Probleme cu vecinii din bloc

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
lilicamaria2004 Avatarul lui lilicamaria2004

4 mesaje
Membru din: 20/01/2009
Oras: bucuresti

Buna!
Am o mare problema (nu numai eu, ci si ceilalti vecini din bloc): avem o vecina care de multi ani de zile nu isi mai plateste intretinerea. Datoriile ei au ajuns la 8000 de ron si continua sa creasca. Nimeni nu indrazneste sa faca reclamatie deoarece ne-a amenintat ca ne da foc la apartamente. In toata aceasta chestie sunt doua lucruri care ne deranjeaza pe toti extrem de tare:
1. nu isi plateste intretinerea nu din lipsa banilor, ci din cauza ca toti banii pe care ii ia pe pensie (cati naiba o fi avand) ii da pe oase pentru caini. Are cativa aciuati la scara blocului, daca ne vin musafiri in vizita trebuie sa-i asteptam la intrarea in bloc si tine unul in apartament. Si pe deasupra tot ea comenteaza pe toata lumea ca unul face mizerie pe scara, altul nu a salutat-o, altul cine stie ce a mai facut...
2. administratorul e un om batran si bolnav, care nu vrea sa se complice (poate ii e si lui frica) si nu face reclamatie. Din cand in cand administratorul ne spune ca e in proces cu vecina asta, dar nu ne arata nici un act; e un subiect tabu, nu stim cine ne poate "turna".
La noi in bloc majoritatea suntem tineri, avem servicii, ne intalnim mai mult seara si fff rar si nu avem timp sa preluam administratia blocului. Din pacate nu avem nici un cuvant de spus, tocmai datorita faptului ca nu avem timp sa ne implicam in problemele gospodaresti. As vrea sa fac o reclamatie la primarie sau unde o trebui, dar mi-e teama sa nu se afle...
S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema? Va rog din tot sufletul sa-mi dati un sfat, nu am de gand sa o am vecina o viata intreaga (are vreo 40-50 de ani, nu moare prea repede, Doamne, iarta-ma)!!!
Raporteaza abuz de limbaj
arm_ramona Avatarul lui arm_ramona

40 mesaje
Membru din: 7/11/2007

eu spun sa se afle
1. o reclami la protectia animalelor
2. suni la politie si spuneti ca aveti o vecina care va amenita cu focul si ca va este frica sa nu patiti ceva si sa vezi ce frumos o duc la nebuni pt vreo doua saptamani si ii baga niste calmante
3. anuntati hingherii

toate astea in acelasi timp si ai scapat de vecina, dupa asta nu o sa aiba dansa curaj sa se mai vada cu voi si de fiecare data cand deschide gura suni la politie sa o duca la nebuni pentru ca va amenintat si asa o data de doua ori si apoi va fi dansa terorizata de voi.

Raporteaza abuz de limbaj
kudika468746 Avatarul lui kudika468746

2 mesaje
Membru din: 9/11/2011

Dupa parerea mea, chiar daca nu aveti oficial o asociatie de locatari, o puteti da in judecata pe aceasta persoana. Puneti mana de la mana ceva banuti, mergeti frumos la un avocat, dati- o in judecata, adunati marturii graitoare etc si dupa ceva vreme, dupa ce o acuzati oficial de iresponsabilitate, indiferenta si multe alte lucruri, veti avea castig de cauza, chiar sansa de a o vedea cu proprire pe pensie pt neplata datoriilor.
Fosta membra Kudika.ro
La 45-50 ani e iesita la pensie? Daca e iesita pe caz de boala , pensia e si asa jalnica ..ma mir de unde are si de oase.
Inteleg ca nu plateste intretinerea , dar lumina? Lumina stiu ca se taie la neplata a catorva facturi.Acolo ce a facut?
Si cum au spus si ceilalti cel mai bine faceti reclamatie .