acum cum crezi tu.
apropo de autorizare nu sunt autorizate cursurile prin posta,doar daca dai examenul final fata in fata.
o zi buna tuturor
RAZZATEO
Postat pe 4 Aprilie 2009 08:26
buna!poti face cursuri de design interior prin corespondenta...la eurocor...tu primesti acasa cursurile si temele...la sfarsitul cursului primesti o diploma care este recunoscuta la nivel european
andu30jaguar
Postat pe 4 Aprilie 2009 11:58
nu se gaseste de lucru nici in bransa asta, daca tu crezi ca e mare cautare...sa fi decorator de interioare nu e cine stie ce. important este sa cunosti culorile si felul cum se asorteaza. pe urma stilurile de mobilier, sa nu incurci piesele sa faci o varza din spatiu...si sa ai gust in alegerea decoratiunilor. dar cel mai important este sa stii sa asortezi culorile.tot important este sa cunosti autocad pentu a prezenta o schita realista a viitorului spatiu...ce nu cred ca vei face.
octopus
Postat pe 4 Aprilie 2009 18:48
Pentru a practica meseria aceasta am facut desen de la virsta de 5 ani si si cursuri ( intre 4 si 6 ore zilnic )toata perioada scolii pina m-am angajat ca designer de interior.Nici acum nu pot sa spun ca stiu tot deoarece mereu apar noutati care ma obliga sa-mi reformez stilul.Cei care fac Artele muzica sau sport sunt robii meseriei.Nu am avut copilarie , nici adolescenta ,deoarece a trebuit sa muncesc sa ma formez.Cine crede ca poate sa se numeasca designer dupa citeva cursuri facute in fuga se amageste .Este imposibil sa comasezi 15-20 ani de formare in citeva ore.Meseria aceasta cere daruire totala si sacrificiu si ...multi ani de truda .
valeanucarmen31_condo
Postat pe 4 Aprilie 2009 23:36
Daca designul interior e trudnic, va dati seama ce greu e sa fii asistenta!
Eu am scoala generala de arte plastice.
dr2000_condo
Postat pe 5 Aprilie 2009 07:19
Cel mai bine e sa cauti cu google orice open source tutorials si software pt. design interior (trebuie sa inveti bazele designului, culoare, spatiu,..materiale, patternuri, texturi...). NICI NU TE GANDI SA INVETI PRIN CORESPONDENTA! Daca nu poti plati un curs la Dalles sau la o facultate de profil, incearca sa iti faci prieteni acolo si sa te uiti la proiectele lor si la ce fel de practica fac.
Un software bun era Punch!Home Design - iti servea si daca erai un Arhitect, un inginer de instalatii sau un designer de interior(trebuie sa stii cate ceva si despre instalatii si electrotehnica, nu numai despre rezistenta materialelor si ceva constructii) Nu poti sa ii spargi clientului zidul de sprijin ca sa ii creezi mai mult spatiu, daca dupa aceea se prabuseste cladirea.
Multa Bafta!
Loanacristina
Postat pe 5 Aprilie 2009 11:30
Scuza-ma, nu am realizat ca nu ti-am zis si ce scoli ai putea face: arhitectura, constructii or instalatii si pentru partea de design cateva clase la o scoala populara de arta pentru grafica, merceologie si computer: prezentatii si business. Nu ar fi rau sa gasesti si o clasa de folosire a unui software in domeniu. Ceea ce vrei tu sa faci e un "business" si nu o "meserie". Trebuie sa stii ce faci si sa iti gasesti clienti, si sa te protejezi cu un contract sanatos inainte de a face modificari de structura la apartamente, sau alte minuni.
Loanacristina
Postat pe 5 Aprilie 2009 11:40
cred ca sunt cursuri de design interior la Sala Dales
17101967
Postat pe 5 Aprilie 2009 13:37
sunteti dementiali...cel mai tare dintre toate forumurile..... unul dupa altul ii taiati avintul...si daca o sa faca decorare de interior si nu design ce-o sa fie.???

era cineva la o firma care nu avea habar de nimic, invatase din mers cum se numesc esentele lemnului , stilurile de mobila in functie de unde proveneau si aranja dupa "bunu' gust" decoratiunile...vase, vaze, tablouri, panouri.
si directoarea firmei o trimetea ca specialista in toate magazinele. eu am terminat si liceul de arta, si facultatea...si stiu sa lucrez in 3D....si pe mine m-a dat afara.
octopus
Postat pe 5 Aprilie 2009 21:42
- Daca v-a dezamagit fotograful pe care la-ti avut la nunta, sau daca, pur si simplu, doriti ceva plin de mister si savoare, de poezie si candoare, dati-ne un semn si vom gasi un peisaj deosebit, un parc, o ferma in camp, o apa, o cetate, o stanca plesuva, sau orice altceva pe care a-ti dori sa va transpuneti imaginea de miri minunati, si vom face o sedinta foto, sau si video, deosebita. A va imbraca din nou in miri poate fi chiar o provocare. Nu ezitati!
V-au dezamagit fotograful si cameramanul? Trimiteti-ne DVD-ul si noi il vom prelucra, imbunatatindu-i calitatea si claritatea, si un foto sau videoclip minunat va vom oferi din materialul d-tra brut. Totul prin posta daca distanta este prea mare.
Iar daca evenimentul inca nu a avut loc, si doriti sa ramaneti de la acesta cu amintiri vii si minunat de proaspete si peste multi ani, contactati-ne. Vom fi partenerii d-tra fideli.

- Daca doriti si 12 porumbei albi la cununie, cu mare placere.

Phone 0744580054 sau 0742577082
fotografie_dragosp@yahoo.com sau eunescu09@yahoo.com
Ne puteti gasi si pe www:// dragospopescuphotography.blogspot.com sau pe eunescu09 sunphoto
eunescu09_condo
Postat pe 30 Noiembrie 2009 07:51
in primul rand trebuie sa inveti istoria artei/designului, desen - natura moarta + perspectiva, culoare/foto, compozitie, proiectare 3D (3D Max, Solidworks, Autocad + Corel si Photoshop) si desen tehnic.
si daca vrei sa faci o meserie din asta, nu-ti sugerez sa ramai in tara. in domeniul asta gasesti foarte greu de lucru in Romania, mai ales ca tara asta e in mocirla.
Bafta !
RON
Postat pe 19 Septembrie 2010 21:35
De la: RON, la data 2010-09-19 21:35:28in primul rand trebuie sa inveti istoria artei/designului, desen - natura moarta + perspectiva, culoare/foto, compozitie, proiectare 3D (3D Max, Solidworks, Autocad + Corel si Photoshop) si desen tehnic.
si daca vrei sa faci o meserie din asta, nu-ti sugerez sa ramai in tara. in domeniul asta gasesti foarte greu de lucru in Romania, mai ales ca tara asta e in mocirla.
Bafta !
deja ai distruso emotional tara asta este minunata mai, poti sa faci afaceri bune si poti la fel de bine sa te dezvolti mai bine decat altii afara , acolo sant lucrurile reglate iti va fii mai usor sa te afirmi , dar aici poti sa faci bani , multi bani daca esti destept si in altceva decat in design .
gigibrbr_condo
Postat pe 21 Septembrie 2010 08:25
Dragi cititori si cautatori de cursuri de design interior,
Ca sa va scap de experienta neplacuta prin care am trecut, va recomand sa nu faceti nici un curs de design interior la Universitatea Dalles.
La inceputul anului cu mare entuziasm m-am inscris si eu, cu speranta ca voi invata multe lucruri de la domni profesori. Sincer m-au dezamagit total si daca colegii cu care am terminat se apuca de amenajare interioara cu informatiile primite de acolo.... ....eu una nu as face..nici nu fac.
Ca sa stiti despre ce e vorba: nici macar bazele nu ne-au invatat( cum sa folosim culorile, informatii de baza de ce trebuie sa tinem cont si de ce nu) nu ne-au invatat cum sa facem un plan, un releveu...NIMIC!!!!ne uitam la carti scanate si comentam pozele...si cand am trimis un e-mail prin care le-am rugat sa invatam totusi lucrurile de baza, sau sa facem proiecte....raspunsul domnului profesor a fost ca "in cele trei saptamani cat ati lipsit am facut tot "(eu am fost trei saptamani in concediu)
Nici macar diploma nu am fost sa iau inca..ce sa fac cu ea daca habar nu am despre amenejare spatii???? Eu una mi-am propus asa fac ceva in viata si nu sa nenorocesc niste oameni....acum o luna am gasit o scoala: scoala Serban, si am fost la un curs demonstrativ, pot sa zic ca in cele patru luni de curs de la Dalles nu am auzit nimic din ce am auzit in cele patru ore la " scoala Serban"
Decizia este a voastra!!
kudika327948
Postat pe 31 Octombrie 2010 12:26
De la: Loanacristina, la data 2009-04-05 11:30:38Cel mai bine e sa cauti cu google orice open source tutorials si software pt. design interior ...


Poti sa folosesti pCon.planner pentru design interior.
http://www.facebook.com/pCon.planner
condo010101
Postat pe 3 Noiembrie 2010 10:51
buna ziua,

complet intamplator,cautand cursuri de design de interior, am gasit acest topic. nu mi-am imaginat cat de cautate sunt aceste cursuri iar faptul ca acest topic a rezistat din 2009 si are postari si in 2010 ma face sa cred ca decizia mea si a partenerei mele de a organiza un curs de design de interior este mai mult decat fericita. ne-am hotarat sa impartasim cu voi experienta noastra in design de interior si in business-ul acesta mai ales ca romania este o tara minunata in care ai nevoie de abilitati speciale sa te descurci prin jungla afacerilor. ne-a luat 4 ani sa gasim cativa furnizori seriosi si probabil o sa ne ia si mai mult sa ne obisnuim cu restul meldiului de afaceri romanesc. dar, cu pasiune, asa cum spunea cineva in acest topic, cu ani de experienta si muuuulta rabdare ne-am creat un nume in design, iar acum vrem sa daruim celorlati o parte din noi in aceste cursuri. pentru moment ele sunt incadrate in categoria cursuri de hobby, lucram la acreditatea cursului si a lectorilor, asa incat sa putem oferi si diplome cu recunoastere speram noi europeana. cursul este organizat pe module, primul modul care va incepe in luna martie se concentreaza pe designul rezidential, cel de-al doilea pe cel comercial. urmeaza sa pregatim un al treilea modul: design urban.

pentru cei interesati ne puteti contacta pe www.houseline.ro sau http://aurelia.houseline.ro.

va multumim si va asteptam cu drag

Radu Filip
partener
kudika358842
Postat pe 27 Ianuarie 2011 11:55
Imi pare tare rau sa spun asta, dar ai perfecta dreptate. Eu m-am inscris la cursul decoratiuni interioare din cadrul Universitatii Dalles, si sunt total dezamagita de ceea ce se face acolo. Suntem deja la jumatatea cursului si am facut foarte putine lucruri mentionate in programa. La ora se comenteaza carti scanate, foarte putine informatii cu adevarat folositoare. Am incercat sa vorbim cu profesorii, le-am spus ca suntem nemultumiti de cum se desfasoara cursul, dar nici o schimbare. Acum imi pare rau ca m-am inscris aici, ca am platit 1200 ron degeaba, se pare ca acest curs nici nu este atestat de Ministerul Invatamantului.
cristina21183
Postat pe 4 Mai 2011 12:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Spoturi de lumina 44 De la: vpacurici 11 Februarie 2010 17:54
Avon 3 De la: ymirsy 4 Aprilie 2011 21:01
CASA DE LA CURTE 4 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:29
muscatele de ghiveci 1 De la: condo001358 17 Martie 2010 12:14
placa beton cu fisuri 1 De la: rmariangeorge 6 August 2010 11:53