Postat pe: 6 Mai 2010, ora 12:10
buna ziua.poate cineva sa ma informeze in legatura cu acest tip de izolatie.pret,toxic sau nu,spuma vs polistiren.va multumesc.

Mai multe
De la: raiders, la data 2010-05-06 12:10:11buna ziua.poate cineva sa ma informeze in legatura cu acest tip de izolatie.pret,toxic sau nu,spuma vs polistiren.va multumesc.Astazi am avut ocazia sa ma informez exact, si direct la un producator al acestei spume poliuretanice folosite pentru izolatii, in Fr., si mi-au aratat catalogul lor cu comparatii, echivalente cu alte tipuri de izolatie, am retinut pentru aici raportul fata de polistiren:![]()
De la: WWW_IZOLATII_RAPIDE_RO, la data 2010-05-16 11:45:56In cazul in care nu stiati acest termosistem este un produs natural din fibra de trestie de zahar nu vad cu ar putea sa fie toxic un produs natural -- este chiar recomandat celor care sufera de astm sau alte probleme respiratorii -- mai informativa daca tot dati raspunsuri pe forumRaspuns gresit, 0 puncte.
De la: condo003902, la data 2010-05-21 15:12:53Ma intereseaza o izolatie cu spuma in pod,rog firme serioase...caut de mult.------------------------------------------------------ DIN CE ZONA A TARI SANTETI ? -- MA PUTETI SUNA - 0723506937