cine vrea sa vina cu noi in Insula Corsica?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
cisabelcor Avatarul lui cisabelcor

9 mesaje
Membru din: 3/03/2010

Cine se inscrie pentru excursia in Insula Corsica din 1 septembrie ? Mai avem nevoie de 14 persoane (cupluri sau single). Plecarea se face cu microbuz pe 1 septembrie si intoarcerea pe 10 sau 11 (depinde de sofer). Costul excursiei este urmatorul: 160 euro dus-intors Romania-Italia-Romania 110 euro ferryboat Italia - Corsica - Italia ( - sa speram ca acestea sunt preturile maxime si ca vom reusi sa ne tocmim cu ei si sa platim mai ieftin - ) La ferryboat costul biletului depinde de compania care face traversarea si de gradul de uzura al microbuzului, marca, noxe. Sunt 3 camere cu 2 paturi, o camera cu 3 paturi si trei camere cu 4 paturi. Camera cu 2 paturi e 60 euro, cea cu 3 paturi e 70 euro si cea cu 4 paturi costa 80 de euro. Deci se imparte costul la nr. de persoane. Asta vedem la fatza locului, la ferma agroturistica, caci proprietarul ne va imparti dupa cum vrem noi si vom face socotelile atunci. Mancarea costa astfel: 8 euro dimineata, mic dejun (cine vrea supliment plateste din buzunar in plus) 20 euro la pranz 20 euro seara (cine vrea supliment la mancare sau bauturi alcoolice, vinuri, bere, tarii etc. in plus plateste din buzunar in plus). La mancare nu cred ca va fi nevoie, caci portiile sunt mari si mancarea foarte gustoasa. Depinde cat mananca fiecare. Cu bauturile va fi mai complicat pentru ca sunt atat de bune, incat vrei nu vrei iti mai cumperi. Vizitarea obiectivelor turistice. Cine vrea sa pescuiasca are 2 alternative: riul Tavignano, langa ferma si Mediterana. Cine vrea sa faca sporturi extreme, poate face orice isi doreste, dar costa in plus din buzunar intre 40 si 200 euro. La muzee, expozitii se plateste intrarea: 10 euro, 25 euro, 35 euro, 7 euro, depinde cate vreti sa vedeti si ce anume (insotitorul grupului va intreaba atunci cand va expune orasele si locurile). Oricum e bine sa aveti in buzunar pentru casa memoriala a lui Bonaparte, pentru capela St. Jean, pentru magazine, suveniruri, inghetata, haine, dulciuri, suc. Acolo vezi de toate si vrei de toate. E atat de frumos si de fascinant. Noi mergem in fiecare an de 5 ani incoace, de cand am descoperit ferma asta care cere putini bani. Sa vedeti altii cat cer acolo. Se ajunge si la 250 euro / noapte. E teribil. Dar ce atractie este la discoteca si la clubul de noapte din Ajaccio, capitala. No comment. E de vazut. Daca vreti si voi, scrieti-mi la adresa: cisabelcor@gmail.com - Isabela. Va astept sa formam un grup distractiv si placut. V-am scris ca sa va bucurati si voi de ceea ce exista pe lumea asta. Sper sa ne revedem. Pe curand. Pupici tuturor.
Raporteaza abuz de limbaj
pedro11 Avatarul lui pedro11

3 mesaje
Membru din: 27/02/2010
Oras: ploiesti

buna ! aceasta ferma turistica `.....e gen pensiune agroturistica ? si 20 de euro o masa de 1 persoana ? si fara bauturi....adica 40 de euro....2.....la pranz si 40 seara...plus 16 dimineata...100 pe zi doar mancarea ? nu e cam mult ?
Raporteaza abuz de limbaj
bimby Avatarul lui bimby

15 mesaje
Membru din: 8/08/2009

Draga mea,deoarece vad ca la profil apari SEX FEMININ, spui ca mergi de 5 ani acolo ! Fi te rog cinstita si spune-mi si mie care ar fi costul total pentru 2 persoane !Adica transport, cazare si sa zicem, demipensiune, ca de a;tceva este problema fiecaruia.Vorbesc, totusi , de un pret aproximativ.
Raporteaza abuz de limbaj
xxx