Luna de miere in Seychelles

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
cotormaria Avatarul lui cotormaria

8 mesaje
Membru din: 18/06/2008
Oras: oradea

Luni ne-am intors din luna de miere. Daca cineva sta pe ganduri, nu stie unde sa mearga, o idee deosebita ar fi Insulele Seychelles. E alta lume, alta viata, natura pura, relaxare totala, peisaje deosebite si intimitate la maxim. E superb, cu conditia sa nu prindeti ploaie prea mult si sa nu va plictisiti unul de altul, pentru ca multi turisti si multa "galagie" nu o sa gasiti. E o locatie exotica si putin mai scumpa. Inainte de a ajunge acolo parca imi parea rau de banii aia,desi Seychelles sau maldive era visul meu pentru luna de miere, acum sunt linistita pentru ca fiecare euro cheltuit a meritat.
Raporteaza abuz de limbaj
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Dac ai ajuns s citii aceste rnduri i v strnesc interesul, nu este o pur ntmplare; ci este posibil ca tocmai eu s fiu persoana care v poate ajuta cu anumite rspunsuri referitoare la viaa dumneavoastr, fr s mi dezvluii detalii despre viaa personal, ca apoi s presupunei c m-am inspirat. Rmne doar s v convingei! Dac suntei interesat/, lsai un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com i v voi contacta n cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O sptmn frumoas, v doresc!
lif3_dr3am Avatarul lui lif3_dr3am

86 mesaje
Membru din: 9/09/2008
Oras: bucuresti

Daca ati ramas in urma cu achizitionarea cadourilor, intrati pe www.evermarket.ro
Aici puteti gasi o gama larga de cadouri la preturi avantajoase.
Va astept!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Si noi ne-am gandit la Seychelles, dar din cate ne-a zis fata de la agentie, ca in afara de plaja, nu prea este nimic de vizitat, am decis si am ales Mauritius...Absolut superb...O multime de locuri am putut vizita...A fost de vis...
Raporteaza abuz de limbaj
Happy,happy,happy..Was just like yestarday...Today (16-09-2009),is exactlly 4 months since I got married to the most wondefull man on earth!!
kudika_15688 Avatarul lui kudika_15688

4 mesaje
Membru din: 5/09/2012

A fost cineva in luna de miere cu Voyagers Club? Ofertele de pe site-ul lor par foarte interesante iar imaginile...
voyagers-club.com/luna_miere.html

Raporteaza abuz de limbaj