Setari Cookie-uri

Culori pentru amenajarea livingului

Buna ziua tuturor, am nevoie de un sfat legat de combinarea de materiale de finisaj pt pereti si podea, culori si/sau nuante, pt amenajarea unui living avad in momentul de fata doar o mobila de culore wenge, renovata, in stilul anilor 1910.
IzzyEs
Postat pe 4 Martie 2009 10:21
Si eu am aceiasi problema. Am parchet de bambus, nuanta mai inchisa si nu pot sa ma hotarasc ce culoare sa fac peretii si ce mobila sa asortez apoi.
julia0507
Postat pe 5 Martie 2009 07:49
perdele culoare deschisa bej cu auriu si toate accesoriile cu auriu
luminitagrigoriu
Postat pe 5 Martie 2009 08:09
De la: luminitagrigoriu, la data 2009-03-05 08:09:11perdele culoare deschisa bej cu auriu si toate accesoriile cu auriu
kudika076978_iasomie
Postat pe 5 Martie 2009 08:14
Mobilei wenge i se asorteaza un perete de culoare crem sau orice culoare calda pe care apoi va trebui sa o regasesti in decoratiuni,draperii si canapea(daca nu o ai deja)
Nu ai spus ce culoare are parchetul si daca esti deschisa la ceva modern sau vrei ceva mai ...''domestic''!
Daca vrei sa te ajut in aceasta problema mai departe poti sa -mi scrii la adresa de mail coca21coca12@yahoo.com si iti pot arata diferite idei de design din care sa-ti alegi ce vrei si ce te caracterizeaza.....caci nu stiu ce ai vrea sa gasesti cand vii acasa....ori ceva princiar(plin de auriu) sau ceva care sa te remonteze (culori vii care sa te stimuleze)
O zi buna ,
Coca
valericao
Postat pe 5 Martie 2009 08:19
bej cu argintiu acuma nu stiu ai argintiu simplu pentru ca eu as fi mersc pe ceva patinat mi-ai spus ca mobila e din 1910
luminitagrigoriu
Postat pe 5 Martie 2009 08:31
buna

Eu am un parchet inchis , mobila venghe, canapeaua gri cu maro inchis peretii portocalii si nu stiu ce perdea si draperie sa pun
va multumesc

Ma puteti ajuta cu un sfat???
dmc_condo
Postat pe 5 Martie 2009 09:22
Multumesc tuturor pt sugestii, am sa va descriu in cateva cuvinte ideea mea: deoarece livingul are o bolta, pe peretele respectiv ma gandeam sa pun tapet ce imita zidaria de caramida, peretele cel mai lung si luminat l-as face caramiziu intens sau granat, ceilalti doi pereti crem iar tavanul alb. Pentru podea nu am nici o idee, evident voi pune laminate insa nu stiu ce culoare si nici ce imitatie de fibra lemnoasa. Mobila fiind din 1910, ca sa nu para un aranjament batranesc m-am gandit sa achizitionez o pictura sau doua, de dimensiuni mari, cu motive geometrice si culori intense, sa zicem in stil Picasso. Astept din nou sugestii si deasemena ... critici.
IzzyEs
Postat pe 5 Martie 2009 10:34
Buna ziua!Noi numai ce am achizitionat un apartament si in sufragerieam pus usa si parchetul pe culoare de castan ,peretele pe care cade lumina e rosu puternic si cel de langa el e alb.....dar pe acesti pereti e pe fiecare desenat cu vopsea un cod de bare (pe cel rosu cu alb si pe cel alb cu rosu) de lungime mare...peretele are cam 4 metri iar desenul 2,5m ......a iesit superb dar trebuie sa investiti in pigment de culoare pentru a iesi asa cum iti doresti(la culoriile foarte tari asa cum am folosit eu)...in rest camera e alba cu mobila pe culoare de nuc si 2 ghivece imense de feriga ,cu perdea din perete in perete verde praz....asa mi-am vazut eu sufrageria si sunt foarte fericita ca a iesi splendid....noroc in alegeri
madaroxi280
Postat pe 5 Martie 2009 12:36
pentru cei interesati sa decoreze elegant si nu foarte costisitor un spatiu, va recomand si www.codrina.ro !

aici veti gasi o oferta generoasa de tablouri, lux la preturi rezonabile!

va urez o primavara plina de bun gust !
IQart
Postat pe 5 Martie 2009 13:22
perdea maro(cafea cu lapte) cu dungi finute portocalii
luminitagrigoriu
Postat pe 5 Martie 2009 15:45
nu pune tapet care sa imite caramida nu merge cu mobilierul si da o senzatie de rece pune un tapet cu matase
luminitagrigoriu
Postat pe 5 Martie 2009 15:47
buna seara ,a-si dori citeva adrese de linkuri cu amenajari interioare,preferabil cu prezentare.
va multumesc
ioan_mircovici
Postat pe 5 Martie 2009 19:00
Unui parchet inchis la culoare pe care ai asezat mobila wenge(sper ca nu prea multa....adica tot peretele+inca unul.. ) peretii portocalii..(toti????? sau doar unul...?)
langa canapea gri cu maro ....nu merge decat o perdea diafana alba si o draperie in care sa fie insertii de oranj foarte pal ...si-ti trebuie neaparat un covor care sa aiba legatura cu oranjul din draperii si decoratiuni la fel!!!
Nu uita de o floare care sa dea viata camerei!!!!
Coca
valericao
Postat pe 5 Martie 2009 20:53
Eu am combinat ocru80% si violet20% si imi place tare mult.Bafta
maryan_tm
Postat pe 7 Martie 2009 11:42
buna, pt. DMC. Poti asorta o perdea bej cu portocaliu.
florinutza2001
Postat pe 9 Martie 2009 09:01
Pentru DMC Buna seara !!! Daca nu ti-ai luat perdea inca , poate te pot ajuta si eu cu o parere . Avand in vedere ca ai parchetul si mobila inchise la culoare...dar si canapeaua...categoric trebuie sa mai....luminezi putin camera... Pornind de la cealalta culoare existenta , portocaliu ,presupun ca nu e o culoare..tare , cred ca perdelele ar trebui sa fie de aceeasi culoare , ma rog ,cu cateva tonuri mai deschisa , o textura fina , gen "organza " . Aceasta te va ajuta sa dai impresia de spatiu mai mare , peretii nefiind "intrerupti " de perdea De asemeni ,poate adaugi si un obiect decorativ , de culoare portocalie . O veioza cu abajur in aceleasi tonuri ti-ar fi de folos si ar oferi putina intimitate camerei. Daca vrei ,poti reveni cu detalii si in masura in care sugestiile mele sunt pe gustul tau ,te pot ajuta cu placere. Succes !
libra66
Postat pe 25 Martie 2009 21:15
buna ziua
nu prea le am cu culorile poate cineva sa ma ajute am in living un perete gri si restul alb canapelele au huse ce culori de auriu maro si bej masuta si o comoda culoarea lemnului pardoseala ceramica alb murdar cu puncte mai mari si mici perdele albe covorul bej maro visiniu lampile albe. credeti ca ar trebui sa scimb husele canapelelor cu ceva verde albastru gri? am o planta mare verde pe o masuta cu placa de peatra si piciore din fier negru in coltul de langa geam poate cineva sa imi dea un raspuns urgent pentru ca saptamana viitoare am un eveniment importat si multi musafiri pliiiz multumesc mult

adriana14_condo
Postat pe 12 Septembrie 2009 14:11
"High Expectations" by Codrina
www.codrina.ro

Ca sa decorezi o casa, ai nevoie de idei, bani, curaj si rabdare. Daca tocmai sunteti pe punctul sa faceti asta, in mod cert veti avea ... "High Expectations"!

Nu este numele unui film si nici un titlu de carte... HE by C este numele unei colectii de tablouri art deco ce va va satisface in mod cert setea de frumos precum si orice pretentii legate de stilul locuintei voastre.

HE by C se adreseaza persoanelor cosmopolite si independente, si, in general, tuturor celor care incearca sa-si transforme locuinta intr-o mica opera de arta. Are un stil eclectic, se caracterizeaza prin foarte multe contraste, iar geometrizarea formelor poate da un aer de pretiozitate incaperii pe care ati accesoriza-o cu un astfel de tablou.



Tablourile cu personalitate din aceasta colectie - pictura abstracta non- figurativa, tehnica de ulei pe pinza cu insertii de alte materiale - relief pe panza, creeaza un efect spectaculos. In plus, aceste tablouri pot constitui cadoul ideal. Va asiguram sprijinul in cautarea si gasirea picturilor care va definesc cel mai bine locuinta sau biroul si va asteptam cu drag solicitarile la:


IQ art
0747.633.494
comanda@iqart.ro
IQart
Postat pe 12 Decembrie 2009 02:51
Buna.Iti pot da cateva sugestii...sau mai bine intra pe profilul meu si uitate la arta pe pereti.Poate te inspira.
anamaria_ion
Postat pe 1 Martie 2010 12:01
.
miu_tudor
Postat pe 4 Martie 2010 17:00
As dori si eu un sfat pentru amenajare living. Am mobila deschisa la culoare,parchet deschis, culoarea fagului , as dori sa inveselesc camera si nu stiu ce culoare sa mi cumnpar la covor si perdele. Daca poate cineva sa mi dea un sfat, va multumesc.
elvy_condo
Postat pe 14 Aprilie 2010 09:23
Daca totul este de culoare deschisa, atunci poti cumpara un covor in culori vii si cu motive mari,care sa invioreze atmosfera. Perdelele pot sa preia culoarea deschisa a covorului, iar draperiile culoarea inchisa.
Mihaela09_condo
Postat pe 17 Aprilie 2010 20:23
buna ziua tuturor
poate ma puteti ajuta si pe mine cu cateva sugestii
trebuie sa zugravesc livingul si nu ma pot hotari la nuante....vreau si ceva tapet
am canapea si fotolii de piele un crem spre galben.. parchet si usi de lemn masiv culoarea stejarului si mobila wenghe spre negru....
exclud vedele c nu imi place si visiniul ca parca e pe la toata lumea....
cruciatu_alina
Postat pe 28 Septembrie 2010 00:12
o culoare orange sau ceva din nuanta portocaliu deoarece ai mobila culoare inchisa si canapeaua deschisa la culoare
luminitagrigoriu
Postat pe 28 Septembrie 2010 19:29
Ce sugestii imi puteti da pentru urmatoarea situatie din livingul meu: un perete verde, parchetul si restul peretilor precum si usile albe, mobila wenge cu mici nervuri crem (sesizabile doar din apropiere) si canpea crem cu sezutul dungulite maronii ne nuante diferite. Ma intereseaza cateva sugestii de design interior. Multumesc anticipat
neamtzy
Postat pe 29 Octombrie 2010 13:15
pe ...peretele verde ii ...uti ...o dunga rosie...
BEL_AMY1
Postat pe 29 Octombrie 2010 13:25
ms, mi-ai fost de mare ajutor
neamtzy
Postat pe 29 Octombrie 2010 16:15
De la: IzzyEs, la data 2009-03-04 10:21:59Buna ziua tuturor, am nevoie de un sfat legat de combinarea de materiale de finisaj pt pereti si podea, culori si/sau nuante, pt amenajarea unui living avad in momentul de fata doar o mobila de culore wenge, renovata, in stilul anilor 1910.


eu as face peretii albi, pt a pune in valoare mobila, inteleg ca este mai deosebita, si as alege perdele crem din organza cu ceva modele fine facute cu auriu, sau poti oppta pt perdele albe din organza si niste draperii crem
visan_georgiana
Postat pe 29 Octombrie 2010 16:17
De la: neamtzy, la data 2010-10-29 16:15:38ms, mi-ai fost de mare ajutor
BEL_AMY1
Postat pe 30 Octombrie 2010 10:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum credeti ca trebuie sa reactioneze partenera? 8 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 20:05
Dau randament panourile termice???? 1 De la: condo003429 15 Martie 2010 11:32
HElp mee va rog...cum sa zugravesc????? 4 De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 00:55
Lenjerie de bumbac 100% 2 De la: kiss_my_ass 6 Octombrie 2011 12:52
CAUT COLABORATORI 4 De la: cryssta_2000 10 Martie 2010 13:16