obiecte decorative unicat din material ceramic

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
hopsiio Avatarul lui hopsiio

13 mesaje
Membru din: 9/08/2009

aici;
keramischart.blogspot.com/2009/03/obiecte-decorative-si-lucrari-...
si aici;
keramischart.blogspot.com/
Raporteaza abuz de limbaj
hopsiio Avatarul lui hopsiio

13 mesaje
Membru din: 9/08/2009

casete din material ceramic pentru bijuterii si obiecte personale;
keramischart.blogspot.com/2009/08/spune-mi-drept-unde-le-tii.html
Raporteaza abuz de limbaj
IQart Avatarul lui IQart

49 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Oras: bucuresti

"High Expectations" by Codrina
www.codrina.ro

Ca sa decorezi o casa, ai nevoie de idei, bani, curaj si rabdare. Daca tocmai sunteti pe punctul sa faceti asta, in mod cert veti avea ... "High Expectations"!

Nu este numele unui film si nici un titlu de carte... HE by C este numele unei colectii de tablouri art deco ce va va satisface in mod cert setea de frumos precum si orice pretentii legate de stilul locuintei voastre.

HE by C se adreseaza persoanelor cosmopolite si independente, si, in general, tuturor celor care incearca sa-si transforme locuinta intr-o mica opera de arta. Are un stil eclectic, se caracterizeaza prin foarte multe contraste, iar geometrizarea formelor poate da un aer de pretiozitate incaperii pe care ati accesoriza-o cu un astfel de tablou.
Tablourile cu personalitate din aceasta colectie - pictura abstracta non- figurativa, tehnica de ulei pe panza cu insertii de alte materiale - relief pe panza, creeaza un efect spectaculos. In plus, aceste tablouri pot constitui cadoul ideal. Va asiguram sprijinul in cautarea si gasirea picturilor care va definesc cel mai bine locuinta sau biroul si va asteptam cu drag solicitarile la:

IQ art
0747.633.494
comanda@iqart.ro
Raporteaza abuz de limbaj
Sarbatori luminate !