Setari Cookie-uri

Discutii de ce este scump turismul in Romania, avem o tara asa de frumoasa.

Taxele si impozitele pot atinge pana la 20% din valoarea investitiei intr-un hotel
vezi toate stirile
Adaugata la data: 11.10.2008
Taxele si impozitele pot ajunge sa reprezinte pana la 20% din valoarea investitiei pe care o presupune dezvoltarea unui hotel in Romania, au declarat reprezentantii industriei ospitalitatii din Romania.
Valoarea maxima, de 20%, este valabila in cazurile hotelurilor de pe litoral. Valoarea si volumul taxelor si impozitelor depind in mod direct de regiunea si locatia amplasamentului, relateaza NewsIn.

Sursa: www.dailybusiness.ro [7 octombrie 2008]

katharina_lazy
Postat pe 12 Octombrie 2008 15:44
Vedeti, scumpa noastra patrie este scumpa din toate punctele de vedere. Turismul este scump din aceleasi motive pentru care sunt scumpe si celelalte domenii: nu este rentabil. Nu exista nicio strategie de atragere a turistilor in zonele cele mai turistice pe care le avem.
onyx001
Postat pe 6 Noiembrie 2008 00:15
Avem o tara;fff, frumoasa,am putea fi ; a doua; Elvetie, dar este prost ;gestionata;!Am avut ;multe ;locuri, frumoase, care, rand pe rand au fost distruse! In ;Romania, s-ar putea trai di; turizm, daca am avea ;gospodari; interesati ,sa faca ceva bun pt, noi!
sirsof
Postat pe 6 Noiembrie 2008 20:45
Eu am terminat turismul, am batut tara in lung si in lat si cu facultatea si cu ai mei de cand eram mica, am fost si in afara iar concluzia mea este asta: daca ar trebui sa fim obiectivi, Romania nu e o tara chiar asa de frumoasa...E adevarat avem un relief frumos, insa si alte tari il au. La ei orasele sunt mai frumoase, marea e mai frumoasa, statiunile sunt mai frumoase. Eu cred ca singurul lucru cu adevarat frumos pe care il avem si pe care putem miza este turismul rural. Cel care mai exista...Insa nu ne ajuta infrastructura. Asa ca nu se merita sa faci turism in Romania, e scump si prost!

Gaby211081_lazy
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:35
gaby211081,

ai perfecta dreptate in ceea ce zici, dar cati au curajul sa spuna ca totusi romania nu e chiar asa de frumoasa cum se zice? cati au curajul sa spuna ca orasele noastre sunt urate, iar cele mai rasarite, asa cum e sibiul, sunt minuscule, meschine, pe langa cele din occident? si mai ales, cati au curajul sa spuna ca "traditionala ospitalitate romaneasca" e un spanac, nu exista asa ceva, exista traditionala marlanie romaneasca, traditionala tragere in piept romaneasca, traditionala tzafna roamaneasca?
in privinta turismului rural, eu am mari dubii:majoritatea pensiunilor sunt f noi, foarte urbane, fara a mai avea mare lucru din rural.iar mancarea pe care ti-o ofera e luata de la supermarket.
dar cred ca am putea miza pe munti, pe partea salbatica a lor (ma rog, cu conditia s-o mai scoata astia la capat cu ursii, ca e suprapopulare in muntii nostri, orice ar zice mister Daramus de la Catzavencu). carpatii nostri in niciun caz nu se pot compara cu alpii, oricat am vrea noi sa ne dam mari, dar ar avea o sansa, daca s-ar mai populariza traseele pt drumetii mediu spre dificil, s-ar reface marcaje etc. dar cu madam udrea la turism nu prea cred...muntii nu pot fi strabatuti in pantofi cu toc cui, cand iesi de la club si nici in porsche...asa ca turismul o sa-l faca altii, nu noi.
Shoarezu
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:07
Trist dar adevarat!
Gaby211081_lazy
Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:41
http://www.iuresh.ro/profil.php?profil=carmen_manu
nemrac_lazy
Postat pe 16 Februarie 2009 14:46
Nu neaparat taxele sunt de vina , si hotia practicata de cei care fac astazi turism in Romania.EXPL: rezerv un apartament in SANICOLAUL MARE, cand am venit din Austria, pentru o noapte,pe 10.01.2009, rezervare facuta de sora mea, care a stat cu 2 sapt. in urma, ajungem seara pe la 10,00. in conditiile in care, sora mea a platit 160ron in acelasi apartament (pentru ca ,numai un apart.de patru locuri aveau), noua ne-au cerut 200ron, si pentru ca am sesizat acest lucru, si evident am cerut chitanta, dimineata la masa ne-au servit doar 3 mic dejun,in loc de patru cati eram, explicatia fiind, ca ei au un pat dublu,si unul single,in apartament,iar dormitul pe canapeaua de 2 locuri din liveing e optinal(in conditiile in care existau asternuturi).
Cum vi se pare? Credeti ca 13ron, cat a costat micul dejun, era o problema pentru vre-unul din noi? Cum vi se pare daca va mai spun ca,d-na manager care tocmai ne adusese la cunostinta noua politica a unitatii, cara painea,binenteles neambalata corespunzator, personal, cu caruciorul de la Carrefuorul de vizavi?
Eu spun ca am sa le fac toata viata o reclama FFFF BUNA.

Ca o alta remarca:hotel complex Nicoltana Cheia-Prahova, doua stele, preturi : apartament 2 locuri 190ron: miros canal, baia insalubra(perti murdari,dupa usa mizerie, praf la colturi,cearsafuri rupte,,,) CAPCANA ROZATOARE, cei drept ecologice, ati mai auzit de hotel cu capcane de rozatoare? Poate, dar nu la vedere.
190ron inseamna 50euro, in AUSTRIA la 3stele, am platit, 145euro, cazare cu mic dejun 5 NOPTI, in ianuarie 2009,CA LA MAMA ACASA, BUFET SUEDEZ,NU O OMLETA CU CAFEA SAU CEAI, unde astfel de conditii la ei, nu au existat nici acum 100 de ani.
CAT COSTA OARE PE LUNA, O STICLA DE DEGRESANT PENTRU BAIE?
DE CE NU SUNTEM ATENTI LA DETALII?(au scurtat usa de la baie,ca sa nu o schimbe, au zugravit, au pus coltare la pereti, si binenteles ca nu au refacut zidul acolo, unde a cazut cand au dat gauri)
IN TOATE ASTEA CE VINA AU TAXELE?
NESIMTIREA LOR ESTE CEA MAI MARE TAXA.
ady_rozalia
Postat pe 23 Februarie 2009 09:58
Din 1990 circul prin lume dar atita nesimtire ca in Romania nu am vazut.Un. ex. In urma cu vreo patru ani ma iau dupa sotie si hai la marea romaneasca,bilete hotel 3 stele,la unul din hotelurile din Saturn de pe plaja(nu-l mai tin minte dar sigur nu era Hora).Platit o poala de bani,mers cu trenul din Oradea( cu masina era prea lung si obositor) cind ajung la hotel SURPRISE: doamna de la receptie foarte nonsalantNU AVEM CAMERE.Eu sa innebunesc nu altceva,cu mine mai erau trei familiii din care una cu copil de 1 an din Timisoara,care statea acolo de la 7 dimineata( eu am ajuns pe la 3 dupa amiaza).ce mai circ,scandal( in acest timp nici receptionera sau seful de hotel sa-si ceara macar scuze ).Ce mai,dupa vreo doua ore de scandal si telefoane(de nervi eu deja stateam intins pe receptie) ni se dau camere.Am uitat sa va spun ca hotelul avea sigla Neckerman.
In acel concediu am fost numai nervos din cauza tracasarilor zilnice la care eram supus( la restaurant trebuia sa fii atent sa nu-ti adune ziua la nota de plata,pe plaja mucuri de tigari,tot felul de "fauna" seara prin statiuni,etc).
In nconcluzie am jurat ca cel putin cinci ani nu mai merg la marea romaneasca.
Anul trecut am fost in Muntenegru la mare,o diferenta care nu poate fi descrisa>
mircea_puie
Postat pe 25 Februarie 2009 10:42
SCUMP PENTRU CA MARLANIA DIN ROMANIA NU ARE LIMITE .
STIM CU TOTII CINE FACE TURISM IN ROMANIA,CA PATRONAT.... NUMAI NESIMNTITI SI DUBIOSI.
DECI CE ASTEPTRI SA AVEM DE LA TURISMUL DIN ROMANIA///??EU NU AM .
TURISMUL IN ROMANIA ESTE TZEAPA SI DE O PARTE SI DE CEALALTA
gabriello_g
Postat pe 26 Februarie 2009 08:38
UE cere Romaniei sa renunte la unele dintre cele 113 taxe.

Finantele au gasit 484 de taxe si tarife care nu merg la buget. Pana pe 15 aprilie se va hotari cate taxe parafiscale vor fi anulate. Comisia europeana a identificat in Romania 113 taxe, cel mai mare numar din Uniunea Europeana, si a solicitat reducerea semnificativa a numarului acestora, a declarat ieri comisarul Leonard Orban. Strategia CE, de reducere semnificativa a acestor taxe si impozite al caror cost de colectare este de multe ori mai mare decat ceea ce aduce, are drept scopuri reducerea birocratiei si sustinerea mediului de afaceri, mai ales in actuala situatie de criza, informeaza Romania Libera.
katharina_lazy
Postat pe 23 Martie 2009 11:02
Cred ca cine citeste comentariile de mai jos isi face o imagine lamuritoare.
Da, avem o tara frumoasa dar nu cea mai frumoasa, insa este prost intretinuta si administrata. O locuim asa cum locuiesc tiganii aia de la satra, stam printre gunoaie strazi murdare imobile darapanate. Poate obisnuinta celor 50 de ani de comunism indiferent la bunuri si valori. Poate faptul ca am stat inchisi aici in tara si nu am vazut si alte locuri, cu care sa ne comparam.
Acum uite, ne-am comparat, si ce facem? Avem ministerul turismului, un minister nenica, si niste agentii care de asta se ocupa. Si ce fac? CAmpanii la televizor?
UIte noi la peisaje stam de zeci de ori mai bine si decat Ungaria si decat Bulgaria, dar la ei merg mai multi turisti, si motivele le stim cu totii cei care am trecut pe acolo.
Mie nu-mi place nici Bulgaria nici Ungaria, bulgarii mi se par la fel de neciopliti ca si ai nostri, in Sofia acum 2 ani am intrebat cum se ajunge in centru si un taximetrist mi-a cerut 5 euro ca sa-mi spuna, ziua la pranz.
In Austria am intrebat acelasi lucru prin orasul Graz, fix la 12 noaptea, si tipul, cu un mercedes super, m-a condus pana in fata hotelului, si apoi a plecat acasa. Am parcat stupefiat de diferenta. Incercati si in Romania si vedeti ce iese. Eventual va fura daca va vede mai necunoscator.
In fine, sa speram ca cererea noastra, a turistilor care incep sa inteleeaga diferentele, sa oblige turismul romanesc sa functioneze mai bine, caci e pe bani, pe banii nostri si multi, inca mai profita de faptul ca nu avem autostrazi si se iese greu din tara, dar cand om avea o sa fie ca in bancul ala cu nea nicu, ultimul stinge lumina.
revenind, de fiecare din noi depinde sa fie mai bine. sa fim optimisti. si sinceri.

calator
Postat pe 6 Aprilie 2009 08:38
De la: ady_rozalia, la data 2009-02-23 09:58:59 Nu neaparat taxele sunt de vina , si hotia practicata de cei care fac astazi turism in Romania.EXPL: rezerv un apartament in SANICOLAUL MARE, cand am venit din Austria, pentru o noapte,pe 10.01.2009, rezervare facuta de sora mea, care a stat cu 2 sapt. in urma, ajungem seara pe la 10,00. in conditiile in care, sora mea a platit 160ron in acelasi apartament (pentru ca ,numai un apart.de patru locuri aveau), noua ne-au cerut 200ron, si pentru ca am sesizat acest lucru, si evident am cerut chitanta, dimineata la masa ne-au servit doar 3 mic dejun,in loc de patru cati eram, explicatia fiind, ca ei au un pat dublu,si unul single,in apartament,iar dormitul pe canapeaua de 2 locuri din liveing e optinal(in conditiile in care existau asternuturi).
Cum vi se pare? Credeti ca 13ron, cat a costat micul dejun, era o problema pentru vre-unul din noi? Cum vi se pare daca va mai spun ca,d-na manager care tocmai ne adusese la cunostinta noua politica a unitatii, cara painea,binenteles neambalata corespunzator, personal, cu caruciorul de la Carrefuorul de vizavi?
Eu spun ca am sa le fac toata viata o reclama FFFF BUNA.

Ca o alta remarca:hotel complex Nicoltana Cheia-Prahova, doua stele, preturi : apartament 2 locuri 190ron: miros canal, baia insalubra(perti murdari,dupa usa mizerie, praf la colturi,cearsafuri rupte,,,) CAPCANA ROZATOARE, cei drept ecologice, ati mai auzit de hotel cu capcane de rozatoare? Poate, dar nu la vedere.
190ron inseamna 50euro, in AUSTRIA la 3stele, am platit, 145euro, cazare cu mic dejun 5 NOPTI, in ianuarie 2009,CA LA MAMA ACASA, BUFET SUEDEZ,NU O OMLETA CU CAFEA SAU CEAI, unde astfel de conditii la ei, nu au existat nici acum 100 de ani.
CAT COSTA OARE PE LUNA, O STICLA DE DEGRESANT PENTRU BAIE?
DE CE NU SUNTEM ATENTI LA DETALII?(au scurtat usa de la baie,ca sa nu o schimbe, au zugravit, au pus coltare la pereti, si binenteles ca nu au refacut zidul acolo, unde a cazut cand au dat gauri)
IN TOATE ASTEA CE VINA AU TAXELE?
NESIMTIREA LOR ESTE CEA MAI MARE TAXA.



Romania, tara cu 558 de taxe


Din 17 Martie 2009 | Numar vizualizari: 147

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ADMINISTRATIV


Guvernul va reduce, in perioada urmatoare, impozitele si taxele, incepand cu acelea ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective, a declarat, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Emil Boc.
Articole similare
Mircea Badea, "somat" de Boc sa defileze gol si cu pene pe fund
Din 27 Martie 2009
Finantele taie 71 de taxe
Din 27 Martie 2009
Studentii romani, lasati de patru luni fara burse in strainatate
Din 27 Martie 2009
Guvernul va propune neimpozitarea profitului reinvestit incepand cu trimestrul II al acestui an, masura menita sa vina in sprijinul mediului de afaceri, stimularea investitiilor prin acordarea de garantii si ajutoare de stat si elaborarea unor scheme noi de ajutor de stat pentru intreprinderile si domeniile strategice romanesti.
Emil Boc a spus ca o alta prioritate a guvernului va fi proiectul legii salarizarii unice - menit sa elimine privilegiile din sistemul de salarizare in Romania. 'Este un proiect care va lamuri pentru totdeauna problema sporurilor, a indemnizatiilor si a altor bonusuri', a subliniat premierul, adaugand la capitolul prioritati si restructurarea agentiilor si a aparatului guvernamental.
Sursa: Romania Libera

Cand ai o cifra de afaceri 0 cum pot ei pretinde sa platesti impozit? Mai exact... DE UNDE ??? raspunde trimite
Zbir (Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:56)
Adicatalea daca vrei sa "respiri" sub forma juridica esti un presupus "supus" al statului . Cemai , suntem inainte de toate platitori de taxe , apoi mai vedem daca si ce ne ramane noua . Statul se dovedeste si in actuala forma de guvernare , un stat producator de taxe si impozite in principal . Oare de ce nu au redus din angajatii statului ori din salariile acestora ?O statistica de anul trecut din vara , arata ca cele mai mari salarii sunt in domeniul celor care lucreaza in custodia statului . Rushinica



Firmele vor plati un impozit anual cuprins intre 500 si 10 000 de euro, in functie de venituri
de D.G. HotNews.ro
Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:40 Economie | Finanþe & Bãnci

Guvernul a aprobat sambata Ordonanta de Urgenta cu privire la rectificare bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale ce vizeaza introducerea unui impozit minim incepand cu 1 mai 2009, de 2.200 lei anual (aproximativ 500 de euro).

Gheorghe Pogea a dat asigurari ca impozitul forfetar nu a fost introdus din cauza crizei economice, ci pentru ca era o masura planificata cu mult timp inainte, pentru eliminarea sustragerii de la declararea veniturilor.

Astfel, potrivit actului normativ, firmele care au o cifra de afaceri cuprinsa intre 0 si 52.000 lei (circa 12.000 euro) vor plati un impozit minim in acest an 1.467 lei (341 euro), sau 183,3 lei lunar, urmand ca in 2010 impozitul minim datorat statului sa fie de 2.200 lei (putin peste 500 euro).

Noua grila prevede ca firmele care au o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 52.001 si 215.000 lei (50.000 euro) sa plateasca un impozit minim in acest an de 2.867 lei si de 4.300 lei (1.000 euro) in 2010. Totodata, societatile care vor incheia anul cu o cifra de afaceri curpinsa intre 215.001 si 430.000 lei (100.000 euro) vor achita 4.333 lei in acest an si cate 6.500 lei incepand de anul viitor.


Impozit forfetar si pentru firmele fara activitate
Din 14 Aprilie 2009 | Numar vizualizari: 336

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ECONOMIC


Impozitul forfetar ar putea fi aplicat si firmelor fara activitate, a declarat pentru evz.ro presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru.
Articole similare
Impozitul forfetar are efect de bumerang
Din 14 Aprilie 2009
Lichidarea unei firme costa cel putin 1.000 de lei
Din 13 Aprilie 2009

Astfel, firmele inregistrate la Registrul Comertului, dar care nu desfasoara niciun fel de activitate, ar putea fi puse in situatia de a plati suma minima de 500 de euro, prevazuta de impozitul forfetar.


katharina_lazy
Postat pe 27 Aprilie 2009 09:19
De la: Gaby211081, la data 2008-11-13 10:35:20Eu am terminat turismul, am batut tara in lung si in lat si cu facultatea si cu ai mei de cand eram mica, am fost si in afara iar concluzia mea este asta: daca ar trebui sa fim obiectivi, Romania nu e o tara chiar asa de frumoasa...E adevarat avem un relief frumos, insa si alte tari il au. La ei orasele sunt mai frumoase, marea e mai frumoasa, statiunile sunt mai frumoase. Eu cred ca singurul lucru cu adevarat frumos pe care il avem si pe care putem miza este turismul rural. Cel care mai exista...Insa nu ne ajuta infrastructura. Asa ca nu se merita sa faci turism in Romania, e scump si prost!




Romania, tara cu 558 de taxe




Din 17 Martie 2009 | Numar vizualizari: 147

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ADMINISTRATIV


Guvernul va reduce, in perioada urmatoare, impozitele si taxele, incepand cu acelea ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective, a declarat, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Emil Boc.
Articole similare
Mircea Badea, "somat" de Boc sa defileze gol si cu pene pe fund
Din 27 Martie 2009
Finantele taie 71 de taxe
Din 27 Martie 2009
Studentii romani, lasati de patru luni fara burse in strainatate
Din 27 Martie 2009
Guvernul va propune neimpozitarea profitului reinvestit incepand cu trimestrul II al acestui an, masura menita sa vina in sprijinul mediului de afaceri, stimularea investitiilor prin acordarea de garantii si ajutoare de stat si elaborarea unor scheme noi de ajutor de stat pentru intreprinderile si domeniile strategice romanesti.
Emil Boc a spus ca o alta prioritate a guvernului va fi proiectul legii salarizarii unice - menit sa elimine privilegiile din sistemul de salarizare in Romania. 'Este un proiect care va lamuri pentru totdeauna problema sporurilor, a indemnizatiilor si a altor bonusuri', a subliniat premierul, adaugand la capitolul prioritati si restructurarea agentiilor si a aparatului guvernamental.
Sursa: Romania Libera

Cand ai o cifra de afaceri 0 cum pot ei pretinde sa platesti impozit? Mai exact... DE UNDE ??? raspunde trimite
Zbir (Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:56)
Adicatalea daca vrei sa "respiri" sub forma juridica esti un presupus "supus" al statului . Cemai , suntem inainte de toate platitori de taxe , apoi mai vedem daca si ce ne ramane noua . Statul se dovedeste si in actuala forma de guvernare , un stat producator de taxe si impozite in principal . Oare de ce nu au redus din angajatii statului ori din salariile acestora ?O statistica de anul trecut din vara , arata ca cele mai mari salarii sunt in domeniul celor care lucreaza in custodia statului . Rushinica



Firmele vor plati un impozit anual cuprins intre 500 si 10 000 de euro, in functie de venituri
de D.G. HotNews.ro
Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:40 Economie | Finanþe & Bãnci

Guvernul a aprobat sambata Ordonanta de Urgenta cu privire la rectificare bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale ce vizeaza introducerea unui impozit minim incepand cu 1 mai 2009, de 2.200 lei anual (aproximativ 500 de euro).

Gheorghe Pogea a dat asigurari ca impozitul forfetar nu a fost introdus din cauza crizei economice, ci pentru ca era o masura planificata cu mult timp inainte, pentru eliminarea sustragerii de la declararea veniturilor.

Astfel, potrivit actului normativ, firmele care au o cifra de afaceri cuprinsa intre 0 si 52.000 lei (circa 12.000 euro) vor plati un impozit minim in acest an 1.467 lei (341 euro), sau 183,3 lei lunar, urmand ca in 2010 impozitul minim datorat statului sa fie de 2.200 lei (putin peste 500 euro).

Noua grila prevede ca firmele care au o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 52.001 si 215.000 lei (50.000 euro) sa plateasca un impozit minim in acest an de 2.867 lei si de 4.300 lei (1.000 euro) in 2010. Totodata, societatile care vor incheia anul cu o cifra de afaceri curpinsa intre 215.001 si 430.000 lei (100.000 euro) vor achita 4.333 lei in acest an si cate 6.500 lei incepand de anul viitor.


Impozit forfetar si pentru firmele fara activitate
Din 14 Aprilie 2009 | Numar vizualizari: 336

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ECONOMIC


Impozitul forfetar ar putea fi aplicat si firmelor fara activitate, a declarat pentru evz.ro presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru.
Articole similare
Impozitul forfetar are efect de bumerang
Din 14 Aprilie 2009
Lichidarea unei firme costa cel putin 1.000 de lei
Din 13 Aprilie 2009

Astfel, firmele inregistrate la Registrul Comertului, dar care nu desfasoara niciun fel de activitate, ar putea fi puse in situatia de a plati suma minima de 500 de euro, prevazuta de impozitul forfetar.
katharina_lazy
Postat pe 27 Aprilie 2009 09:20
De la: katharina, la data 2009-03-23 11:02:54UE cere Romaniei sa renunte la unele dintre cele 113 taxe.

Finantele au gasit 484 de taxe si tarife care nu merg la buget. Pana pe 15 aprilie se va hotari cate taxe parafiscale vor fi anulate. Comisia europeana a identificat in Romania 113 taxe, cel mai mare numar din Uniunea Europeana, si a solicitat reducerea semnificativa a numarului acestora, a declarat ieri comisarul Leonard Orban. Strategia CE, de reducere semnificativa a acestor taxe si impozite al caror cost de colectare este de multe ori mai mare decat ceea ce aduce, are drept scopuri reducerea birocratiei si sustinerea mediului de afaceri, mai ales in actuala situatie de criza, informeaza Romania Libera.



Romania, tara cu 558 de taxe



Din 17 Martie 2009 | Numar vizualizari: 147

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ADMINISTRATIV


Guvernul va reduce, in perioada urmatoare, impozitele si taxele, incepand cu acelea ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective, a declarat, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Emil Boc.
Articole similare
Mircea Badea, "somat" de Boc sa defileze gol si cu pene pe fund
Din 27 Martie 2009
Finantele taie 71 de taxe
Din 27 Martie 2009
Studentii romani, lasati de patru luni fara burse in strainatate
Din 27 Martie 2009
Guvernul va propune neimpozitarea profitului reinvestit incepand cu trimestrul II al acestui an, masura menita sa vina in sprijinul mediului de afaceri, stimularea investitiilor prin acordarea de garantii si ajutoare de stat si elaborarea unor scheme noi de ajutor de stat pentru intreprinderile si domeniile strategice romanesti.
Emil Boc a spus ca o alta prioritate a guvernului va fi proiectul legii salarizarii unice - menit sa elimine privilegiile din sistemul de salarizare in Romania. 'Este un proiect care va lamuri pentru totdeauna problema sporurilor, a indemnizatiilor si a altor bonusuri', a subliniat premierul, adaugand la capitolul prioritati si restructurarea agentiilor si a aparatului guvernamental.
Sursa: Romania Libera

Cand ai o cifra de afaceri 0 cum pot ei pretinde sa platesti impozit? Mai exact... DE UNDE ??? raspunde trimite
Zbir (Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:56)
Adicatalea daca vrei sa "respiri" sub forma juridica esti un presupus "supus" al statului . Cemai , suntem inainte de toate platitori de taxe , apoi mai vedem daca si ce ne ramane noua . Statul se dovedeste si in actuala forma de guvernare , un stat producator de taxe si impozite in principal . Oare de ce nu au redus din angajatii statului ori din salariile acestora ?O statistica de anul trecut din vara , arata ca cele mai mari salarii sunt in domeniul celor care lucreaza in custodia statului . Rushinica



Firmele vor plati un impozit anual cuprins intre 500 si 10 000 de euro, in functie de venituri
de D.G. HotNews.ro
Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:40 Economie | Finanþe & Bãnci

Guvernul a aprobat sambata Ordonanta de Urgenta cu privire la rectificare bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale ce vizeaza introducerea unui impozit minim incepand cu 1 mai 2009, de 2.200 lei anual (aproximativ 500 de euro).

Gheorghe Pogea a dat asigurari ca impozitul forfetar nu a fost introdus din cauza crizei economice, ci pentru ca era o masura planificata cu mult timp inainte, pentru eliminarea sustragerii de la declararea veniturilor.

Astfel, potrivit actului normativ, firmele care au o cifra de afaceri cuprinsa intre 0 si 52.000 lei (circa 12.000 euro) vor plati un impozit minim in acest an 1.467 lei (341 euro), sau 183,3 lei lunar, urmand ca in 2010 impozitul minim datorat statului sa fie de 2.200 lei (putin peste 500 euro).

Noua grila prevede ca firmele care au o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 52.001 si 215.000 lei (50.000 euro) sa plateasca un impozit minim in acest an de 2.867 lei si de 4.300 lei (1.000 euro) in 2010. Totodata, societatile care vor incheia anul cu o cifra de afaceri curpinsa intre 215.001 si 430.000 lei (100.000 euro) vor achita 4.333 lei in acest an si cate 6.500 lei incepand de anul viitor.


Impozit forfetar si pentru firmele fara activitate
Din 14 Aprilie 2009 | Numar vizualizari: 336

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ECONOMIC


Impozitul forfetar ar putea fi aplicat si firmelor fara activitate, a declarat pentru evz.ro presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru.
Articole similare
Impozitul forfetar are efect de bumerang
Din 14 Aprilie 2009
Lichidarea unei firme costa cel putin 1.000 de lei
Din 13 Aprilie 2009

Astfel, firmele inregistrate la Registrul Comertului, dar care nu desfasoara niciun fel de activitate, ar putea fi puse in situatia de a plati suma minima de 500 de euro, prevazuta de impozitul forfetar.
katharina_lazy
Postat pe 27 Aprilie 2009 09:23
De la: gabriello_g, la data 2009-02-26 08:38:26SCUMP PENTRU CA MARLANIA DIN ROMANIA NU ARE LIMITE .
STIM CU TOTII CINE FACE TURISM IN ROMANIA,CA PATRONAT.... NUMAI NESIMNTITI SI DUBIOSI.
DECI CE ASTEPTRI SA AVEM DE LA TURISMUL DIN ROMANIA///??EU NU AM .
TURISMUL IN ROMANIA ESTE TZEAPA SI DE O PARTE SI DE CEALALTA



Romania, tara cu 558 de taxe



Din 17 Martie 2009 | Numar vizualizari: 147

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ADMINISTRATIV


Guvernul va reduce, in perioada urmatoare, impozitele si taxele, incepand cu acelea ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective, a declarat, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Emil Boc.
Articole similare
Mircea Badea, "somat" de Boc sa defileze gol si cu pene pe fund
Din 27 Martie 2009
Finantele taie 71 de taxe
Din 27 Martie 2009
Studentii romani, lasati de patru luni fara burse in strainatate
Din 27 Martie 2009
Guvernul va propune neimpozitarea profitului reinvestit incepand cu trimestrul II al acestui an, masura menita sa vina in sprijinul mediului de afaceri, stimularea investitiilor prin acordarea de garantii si ajutoare de stat si elaborarea unor scheme noi de ajutor de stat pentru intreprinderile si domeniile strategice romanesti.
Emil Boc a spus ca o alta prioritate a guvernului va fi proiectul legii salarizarii unice - menit sa elimine privilegiile din sistemul de salarizare in Romania. 'Este un proiect care va lamuri pentru totdeauna problema sporurilor, a indemnizatiilor si a altor bonusuri', a subliniat premierul, adaugand la capitolul prioritati si restructurarea agentiilor si a aparatului guvernamental.
Sursa: Romania Libera

Cand ai o cifra de afaceri 0 cum pot ei pretinde sa platesti impozit? Mai exact... DE UNDE ??? raspunde trimite
Zbir (Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:56)
Adicatalea daca vrei sa "respiri" sub forma juridica esti un presupus "supus" al statului . Cemai , suntem inainte de toate platitori de taxe , apoi mai vedem daca si ce ne ramane noua . Statul se dovedeste si in actuala forma de guvernare , un stat producator de taxe si impozite in principal . Oare de ce nu au redus din angajatii statului ori din salariile acestora ?O statistica de anul trecut din vara , arata ca cele mai mari salarii sunt in domeniul celor care lucreaza in custodia statului . Rushinica



Firmele vor plati un impozit anual cuprins intre 500 si 10 000 de euro, in functie de venituri
de D.G. HotNews.ro
Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:40 Economie | Finanþe & Bãnci

Guvernul a aprobat sambata Ordonanta de Urgenta cu privire la rectificare bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale ce vizeaza introducerea unui impozit minim incepand cu 1 mai 2009, de 2.200 lei anual (aproximativ 500 de euro).

Gheorghe Pogea a dat asigurari ca impozitul forfetar nu a fost introdus din cauza crizei economice, ci pentru ca era o masura planificata cu mult timp inainte, pentru eliminarea sustragerii de la declararea veniturilor.

Astfel, potrivit actului normativ, firmele care au o cifra de afaceri cuprinsa intre 0 si 52.000 lei (circa 12.000 euro) vor plati un impozit minim in acest an 1.467 lei (341 euro), sau 183,3 lei lunar, urmand ca in 2010 impozitul minim datorat statului sa fie de 2.200 lei (putin peste 500 euro).

Noua grila prevede ca firmele care au o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 52.001 si 215.000 lei (50.000 euro) sa plateasca un impozit minim in acest an de 2.867 lei si de 4.300 lei (1.000 euro) in 2010. Totodata, societatile care vor incheia anul cu o cifra de afaceri curpinsa intre 215.001 si 430.000 lei (100.000 euro) vor achita 4.333 lei in acest an si cate 6.500 lei incepand de anul viitor.


Impozit forfetar si pentru firmele fara activitate
Din 14 Aprilie 2009 | Numar vizualizari: 336

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ECONOMIC


Impozitul forfetar ar putea fi aplicat si firmelor fara activitate, a declarat pentru evz.ro presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru.
Articole similare
Impozitul forfetar are efect de bumerang
Din 14 Aprilie 2009
Lichidarea unei firme costa cel putin 1.000 de lei
Din 13 Aprilie 2009

Astfel, firmele inregistrate la Registrul Comertului, dar care nu desfasoara niciun fel de activitate, ar putea fi puse in situatia de a plati suma minima de 500 de euro, prevazuta de impozitul forfetar.
katharina_lazy
Postat pe 27 Aprilie 2009 09:24
De la: ady_rozalia, la data 2009-02-23 09:58:59 Nu neaparat taxele sunt de vina , si hotia practicata de cei care fac astazi turism in Romania.EXPL: rezerv un apartament in SANICOLAUL MARE, cand am venit din Austria, pentru o noapte,pe 10.01.2009, rezervare facuta de sora mea, care a stat cu 2 sapt. in urma, ajungem seara pe la 10,00. in conditiile in care, sora mea a platit 160ron in acelasi apartament (pentru ca ,numai un apart.de patru locuri aveau), noua ne-au cerut 200ron, si pentru ca am sesizat acest lucru, si evident am cerut chitanta, dimineata la masa ne-au servit doar 3 mic dejun,in loc de patru cati eram, explicatia fiind, ca ei au un pat dublu,si unul single,in apartament,iar dormitul pe canapeaua de 2 locuri din liveing e optinal(in conditiile in care existau asternuturi).
Cum vi se pare? Credeti ca 13ron, cat a costat micul dejun, era o problema pentru vre-unul din noi? Cum vi se pare daca va mai spun ca,d-na manager care tocmai ne adusese la cunostinta noua politica a unitatii, cara painea,binenteles neambalata corespunzator, personal, cu caruciorul de la Carrefuorul de vizavi?
Eu spun ca am sa le fac toata viata o reclama FFFF BUNA.

Ca o alta remarca:hotel complex Nicoltana Cheia-Prahova, doua stele, preturi : apartament 2 locuri 190ron: miros canal, baia insalubra(perti murdari,dupa usa mizerie, praf la colturi,cearsafuri rupte,,,) CAPCANA ROZATOARE, cei drept ecologice, ati mai auzit de hotel cu capcane de rozatoare? Poate, dar nu la vedere.
190ron inseamna 50euro, in AUSTRIA la 3stele, am platit, 145euro, cazare cu mic dejun 5 NOPTI, in ianuarie 2009,CA LA MAMA ACASA, BUFET SUEDEZ,NU O OMLETA CU CAFEA SAU CEAI, unde astfel de conditii la ei, nu au existat nici acum 100 de ani.
CAT COSTA OARE PE LUNA, O STICLA DE DEGRESANT PENTRU BAIE?
DE CE NU SUNTEM ATENTI LA DETALII?(au scurtat usa de la baie,ca sa nu o schimbe, au zugravit, au pus coltare la pereti, si binenteles ca nu au refacut zidul acolo, unde a cazut cand au dat gauri)
IN TOATE ASTEA CE VINA AU TAXELE?
NESIMTIREA LOR ESTE CEA MAI MARE TAXA.


Romania, tara cu 558 de taxe


Din 17 Martie 2009 | Numar vizualizari: 147

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ADMINISTRATIV


Guvernul va reduce, in perioada urmatoare, impozitele si taxele, incepand cu acelea ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective, a declarat, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Emil Boc.
Articole similare
Mircea Badea, "somat" de Boc sa defileze gol si cu pene pe fund
Din 27 Martie 2009
Finantele taie 71 de taxe
Din 27 Martie 2009
Studentii romani, lasati de patru luni fara burse in strainatate
Din 27 Martie 2009
Guvernul va propune neimpozitarea profitului reinvestit incepand cu trimestrul II al acestui an, masura menita sa vina in sprijinul mediului de afaceri, stimularea investitiilor prin acordarea de garantii si ajutoare de stat si elaborarea unor scheme noi de ajutor de stat pentru intreprinderile si domeniile strategice romanesti.
Emil Boc a spus ca o alta prioritate a guvernului va fi proiectul legii salarizarii unice - menit sa elimine privilegiile din sistemul de salarizare in Romania. 'Este un proiect care va lamuri pentru totdeauna problema sporurilor, a indemnizatiilor si a altor bonusuri', a subliniat premierul, adaugand la capitolul prioritati si restructurarea agentiilor si a aparatului guvernamental.
Sursa: Romania Libera

Cand ai o cifra de afaceri 0 cum pot ei pretinde sa platesti impozit? Mai exact... DE UNDE ??? raspunde trimite
Zbir (Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:56)
Adicatalea daca vrei sa "respiri" sub forma juridica esti un presupus "supus" al statului . Cemai , suntem inainte de toate platitori de taxe , apoi mai vedem daca si ce ne ramane noua . Statul se dovedeste si in actuala forma de guvernare , un stat producator de taxe si impozite in principal . Oare de ce nu au redus din angajatii statului ori din salariile acestora ?O statistica de anul trecut din vara , arata ca cele mai mari salarii sunt in domeniul celor care lucreaza in custodia statului . Rushinica



Firmele vor plati un impozit anual cuprins intre 500 si 10 000 de euro, in functie de venituri
de D.G. HotNews.ro
Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:40 Economie | Finanþe & Bãnci

Guvernul a aprobat sambata Ordonanta de Urgenta cu privire la rectificare bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale ce vizeaza introducerea unui impozit minim incepand cu 1 mai 2009, de 2.200 lei anual (aproximativ 500 de euro).

Gheorghe Pogea a dat asigurari ca impozitul forfetar nu a fost introdus din cauza crizei economice, ci pentru ca era o masura planificata cu mult timp inainte, pentru eliminarea sustragerii de la declararea veniturilor.

Astfel, potrivit actului normativ, firmele care au o cifra de afaceri cuprinsa intre 0 si 52.000 lei (circa 12.000 euro) vor plati un impozit minim in acest an 1.467 lei (341 euro), sau 183,3 lei lunar, urmand ca in 2010 impozitul minim datorat statului sa fie de 2.200 lei (putin peste 500 euro).

Noua grila prevede ca firmele care au o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 52.001 si 215.000 lei (50.000 euro) sa plateasca un impozit minim in acest an de 2.867 lei si de 4.300 lei (1.000 euro) in 2010. Totodata, societatile care vor incheia anul cu o cifra de afaceri curpinsa intre 215.001 si 430.000 lei (100.000 euro) vor achita 4.333 lei in acest an si cate 6.500 lei incepand de anul viitor.


Impozit forfetar si pentru firmele fara activitate
Din 14 Aprilie 2009 | Numar vizualizari: 336

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ECONOMIC


Impozitul forfetar ar putea fi aplicat si firmelor fara activitate, a declarat pentru evz.ro presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru.
Articole similare
Impozitul forfetar are efect de bumerang
Din 14 Aprilie 2009
Lichidarea unei firme costa cel putin 1.000 de lei
Din 13 Aprilie 2009

Astfel, firmele inregistrate la Registrul Comertului, dar care nu desfasoara niciun fel de activitate, ar putea fi puse in situatia de a plati suma minima de 500 de euro, prevazuta de impozitul forfetar.
katharina_lazy
Postat pe 27 Aprilie 2009 09:25
De la: katharina, la data 2008-10-12 15:44:20Taxele si impozitele pot atinge pana la 20% din valoarea investitiei intr-un hotel
vezi toate stirile
Adaugata la data: 11.10.2008
Taxele si impozitele pot ajunge sa reprezinte pana la 20% din valoarea investitiei pe care o presupune dezvoltarea unui hotel in Romania, au declarat reprezentantii industriei ospitalitatii din Romania.
Valoarea maxima, de 20%, este valabila in cazurile hotelurilor de pe litoral. Valoarea si volumul taxelor si impozitelor depind in mod direct de regiunea si locatia amplasamentului, relateaza NewsIn.

Sursa: www.dailybusiness.ro [7 octombrie 2008]





Romania, tara cu 558 de taxe




Din 17 Martie 2009 | Numar vizualizari: 147

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ADMINISTRATIV


Guvernul va reduce, in perioada urmatoare, impozitele si taxele, incepand cu acelea ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective, a declarat, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Emil Boc.
Articole similare
Mircea Badea, "somat" de Boc sa defileze gol si cu pene pe fund
Din 27 Martie 2009
Finantele taie 71 de taxe
Din 27 Martie 2009
Studentii romani, lasati de patru luni fara burse in strainatate
Din 27 Martie 2009
Guvernul va propune neimpozitarea profitului reinvestit incepand cu trimestrul II al acestui an, masura menita sa vina in sprijinul mediului de afaceri, stimularea investitiilor prin acordarea de garantii si ajutoare de stat si elaborarea unor scheme noi de ajutor de stat pentru intreprinderile si domeniile strategice romanesti.
Emil Boc a spus ca o alta prioritate a guvernului va fi proiectul legii salarizarii unice - menit sa elimine privilegiile din sistemul de salarizare in Romania. 'Este un proiect care va lamuri pentru totdeauna problema sporurilor, a indemnizatiilor si a altor bonusuri', a subliniat premierul, adaugand la capitolul prioritati si restructurarea agentiilor si a aparatului guvernamental.
Sursa: Romania Libera

Cand ai o cifra de afaceri 0 cum pot ei pretinde sa platesti impozit? Mai exact... DE UNDE ??? raspunde trimite
Zbir (Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:56)
Adicatalea daca vrei sa "respiri" sub forma juridica esti un presupus "supus" al statului . Cemai , suntem inainte de toate platitori de taxe , apoi mai vedem daca si ce ne ramane noua . Statul se dovedeste si in actuala forma de guvernare , un stat producator de taxe si impozite in principal . Oare de ce nu au redus din angajatii statului ori din salariile acestora ?O statistica de anul trecut din vara , arata ca cele mai mari salarii sunt in domeniul celor care lucreaza in custodia statului . Rushinica



Firmele vor plati un impozit anual cuprins intre 500 si 10 000 de euro, in functie de venituri
de D.G. HotNews.ro
Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:40 Economie | Finanþe & Bãnci

Guvernul a aprobat sambata Ordonanta de Urgenta cu privire la rectificare bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale ce vizeaza introducerea unui impozit minim incepand cu 1 mai 2009, de 2.200 lei anual (aproximativ 500 de euro).

Gheorghe Pogea a dat asigurari ca impozitul forfetar nu a fost introdus din cauza crizei economice, ci pentru ca era o masura planificata cu mult timp inainte, pentru eliminarea sustragerii de la declararea veniturilor.

Astfel, potrivit actului normativ, firmele care au o cifra de afaceri cuprinsa intre 0 si 52.000 lei (circa 12.000 euro) vor plati un impozit minim in acest an 1.467 lei (341 euro), sau 183,3 lei lunar, urmand ca in 2010 impozitul minim datorat statului sa fie de 2.200 lei (putin peste 500 euro).

Noua grila prevede ca firmele care au o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 52.001 si 215.000 lei (50.000 euro) sa plateasca un impozit minim in acest an de 2.867 lei si de 4.300 lei (1.000 euro) in 2010. Totodata, societatile care vor incheia anul cu o cifra de afaceri curpinsa intre 215.001 si 430.000 lei (100.000 euro) vor achita 4.333 lei in acest an si cate 6.500 lei incepand de anul viitor.


Impozit forfetar si pentru firmele fara activitate
Din 14 Aprilie 2009 | Numar vizualizari: 336

• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ECONOMIC


Impozitul forfetar ar putea fi aplicat si firmelor fara activitate, a declarat pentru evz.ro presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru.
Articole similare
Impozitul forfetar are efect de bumerang
Din 14 Aprilie 2009
Lichidarea unei firme costa cel putin 1.000 de lei
Din 13 Aprilie 2009

Astfel, firmele inregistrate la Registrul Comertului, dar care nu desfasoara niciun fel de activitate, ar putea fi puse in situatia de a plati suma minima de 500 de euro, prevazuta de impozitul forfetar.

katharina_lazy
Postat pe 27 Aprilie 2009 09:26
Draga, cred ca ai umblat degeaba si de studiat la fel. Peisajele nu sunt nciodata la fel, doar ca unele sunt mai curate. Pentru inceput niste maturi si ceve var ar fi suficient
lazy000167
Postat pe 5 Mai 2009 04:45
Tu ce-ai facut ?
lazy000167
Postat pe 5 Mai 2009 04:48
Ce strategie mai vrei? Dar imnul ce-i ?.
lazy000167
Postat pe 5 Mai 2009 04:49
Lacomia si prostia sunt surori. De ce nu te uiti inainte de a cumpara ? Refuza serviciile proaste si spune-i si de ce. Taxele nu-ar fi mari daca banii ar fi folositi cu chibzuinta dar nu sunt si te lasa sarc si indignat astfel ca nu prea mai ai cu ce face unele lucruri ciar foarte importante.
lazy000167
Postat pe 5 Mai 2009 05:04
Curaj sa spui ce si cui? si despre ce urbanizare vorbesti? Despre ingramadeala de gresie si faianta de un prost gust departe de bunul simt al taranului adevarat. Nu stiti unde sa cautati asta este problema si va opriti tocmai unde vedeti ceva cat mai tipator.
lazy000167
Postat pe 5 Mai 2009 05:11
Invatati sa crosetati. Doamna ministru a turizmului va poate ajuta. Astfel puteti depasi momente ca cel descris cu mai mult calm si poate reveniti si la anul.
lazy000167
Postat pe 5 Mai 2009 05:18
Tu invata sa scrii.
lazy000167
Postat pe 5 Mai 2009 05:20
De la: Apollinaire, la data 2008-11-06 00:15:33Vedeti, scumpa noastra patrie este scumpa din toate punctele de vedere. Turismul este scump din aceleasi motive pentru care sunt scumpe si celelalte domenii: nu este rentabil. Nu exista nicio strategie de atragere a turistilor in zonele cele mai turistice pe care le avem.


In statiunea Mamaia, puteti gasi cazare in regim hotelier la preturi foarte bune doar prin platforma de cazari online http://www.TURO.RO. Tin sa mentionez ca la ora actuala suntem singura platforma si cea mai buna in domeniul " cazare in regim hotelier". Avem la dispozitia dumneavoastra camere single, duble si triple situate in vile turistice la 60 de m distanta de mare, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere de lux ce fac parte din ansambluri rezidentiale de lux situate pe plaja, toate in Statiunea Mamaia. Preturile variaza in functie de perioada, astfel ca in periaoda Full Sezon, noi avem cele mai mici preturi de cazare! Daca la hotel in perioada full sezon, o camera dubla porneste de la 140 de euro pe noapte, la noi un apartament cu 2 camere este 90 de euro si unul cu 3 camere 115 euro. Dezavantajul in cazul in care va cazati la hotel este lipsa din imobil a bucatariei, in schimb, ceea ce nu este valabil si la un apartament cu 2 sau 3 camere inchiriat la noi. Plus de asta, ca beneficiati de tot confortul de acasa, aveti asigurate prosoape si lenjerii pe toata perioada sejurului. In schimb, nu includem in pret micul dejun. Dar tinand cont de faptul ca aveti la dispozitie propria bucatarie la orice ora din zi si din noapte, va puteti gasi orice. Astfel, veti economisi multi bani.
Cred ca am spus multe. Acum, in continuare, va las pe voi sa alegeti unde va petreceti vacanta, concediul, sejurul sau timpul liber si daca va cazati la hotel sau inchiriati la noi o unitate de cazare.
Nu uitati : accesati site-ul nostru HTTP://WWW.TURO.RO pentru detalii, oferte, poze, harta si lista de tarife.
Va multumesc si va doresc o vara cat mai frumoasa si insorita :) !
Cazare_Litoral_Mamaia
Postat pe 21 Iunie 2010 14:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hristos a inviat! 10 De la: Apollinaire 12 Aprilie 2010 08:52
Sunteti incalificabili! 1 De la: mutzi_mic 21 Aprilie 2008 13:02
Lara Antalya - hotel Royal Wings 23 De la: lazy001123 24 Septembrie 2009 22:15
hairstylist 1 De la: kudika334634 12 Ianuarie 2011 13:41
concurs Kusadasi 4 De la: Lizy 25 Septembrie 2008 10:25