Setari Cookie-uri

rinoplastie inainte de nunta

Eu am 20 de ani, si de curand am luat MAREA hotarare, sa-mi operez nasul acvilin, si supradimensionat! Am optat pentru clinica MedEstet a doctorului T Mugea din Cluj-Napoca! Daca cineva s-a mai operat la dumnealui, as dori sa ma ajute cu niste sfaturi, de la pacient la pacient, ca sa-mi fac o idee despre rexultatul operatiei, atitudinea doctorului si a personalului, etc! Va multumesc anticipat, sper sa ma ajutati sa-mi mai calmez un pic temerile si emotiile!
CristinaMusica
Postat pe 29 Martie 2011 09:44
Orice operatie implica riscuri. Parerea mea e ca nu ar trebui sa ne expunem fara rost. In principiu nu se recomanda mai mult de 2 rinoplastii. Daca cineva face o astfel de operatie in tinerete, fara un motiv intemeiat... s-ar putea intampla la un moment dat dat sa aiba o problema serioasa(traumatisme de exemplu) si atunci va fi riscant. Este bine sa ne "pastram cum ne-a lasat mama natura" cat mai mult timp posibil(in cazul in care organismul este sanatos).
Acum, fiecare face ce vrea... Multe probleme pornesc din interior:in cazul unora au rezolvari chirurgicale, in cazul altora se rezolva prin incredere in sine si iubire(cu sau fara psihoterapeut).
kudika407723
Postat pe 14 Iunie 2011 19:46
in cluj cel mai bun e alexandru georgescu:) te asigur
Joana0791
Postat pe 23 Iulie 2011 10:51
intentionez sa imi fac operatia de rinoplastie in martie la dr Stan din Bacau dar am ca timp de vindecare pana la nunta doar 4 luni. imi poate spune cineva care stie ce parere are despre rezultatele domnului dr si daca e suficient timp de refacere.
ariadna25
Postat pe 6 Februarie 2012 02:35
fa-ti ca nu o sa regreti:) decat sa traiesti toata viata cu complexe mai bine sa iti faci. si rezultatele se vad crede-ma:) nu e o durere de nesuportat,iar pt frumusete merita. conteaza insa f mult cine iti face aceasta operatie. te-as sfatui sa iei legatura cu medicul alexandru georgescu din cluj napoca,in caz ca esti din apropiere. daca nu documenteaza-te si vezi ce rezultate au avut medicii pe care ai vrea sa ii contactezi.
Joana0791
Postat pe 6 Februarie 2012 15:30
Sunt si eu interesat pentru operatia de rinoplastie, dar sunt inca indecis caci nu stiu pe cine sa aleg intre dr. Georgescu Alexandru si Ivan Ovidiu de la clinica Artis3. Imi poti da te rog mai multe detalii cu privire la Georgescu Alexandru, il consideri cel mai bun din Cluj dupa operatia ce ti-a facut-o sau si din alte surse ? Stiu ca are vechimea cea mai mare dar nu am vazut prea multe poze cu pacienti operati de el si inca nu pot sa-mi fac o parare definitorie.
johnny2
Postat pe 16 Februarie 2012 00:05
si eu am mers la el fiindca mi-a recomandat multa lume,inclusiv unele cunostinte ale mamei mele.eu sunt foarte multumita de rezultat. de curand s-a mai operat o fosta colega la el la recomandarea unei doctorite.eu zic sa mergi la el pe la spitalul d erecuperare si sa vorbesti si sa il rogi sa iti arate poze:) bineinteles, o sa iti faca un nas potrivit fizionomiei tale,asa ca nu are sens sa mergi cu poze luate de pe net ca nu te va intreba cum vrei. mie mi-a facut poze inainte si s-a consultat cu ceva asistenti de-ai lui cam o jumatate de ora cred si apoi m-au pregatit pt operatie. daca nu esti decis eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la fiecare si sa ii rogi sa iti arate poze cu pacienti:) pentru linistea ta sufleteasca:) eu daca ar fi sa repet procedura in mo clar as merge tot la el:) din cate am inteles a fost invitat in diferite emisiuni pt a vorbi despre aceasta problema,deci inseamna ca e o persoana apreciata:)
Joana0791
Postat pe 16 Februarie 2012 15:29
De la: johnny2, la data 2012-02-16 00:05:27Sunt si eu interesat pentru operatia de rinoplastie, dar sunt inca indecis caci nu stiu pe cine sa aleg intre dr. Georgescu Alexandru si Ivan Ovidiu de la clinica Artis3. Imi poti da te rog mai multe detalii cu privire la Georgescu Alexandru, il consideri cel mai bun din Cluj dupa operatia ce ti-a facut-o sau si din alte surse ? Stiu ca are vechimea cea mai mare dar nu am vazut prea multe poze cu pacienti operati de el si inca nu pot sa-mi fac o parare definitorie.



uite :) http://www.novia-estetica.ro/chirurgie-estetica-cluj . eu oricum iti recomand s mergi la spital intai
Joana0791
Postat pe 16 Februarie 2012 15:33
Am fost la clinica si am discutat cu domnul doctor. M-ar interesa alte informatii de care te lovesti doar cand ajungi in pragul operatiei sau de dupa, felul cum te trateaza, comportamentul lor, cat de profesionisti sunt in ceea ce fac, etc..
johnny2
Postat pe 16 Februarie 2012 20:17
SA NU STAI PREA MULT IN CURENT CA POTI SA RAVESTI SI ITI CADE NASU'
GRIGO_RESCU
Postat pe 16 Februarie 2012 20:21
SA NU STAI PREA MULT IN CURENT CA POTI SA RACESTI SI ITI CADE NASU'
GRIGO_RESCU
Postat pe 16 Februarie 2012 20:22
De la: johnny2, la data 2012-02-16 20:17:16Am fost la clinica si am discutat cu domnul doctor. M-ar interesa alte informatii de care te lovesti doar cand ajungi in pragul operatiei sau de dupa, felul cum te trateaza, comportamentul lor, cat de profesionisti sunt in ceea ce fac, etc..

pana dupa operatie nu exista nici o problema:) dupa ce te vei trezi din efectul anestezicelor vei constata k esti bandajat la nas. vei fi tinut in spital circa 5 zile sa zic asa,sau depinde de evolutia ta.vei avea fata fff umflata inclusiv ochii primele zile si vei fi albastru, mov si galben pe fata. urmatoarea zi dfupa operatie va veni domnul doctor sa te examineze si iti strange nasul pt a scoate sangele adunat.aceasta operatiune e f importanta fiindk dk nu ar face asta ai risca sa ramai cu sangele adunat in nari. te va repansa si iti va pune o tija de metal pe nas pt a ramane in acea forma. nu e prea placuta saptamana post operatorie insa dupa ce ajungi in oglinda si iti vezi rezultatul constati ca a meritat. dureri nu vei avea,eu nu am avut deloc:) oricum,domnul alexandru georgescu e un pic mai dur,insa face o treaba f buna! dupa o saptamana,cand ti se vor retrage umflaturile si "minunatele" culori, dupa o atenta examinare iti va scoate firele,insa cel mai probabil aceasta operatiune o sa o faca un rezident:) si apoi va trebui sa mergi la control la un anumit interval de timp. nu te speria fiindca nu e macel:)) si da,sa nu uit: ai grija sa nu te racesti,caci un stranut nu ar fi ideal pt nasul tau:) sa imi lasi un mesaj dupa ce iti vei vedea nasul si sa imi zici ce parere ai de rezultat:) btw,rezultatul final se va vedea dupa aproximativ 6 luni:) daca vrei sa ma mai intrebi ceva nu ezita:) succes!
Joana0791
Postat pe 18 Februarie 2012 09:58
Buna. Vreau si eu sa fac aceasta operatie in martie si as vrea sa stiu pretul la d-ul doctor Georgescu Alexandru si d-ul doctor Ivan Ovidiu. Stiu ca anul trecut o prietena a platit 2000 euro pt o rinoplastie si o otoplastie. Eu vreau rinoplastie doar. Daca stie careva pretul, astept raspuns. Va multumesc anticipat
drujbitza
Postat pe 18 Februarie 2012 10:32
La amandoi pretul e 1700E daca nu ma insel. Am fost mai demult la ei in consultatie si parca doar la dr. Fodor era mai ieftin.
johnny2
Postat pe 18 Februarie 2012 19:44
ianfara de subiectul legat de durere (care mie mi s-a parut suportabila), as vrea sa adaug ca e important sa programati din timp operatia, pentru a fi sigure ca trece o perioada suficienta de recuperare. Eu am fost sfatuita foarte bine de dr. Dan Mihail Stana, si mi-am revenit complet pana la nunta..
kudika_29225
Postat pe 12 Martie 2013 18:36
Daca ti-ai gasit deja un fraier care sa te ia de nevasta asa cum esti, de ce sa mai azvarlii banii degeaba pe operatie?! Mai bine ii cheltui pe luna de miere!
Armain
Postat pe 12 Martie 2013 20:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta dupa sarbatori 7 De la: carmen79 19 August 2013 22:15
cuafor 1 De la: kudika388077 28 Aprilie 2011 11:40
nu cumparati extensii d p net 9 De la: olimpiagv 22 Februarie 2010 17:44
Rasfata-te si alege lacul, forma si modelul care ti se potrivesc 1 De la: Nailtechnician 12 Martie 2010 00:20
UNGHII FALSE GLAMOUR SECTOR 4 2 De la: inna_grace 15 Octombrie 2010 17:13