Setari Cookie-uri

dragoste si suferinta ....................

buna am 36 de anii si o antrebare cu toate scuzele de vigoare vrea sa fi scurt la subiect stiu ca nu suna bine dar vrea sa aflu de la voi cum e posibil sa te andragostesti sa te iubeasca sa iubesti sa te casatoresti cu o prostituata de 17ani si dupa 2 ani sa vina si 2 copii poate pentru voi e absutd dar si eu am ajuns la concluzia ca nu pot sa cred asa ceva ce pare pentru uni inposibil poate ma criticati dar cand iubesti nu mai conteaza cine e iar azi am ajuns la concluzia ca so racit ceva antre noi relatia nu mai da roade poate e pe val cum as putea salva casniciea noastra ce sa fac ..aveti un raspuns......
grace007965
Postat pe 8 Martie 2010 05:54
iata sfatul meu: la 36 de ani ar trebui sa pui mana pe cartea de clasa a doua sa inveti sa scrii.
si acum la subiect: prostituatele nu se schimba niciodata, chiar daca se aseaza la casa lor, pt ca le place sa fie hetaire, iar tu, ca om onest si de casa din toata lumea asta numai o prostituata ti-ai putut alege? imi pare rau sa-ti spun, n-ai decat sa suporti consecintele, nici nu-mi pot da seama cu te-ai putut casatori cu ea stiind ca o gramada de barbati, romani sau rromi sau de alta nationalitate care au platit-o si-au bagat....... in ea
oanaiullliana
Postat pe 8 Martie 2010 09:03
Oana cred ca daca o persoana are o problema si scrie pe acest forum , scrie pentru a primii un sfat nu pentru a primii lectii de gramatica .

Acum despre problema domnului am aceeasi parere ca si oanaiulliana "lupul isi schimba parul dar naravu' ba". Cred ca la 36 de ani trebuie sa aveti puterea sa puneti punct acestei casnicii. A fost un act de curaj din partea Dvs ca v-ati casatorit cu o astfel de persoana si un act de nebunie ca ati facut si 2 copiii. Lumea nu se opreste in loc la aceasta persoana.
grace005598
Postat pe 11 Martie 2010 08:34
Este usor s a arunci cu piatra. Eu stiu atatea "femei serioase" la casa lor cum se spune ,dar care trec prin patul barbatilor mai rau decat prostituatele.
Incearca s a gasesti ce v a legat si vorbiti despre 'ce v a departe".Fara comunicare nu se rezolva.
kudika056836
Postat pe 11 Martie 2010 09:57
Parerea mea este ca o persoana la varsta ei e destul de instabila sentimental avand in vedere jobul pe care il are... Mereu cunoaste alt tip de barbat, de aventura... Cand iubesti nu mai tii cont de nimic, e adevarat, dar gandeste-te ca e o diferenta destul de mare de varsta intre voi si ea vrea chestii specifice varstei ei (sa-si traiasca viata inca, sa se distreze prin cluburi, sa cunoasca lume) pe cand dumneavoastra la 36 ani ati cam trecut de fazele astea... Poate ca ar fi bine sa vb cu ea aceste lucruri si sa va integrati si in aceste distractii alaturi de ea chiar daca aveti 2 copii acasa. Va doresc mult succes!
roxybaby4u
Postat pe 11 Martie 2010 12:32
ai avut mare curaj sati iei o astfel de fata.dar sa sti ca eu cunosc asemenea caz cand ea se prostitua si acuma e o fata de milioane care munceste cinstit.se pot schimba nu le judecati pt ca nu aveti de unde sa stiti ce a impinso pe fata sa faca meseria asta.vorbeste cu ea si gasiti o solutie impreuna.intreabo ea ce vrea?vrea so ia de la capat sa se prostitueze sau vrea o viata de familie?bafta
ankaLoredana
Postat pe 11 Martie 2010 13:07
la17 ani draga nu poti numi iubire e ameteala..inteleg intensitatea sentimentelor tale dar sa stii ca viata nu se opreste aici,mai intai incearca o discutie serioasa si apoi decide daca se merita sa faci sacrificii pt ea pt copii,viata in 2 inseamna sa iti imparti responsabilitatile nu tu sa servesti si celalalt sa primeasca..eu am un var care a venit pe la 20 de ani acasa cu o fata de 16 ani cu obiceiuri nesanatoase i-a facut un copil si a disparut te miri unde acum el are 2 copii e casatorit si sotia il adora ..deci nu te descuraja orice ar fii capul sus..iti urez numai bine
kudika098466
Postat pe 11 Martie 2010 17:19
Exista doua posibilitati:ori dumneavoastra nu ii mai acordati asa de multa atentie si dati voie plictiselii sa intervina, ori ea e de vina si poate nu poate renunta la vechile obiceiuri, desi eu cred ca dak vrea cu adevarat poate sa se faca si fata de casa.Nu cred deloc in proverbul acela"Lupul isi schimba parul, dar naravul ba", e o prostie.Cunosc multe persoane care s-au schimbat pentru persoana iubita.Nu stiu care e motivul pentru care ea se prostitua:din placere sau din nevoie? Sfatul meu e sa incercati sa vorbiti, sa vedeti ce nu mai e la fel, sau care dintre voi greseste, e cam aiurea sa apara monotonia asa de repede intr-un cuplu. Aaa, si inca ceva incearca sa fiti la fel de romantic cum erati la inceput, o floare, un "te iubesc" nu cred ca ar strica. Nu lasati monotonia sa va strice fericirea!
Maria_Petruse
Postat pe 11 Martie 2010 19:43
Parerea mea e ca esti agramat. Normal ca te poti indragosti de o prostituata. Daca ea stie si un pic de gramatica (pe langa emisia de vocale, specifica meseriei), chiar ar putea sa se intrebe daca o meriti. Sincer.
abcd_grace
Postat pe 11 Martie 2010 19:46
Iubirea... Ce face din om! Decizie incorectã! Mare greșealã! ªi doi copii... pãcat! Baftã multã!
E cazul sã aveți o discuție serioasã cu privire la viitorul vostru și mai ales al copiilor. Astfel poți vedea care sunt prioritãțile ei, și urmãrile, chiar consecinþele deciziilor ei.

O cãsnicie = 2 persoane
O familie = 2 persoane + copii

Iar despre gramaticã, cred cã n-ai mai scris de mult, iar de citit nici atât, pentru ca ai fi știut cã nu se scrie cu "â" înainte, ci cu "î", adicã "întrebare", "îndrãgosteºti", "între". Iar înainte de literele "B" ºi "P" punem "M". Þi-ai inºirat ideile într-o singurã frazã, mare eroare!
Poate înveþi sã scrii corect, cine ºtie!
Succes!


P.S.: Ce își face omul cu mâna lui se numește lucru manual!
Lowiny_grace
Postat pe 11 Martie 2010 23:08
De la: albacz7, la data 2010-03-11 19:46:41Parerea mea e ca esti agramat. Normal ca te poti indragosti de o prostituata. Daca ea stie si un pic de gramatica (pe langa emisia de vocale, specifica meseriei), chiar ar putea sa se intrebe daca o meriti. Sincer.


total de acord. pacat de copii....
grace006275
Postat pe 11 Martie 2010 23:17
frate unde ai facut scoala generala, daca s'a intamplat asa ceva a trebuit sa citesc alte pareri ca sa imi dau seama ce vrei sa zici tu . anyway la 36 de ani trebuia sa iti dai seama ce inseamna iubirea de 17 ani, (ea abia realizeaza ce e viata.....de fapt daca e prostituata a realizat de mult )ca nu ai fost nascut la 35 de ani. fii multumit ca ai copii sanatosi.
yayame89
Postat pe 11 Martie 2010 23:44
De la: oanaiulliana, la data 2010-03-08 09:03:27iata sfatul meu: la 36 de ani ar trebui sa pui mana pe cartea de clasa a doua sa inveti sa scrii.
si acum la subiect: prostituatele nu se schimba niciodata, chiar daca se aseaza la casa lor, pt ca le place sa fie hetaire, iar tu, ca om onest si de casa din toata lumea asta numai o prostituata ti-ai putut alege? imi pare rau sa-ti spun, n-ai decat sa suporti consecintele, nici nu-mi pot da seama cu te-ai putut casatori cu ea stiind ca o gramada de barbati, romani sau rromi sau de alta nationalitate care au platit-o si-au bagat....... in ea

sincer, imi pare rau ca pe site'ul asta sunt pers atat de rele...de egoiste....si atat de VULGARE.....in primul rand nu esti NIMENI sa critici felul in care scriu unele pers....in al doilea rand....acea fata poate a fost obligata sa faca acel lucru..daca ai fi atat de culta pe cat te crezi....ai fi stiut..ce se intampla cu fetele de pe strada..cat indura..si ce viata fac...si in al treilea rand cine iti spune tie ca daca iei o fata care nu a fost "prostituata"..esti sigur ca nu s'a culcat k 12345567 de barbati??????imi pare rau ca'ti spun..dar cartea de clasa a 2a..ar trebui sa o inveti tu......si in primul rand..cartea vietii.....ar trebui sa o mai citesti din cand in cand
elena8820
Postat pe 13 Martie 2010 20:39
mersi pentru raspuns
grace007965
Postat pe 24 Martie 2010 13:57
mersi pentru raspuns
grace007965
Postat pe 29 Martie 2010 13:09
Cult sau nu e un om iar voi cele care va dati citite sunteti mai prost educate decat el daca sunteti in stare sa sariti asa pe el. Sfatul de a mai invata puteati sa il dati si mai civilizat.
In alta ordine de idei daca un barbat de 36 de ani a ajuns sa o cunoasca probabil ca si el se invarte intr-un mediu aiurea. La varsta asta ar fi stiut ca a te culca cu o minora se poate lasa cu dosar penal. Sa spunem ca se trece peste asta. Acea fata daca a devenit prostituata la varsta asta e si ea victima educatiei pe care a primit-o.Probabil impinsa de parinti sau frati care voiau bani, probabil a avut modele in familie. Daca ar fi fost doar din nevoia sexuala nu o facea pe bani. Era doar o desfranata oarecare, ceea ce nu ii ofera statut moral si social mai serios, dar tot victima ar fi, a propriului sau profil hormonal si neurologic. Probabil ca daca e doar victima educatiei mai este corigibila. Poate nici nu l-a iubit ci a vazut o cale de a iesi din mocirla ei.Eu cred ca nici el nu e prea stabil emotional si pt ca un barbat de 34 de ani nu face lucruri imprudente.La varsta asta ar trebui sa fie matur si sentimental si psihologic si emotional. SSi oricum e mare incompatibilitate intre o fetia , chiar daca a trecut prin multe paturi si un barbatmatur. Daca vrea sa salveze casnicia trebuie sa discute sa incerce dar eu cred ca nu are sanse ca o asemenea femeie sa se lase inchisa intr-o casnicie. Poate sa pastreze el copiii, sa incerce sa ii educe normal, sa le ofere cata dragoste poate el si candv poate o minune ii va aduce in cale o alta femeie care va sti sa fie sotie si mama
grace005191
Postat pe 5 Aprilie 2010 08:49
Hai sa nu facem acum pe onestele...cu totii judecam, e in natura noastra umana. Era normal ca un om care abia stie sa scrie sa se cupleze cu o prostituata. Sau cel putin ca sansele sa fie mai ridicate decat ale unui om citit. Dar e adevarat ca nu putem alege mediul in care crestem. Intorcandu-ma la problema care trebuie discutata-pentru ca omul a cerut un sfat pentru relatia lui, nu pentru gramatica-e clar ca trebuie sa vorbesti cu fata respectiva, sa vezi ce isi doreste cu adevarat pentru ca fiind asa tanara, poate se simte debusolata. Daca ai gasit o cale de-a o indrepta si-o face sotia ta, vei sti si cum sa te apropii iar de ea!
Paste Fericit tuturor!
gandacel18
Postat pe 5 Aprilie 2010 13:37
S-au facut cateva comentarii acide pe seama mesajului tau, ba ca nu stii gramatica, ba pe fondul lipsei tale de cultura, desi e relativ, ba ca esti naiv, cei care au facut astfel de comentarii sunt mult sub nivelul tau, mai mult, eu pot sa iti spun ca ai luat una dintre cele mai importante decizii pe care le poate lua un barbat atunci cand te-ai casatorit cu ea, cu acea copila de 17 ani cu care ai copii, avand in vedere mediul in care era, ai salvat un nu doar un suflet ci Dumnezeu stie cate suflete ar fi ajus sa se incurce cu ea, sa-si bata joc de trupul ei si a lor.ma intreb cati barbati cu studii si intelect de prima mana ar fi avut o seamenea tarie de caracter sa treaca peste un asemena obstacol de metalitate preconceputa.Nu am solutii ingenioase la problema ta, insa ceea ce pot sa iti spun si poate ai mai primit un asemenea sfat, este sa incepi prin a comunica, spune-i acelasi lucru si ei,incerca mai intai sa o convingi sa se deschida spre tine, sa puteti avea o comunicare din care sa afli ce o nemultumeste la tine iar tu sa-i spui deschis ce nu iti place in comportamentul ei, de ce suferi,ce insemna dragoste pentru tine, ce insemna pentru ea, afla cat mai multe si spune-i cat mai multe despre suferinta ta,dragostea ta, nevoile tale, asteptarile tale, temerile tale.Nu te ascunde in spatele unor inhibitii de genul "ce ar face sa afle"sau cum ar reactiona, inserca sa atincipi starile ei.sa stii ca sunt multi care trec prin situatii similare, nu esti singurul si au am trecut pe acolo, dar o relatie solida are de precut prin multe obsacole, inclusiv suferinta, nu uita ca uneori o perla se poate gasi in noroiul de pe strada.Ti-as recomanda sa-L rogi pe Dumnezeu sa influenteze viata ta si a ei in sensul de a va apropia de El si pe voi unul de celalalt, astept vesti de la tine, va doresc o casnicie binecuvantata!
Un_DEZAMAGIT
Postat pe 5 Aprilie 2010 23:04
Mda...Eu nu o sa te judec, nu pt asta ai scris aici.

Trecutul ei il stii si asta nu te-a deranjat, lucru pentru care primesti felicitarile mele. Am o intrebare: de cati ani sunteti casatoriti?

Tu spui ca s-a racit relatia voatra, dar este posibil sa fie doar o etapa a maturizarii ei si nimic mai mult. Stai de vorba cu ea si ascult-o cu multa atentie si fara sa o intrerupi. S-ar putea sa fie doar obosita sau nemultumita de ea insasi motiv pentru care s-a interiorizat.

Succes!
fantome
Postat pe 7 Aprilie 2010 14:34
De la: grace006275, la data 2010-03-11 23:17:56
De la: albacz7, la data 2010-03-11 19:46:41Parerea mea e ca esti agramat. Normal ca te poti indragosti de o prostituata. Daca ea stie si un pic de gramatica (pe langa emisia de vocale, specifica meseriei), chiar ar putea sa se intrebe daca o meriti. Sincer.


total de acord. pacat de copii....
grace005191
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:43
Rea `mai esti. um de te lasa inima sa fii atat de cruda
grace005191
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:44
De la: grace003898, la data 2010-03-11 09:57:20Este usor s a arunci cu piatra. Eu stiu atatea "femei serioase" la casa lor cum se spune ,dar care trec prin patul barbatilor mai rau decat prostituatele.
Incearca s a gasesti ce v a legat si vorbiti despre 'ce v a departe".Fara comunicare nu se rezolva.
grace007965
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:30
Santem casatoriti de 6 ani? si neam cunoscut an FRANTA ,trecutul ei il stiu si nu ma deranjat, dar am trecut prin multe etape nefericite cu ea.
grace007965
Postat pe 11 Aprilie 2010 13:04
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 sau www.nuntacluj.page.tl

cj25har
Postat pe 15 Iunie 2010 08:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Viata mea ca o telenovela...incercati sa-mi dati o parere va rog 19 De la: manuelagheorghe 26 Iulie 2010 20:12
Ce sa fac? 7 De la: brun3tu 27 Noiembrie 2010 17:22
Depresia..cum scap de ea? 11 De la: cj25har 15 Iunie 2010 08:16
Craciun Fericit! 16 De la: cj25har 15 Iunie 2010 08:18
Escorte 1 De la: sabrina_me01 1 Aprilie 2010 22:55