Setari Cookie-uri

sf Miercuri ,o forta malefica sau poate doar o inchipuire de a mea

stai linistita ... si mie mi s-a intamplat .. nu e nimic grav .. dar m-am interesat si eu atunci ... si am realizat ca nu e nimic iesit din comun ... este de fapt o afectiune, numita paralizia somnului(parasomnie) si nu este fizic daunatoare ... uite iti las un site ... unde poti citi mai multe .. sper sa te ajute http://olumemicamicadetot.wordpress.com/2009/01/22/paralizia-somnului/ asa ca nu te speria ...
Alex1791
Postat pe 24 Iulie 2010 10:19
da f ciudat..eu te sfatuiesc sa fii mai aproape de D-zeu , sa te rogi si sa crezi in el ca totul va fi bine....
jeanpierre
Postat pe 24 Iulie 2010 10:24
lucru acesta sa intamplat sh unui prieten de-al meu sp rugaciunea "tatal nostru" in momentele acelea ...sau mergi la un duhovnic !!!
kudika012227
Postat pe 24 Iulie 2010 10:28
sa stii ca oglinzile intr-o casa nu trebuie niciodata orientate catre ferestre pt ca ele capteaza energii negative, deci sa nu fie niciodata asezate opus la 180 grade fata de fereastra. este ceva legat de principiile feng-shui. citeste mai mult despre aceasta stiinta.
sciupala
Postat pe 24 Iulie 2010 10:35
buna. Si eu am avut ceva experiente de genul. Mi s-a intamplat sa fiu singura in casa, noaptea si m-am pus in pat. Eram intoarsa cu fata la perete si am simtit o prezenta apoi am auzit pe cineva strigandu-mi numele. Insa nu m-am intors. Totul o sa fie bine.
Monykza
Postat pe 24 Iulie 2010 10:36
referitor la ceea ce ai scris....
Nu stiu cat de mult cunosti tu despre oculism...dar ceea ce ti s-a intamplat poate fi explicat intr-o mare masura
de aceasta stiinta(ca sa ii spun asa)...
Asta depinde daca u crezi in spirite sau nu...
Poate ar fi mai bine daca ti se mai intampla sa ceri ajutorul unui preot bun...
kudika131167
Postat pe 24 Iulie 2010 11:08
Dragele mele
Va pot spune ca unul din duhovnicii care au cu adevarat putere asupra acestor entitati este parintele Horga de la schitul Poiana, Calugareni din Suceava. Cine ea legatura cu dumnealui are rezultate fantastice, si bineinteles si o credinta mare in Dumnezeu.
Dumnezeu va ajute.
kudika123276
Postat pe 24 Iulie 2010 11:14
mda....am citit tot ca ati scris pe forum.....eu cred in fazele astea...mama mea a patit o faza silmiara....niste pers,rude de ale mele s-au jucat q biblia intr-o noapte la mn in casa si au chemat spirite rele....a fost apoi o perioada aiurea....p mn una nu m-a afectat decat foarte putin. te sfatuiesc sa faci o sfectanie si sa te rogi sau macar sa te inchini in fiecare seara inainte sa te bagi la somn. ai grija de u
mitzy_me
Postat pe 24 Iulie 2010 11:17
Poate ar fi bine sa stie si medicul tau de familie.Poate fi o oboseala sau din cauza caldurii sau a schimbarilor frecvente de temperatura.Ar fi indicat seara un ceai de sunatoare alternat cu ceai de tei,10 zile de Magne B6.
kudika016897
Postat pe 24 Iulie 2010 11:18
De la: swetty23, la data 2010-07-21 18:49:07Aseara am patit ceva straniu ,nici macar nu stiu cum sa va explic ca sa nu cumva sa radeti de mine , m-am pus in pat sa dorm a durat vro cateva minutele pana am reusit sa imi gasesc locul ,reusind sa ma asez si sa incerc sa inchid ochii sa dorm ,mi-am plimbat ochii pe pereti ,iar la un moment dat m-am uitat in oglinda de pe perete (am o oglinda pe perete in care se poate vedea geamul de la apartament,si in care poti vedea afara )si am vazut o silueta de femeie frumoasa cu par pana aproape de coate care statea cu mainile in sold nu am stiut ce sa cred (nu eram adormita )aceasta silueta am vazut-o prin oglinda cum statea in fata geamului de la apartament (stau la et 5) apoi in nebunia mea mi-am zis :"e nu are cum sa intre"apoi dandu-mi seama ca este deschis geamul la baie m-am panicat .Dupa cateva secunde am simtit cum imi amortesc mainile si gura si simteam ca nu mai ma pot misca , stateam cu mainile pe piept exact cum sta un decedat cu degetele impreunate .Eram amortita si nu ma puteam misca si nu puteam vb ,am incercat sa tip sau sa gem si nu am reusit si apoi am inceput sa spun rugaciunea in andul meu Tatal nostru .si sa ma inchin cu limba ,nu stiu cat a durat dar pt mine au parut minute intregi ,dupa care tot rugandu-ma am reusit sa simt cum mainile m-i se dezmortesc. Am mai stat vreo 5 minute si apoi am simtit ca si cum cineva ar fi plecat din incapere ..V-as ruga sa imi spune-ti ce poate sa fie ........nu am nici o idee .....
Esti sigura ca nu ti-a fost foarte rau si te-ai speriat?
twincle
Postat pe 24 Iulie 2010 11:21
E vorba despre paralizie in somn. Daca fenomenul nu se mai repeta, poti sta linistita. Nu te mai gandi la ce a fost si scoate-ti din minte prostiile. Au mai fost teme de genul pe kudika; da si tu search si ai sa vezi. E prea mult de explicat.
Micael
Postat pe 24 Iulie 2010 11:28
Eu sunt pasionata de anumite filme horror, si am si eu inchipuiri cand ma uit singura, simt prezente, aud, etc. Mi s-a intamplat si mie sa simt o forta malefica care parca vroia sa-mi ia sufletul. Fetelor va panucati degeaba; astea sunt inchipuiri, va joaca mintea feste, dar cand esti dezinformat si crezi in toate tampeniile babesti si ilogice, asa se intampla. Informati-va, dar nu din surse ezoterice si religioase. Educatia romanilor e tare precara, invatati sa ganditi, nu sa credeti in toate tampeniile cu sf. miercuri.
carstea280983
Postat pe 24 Iulie 2010 11:29
Eu una nu inteleg toate aceste lucruri pe care le povestesti tu sau alte fete ...tot ce pot sa spun e ca, dupa ce am vazut un film ingrozitor, cel mai, dupa mine (the ring), m-am dus acasa si m-am culcat, am visat ca m-am trezit, parea foarte real dar sigur a fost vis, si plapuma a luat in greutate pe mine, si "ceva" o tragea cu incetineala spre picioare, astfel ca imi apasa tot corpul, si dintr-o data s-a tras mai repede, moment in care m-am trezit speriata si eram dezvelita. Oi fi zis si eu vreo rugaciune, nu mai tin minte, insa sunt sigura ca a fost un vis influentat de acel film ingrozitor. Intr-adevar trebuie sa fii foarte "bazat" pe credinta ta, si atunci nu te poate atinge nici un rau, cred eu, pentru ca de o bucata de vreme dorm singura, sotul fiind pe traseu prin tara, si nu e nimeni in casa, astfel ca nu ma simt bine singura...am acele sentimente de nesiguranta, de "cineva" prin camera, insa mereu deschid ochii mari si nu e nimic, e numai sentimentul acela de singuratate, care poate determina acest lucru. Mereu imi spun ca nu se poate sa fie nimic, si chiar nu e, mereu imi spun ca Dumnezeu e cu mine si ca totul o sa fie bine, efectiv asa, si totul e la locul lui atunci, camera arata chiar bine si eu simt liniste in suflet. Despre asta e vorba, despre sanatatea spirituala pe care o are fiecare, si mintala. Nu trebuie sa intri in panica, trebuie doar sa nu exagerezi cu acele feelinguri, atat. Pup si have faith! Asta e totul!
diana43
Postat pe 24 Iulie 2010 11:30
no...ar trebui sa fiu geloasa? casa mea are 100 de ani...niciun buhuhuu,zdrang sau scart....o! ba da! uneori scartaie podeaua...am crezut ca e de la varsta!o fi altceva?
_oktober_
Postat pe 24 Iulie 2010 11:31
Draga mea,eu cred ca trebuie sa renunti la superstitii gen ca oglinda este un spatiu de trecere a ,,spiritelor,,. sau luna plina.Cred ca rezolvarea la problemele tale este in mod clar o sfestanie in casa ,iar apoi spovedania si impartasirea.Uite si eu sunt o fire foarte sperioasa si nu ma pot uita la filme de goaza pentru ca automat visez acele lucruri.In ultimul timp de cand am facut prostia sa merg la niste cunostinte care ,,dau in carti,, am stari de panica noaptea,agitate continuua si simt ca si cand ar mai fi cineva in camera si nu pot adormi,spun rugaciunea inimii si parca ma mai linistesc dar foarte tarziu.

Gandeste-te ca aparitia,,acelei fiinte,, poate poltergeist dupa cum descrii tu, este ingaduita de Dumnezeu,este un semnal de alarma ca credinta ta este slaba si trebuie sa faci o schimbare.Da rugaciuni la manastirea Radu Voda(este aproape de bd Unirii) parintii de acolo sunt foarte inimosi.Mult succes!
Carla
karladiana88
Postat pe 24 Iulie 2010 11:31
eu sincer te cred pt ca exista asemenea intamplari. nu stiu ce poate sa fie dar am mai vazut pe discovery intamplari de genul acesta si daca exista dumezeu exista si diavol.
nickol_200
Postat pe 24 Iulie 2010 11:46
De la: ea_she, la data 2010-07-24 07:09:15Nu trebuie sa intri in panica, dar nici sa ramai indiferenta. Cum nimic nu este intamplator in viata aceasta, nici aceasta aparitie nu este.
Sfanta Miercuri nu poate fi asemanata cu o forta malefica, indiferent ca te gandesti la personajul mitologic (intotdeauna pozitiv, avand grija de oameni si de animale), fie la persoana sfanta cu care este identificata. Insusi titlul articolului tau dovedeste faptul ca esti in necunoastere. S-ar putea ca aceasta aparitie sa fie un semnal de alarma pe care ti-l trimite Dumnezeu.
O sa ti se para ciudat, dar afla ca nimic nu se intampla fara voia Lui. Daca stii despre Iov, stii si faptul ca diavolul l-a ispitit numai atat cat Dumnezeu i-a promis (Iov este cel care spunea "Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, fie numele Lui binecuvantat!").
Daca ai avut o stare de inconfort si daca linistea a aparut ca urmare a semnului sfintei cruci si a rostilrii Rugaciun ii Domnesti, inseamna ca aparitia nu a fost una benefica. Din nou iti spun ca nu trebuie sa te temi, dar trebuie sa iei masuri.
Masurile nu sunt simple de loc. De aceea, oamenii adesea apeleaza la "ajutorul" celor care nu se afla in pronia lui Dumnezeu (descantatori, vrajitori etc.). Acestia isi fac treaba, dar .. cu ce risc? Ai auzit de pactul mefistofelic, presupun...
Ei b ine, daca vrei sa stii ceea ce ai de facut pentru a te afla in grija lui Dumnezeu, afla ca trebuie sa iei legatura cu un preot (cel pe care ti-l alegi, care ti se pare mai potrivit, unul cu care sa poti comunica si care sa iti raman duhovnic). O sa incepi cu spovedanie (poate si impartasanie, daca preotul considera ca poti sa o primesti), participare la Sfanta Liturghie, la Sfantul MAslu, sfestanie in casa, poate niste acatiste pe care sa le citesti acasa, cu binecuvantarea preotului.
Cred ca ar trebui sa iei aceasta aparitie ca un semnal pe care ti-l trage Dumnezeu ca sa te intoarca acum cu fata catre El.
Si nu pierde din vedere ca Dumnezeu nu face nimic inutil, deci daca ti-a dat acest semn inseamna ca te considera o persoana care poate sa il foloseasca.
Cat priveste comentariile atotcunoscatorilor de pe forum, lasa-i sa ne bucure de propriul sarcasm...
P.S. Daca esti ortodoxa si vrei sa ramai asa poti sa ai incredere in cuvintele mele, dat fiind faptul ca sunt profesor de religie. Si catolica sa fii, tot asta ar trebui sa faci, doar ca vei contacta un preot catolic, evident.
Maria

cred ca ai vrut doar sa te bagi in seama...si mai zici ca esti profesor...de religie?!?!
am pretentia (EU)de la toti cei care afirma ca sunt profesori ca au un dram de cultura...si ca ii invata pe cei novice in ale religiei ceva cu adevarat si nu ceva habotnic ceva ce nu are a face cu esenta religiei.
cu ce este mai bun un preot catolic dacit unul ortodox sau musulman sau iudaic sau mozaic..sau ce doamne alta religie o mai avea? deci daca au har nu conteaza cultul din care fac parte. datorita astora ca voi ...se mentin rupturile si diferetele de abordare a religiei...de intelegere a ei ca un tot unitar.mai bine nu mai postai ultima fraza.
RUY_BLAS
Postat pe 24 Iulie 2010 12:09
salut , am o ruda care deasemenea i se intiplau lucruri ciudate , in fiece zi la miezul noptii amortea toata si nu se putea misca , a mers la preot si i-a spus sa aiba linga pat o sticlutsa cu apa sfintita si 2 carti de rugaciune sub perna
L3bluesky
Postat pe 24 Iulie 2010 12:12
Parasomniile NREM sunt tulburari care apar in timpul etapei trei a somnului sau somnul NREM-cunoscut si ca somnul cu unde lente. Sunt cauzate de o activare psihologica in care creierul pacientului iese din NREM si este prins intre un status de somn si trezire. Aceste tulburari implica activarea sistemului nervos autonom, sistemului motor sau a proceselor cognitive in timpul somnului sau a tranzitiilor somn-trezire.
Unele parasomnii sunt frecvente in copilarie dar scad ca frecventa cu inaintarea in virsta. Pot fi declansate la unii indivizi de alcool, deprivarea de somn, activitatea fizica, stressul emotional, depresie, medicatie sau bolile febrile. Aceste tulburari pot varia de l tipul conjuzional, somnambulism pina la cosmaruri. Alte tulburari specifice cuprind bulimia nocturna, sexul nocturn, scrisnitul din dinti, miscarile ritmice, sindromul picioarelor nelinistite si vorbitul in somn. aceste reacti apar datorita substantei eliberata de creer in timpul somnului si ne inuduce o semi paralizie pentru a ne proteza (pentru a nu pune in aplicare visele) ,iar cand ne trezim creerul opreste furnizarea substantei iar multe persoane se trezesc inaintea disparitiei ei din organism si datorita acestea apar halucinati si senzatie de paralizie imobilitatea de a te misca .Ori cum nu stiu mai multe dar poti sa mai cauti pe net si osa gasesti o explicatie mult mai vasta ca a mea.
roxanica_5
Postat pe 24 Iulie 2010 12:18
eu am patit o si mai rau:ma facuse ,,michiduta" minge si dadea cu mine de toti peretii
si chiar simteam durere
cu greu mi am amintit sa spun tatal nostru si instantaneu a plecat
am fost ravasita toata ziua
dar chiar il vedeam,la capatul patului,un cap paros si niste ochi de foc!
eu cred inextraterestri,care pot fi buni si rai
vilmaristul
Postat pe 24 Iulie 2010 12:22
sunt de-acord cu, ea_she....stropeste cu aghiazma prin casa,aprinde si tamaie.
necuratul poate lua orice chip.
Doamne ajuta!
elymeris
Postat pe 24 Iulie 2010 12:32
Asa cum a scris cineva mai sus, afectiunea se numeste "paralizia somnului", e relativ des intalnita (lucru evident numai daca numaram cati au scris aici ca au trecut prin asa ceva) si nu e tocmai o noutate . Insa paradoxal foarte putina lume stie de ea, fiindu-le necunoscuta inclusiv multor medici. De ce? Pentru ca din cele mai vechi timpuri-si din pacate si in prezent- lumea insuficient informata da vina pe tot felul de fenomene paranormale, spirite, energii, diavol etc. si apeleaza mai degraba la un preot pentru exorcizare decat la un medic.

Paralizia simpla e cel mai des intalnita, insa unii "norocosi" mai au parte pe langa asta si de halucinatii gen prezente necunoscute in camera, senzatia de greutate pe piept, senzatia de sufocare(care e data de faptul ca si muschii responsabili cu respiratia sunt paralizati, ei functionand doar atat cat avem nevoie in timpul somnului, dar nu suficient pentru panica aparuta de obicei in aceasta situatie), toate acestea purtand denumirea de "Fenomenul Hag".

In alta ordine de idei, afectiunea nu e una grava si nu trebuie sa ne ingrijoreze. Se datoreaza in general stresului si mai ales conditiilor nepotrivite pentru somn:
-zgomote sau lumina, de exemplu televizorul sau muzica pornite, mai ales cand nu esti foarte obosit, iti pot provoca acea stare de semi-trezire (caci de fapt asta reprezinta "paralizia somnului", o trezire incompleta);
-consumul de cafea, cola, ciocolata, tutun, alcool inainte de culcare, care ne inhiba senzatia de somn, cand de fapt corpul nostru are nevoie de odihna, sau care nu permit o odihna corespunzatoare;
-temperatura nepotrivita sau pozitia incomoda pentru dormit;
-medicii recomanda sa evitam televizorul, calculatorul sau lectura inainte de culcare, dar cred ca in epoca asta organismul nostru s-a adaptat deja la asa ceva :);

In cazul in care situatia se agraveaza poti apela la un neurolog sau la un psihiatru(da, mai intai la psihiatru si apoi la psiholog in cazul asta), iar daca ramai cu oarecare traume dupa crizele de genul asta, mergi la psiholog sau, daca esti credincioasa, la preot (preotul are de fapt acelasi rol ca si psihologul, pentru credinciosi).

In concluzie: incearca sa respecti sfaturile de mai sus, referitoare la un somn sanatos, daca mai patesti asta incearca sa nu intri in panica pentru ca o sa treaca de la sine in scurt timp, nu baga in seama toate tampeniile cu demoni, fantome, schizofrenie, pacate din alta viata etc care ti s-ar putea oferi ca explicatii, pentru ca nu fac decat sa-ti induca paranoia si asta nu te ajuta. Ce ai patit tu e un lucru despre care se spune ca ni se intampla tuturor cel putin o data in viata. :)

Eu personal am patit-o de destul de multe ori, cand incercam sa "trag doar un pui de somn" si imi alegeam o pozitie nu foarte comoda tocmai pentru a evita un somn profund si lung. Deci e poate spune ca mi-am facut-o cu mana mea. :)
corinamuru
Postat pe 24 Iulie 2010 12:32
m-ati pus pe ganduri si eu am patit de cateva ori sa visez k m-a striga niste femei (bine ca nu am raspuns, k am auzit ca cine raspunde li se stramba gura sau raman muti) sau ca "cineva" se uita pe geam si cand incercam sa ma trezesc nu puteam, aveam tot corpul amortit, nu puteam sa fac nici un zgomot nimic, imi batea inima foarte tare, de cateva ori am luat-o pe mama sa doarma cu mine dar ea zicea ca nu m-a auzit sa zic nimic, pana acum ma gandeam ca visez eu urat dar vad ca lucrurile astea chiar se intampla :(( cred ca ar trebui sa mergem mai des pe la biserica si sa aveam mai multa incredre in Dumnezeu ca doar EL ne poate apara de tot ce inseamna rau pe acest pamant.
baby_cryssa
Postat pe 24 Iulie 2010 12:38
Salutare !
Interesant subiectul .....
Eu nu am vazut umbre si nici nu am amortit insa m-am trezit de cateva ori cu senzatia ca ma trage ceva/cineva jos din pat. De fiecare data m-am trezit si desi eram foarte constienta, si inghetata de frica, acea senzatie persista cateva minute. Si treceau si mai multe minute pana indrazneam sa ma misc.
O singura data mi s-a intamplat sa ma trezesc pt ca ma ardea spatele, si dupa ce am devenit constienta mi-a trecut dupa minute bune, si abia dupa jumatate de ora am indraznit sa ma misc ( pt cei care vor dori sa faca misto de unde am stiut de jumatatea de ora - am un ceas luminos in camera si nu mi-am mai dezlipit ochii de pe el), pt ca am realizat ca nu voi mai putea dormi in acel loc al camerei. Asa ca intr-un moment de curaj mi-am schimbat locul si nu am mai dormit in acel loc al camerei niciodata.
Parerea mea e ca singurul lucru care te poate ajuta in astfel de cazuri este credinta
Si nu erau niste simple vise pt ca am avut si eu cateva cosmaruri la viata mea de ti se ridica parul, dar fazele astea au fost reale.
Deci multa credinta .....
kudika199880
Postat pe 24 Iulie 2010 12:40
adevaru ca vi se trage de la criza
daniela_danutza78
Postat pe 24 Iulie 2010 12:45
Cand o sa te intereseze cu adevarat despre ce e vorba sa ma cauti. Nu te speria....ca nu esti nebuna. nici nu a fost inchipuire ci doar a fost.Ai o perceptie senzoriala diferita de marea masa a oamenilor si de acceia ti se pare straniu....dar nu e.Ar trebui sa-ti faci astrograma sa vezi unde se alfla Neptun la nasterea ta, si ai stii despre tine mai multe amanunte. Cu timpul aceste """aparitii"""" o sa se indeseasca
si este semnul ca a sosit timpul sa cunosti mai multi oameni asemeni tie.....mai speciali. Veronica
kudika227376
Postat pe 24 Iulie 2010 13:00
Dumnezeu este peste tot, nu tb sa ti fie frica.N.ar lasa sa se intample ceva rau nimanui.
aiana17
Postat pe 24 Iulie 2010 13:05
AM INTELES CA ESTE BINE CA OGLINDA SA FIE LA INTRARE IN CASA(APARTAMENT) CA FIECARE VENIT ( CU GANDURI NU PREA BUNE ) CAND DA CU PRIVIREA IN OGLIDA SA I SE INTOARCA INAPOI.
ESTE BINE PENTRU GAZDA.
mariacampan
Postat pe 24 Iulie 2010 13:11
Am citit mesajele voastre postate, nu toate, am fost curioasa sa vad ce se zice pe aici.
Eu nu am avut astfel de trairi, simtitri ale diverselor forme de prezenta sau orice altceva, insa ce pot spune si nici nu stiu daca e bine ca scriu aici, este ca de ceva vreme, de mai bine de un an incoace, miercurea a devenit pt mine o zi nefasta. numai necazuri aflu, numai necazuri am si cel mai grav este ca de cateva luni, aproape in fiecare miercuri ma trezesc plangand, plang ca nebuna aproape toata ziua, si ma linistesc spre joi. Am o stare ciudata, ma rog incontinuu, dar simt parca in aceasta zi de miercuri ca totul se darama in jurul meu si plang, dar nu stiu pt ce plang.
Si mai ciudat de atat este ca nu am bagat de seama acest lucru, decat de cateva sapt incoace. Si am hotarat sa cercetez. Sunt plecata din tara, mi-e greu cu biserica, simt nevoia sa merg la biserica dar nu am unde, nu am biserica ortodoxa. Si ma uitam la stiri zilele trecute, aflu de Madalina Manole, aflu de zilele ei de miercuri, aflu de strile ei si crezul ei ca este blestemata, ma rog, a fost. Simt si eu uneori ca ceva ma tine legata, ma refer la figurat, de un an incoace, nimic nu imi merge, viata mea pe toate planurile s-a schimbat enorm, si numai in rau.
Si incep sa caut pe net de zilele de miercuri, ceva, ce inseamna. Si renunt la cautare, parandu-mi-se o prostie. Si astazi deschid mailul si primesc asa mare in vf mailurilor acest forum cu acest subiect in varful subiectelor.
Si pur si simplu imi da de gandit...

Cred totusi ca in noi este totul, sa avem credinta, eu una m-am intors mai mult la Dumnezeu, chiar daca nu intru intr-o biserica, il am in suflet si aproape mereu.
popescu_miha
Postat pe 24 Iulie 2010 13:18
buna ma numesc melissa si daca tot a-ti deschis subiectul as avea si eu ceva de spus.Vara trecuta mama mea a plecat la o petrecere in sat. Eu nu am vrut sa merg pt k erau numai adulti si m-as fii pliktisit asa k am hotarat sa ies cu prietenii mei..dupa ce ne'am plimbat eu hoarasem sa plek acasa . Eu lasasem lumina aprinsa in curte ca sa pot vedea cand ma intorc...am descuiat poarta am pasit inauntru si din bucatarie (bucataria este f aproape de curte si se aude tot ce se vb,nu dormeam,eram lucida) am auzit vocea mamei mele si vocea femeii la care se dusese la petrecere...tin sa va spun k eu recunosk vocea mamei si a acelei femei pt ca acea femeie are o voce unica e prietena de familie si vine des pe la noi...am auzit cum vorbeau si radeau...fireste am luat-o la fuga si m-am asezat pe banca din fata casei vecinei asteptandu-i pe prietenii mei kare sau intors si au plekat intr-un loc in kre eu nu voiam sa merg asa k am ramas plimbandu-ma singura prin apropiere ..am sunato pe mama si am intrebato unde e si daca a fost acasa si mi-a spus ca e la petrecere si k nu a plekat de acolo nici makar un min...sunt inka socata...am nevoie de parerile voastre(nu iam zis mamei despre intamplare de frika sa nu ma creada nebuna,era sa uit intamplarea sa petrecut vineri seara) va multumesc
Romantic_Girl
Postat pe 24 Iulie 2010 13:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa ma machiez corect ? 1 De la: eubarajosOana 30 Aprilie 2010 21:03
Vot de Ziua Indragostitilor 1 De la: vargandi 28 Ianuarie 2010 11:10
corsetele pt slabit 2 De la: Shhh 24 Aprilie 2010 11:01
Cat timp iti petreci dansand? 40 De la: clara1997 10 Iulie 2009 10:20
Cum imi pot gasi fratele? 1 De la: kudika_1035854 18 Februarie 2019 15:52