Probleme cu centrala electrica

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Tiberiu_condo Avatarul lui Tiberiu_condo

1 mesaj
Membru din: 29/12/2009
Oras: alexandria

Buna ziua ,

Azi am intrat pentru prima data pe acest sait in cautarea unui raspuns la problema care ma supara de vreo luna incoace .
Am o casa nouA , bine izolata , prevazuta cu tevarie pentru incalzire prin pardoseala . Am folosit ca sursa de caldura o centrala electrica trifazata de 15 Kw de la Romstal . La inceput cele 6 circuite de incalzire nu functionau toate , ci doar cate 2-3 in mod aleator . Mi s-a spus ca este aer in instalatie si au venit de 7-8 ori sa-l scoata . Necazul este ca din cauza inertiei termice trebuia sa astept cel putin 3 zile ca sa vad efectul . Ulterior au spus ca pompa de recirculare are debit prea mic si au schimbat-o cu una mai mare . S-au incalzit acum toate circuitele din casa , dar ramane problema aerului . Tevaria a fost probata la instalare la 6 atmosfere timp de 2 luni si nu prezinte nici un fel de neetanseitate . Centrala are un ventil special pentru eliminarea aERului , la fel si distribuitorul care alimenteaza circuitele . Presiunea in instalatie nu scade , nu sunt pierderi de antigel , dar cam intr-o saptamana trebuie scos din nou aerul din instalatie . CINE MA POATE AJUTA CU UN SFAT PANA NU TRECE TOATA IARNA SAU PANA CAND NU AJUNG LA OSPICIU ?
Raporteaza abuz de limbaj
colceag Avatarul lui colceag

4 mesaje
Membru din: 27/11/2007

Raspuns: Cine a proiectat instalatia de incalzire si capacitatea centralei termice. Daca nu un instalator care sa calculeze cele de mai sus, sa analizeze instalatia si centrala.
In cazul in care cei de la Romstal (pe baza unui plan al cladirii BUN, furnizat de dvs.) au montat instalatia de incalzire atunci ROMSTAL.
Raporteaza abuz de limbaj