sf Miercuri ,o forta malefica sau poate doar o inchipuire de a mea

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika226898, la data 2010-07-26 19:46:07Mai, daca ati avea pe cine sa vedeti in pat, nu ati mai avea vedenii...


tu ai ce ai cu ula. ca recomdare generala!
Drumurile noaaastreee oaaaaree.......Se vor aaasfaltaaaa vreodaataaaa....
greffe Avatarul lui greffe

76 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: bucuresti

iti spun urmatoarele lucruri pe care trebuie sa le sti.mortii cauta anumite persoane care stiu ca vor face ce vor ei,le indeplinesc dorinta. din punct de vedere medical ai avut un atac de panica tipic,emotie puternica,ritm accelerat cardiac,se varsa adrenalina,paralizia corpului,la condamnatii la moart prin impuscare,nu este cAZUL TAU,LA EMOTIA ASTA PUTERNICA SE ADAUGA RELAXAREA SFINCTERELOR,ADICA INVOLUNTAR OMUL FACE PE EL URINA SI EXCREMENTE.ATACUL DE PANICA TRECE SI ORGANISMUL SE LINISTESTE. CU PRIVIRE LA NALUCA FA URMATOARELE LUCRUR 1.ADUTI AMINTE DACA DINTRE RUDELE TALE,PRIETENA F F BUNA,A MURIT DE CURIND 1 2 ANI. 2.AFLA DACA O RUDA DE A TA MOARTA DE TINARA A FOST SCOASA DE ALTE RUDE DIN MORMINT SI MUTATA IN ALT MORMINT.3.daca ai in casa lucruri de la un mort,camasa de noapte in care a murit,rochie,hainele in care a murit,fesile,vata,lingura folosit LA IMBALSAMARE ARUNCALE SAU ARDELE SI NALUCA NU VA MAI VENI.DACA AI PRIMIT HAINE DE LA UN MORT SPALALE SA IASA ENERGIILE MORTULUI SI POARTALE CU PLACERE CU GINDUL LA MORTUL ACELA.SPIRITUL ACELAITI ARUNCA,DARIMA UNELE LUCRURI DIN CASA,ITI APRINDE LUMINA,VINE SI ZIUA,NU-TI FIE TEAMA,VORBESTE CU EL,IN VIS ITI VA SPUNE CE VREA,GINDESTE-TE LA EA SI POMENESTE-O LA BISERICA,SE VA LINISTI SI VA PLECA.MI S-A INTIMPLAT LA BLOC O PERIOADA,CAM 1 AN AM VISAT DE MAI MULTE ORI ACELASI VIS ,VIATA UNOR PERSOANE NECUNOSCUTE,CU NUME,CU AMANUNTE,TOT.PREOTUL A SPUS SA NU MA IAU DUPA VISE.EU AM MEREU PREMONITII.M-AM INTERESAT DESPRE FOSTUL PROPRIETAR AL TERENULUI PE CARE ESTE BLOCUL,AM AFLAT CA A FOST TEREN CURAT,FARA CONSTRUCTII,O GRADINA,A UNEI VECINE SI CARE NU AVEA LEGATURA CU VISELE.CU TIMPUL VISELE ACESTEA AU INCETAT PENTRU TOTDEAUNA.CU PRIVIRE LA ANIMALE,CIINI,PISICI,BEBELUSI ACESTIA COMUNICA CU STAPINUL LOR IAR BEBELUSUL CU PARINTII PRIN TELEPATIE.IN VIS ANIMALUL ITI TRANSMITE DESPRE EL.INDIFERENT CA ESTE VIU SAU MORT.CU PRIVIRE LA STRAMOSI.NU AVEAM CUM SA-I CUNOSC,NUMAI DUPA NUME SI CE MI S-A POVESTIT DESPRE EI,STRAMOSI DE LA 1800.I-AM VISAT CITIVA ANI FARA SA-I FI VAZUT VREODATA IN FOTOGRAFIE.O DOAMNA LA JUDECATORIE MI-A SPUS CA EI VIN LA MINE PENTRU CA M-AU ALES DIN TOTI STRANEPOTII PENTRU CA STIU CA VOI FACE CE VOR EI.M-AM DUS DE MAI MULTE ORI LA O BISERICA CATOLICA SI O DATA I-AM POMENIT PE TOTI.DE ATUNCI NU II MAI VISEZ.LA STRABUNICI LE-AM FACUT PACHETE DE POMANA SI O DATA S-A NIMERIT SA DAU LA UN ITALIAN,CATOLIC.PE STRABUNICII CATOLICI II POMENESC LA BISERICA ORTODOXA,NU ARE IMPORTANTA.DE ATUNCI NU AM MAI VISAT STRAMOSII.INCA CEVA DACA AI IN CASA CD,REVISTE,FILME,POZE CU SEX,DIAVOLI,IDOLI,ARUNCALE SINT ADUCATOARE DE DIAVOL.ASTA ESTE TOT.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika228716 Avatarul lui kudika228716

2 mesaje
Membru din: 15/07/2010

buna,te sfatuiesc sa ai sub perna o icoana sau busuioc sfintit,sa te rogi ,sa nu te gandesti la asta pt k atunci atragi senzatiile astea...si eventual sa sfintiti si casa,..lucru care ar trebui facut ff des,daca nu ma insel in fiecare an...
Raporteaza abuz de limbaj
kudika120317 Avatarul lui kudika120317

3 mesaje
Membru din: 18/02/2010

interesant....ffffff interesant....nu stiu ce sa zic.nu am mai auzit de asa ceva.dar poate fi un spirit sau poate fi doar o inchipuire sau chiar un vis chinuitor.
Raporteaza abuz de limbaj
felina39 Avatarul lui felina39

4 mesaje
Membru din: 15/01/2009
Oras: cluj

De la: kudika001053, la data 2010-07-24 08:39:16de obicei asta se intampla la oamenii f credinciosi..
Raporteaza abuz de limbaj
kudika023770 Avatarul lui kudika023770

1358 mesaje
Membru din: 10/05/2009
Oras: ploiesti

Suzuka, nevasta lui Suzuki statea intr-o noapte singura intr-o camera cand a auzit o voce care spunea:
-Bu hu hu...Am vcenit sa-mi dai lingurita mea de argint cu care m-a impartasit popa.
Acu Suzuka nu si-a pierdut starea de spirit si a zis:
-Caut-o si tu in bucatarie.
A auzit dupa aceea fantoma cum tragea sertarele si zgomotul facut de tacamuri cand au fost aruncate pe jos.
A doua zi s-a dus Suzuka la popa:
-Parinte, a venit la mine fantoma lui soacra-mea si mi-a cerut lingurita de argint cu care ati impartasit-o.
-Pai sa ii spui ca tot muiere zgarcita a fost si pe lumea asta dar este si pe lumea cealalta.Cand a fost sa moara, am vazut ca dascalul uitase sa aduca lingurita de argint si l-am trimes la coana preoteasa sa o aduca. Acum pentru ca cocoana dadea ochii peste cap, m-am dus la bucatarie si am luat o lingurita de inox.
-Nu pe aceea mi-a strigat soacra-ta. Vezi ca in sertarul al doilea sunt linguritele de alpaca.Ada una din aceea.
-Am inteles parinte, dar cred ca ar fi bine sa vii dumneata sa ii explici tarasenia.
Merge parintele la femeie acasa.
Acu apare fantoma si bate la usa de trei ori.
-Vai, unde sa ma ascund? -A zis nevasta lui Suzuki.
-Baga-te aici sub patrafir.Dar vezi sa stai cuminte si sa nu ma ciupesti ca eu sunt o fiinta gadilicioasa si cu frica lui Dumnezeu.
S-a varat Suzuka sub patrafir.
Intra fantoma asa ca o albeata:
-Bu hu hu... Am venit sa-mi dai lingurita cu care m-a impartasit popa cand am murit.
Parintelui i s-a albit potcapul.
-Bu hu huuuu... a raspuns poipa, ca nu era lingurita de argint ci era una de alpaca.
-Sa ti-o bagi undeva dumneata..-i-a raspuns fantoma.-Uite Doamne ca sa vezi ce oameni sunt pe pamant.A furat parintele lingurita de argint si a inlocuit-o cu una de alpaca. Sa mai ai incredere in popa.
-Dar tanti Suzuka ce face sub patrafir?-a intrebat cu o voce de sus, Dumnezeu din ceruri.
-Las-o Doamne ca nu poate sa vorbeasca. Ca si ea a cautat lingurita sa i-o dea lui soacra-sa-Dumnezeu sa o ierte, dar pentru ca este intuneric sub patrafir, m-a apucat de cele sfinte...
Raporteaza abuz de limbaj
vanghelis008.wordpress.com
abe_46 Avatarul lui abe_46

1 mesaj
Membru din: 27/01/2010

Uneori suprapunem, din necunoastere, peste propriile stari (angoase, acumulari de nemultumire, lipsa raspunsurilor cuvenite la timpul cuvenit) inclusiv starile pre-infarctice. Ori aceasta se produce exact cu un adaus de inconstienta, viziuni, cosmar, etc. Cat despre acea aparitie, considerata a fi Sf. Miercuri dar alungata de tine, in starea de veghe, cu un Tatal Nostru, deci considerand aparitia ca pe un spirit malefic, este un surplus de filme indigeste si aiureli de canalizare tv. Sf. Mieruri, prezenta crestina, amelioratoare sanatatii (in mod deosebit pentru bolile de ochi) nici pe departe nu poate fi integrata cercului ielelor, vantoaselor, etc. Si, de acord cu un alt repondent, la tine intalnirile prin rugaciune si cainta marturisita cu Dumnezeu se pare ca au devenit tot mai rare. Marturisirea de acum este inca un semn de nematurizare in planul sinelui.
greffe Avatarul lui greffe

76 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: bucuresti

visul tau ca cineva iti amputeaza mina dreapta inseamna ca un dusman al tau iti fura averea,gindeste-te in special la averea imobiliara.intereseaza-te si verifica-ti la autoritati datoriile,credite.impozite.actete casei.vei reusi si vei sti printr-un vis de reusita cind acel cineva nu va putea sa-ti amputeze mina sau piciorul.
Raporteaza abuz de limbaj
greffe Avatarul lui greffe

76 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: bucuresti

referitor la sfinta paraschieva,ai visat-o pentru ca ea a fost harazita de dumnezeu sa te ocroteasca.trebuie zilnic sa te rogi la ea.ea eate sfintul tau care iti poarta de grija si pe lumea cealalta cu rugaciunile ei va ajuta sufletul tau la iertarea pacatelor.este o sfinta foarte dreapta.cu ani in urma ma rugam si la ea in biserica si fiindca pe undeva eu gresam a facut sa-mi ia parul foc in fata icoanei ei.s-a facut o pala de foc de 1/2m si preotul se uita la mine dar nimeni nu a vazut ca imi luase parul foc.aveam par foarte lung,pina dincolo de fund.am ridicat mina si am miscat-o pina am stins focull,am iesit din biserica cu parul pirlit si mirosind a ars.de atunci cind ma rog la ea nu-i mai cer ceva anume.
Raporteaza abuz de limbaj
greffe Avatarul lui greffe

76 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: bucuresti

spiritele care te mingiie sint parintii,bunicii,strabunicii care te iubesc si iti poarta de grija,de regula au murit cu grija ta.te vor ajuta din cer,din rai,este singurul loc de unde poti fi ajutata,la momentul oportun vei mavea unul sau mai multe vise premonitii identice,care se vor repeta in aceeasi noapte sau 3 nopti la rind,iti vor spune ce trebuie sa faci.vei face ce-ti vor spune si vei avea o mare reusita in viata ta.iubeste-i.
Raporteaza abuz de limbaj
greffe Avatarul lui greffe

76 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: bucuresti

este ceva normal si bun cu tine.te visezi dedublata facind treaba,este spiritul tau care iese din corp si face treaba,cea din zilele ce urmeaza.ti se implinesc dorintele de la dumnezeu care are grija de tine si iti da o bucurie pentru ca ai o viata relativ grea.mobilul pentru care dumnezeu are grija de tine este: faptele bune facute din suflet si uneori involuntar pentru ca gindesti mereu de bine,esti un om bun la suflet,faptele bune ale parintilor,bunicilor,strabunicilor,salvarea vietilor oamenilor,ajutorul in clipe de razboi si calamitati,rudele preoti,inalti prelati care prin rugaciunile lor ocrotesc urmasii pina in al 12-lea neam.sa fi atenta la sfintul pe care l-ai visat decind erai mica si care te ocroteste.mai exista ceva care apare la neamul meu unde avem prelati decedati nu stiu daca si la tine,un inger sau sfint in clipele grele si de mare cumpana ale vietii ,apare cu solie sau cu o salvare.cunosc si calugarite la care li se intimpla acest lucru.acestia sint oameni alesi si placuti lui dumnezeu chiar daca nu sunt foarte credinciosi.
Raporteaza abuz de limbaj
greffe Avatarul lui greffe

76 mesaje
Membru din: 21/08/2009
Oras: bucuresti

fa o lista cu toti mortii din familia bunicii.vezi pe care ruda ai uitat-o si nu i-ati dat de pomana,este insetata.se da si apa de pomana.tu isti inca copil curat la suflet si de asta vin la tine sa ceara.ei te iubesc si nu iti fac rau.cind am fost la mitropolie preotul a spus sa pomenesc toti mortii.eu nu i-am pomenit pe toti pentru ca dintr-o singura parte sint peste 70,cam multi pentru un pomelnic.
Raporteaza abuz de limbaj
twincle Avatarul lui twincle

119 mesaje
Membru din: 17/02/2009
Oras: iasi

Orice s-ar spune, Ai facut ceva pregatire in domeniu!,draguta kudika061561,mai ai si alte sfaturi?Nu de alta , mi-e ca pina la virsta mea , chiar nu am mai auzit unele chestiute pe care le-ai enumerat!
Raporteaza abuz de limbaj
elena_teo
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika061561, la data 2010-07-27 18:07:49fa o lista cu toti mortii din familia bunicii.vezi pe care ruda ai uitat-o si nu i-ati dat de pomana,este insetata.se da si apa de pomana.tu isti inca copil curat la suflet si de asta vin la tine sa ceara.ei te iubesc si nu iti fac rau.cind am fost la mitropolie preotul a spus sa pomenesc toti mortii.eu nu i-am pomenit pe toti pentru ca dintr-o singura parte sint peste 70,cam multi pentru un pomelnic.

tu chiar crezi toate prostiile astea??
daca stai sa te gandesti asa ajungi pana la adam si eva
Raporteaza abuz de limbaj
myrelusha Avatarul lui myrelusha

4 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Oras: constanta

asa apar demonii in diferite ipostaze (chiar si cu chipul Maicii Domnului) si in momente de nesomn - e ff bine ca ai zis Tatal nostru - mi s-a intamplat si mie mai demult! e bine sa tii post si sa citesti cate o rugaciune - esti ocrotita prin asta- sanatate si fa numai bine ca sa ti se intoarca acest bine!
Raporteaza abuz de limbaj
ramo_darkgirl Avatarul lui ramo_darkgirl

36 mesaje
Membru din: 19/05/2009

De la: kudika061561, la data 2010-07-26 23:16:26iti spun urmatoarele lucruri pe care trebuie sa le sti.mortii cauta anumite persoane care stiu ca vor face ce vor ei,le indeplinesc dorinta. din punct de vedere medical ai avut un atac de panica tipic,emotie puternica,ritm accelerat cardiac,se varsa adrenalina,paralizia corpului,la condamnatii la moart prin impuscare,nu este cAZUL TAU,LA EMOTIA ASTA PUTERNICA SE ADAUGA RELAXAREA SFINCTERELOR,ADICA INVOLUNTAR OMUL FACE PE EL URINA SI EXCREMENTE.ATACUL DE PANICA TRECE SI ORGANISMUL SE LINISTESTE. CU PRIVIRE LA NALUCA FA URMATOARELE LUCRUR 1.ADUTI AMINTE DACA DINTRE RUDELE TALE,PRIETENA F F BUNA,A MURIT DE CURIND 1 2 ANI. 2.AFLA DACA O RUDA DE A TA MOARTA DE TINARA A FOST SCOASA DE ALTE RUDE DIN MORMINT SI MUTATA IN ALT MORMINT.3.daca ai in casa lucruri de la un mort,camasa de noapte in care a murit,rochie,hainele in care a murit,fesile,vata,lingura folosit LA IMBALSAMARE ARUNCALE SAU ARDELE SI NALUCA NU VA MAI VENI.DACA AI PRIMIT HAINE DE LA UN MORT SPALALE SA IASA ENERGIILE MORTULUI SI POARTALE CU PLACERE CU GINDUL LA MORTUL ACELA.SPIRITUL ACELAITI ARUNCA,DARIMA UNELE LUCRURI DIN CASA,ITI APRINDE LUMINA,VINE SI ZIUA,NU-TI FIE TEAMA,VORBESTE CU EL,IN VIS ITI VA SPUNE CE VREA,GINDESTE-TE LA EA SI POMENESTE-O LA BISERICA,SE VA LINISTI SI VA PLECA.MI S-A INTIMPLAT LA BLOC O PERIOADA,CAM 1 AN AM VISAT DE MAI MULTE ORI ACELASI VIS ,VIATA UNOR PERSOANE NECUNOSCUTE,CU NUME,CU AMANUNTE,TOT.PREOTUL A SPUS SA NU MA IAU DUPA VISE.EU AM MEREU PREMONITII.M-AM INTERESAT DESPRE FOSTUL PROPRIETAR AL TERENULUI PE CARE ESTE BLOCUL,AM AFLAT CA A FOST TEREN CURAT,FARA CONSTRUCTII,O GRADINA,A UNEI VECINE SI CARE NU AVEA LEGATURA CU VISELE.CU TIMPUL VISELE ACESTEA AU INCETAT PENTRU TOTDEAUNA.CU PRIVIRE LA ANIMALE,CIINI,PISICI,BEBELUSI ACESTIA COMUNICA CU STAPINUL LOR IAR BEBELUSUL CU PARINTII PRIN TELEPATIE.IN VIS ANIMALUL ITI TRANSMITE DESPRE EL.INDIFERENT CA ESTE VIU SAU MORT.CU PRIVIRE LA STRAMOSI.NU AVEAM CUM SA-I CUNOSC,NUMAI DUPA NUME SI CE MI S-A POVESTIT DESPRE EI,STRAMOSI DE LA 1800.I-AM VISAT CITIVA ANI FARA SA-I FI VAZUT VREODATA IN FOTOGRAFIE.O DOAMNA LA JUDECATORIE MI-A SPUS CA EI VIN LA MINE PENTRU CA M-AU ALES DIN TOTI STRANEPOTII PENTRU CA STIU CA VOI FACE CE VOR EI.M-AM DUS DE MAI MULTE ORI LA O BISERICA CATOLICA SI O DATA I-AM POMENIT PE TOTI.DE ATUNCI NU II MAI VISEZ.LA STRABUNICI LE-AM FACUT PACHETE DE POMANA SI O DATA S-A NIMERIT SA DAU LA UN ITALIAN,CATOLIC.PE STRABUNICII CATOLICI II POMENESC LA BISERICA ORTODOXA,NU ARE IMPORTANTA.DE ATUNCI NU AM MAI VISAT STRAMOSII.INCA CEVA DACA AI IN CASA CD,REVISTE,FILME,POZE CU SEX,DIAVOLI,IDOLI,ARUNCALE SINT ADUCATOARE DE DIAVOL.ASTA ESTE TOT.


Eram oarecum de acord cu tine, dar la final m-ai spart. Ce lagatura are sexul cu Diavolul si cu spiritele?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
mai "fratilor" si" surorilor"...itru suferinta pe aceste pagini ale revistei...care o fi fost cu ideia sa-l invite pe" nenea JiJi"..cu oile si talangile lor in paginile acestei reviste?voi (cei care postati reclamele) stiti cit de suparator este?
Raporteaza abuz de limbaj
bine ne pot face doar unii oameni , rau ne pot face toti !
kudika226898 Avatarul lui kudika226898

4550 mesaje
Membru din: 9/07/2010

De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-07-26 22:54:22
De la: kudika226898, la data 2010-07-26 19:46:07Mai, daca ati avea pe cine sa vedeti in pat, nu ati mai avea vedenii...


tu ai ce ai cu ula. ca recomdare generala!


Pai, daca ar vedea-o, n-ar mai zari fantome...
Raporteaza abuz de limbaj
angelo_micnegrusiurat Avatarul lui angelo_micnegrusiurat

5305 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: bucuresti

De la: kudika061561, la data 2010-07-27 17:38:43este ceva normal si bun cu tine.te visezi dedublata facind treaba,este spiritul tau care iese din corp si face treaba,cea din zilele ce urmeaza.ti se implinesc dorintele de la dumnezeu care are grija de tine si iti da o bucurie pentru ca ai o viata relativ grea.mobilul pentru care dumnezeu are grija de tine este: faptele bune facute din suflet si uneori involuntar pentru ca gindesti mereu de bine,esti un om bun la suflet,faptele bune ale parintilor,bunicilor,strabunicilor,salvarea vietilor oamenilor,ajutorul in clipe de razboi si calamitati,rudele preoti,inalti prelati care prin rugaciunile lor ocrotesc urmasii pina in al 12-lea neam.sa fi atenta la sfintul pe care l-ai visat decind erai mica si care te ocroteste.mai exista ceva care apare la neamul meu unde avem prelati decedati nu stiu daca si la tine,un inger sau sfint in clipele grele si de mare cumpana ale vietii ,apare cu solie sau cu o salvare.cunosc si calugarite la care li se intimpla acest lucru.acestia sint oameni alesi si placuti lui dumnezeu chiar daca nu sunt foarte credinciosi.


vreau si eu sa plece sufletul meu dimineata la munca in timp ce trupul ramane cu fata in perna,dormind,cu bale curgand din gura
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.facebook.com/Salon.LaC0quette
kudika226898 Avatarul lui kudika226898

4550 mesaje
Membru din: 9/07/2010

Raporteaza abuz de limbaj
twincle Avatarul lui twincle

119 mesaje
Membru din: 17/02/2009
Oras: iasi

De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-07-28 17:17:22
De la: kudika061561, la data 2010-07-27 17:38:43este ceva normal si bun cu tine.te visezi dedublata facind treaba,este spiritul tau care iese din corp si face treaba,cea din zilele ce urmeaza.ti se implinesc dorintele de la dumnezeu care are grija de tine si iti da o bucurie pentru ca ai o viata relativ grea.mobilul pentru care dumnezeu are grija de tine este: faptele bune facute din suflet si uneori involuntar pentru ca gindesti mereu de bine,esti un om bun la suflet,faptele bune ale parintilor,bunicilor,strabunicilor,salvarea vietilor oamenilor,ajutorul in clipe de razboi si calamitati,rudele preoti,inalti prelati care prin rugaciunile lor ocrotesc urmasii pina in al 12-lea neam.sa fi atenta la sfintul pe care l-ai visat decind erai mica si care te ocroteste.mai exista ceva care apare la neamul meu unde avem prelati decedati nu stiu daca si la tine,un inger sau sfint in clipele grele si de mare cumpana ale vietii ,apare cu solie sau cu o salvare.cunosc si calugarite la care li se intimpla acest lucru.acestia sint oameni alesi si placuti lui dumnezeu chiar daca nu sunt foarte credinciosi.


vreau si eu sa plece sufletul meu dimineata la munca in timp ce trupul ramane cu fata in perna,dormind,cu bale curgand din gura
Raporteaza abuz de limbaj
elena_teo
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika226898, la data 2010-07-28 17:13:12
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-07-26 22:54:22
De la: kudika226898, la data 2010-07-26 19:46:07Mai, daca ati avea pe cine sa vedeti in pat, nu ati mai avea vedenii...


tu ai ce ai cu ula. ca recomdare generala!


Pai, daca ar vedea-o, n-ar mai zari fantome...Raporteaza abuz de limbaj
Drumurile noaaastreee oaaaaree.......Se vor aaasfaltaaaa vreodaataaaa....
kudika076978_iasomie Avatarul lui kudika076978_iasomie

32 mesaje
Membru din: 26/10/2009

EDY.......DE CE TREBUIE CA TU,,,,sa diagnostichezi cu hipercorectidudenea gramaticala, cand tu....suferi crunt de hipergresealatiunea GRAMATICALA IN faza acuta sau terminala ,,nu este cazu sa ne dai tu lecti mai bine vezi de tine..fiecare scrie cum doresti si asta nu e problema ta , am observat ca pe ca pe mai multe bloguri te gasesti sa comentezi cu EX GRAMATICALA cred ca esti bonlava,,,,,de ce nu mergi la un pshiatru sai spui ca suferi de ORTOGRAFIE TERMINALA
Raporteaza abuz de limbaj
kudika056836 Avatarul lui kudika056836

55 mesaje
Membru din: 3/08/2009
Oras: bucuresti

Sfanta zi de Miercuri nu este o forta malefica.
Gandurile noastre ,visele,trairile duc la intamplari care uneori ne depasesc.Spune rugaciunea si crede cu adevarat.
Raporteaza abuz de limbaj
edv Avatarul lui edv

4 mesaje
Membru din: 29/09/2009
Oras: slatina

De la: kudika076978_iasomie, la data 2010-07-29 08:51:28EDY.......DE CE TREBUIE CA TU,,,,sa diagnostichezi cu hipercorectidudenea gramaticala, cand tu....suferi crunt de hipergresealatiunea GRAMATICALA IN faza acuta sau terminala ,,nu este cazu sa ne dai tu lecti mai bine vezi de tine..fiecare scrie cum doresti si asta nu e problema ta , am observat ca pe ca pe mai multe bloguri te gasesti sa comentezi cu EX GRAMATICALA cred ca esti bonlava,,,,,de ce nu mergi la un pshiatru sai spui ca suferi de ORTOGRAFIE TERMINALA


Draga Iasomie, ti-am mai dat un raspuns, cred ca din greseala l-am trimis pe privat. Poate ca e mai bine. Spre corecta ta informare, nu apar pe mai multe bloguri, asta ai spus-o la deruta sau chiar ai o problema, daca stai sa cauti pe unde mai umbla oamenii. Din pacate cautarea te indreapta spre rezultate eronate. In fine, nu e nimic anormal in a semnala o greseala, fie ea ortografica sau de exprimare, poate cei dispusi sa se indrepte sau sa afle lucruri folositoare chiar au ce invata. Anormal e sa jignesti oamenii grabindu-te sa-i trimiti la psihiatru, doar pentru ca iti recomanda sa vorbesti corect.
Pun totul pe seama tineretii tale. Poate dupa ce o sa mai treci prin viata, daca ai sansa sa-ti dai seama, o sa vezi ca impulsivitatea nu e buna in toate cazurile.
Si inca ceva: nu ma numesc "edy" ci "edv"
Raporteaza abuz de limbaj
Malvincic_18c Avatarul lui Malvincic_18c

1 mesaj
Membru din: 16/07/2010

nu este bine,este vriun spirit rau mai ales daca ti sa inclestat cura si minele sau amortit stropeste cu acheazma sau dute la Biserica sau la manastire iti va ajuta si eu am patito asa numai ca ceva negru in fata mea imi aparea inainte de a adormi si ma trezeam exact la ora 2 de noapte dupa care greu adormeam....
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: Malvincic_18c, la data 2010-07-29 15:39:16nu este bine,este vriun spirit rau mai ales daca ti sa inclestat cura si minele sau amortit stropeste cu acheazma sau dute la Biserica sau la manastire iti va ajuta si eu am patito asa numai ca ceva negru in fata mea imi aparea inainte de a adormi si ma trezeam exact la ora 2 de noapte dupa care greu adormeam....

un negru mititel?
Raporteaza abuz de limbaj
angelo_micnegrusiurat Avatarul lui angelo_micnegrusiurat

5305 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: bucuresti

De la: miss_darine, la data 2010-07-29 15:55:12
De la: Malvincic_18c, la data 2010-07-29 15:39:16nu este bine,este vriun spirit rau mai ales daca ti sa inclestat cura si minele sau amortit stropeste cu acheazma sau dute la Biserica sau la manastire iti va ajuta si eu am patito asa numai ca ceva negru in fata mea imi aparea inainte de a adormi si ma trezeam exact la ora 2 de noapte dupa care greu adormeam....

un negru mititel?


unul micnegrusiurat
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.facebook.com/Salon.LaC0quette
Fosta membra Kudika.ro
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-07-29 19:49:43

unul micnegrusiurat

tu erai cel care-o bantuie pe sireaca fata...ntz ntz ntz...macar baga-i foarfeca in par poate tai si vreo doi-trei neuroni, ca ii zburda prea tare
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika061561, la data 2010-07-27 16:56:57referitor la sfinta paraschieva,ai visat-o pentru ca ea a fost harazita de dumnezeu sa te ocroteasca.trebuie zilnic sa te rogi la ea.ea eate sfintul tau care iti poarta de grija si pe lumea cealalta cu rugaciunile ei va ajuta sufletul tau la iertarea pacatelor.este o sfinta foarte dreapta.cu ani in urma ma rugam si la ea in biserica si fiindca pe undeva eu gresam a facut sa-mi ia parul foc in fata icoanei ei.s-a facut o pala de foc de 1/2m si preotul se uita la mine dar nimeni nu a vazut ca imi luase parul foc.aveam par foarte lung,pina dincolo de fund.am ridicat mina si am miscat-o pina am stins focull,am iesit din biserica cu parul pirlit si mirosind a ars.de atunci cind ma rog la ea nu-i mai cer ceva anume.


De la sf miercuri am trecut la sf paraschiva Si tu cu parul in flacari cum cantai "ard in flacari....." Cand te-ai trezit era dimineata si se cracana de ziua!
Raporteaza abuz de limbaj
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina: