De la: ady_rozalia, la data 2009-02-23 09:58:59 Nu neaparat taxele sunt de vina , si hotia practicata de cei care fac astazi turism in Romania.EXPL: rezerv un apartament in SANICOLAUL MARE, cand am venit din Austria, pentru o noapte,pe 10.01.2009, rezervare facuta de sora mea, care a stat cu 2 sapt. in urma, ajungem seara pe la 10,00. in conditiile in care, sora mea a platit 160ron in acelasi apartament (pentru ca ,numai un apart.de patru locuri aveau), noua ne-au cerut 200ron, si pentru ca am sesizat acest lucru, si evident am cerut chitanta, dimineata la masa ne-au servit doar 3 mic dejun,in loc de patru cati eram, explicatia fiind, ca ei au un pat dublu,si unul single,in apartament,iar dormitul pe canapeaua de 2 locuri din liveing e optinal(in conditiile in care existau asternuturi).
Cum vi se pare? Credeti ca 13ron, cat a costat micul dejun, era o problema pentru vre-unul din noi? Cum vi se pare daca va mai spun ca,d-na manager care tocmai ne adusese la cunostinta noua politica a unitatii, cara painea,binenteles neambalata corespunzator, personal, cu caruciorul de la Carrefuorul de vizavi?
Eu spun ca am sa le fac toata viata o reclama FFFF BUNA.
Ca o alta remarca:hotel complex Nicoltana Cheia-Prahova, doua stele, preturi : apartament 2 locuri 190ron: miros canal, baia insalubra(perti murdari,dupa usa mizerie, praf la colturi,cearsafuri rupte,,,) CAPCANA ROZATOARE, cei drept ecologice, ati mai auzit de hotel cu capcane de rozatoare? Poate, dar nu la vedere.
190ron inseamna 50euro, in AUSTRIA la 3stele, am platit, 145euro, cazare cu mic dejun 5 NOPTI, in ianuarie 2009,CA LA MAMA ACASA, BUFET SUEDEZ,NU O OMLETA CU CAFEA SAU CEAI, unde astfel de conditii la ei, nu au existat nici acum 100 de ani.
CAT COSTA OARE PE LUNA, O STICLA DE DEGRESANT PENTRU BAIE?
DE CE NU SUNTEM ATENTI LA DETALII?(au scurtat usa de la baie,ca sa nu o schimbe, au zugravit, au pus coltare la pereti, si binenteles ca nu au refacut zidul acolo, unde a cazut cand au dat gauri)
IN TOATE ASTEA CE VINA AU TAXELE?
NESIMTIREA LOR ESTE CEA MAI MARE TAXA.
Romania, tara cu 558 de taxe
Din 17 Martie 2009 | Numar vizualizari: 147
• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ADMINISTRATIV
Guvernul va reduce, in perioada urmatoare, impozitele si taxele, incepand cu acelea ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective, a declarat, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Emil Boc.
Articole similare
Mircea Badea, "somat" de Boc sa defileze gol si cu pene pe fund
Din 27 Martie 2009
Finantele taie 71 de taxe
Din 27 Martie 2009
Studentii romani, lasati de patru luni fara burse in strainatate
Din 27 Martie 2009
Guvernul va propune neimpozitarea profitului reinvestit incepand cu trimestrul II al acestui an, masura menita sa vina in sprijinul mediului de afaceri, stimularea investitiilor prin acordarea de garantii si ajutoare de stat si elaborarea unor scheme noi de ajutor de stat pentru intreprinderile si domeniile strategice romanesti.
Emil Boc a spus ca o alta prioritate a guvernului va fi proiectul legii salarizarii unice - menit sa elimine privilegiile din sistemul de salarizare in Romania. 'Este un proiect care va lamuri pentru totdeauna problema sporurilor, a indemnizatiilor si a altor bonusuri', a subliniat premierul, adaugand la capitolul prioritati si restructurarea agentiilor si a aparatului guvernamental.
Sursa: Romania Libera
Cand ai o cifra de afaceri 0 cum pot ei pretinde sa platesti impozit? Mai exact... DE UNDE ??? raspunde trimite
Zbir (Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:56)
Adicatalea daca vrei sa "respiri" sub forma juridica esti un presupus "supus" al statului . Cemai , suntem inainte de toate platitori de taxe , apoi mai vedem daca si ce ne ramane noua . Statul se dovedeste si in actuala forma de guvernare , un stat producator de taxe si impozite in principal . Oare de ce nu au redus din angajatii statului ori din salariile acestora ?O statistica de anul trecut din vara , arata ca cele mai mari salarii sunt in domeniul celor care lucreaza in custodia statului . Rushinica
Firmele vor plati un impozit anual cuprins intre 500 si 10 000 de euro, in functie de venituri
de D.G. HotNews.ro
Sâmbãtã, 11 aprilie 2009, 14:40 Economie | Finanþe & Bãnci
Guvernul a aprobat sambata Ordonanta de Urgenta cu privire la rectificare bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale ce vizeaza introducerea unui impozit minim incepand cu 1 mai 2009, de 2.200 lei anual (aproximativ 500 de euro).
Gheorghe Pogea a dat asigurari ca impozitul forfetar nu a fost introdus din cauza crizei economice, ci pentru ca era o masura planificata cu mult timp inainte, pentru eliminarea sustragerii de la declararea veniturilor.
Astfel, potrivit actului normativ, firmele care au o cifra de afaceri cuprinsa intre 0 si 52.000 lei (circa 12.000 euro) vor plati un impozit minim in acest an 1.467 lei (341 euro), sau 183,3 lei lunar, urmand ca in 2010 impozitul minim datorat statului sa fie de 2.200 lei (putin peste 500 euro).
Noua grila prevede ca firmele care au o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 52.001 si 215.000 lei (50.000 euro) sa plateasca un impozit minim in acest an de 2.867 lei si de 4.300 lei (1.000 euro) in 2010. Totodata, societatile care vor incheia anul cu o cifra de afaceri curpinsa intre 215.001 si 430.000 lei (100.000 euro) vor achita 4.333 lei in acest an si cate 6.500 lei incepand de anul viitor.
Impozit forfetar si pentru firmele fara activitate
Din 14 Aprilie 2009 | Numar vizualizari: 336
• LISTEAZA STIREA
• GALERIE IMAGINI (1 imagine)
• TRIMITE PE YAHOO
• RSS ECONOMIC
Impozitul forfetar ar putea fi aplicat si firmelor fara activitate, a declarat pentru evz.ro presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru.
Articole similare
Impozitul forfetar are efect de bumerang
Din 14 Aprilie 2009
Lichidarea unei firme costa cel putin 1.000 de lei
Din 13 Aprilie 2009
Astfel, firmele inregistrate la Registrul Comertului, dar care nu desfasoara niciun fel de activitate, ar putea fi puse in situatia de a plati suma minima de 500 de euro, prevazuta de impozitul forfetar.
Cazare cu pensiune completa in zona Bran Moeciu.
http://www.cazare-pensiune-bran.ro,
http://www.cazare-pensiuni-bran-moeciu.ro,
http://www.cazarebranpensiune-katharina.com,