Setari Cookie-uri

Frecventeaza un site de matrimoniale....ma inseala?

Sunt casatorita de aproape un an, avem un copil de cateva luni, si stiu ca frecventeaza un site de matrimoniale (daca ii pot spune asa..sit-ului) inca dinainte de a ne casatori.Stiu ca vorbeste pe mess cu diferite persoane, am reusit de i-am aflat parola de mess, am aflat un alt id de al lui..si asa am descoperit lucrul asta.M-am dat peste cap, am urlat, am plans, i-am reprosat ca ma inseala, i-am folosit id-ul si am vorbit cu respectivele din lista (de fapt doar cu una vorbea frecvent, chiar zilnic),dar nu am aflat niciodata nimic concret, adica sa il vad cu altcineva sau sa aflu ceva.Ajunsesem sa o iau razna, m-am luat si de respectiva dar oricum nu am rezolvat nimic.Eu cu el nu am avut o discutie deschisa niciodata, adica nu stie ca am intrat pe mess-ul lui, dar cu siguranta banuie...avand in vedere discutia mea cu tipa..Lucrul asta ma chinuie si nu cred ca voi putea trece peste niciodata pur si simplu ma obsedeaza.O prietena de a mea mi-a sugerat ca poate doar vorbeste si nu se intalneste cu ele, nu primeste mesaje nici telefoane, nu lipseste de acasa, probleme avem ca in orice cuplu si probabil daca nu i-asi reprosa ca ma inseala am avea mai putine.. ce credeti ma inseala?sau este doar o modalitate de asi ocupa timpul liber la munca?
blondyct
Postat pe 26 Martie 2010 17:35
te simti sau nu inselata? daca da..e ca si cum te ar insela...daca nu..nici macar nu conteaza daca o face, daca e armonie in familie!

ce te astepti sa ti spuna lumea de pe sit ul asta? nu e mama omida online sa ti ceteaasca dupa scris viitorul...fericirea fiecaruia vine din iteriorul sau....cine ajunge nebun si nefericit si-a facut o cu mana lui.
Fiecare e stapan pe propria viata nu si pe cea a celor din jur

elimina factorul stres si creste ti copilul linistit...daca nu poti mai bine mergi la un psiholog...
tamcri
Postat pe 17 Aprilie 2010 07:56
imi pare sincer rau pentru tine si copilas.daca incerci sa te agati de ideea ca nu este decat o discutie nevinovata pe mess sau pe..."matrimoniale" sincer TE INSELI! nu vreau sa-ti alimentez suspiciunile dar...hai sa-ti relatez ceva palpabil si care se intampla chiar acum in familia mea.nepotul meu casatorit de aproape 10 ani,cu o fetitza de 8 ani,o sotie frumoasa,cuminte si gospodina....a cunoscut o tipa din rep Moldova....rezulatul??? a inaintat divortul ca sa se poatacasatori cu ...moldoveanca.pt faptul ca i s-a dat 6 luni de gandire...a mai inaintat un dosar de divort! nu il mai intereseaza de nimeni si nimic! nici macar de fetitza! acum o luna el era plecat la...Moldova la iubita lui,fetitza urma sa fie operata,a fost anuntzat dar a refuzat sa vina.nu-i mai pasa de nimeni si nimic,nici macar de copil.trage concluziile si ia-ti masurile ca sa nu ajungi si tu in aceeasi situatie.ok?
vaiana
Postat pe 17 Aprilie 2010 08:19
Fii serioasa. Nu cred ca te poate insela. Si tipele din lista de mess nu au nici o legatura cu site-ul respectiv. Poate sunt doar amicele lui. Si ce sa intelegem noi barbatii din asta? O data ce suntem casatoriti nu avem voie sa mai avem prietene in calitate de simple amice?
Eu p un site de matrimoniale am intalnit numai escroace care erau angajate acolo angajate ale firmelor respective care fiecare avea sute de conturi si sut de identitati sa dea bine site-ul. Cefac site-urile astea pe scurt:
merg pe baza de bani si vaneaza userii carora le expira conturile, si le trimit pupici virtuali prin mesaje private sau spam-uri ca sa ii faca curiosi sa isi mai activeze inca o data contul.
Rar am auzit sa se indragosteasca cineva de cineva de pe site-uri matrimoniale. Si eu am o multime de fete in lista de mess dar nici una nu e de pe site-uri matrimoniale.
Roxy1000
Postat pe 17 Aprilie 2010 08:39
Daca vrea sa te insele ar face-o cu una din realitate nu cu una din realitatea virtuala.
Roxy1000
Postat pe 17 Aprilie 2010 08:41

George, ori esti ultimul naiv din lumea asta , ori ti s-a facut de incurajat femei inselate.
Relatii de amicitie intre barbatii casatoriti ai alte femei decat sotiile lor... sunt de adormit bebei. Ce anume va imparatsiti pe mess? Retete culinare? Ori dezbateti influenta fasta, sau nu, a norului de cenusa vulcanica asupra incalzirii globale?
Sa fim seriosi! Pupicii si hug-uletii reciproci, la un moment dat tot vor incita partea erotica a personajelor. Chiar si misterul ce planeaza asupra celuilalt incita, intr-un fel sau altul.
Partenera de discutii n-are sa-ti dezvaluie niciodata "stii, sunt cam grasa, nevopsita, neepilata si cu cearcane pana la brau. mi-e casa intoarsa pe dos, hainele nu le-a spalat nimeni iar vrafu de vase, din bucatarie, ameninta o catastrofa!".

Mie, personal, nu mi se pare ok ca un barbat insurat sa frecventeze un site de matrimoniale.La doar un an de la casatorie.... cam repede s-a instalat amnezia.

Recomandare pentru initiatorea topicului: schimba asezarea mobilierului in casa si pozitioneaza calculatorul in asa fel incat sa fie vizibil monitorul tot timpul. Cand sotul "socializeaza" poti sa intervii, doar esti si tu curioasa ce prajituri si ce supe face respectiva amica. Ce detergenti foloseste.Poti sa ceri sfaturi si despre ingrijirea copilului, despre tratarea diferitelor micoze ale sotului... Poate deveni chiar utila o astfel de "socializare".
Chiar vorbesc serios. Trebuie sa-i arati sotului ca cealalta este doar o femeie ca si tine, care se confrunta cu aceleasi probleme si nu este v'un personaj de basm.

Fii inteleapta!
cameliagiurgiu
Postat pe 17 Aprilie 2010 10:29








BLONDY CT vreau sa te intreb ceva .
cum e relatia voastra dupa un an de la nasterea copilului ?
intamplarea face ca am un punct comun cu sotul tau ,suntem tatici ,
fetita mea are un an si 5 luni acuma .
uite eu am inteles ca el vorbea cu tipe pe mess inainte de a se naste copilul vostru , dar asta nu inseamna ca te inseala , linisteste te ,nu lasa
pe unii si pe altii care nefericiti fiind incearca sa i indemne si pe ceilalti sa paseasca gresit gen:
,, vaiana ,, cami_g


asculta ti inima si judeca la rece ,ok?
si chiar de ti se va intampla sa te desparti stai linistita , ai sa reusesti , pentru ca ai cea mai puternica motivatie din lume :
esti mama .
il iubesti, asta e clar si daca el nu observa nimic din ceea ce ii oferi tu e greseala lui ..
cand o sa realizeze ca el greseste va fi prea tarziu ..
stii ce se intampla cu tatal dupa nasterea copilului ?
ok , sa incerc sa explic ceva acum:


sa nu ma intelegi sau intelegeti gresit ok? va rog ...
barbatul inainte de casatorie este mai libertin
cel putin in zilele noastre , dupa casatorie apar limite morale (nu la toti )din punctul lui de vedere vorbesc sau incerc sa vorbesc ok?,nu ma criticati prea aspru.
aceste legi morale il constrang cu timpul sa renunte din ce in ce mai mult la ceea ce a fost inainte de casatorie la libertinaj ,gandeste te ca poate pentru el lucrul asta si anume,, chat ul ,, este ca un refugiu al lui in zona ante casatorie ,ok nevoia asta de refugiu uneori se manifesta si dupa nasterea copilului ba chiar in unele cazuri novoia de refugiu este ACCENTUATA .de ce ? de ce nu este totul roz? hey nimeni nu i perfect , suntem oameni gresim , toti putem claca ok?
important este cat de mult va iubiti voi doi ... atat .
dupa nasterea copilului se modifica :
viata sexuala in cuplu , comunicarea in cuplu ,activitati cotidiene in cuplu.
totutl este dat peste cap , mama sta acasa cu copilul , are grija de el , tatal se refugiaza ...

de ce?
asa a fost mereu ...
sigur mai sunt si exceptii ,dar noi nu traim in filme ,
Eu am incercat sa interpretez si sa ti arat cate ceva din ceea ce simte un barbat , atata tot , nu ti spun nici sa faci un lucru nici altul , sa zicem ca sunt NEUTRU.ok? am scris cu majuscule pentru a nu fi acuzat ca sunt anti feminist .

hai sa citim putin ceva ft interesant
Puneti-va in locul tatalui: cum ati reactiona daca nu ati fi mai mult decat un spectator?

- Recunoasteti realitatea lucrurilor: in majoritatea tarilor, tatii consacra 70% din timpul lor serviciului. Si spuneti-va clar ca daca dumneavoastra aveti preocupari, si ei le au pe ale lor. Ideea de a avea o gura in plus de hranit poate mari dorinta lor de a munci pentru a ii linisti.
Nu ii puneti sistematic bebelusul in brate tatalui atunci cand plange pentru a nu-si crea o imagine negativa despre copilul sau.Complimentati-va consoarta spunandu-i ca este un tata sau o mama minunat(a).



si acum atentie :



Gasiti timp pentru cuplul dumneavoastra: trebuie neaparat sa gasiti timp pentru a fi singuri. Cuplul nu trebuie niciodata sa dispara in favoarea copilului. In plus, cu cat copilul va va simti mai fericiti si infloritori pe amandoi, cu atat se va simti si el mai bine. Organizati patru iesiri pe saptamana la fiecate inceput de luna, cu scopul de a va obliga sa le respectati. Rugati-i pe bunicii copilului sau o bona sa aiba grija de bebelusul dumneavoastra.



VOI DOI AVETI TIMP PENTRU A FI SINGURI ?


uite ultimul paragraf la mine,
in cuplul meu, nu s a regasit , eu nu mai exist in ochii sotiei de un an de zile in casa pentru care am muncit atata vreme dar am stat si stau in continuare ,
am renuntat la cariera , la scoala , totul ca sa fiu alaturi de a mea sotie , si de copil , ea poate nu face ceea ce face acum(indiferentza )intentionat, dar asta nu o pot sti ,nu sunt sigur .
in cuplul din care fac eu parte
activitatea sexuala este inexistenta , cum s ar spune din AN IN PASTE , nu tu momente de tandrete , nu tu o mangaiere , desi cred ca pentru sotie nu stiu daca a fost vreo sarbatoare pe care sa o ratez , atentii ,flori , cadouri.
am incercat sa comunicam dar s a ajuns la eternul rezultat -cearta .

v am impartasit cateva dintre problemele mele .
nimeni nu e perfect , totul se schimba ...



acum sa revenim la ale noastre




o femeie poate intra pe chat cu alti barbati , daca sotul se supara e demodat si neincrezator ...
daca un barbat intra pe chat e INFIDEL?????
de unde le scoateti oameni buni ???

cami_g te contrazici singura , vezi comentariile personale de la alte postari .
bogdan_grace
Postat pe 17 Aprilie 2010 10:32
Eu l`am cunoscut pe , prietenul meu pe un site si intamplarea a fost sa stea in acelasi cartier cu mine desi nu il vazusem niciodata , suntem impreuna de 5 ani si ne intelegem ff bine .Tin sa mentionez ca de cand sunt cu el eu si repectiv el ne`am sters toate id`urile de fete , baieti , si am lasat doar cunostinte comune, colegi, rude.....si nu am facut`o pentru`ca ne`am cerut`o unul altuia ci pentru`ca asa am simtit ca e normal si corect .Nu vrem sa iasa subiecte de cearta, si mai ales nu mi se pare corect sa intre pe matrimoniale sau eu , ce cauta de fapt? O noua sotie, iubita ,amica ?Daca una il ia in mrejele ei si ii impuie capul cu fel de fel de prostii si saracul se duce ca impuscat la respectiva la prima cearta bomba cu sotia?? Mai sus am facut o mica introducere pentru`ca nu este exclus sa intalnesti pe un site un baiat/fata si sa va intalniti face to face , sa va indragostiti si sa aveti o relatie serioasa. In concluzie ai mare grija , nu mi se pare corect ce face el , daca ai face si tu ce face el . lui i`ar conveni ? Discuta deschis cu el , cere`i sa renunte la "obiceiurile " astea , spune`i ca te deranjeaza,aveti totusi un copil,chestiile astea poate dau impresia unora ca nu pot face rau sunt inofensive dar nu e chiar asa ........
una
Postat pe 17 Aprilie 2010 10:41
draga camy_g acum 2luni am discutat tot aici pe forum despre incredere ,
ca sa tzi dovedesc ca singura te contrazici la afirmatiile de mai sus .. poftim ...
proprile tale cuvinte



cami_g Re: E vorba de incredere intr-un cuplu, nu de paza armata.



unde e increderea acuma ???? camy????
bogdan_grace
Postat pe 17 Aprilie 2010 10:58
@ George
"Rar am auzit sa se indragosteasca cineva de cineva de pe site-uri matrimoniale."
Eu sunt una dintre acele persoane, mi-am cunoscut sotul acum
3 ani si ceva pe un astfel de site, nu l-as numi site de matrimoniale ci de socializare, pt ca nu asta era intentia mea, sa imi gasesc un iubit acolo ci doar sa socializez... Nu m-am indragostit de ceea ce imi scria pe net, ci dupa ce ne-am vazut face to face (a doua zi de cand ne-am "cunoscut" online), deci a fost o relatie normala, a decurs normal, doar punctul de plecare a fost pe net. :)
b_ralu_83
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:10

Bogdan, vorbim aici despre navigarea pe site-uri de matrimoniale.
Ti se pare ok ca un barbat casatorit sa frecventeze site-uri de matrimoniale, acolo unde oamenii SINGURI ar trebui sa-si caute perechea (in acceptiunea mea, cam asta ar trebui sa se intample pe site-urile de matrimoniale)?

Este adevarat, nu e vorba de paza armata intr-o relatie insa, increderea se castiga si ...se pierde usor.

Vorbim, la aceasta topic, despre frecventarea site-urilor de MATRIMONIALE, casatorit fiind.

Ma rog, poate gresesc. Poate ca o casatorie nu trebuie sa ne impiedice sa cautam in continuare...
cameliagiurgiu
Postat pe 17 Aprilie 2010 14:26

Nu obisnuiesc sa dau sfaturi, probabil a fost prima oara cand s-a intamplat. Recomandarea mea venea intr-un moment de revolta, generat de subiectul topicului.

Sunt convinsa ca doamna in cauza are suficient discernamat si va sti sa fie inteleapta in deciziile dumneaei.

Domnilor, v-as ruga sa nu uitati: mamicile sunt persoane speciale (care invata sa se imparta intre sot si minunea care le-a intregit iubirea). Ele merita si au nevoie de atentia, dragostea si suportul dumneavoastra!

O primavara frumoasa si ganduri senine!
cameliagiurgiu
Postat pe 17 Aprilie 2010 14:54
De la: bogdan, la data 2010-04-17 10:32:04







BLONDY CT vreau sa te intreb ceva .
cum e relatia voastra dupa un an de la nasterea copilului ?
intamplarea face ca am un punct comun cu sotul tau ,suntem tatici ,
fetita mea are un an si 5 luni acuma .
uite eu am inteles ca el vorbea cu tipe pe mess inainte de a se naste copilul vostru , dar asta nu inseamna ca te inseala , linisteste te ,nu lasa
pe unii si pe altii care nefericiti fiind incearca sa i indemne si pe ceilalti sa paseasca gresit gen:
,, vaiana ,, cami_g


asculta ti inima si judeca la rece ,ok?
si chiar de ti se va intampla sa te desparti stai linistita , ai sa reusesti , pentru ca ai cea mai puternica motivatie din lume :
esti mama .
il iubesti, asta e clar si daca el nu observa nimic din ceea ce ii oferi tu e greseala lui ..
cand o sa realizeze ca el greseste va fi prea tarziu ..
stii ce se intampla cu tatal dupa nasterea copilului ?
ok , sa incerc sa explic ceva acum:


sa nu ma intelegi sau intelegeti gresit ok? va rog ...
barbatul inainte de casatorie este mai libertin
cel putin in zilele noastre , dupa casatorie apar limite morale (nu la toti )din punctul lui de vedere vorbesc sau incerc sa vorbesc ok?,nu ma criticati prea aspru.
aceste legi morale il constrang cu timpul sa renunte din ce in ce mai mult la ceea ce a fost inainte de casatorie la libertinaj ,gandeste te ca poate pentru el lucrul asta si anume,, chat ul ,, este ca un refugiu al lui in zona ante casatorie ,ok nevoia asta de refugiu uneori se manifesta si dupa nasterea copilului ba chiar in unele cazuri novoia de refugiu este ACCENTUATA .de ce ? de ce nu este totul roz? hey nimeni nu i perfect , suntem oameni gresim , toti putem claca ok?
important este cat de mult va iubiti voi doi ... atat .
dupa nasterea copilului se modifica :
viata sexuala in cuplu , comunicarea in cuplu ,activitati cotidiene in cuplu.
totutl este dat peste cap , mama sta acasa cu copilul , are grija de el , tatal se refugiaza ...

de ce?
asa a fost mereu ...
sigur mai sunt si exceptii ,dar noi nu traim in filme ,
Eu am incercat sa interpretez si sa ti arat cate ceva din ceea ce simte un barbat , atata tot , nu ti spun nici sa faci un lucru nici altul , sa zicem ca sunt NEUTRU.ok? am scris cu majuscule pentru a nu fi acuzat ca sunt anti feminist .

hai sa citim putin ceva ft interesant
Puneti-va in locul tatalui: cum ati reactiona daca nu ati fi mai mult decat un spectator?

- Recunoasteti realitatea lucrurilor: in majoritatea tarilor, tatii consacra 70% din timpul lor serviciului. Si spuneti-va clar ca daca dumneavoastra aveti preocupari, si ei le au pe ale lor. Ideea de a avea o gura in plus de hranit poate mari dorinta lor de a munci pentru a ii linisti.
Nu ii puneti sistematic bebelusul in brate tatalui atunci cand plange pentru a nu-si crea o imagine negativa despre copilul sau.Complimentati-va consoarta spunandu-i ca este un tata sau o mama minunat(a).



si acum atentie :



Gasiti timp pentru cuplul dumneavoastra: trebuie neaparat sa gasiti timp pentru a fi singuri. Cuplul nu trebuie niciodata sa dispara in favoarea copilului. In plus, cu cat copilul va va simti mai fericiti si infloritori pe amandoi, cu atat se va simti si el mai bine. Organizati patru iesiri pe saptamana la fiecate inceput de luna, cu scopul de a va obliga sa le respectati. Rugati-i pe bunicii copilului sau o bona sa aiba grija de bebelusul dumneavoastra.



VOI DOI AVETI TIMP PENTRU A FI SINGURI ?


uite ultimul paragraf la mine,
in cuplul meu, nu s a regasit , eu nu mai exist in ochii sotiei de un an de zile in casa pentru care am muncit atata vreme dar am stat si stau in continuare ,
am renuntat la cariera , la scoala , totul ca sa fiu alaturi de a mea sotie , si de copil , ea poate nu face ceea ce face acum(indiferentza )intentionat, dar asta nu o pot sti ,nu sunt sigur .
in cuplul din care fac eu parte
activitatea sexuala este inexistenta , cum s ar spune din AN IN PASTE , nu tu momente de tandrete , nu tu o mangaiere , desi cred ca pentru sotie nu stiu daca a fost vreo sarbatoare pe care sa o ratez , atentii ,flori , cadouri.
am incercat sa comunicam dar s a ajuns la eternul rezultat -cearta .

v am impartasit cateva dintre problemele mele .
nimeni nu e perfect , totul se schimba ...



acum sa revenim la ale noastre




o femeie poate intra pe chat cu alti barbati , daca sotul se supara e demodat si neincrezator ...
daca un barbat intra pe chat e INFIDEL?????
de unde le scoateti oameni buni ???

cami_g te contrazici singura , vezi comentariile personale de la alte postari .
Bogdan, cred ca ai inteles gresit ceea ce am spus.eu nu indemn la despartire pe nimeni! doar i-am relatat ceea ce cu adevarat s-a intamplat pornind de pe un site de matrimoniale.imi pare rau de ce se intampla in familia ta,stiu cat de dureros este cand sunteti 2 dar de fapt esti singur in relatie si te lupti cu morile de vant.incearca sa porti o discutie cu sotia ta si fa-o sa inteleaga ceea ce se intampla,pt ca altfel...intr-o zi...s-ar putea sa se uite in jurul ei si sa nu te mai gaseasca.ar fi pacat de tine,de ea dar in special de cea mica.....
vaiana
Postat pe 17 Aprilie 2010 18:47
Din totdeauna unii barbati si-au inselat sotiile. Daca ar vrea neaparat asta nu ar apela la mess. Sunt o mie de alte metode. Asa ca fii mai calma, nu ii reprosa tot timpul lucrul asta (poate doar vorbeste), nu ii scoate ochii cu asta mereu ca atunci chiar se poate sa il agasezi, sa-i dai idei si in cele din urma sa.....pierzi puncte
maria_doina
Postat pe 17 Aprilie 2010 18:55
buna.dac
a tia-s spunene despre sotul meu sigur ai divorta
sutul meu; are conturi pe toate site legate de matrimoniale pe hi5 vb cu una daca o plimba cu masina lui decapotabila (el vinde masini) si tot asa cate si mai cate nu am gasit si eu am intrat in id-ul lui din pacate la itat deschis el deobicei daca stie ca am aflat parola o schimba si am vb cu multe fete spunandule ca sunt el,mam certat mereu din cauza aceasta noi avem un copil de aproape 4 ani si deja mam objnuit cu ideea ca el vb cu ele cand vin el il ichide si binenteles se fereste de mine nu stiu daca ma inseala dar lipseste noptile de acasa spunandumi ca nu mai suporta sa ne certam mereu se duce se distreaz prin restaurante,baruri,biliard si tot asa eu stau acasa cu copilul mai rar ne duce si pe noi la zoo si eu sunt terminata imi spune ca a fost cu prieteni si ca a uitat ca a trecut timpul asa de repede.imi este greu sa iti mai spun dar eu stau cu el din cauza ca nu am unde sa ma duc si ca avem un copil impreuma.
imi pare rau ca nu prea te ajuta in sensul bun al cuvantului in relatia ta dar mi-ai dat curajul de a ma descarca stai linistita sunt alti mai rai si mai umblareti ,sotul tau e pui pa langa al meu imi cer scuze cum al scris si curaj cearta nu e buna la nimik. succes!
ccristinik
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:01
mam inscris demult pe site acesta si am citi tot timpul problemele voastre pntre care ma regaseam si eu dar imi era team de a imi spune povestea mea , iti multumesc de intrebare
ccristinik
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:05
n-ai putea spune ca te inseala,dar doare.eu stau cu prietenul meu de un an,si la fel i-am gasit anunturi pe multe.....matrimoniale.si mi-am facut si eu ald id,si i-am dat intalnire si ne-am intalnit...si ma ramas langa el.dar acum nu pleaca de acasa,nu primeste mesaje,nu vb la telefon,dar mai viziteaza....si nu poti avea incredere cel putin eu nu mai am.e greu...gandeste-te si vorbeste cu el.f important,descarca-ti sufletul.si mie imi da toata lumea sfaturi si fac ce vreau eu.sufar
vio20000
Postat pe 18 Aprilie 2010 20:54
Cel mai grav e ca el nu considera ca te inseala daca vorbeste pe net cu altele atata timp cat nu au contact fizic.
Nu stiu cum ai putea sa-l faci sa inteleaga ca asta e o lipsa de respect fata de tine ca sotie si sa inteleaga ca nu e bine ce face.
Oricum daca e adevarat ca isi ocupa timpul cu alte femei pe net nu stiu daca o sa-ti mai recapeti increderea in el. Parerea mea e ca o sa suferi in tacere si o sa te gandesti mereu ca poate te inseala sau de ce te-a inselat.
Increderea pierduta se recupereaza greu sau nu se mai recupereaza niciodata mai ales daca e pentru o persoana pe care o iubesti si in care aveai incredere maxima.
Oricum tu trebuie sa iei masuri, sa vezi ce conversatii are si abia atuci vei sti daca te inseala sau nu. noi nu putem da un raspuns concret: DA TE INSEALA sau NU TE INSEALA STAI LINISTITA.
Sfatul meu ¨prietenesc¨ e sa-l urmaresti putin si sa-l controlezi fara sa exagerezi sau sa devii obsesiva cu chestia asta ... sa nu-l intrebi pe el ca nu rezolvi nimic... doar nu e prost sa recunoasca daca te inseala
rocsanyk3
Postat pe 19 Aprilie 2010 02:18
Si eu mi-am cunoscut iubitul pe un site de socializare.Avem o relatie de vis.Desi eram 2 oameni liberi, cand am ajuns la concluzia ca suntem si vrem sa ramanem impreuna pana la "sfarsit", ne-am sters conturile , ne-am incheiat toate "socotelile" si ne bucuram unul de celalat.
Daca el nu a renuntat, nu inseamna ca te inseala cu siguranta, dar sa fii conviinsa ca ceva il nemultumeste si nu este implinit.
"Ratacesc" doar cei care cauta ceva si periculos este ca nu vor recunoaste nici in ruptul capului.
Am o experienta de viata...de 45 de ani,daca vrei sa-l crezi...crede-L, daca va iubeste trebuie sa renunte,daca nu renunta el...fii puternica , renunta TU.NU TE MERITA !
Nu explic mai mult sa nu plictisesc, dar nu sunt deacord cu cei care spuneau ca o fac doar asa din plictiseala...Si daca se plictiseste: sa schimbe pampers-uri, sa plimbe pe bebe, sa faca curatenie, sa va plimbati in parc, sa va iubiti...!Ce frumoasa este viata in 2...stiu numai cei care nu o pot avea, pt ca majoritatea celor care o au...nu o pretuiesc.
sonnia06
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:19
Blondy,citeste cu atentie ce spune Bogdan,are mare dreptate,m-am intristat f mult de povestea lui...pacat ca nu sunt intelegeri.COMUNICAREA ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU INTR-O RELATIE!Totul se poate rezolva ,daca se discuta cu calm,se va ajunge si la momente de tandrete,etc .Viata sexuala e si ea fffffff importanta intr-o relatie.Fetelor fiti ,,curve hoate,,doar pentru sotii vostri,nu va neglijati ,aveti grija de imaginea voastra,fa-i mici surprize,alinta-l si nu o sa aiba ochii decat pt tine.Si eu am fost inselata de el la inceputul relatiei(tineam la virginitate)si el bineanteles ma iubea si nu ma fortat,asa a hotarat sa mearga la alta,Am aflat ,am discutat ,l-am iertat si am inteles care e cel mai solid lucru intr-o relatie -viata sexuala-. va pup ,fetelor.
gabita_grace
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:20
De la: blondyct, la data 2010-03-26 17:35:51Sunt casatorita de cu siguranta banuie...avand in vedere discutia mea cu tipa..Lucrul asta ma chinuie si nu cred ca voi putea trece peste niciodata pur si simplu ma obsedeaza.O prietena de a mea mi-a sugerat ca poate doar vorbeste si nu se intalneste cu ele, nu primeste mesaje nici telefoane, nu lipseste de acasa, probleme avem ca in orice cuplu si probabil daca nu i-asi reprosa ca ma inseala am avea mai putine.. ce credeti ma inseala?sau este doar o modalitate de asi ocupa timpul liber la munca?


Probabil nu te inseala ( pentru momentul asta) dar va exista totdeauna o tentatie si daca lipseste o data de acasa, sau nu raspunde o data la telefon te vei gandi automat ca e cu cineva de pe site.
Daca te deranjeaza mult chestia asta pana la obsesie,cum ai zis :
1. intreba-l DE ce are cont si vorbeste numai cu fete/ femei ? un barbat are prieteni barbati in general, nu fete singure si femei de pe siteuri de matrimoniale .
2. ii demontezi cu argumente logice argumentele lui (plicitseala, rutina , etc..-- pai inventeaza tu ceva nou in relatia noastra, ai incercat sa faci ceva sa schimbi atmosfera macar o data pe saptamana ? si eu ma simt plicitisita dar nu corespondezi cu baieti, etc..)

3. ii spui ca si tu ai putea sa sa-ti faci cont , cum s -ar simti el ?
4. il anunti ca daca problema nu inceteaza , anunti pe seful lui ca angajatii freaca menta pe net sau pe mama lui despre ce face .. si pe mama lui chiar poti sa o pui la curent si sa o intrebi de la femeie la femeie daca i se pare normal ca sotul ei sa stea la povesti cu fete si femei singure si dornice de aventura. la urma urmei nu esti obligata sa induri totul singura si in tacere iar maica sa o sa creada ca tu esti aia care l a nemultumit cumva pe baietelul ei ..

5. faci copii dupa toate siteurile si conturile unde a postat, ca sa ai dovezi daca se ajunge mai sus
6 dai un ultimatum si pleci 2- 3 sapt undeva fara sa-l cauti sa vezi ce alege .
in felul asta vei sti clar ce rol joci in viata lui si vei lua decizia adecvata .
oricum sper sa nu se ajunga pana aici !


kudika052198
Postat pe 20 Iunie 2010 07:30
Mai fetelor !
Inainte de a ne pune intrebarea daca ne inseala sau nu, ar fi cazul sa ne privim un pic critic. Da, sa ne punem unele intrebari, sa cautam sa ne dam si raspunsurile corecte si sincere. Bogdan are multa dreptate, si iata de ce: mare parte dintre noi, femeile, o data devenite mame, uitam ca mai inainte de a fi mama, am fost sotie, am fost iubita. Si cel de langa noi ne era apropiat, ne impartaseam toate gandurile, toate visele, toate ideile. Acum... suntem mame, si saracul a ramas...ceva de care... nu prea mai avem timp, de care nu prea mai avem chef, decat, eventual...asa... ca o aducere aminte, cand si cand, eventual in preajma zilei de salariu.. Ca... dee... acum fiind mame, avem doar grija copilului, si, macar o vreme, nu ne mai trebuie barbatul... Si-atunci, daca tot nu-l mai bagam in seama, el ce sa faca? Sa se roage de noi la infinit sa-l cooptam in noile preocupari din casa? Sa ne roage sa-l lasam sa se joace cu copilul, cand noi nici nu vrem sa auzim asa ceva, ca, vezi-doamne, ba miroase a fum de tigara, ba, poate cine stie ce microbi a adus de la serviciu...? Nu... mai bine sa ne lase in pace, sa vorbeasca "cu el insusi" sau cu ziarul (dar in soapta, sa nu scoale copilul)...ca de copil avem noi, femeile grija. Si daca se poate, sa nu ne-nsele, Doamne-fereste, nici macar uitandu-se la televizor. Ei fetelor, nu-i chiar asa! Daca nu-ti aperi ce ai, si daca nu-ti pastrezi si calitatea de iubita, pe langa cea de mama, sa nu te miri daca iubitul tau sot va cauta macar intelegere prin alte parti. Si fii multumita daca-i doar ceva virtual... ca daca trece din faza de virtual in cea reala... e deja bai mare... E deja de rau ! Nimeni nu cauta in alta parte daca are acasa. Dar daca n-are... vina nu-i doar a lui. Ci in primul rand al tau, femeie. Nu al tau ,mama, ci al tau, femeie. Deci, draga blondy, ia-ti iubitul si copilul si plimba-i pe amandoi pe faleza...sau prin parc... sau scoate-i la padure.. Si-o sa vezi ca nu mai are nici chef si nici timp de mess... Si daca-i vorba de a vorbi pe mess in locul lui, folosindu-i ID-ul, sa nu uiti ca, cea cu care ai "vorbit", doar dac-a fost proasta de bubuie, nu si-a dat seama ca nu vorbeste cu el... ci cu altcineva. Pentru ca, fiind unici, fiecare scriem in stilul nostru personal, neimitabil. Pana nu-i tarziu... ia-ti masuri si redevino... iubita lui...nu numai mama copilului lui... Succes!
miha59ella
Postat pe 20 Iunie 2010 09:16


Credeam ca o casnicie e un drum parcurs in doi. Lucruri care se fac impreuna, decizii care ne privesc pe amandoi. Trebuie, eu , femeie sa-i premit sotului sa se implice in treburile casnice? E casa noastra, e copilul nostru. Este vorba de ceva pe care am ales sa-l cladim impreuna; de cand a devenit doar sarcina mea, a femeii?
De milioane de ori s-a spus si se repeta: este vorba de comunicare si implicare. Te vrei parte din familia aceea? Atunci, de ce e nevoie sa fii impins de la spate?

Personal, nu raman intr-o relatie in care celalalt e doar spectator.

(miha59ella, nu e o cale prea lunga de la intalniri virtuale pana la cele reale. E plin netul asta de exemple.)
cameliagiurgiu
Postat pe 20 Iunie 2010 11:33
Na stai flexat ! si eu am frecventat vreo 7 in ultimi 5 ani si nimic de nicaieri.Aleas pierderi de vreme, lasa-l linistit s afrecventeze la un moment dat asa o se splictiseasca ca si parola o sa o uite.
HAHA site de matrimoniale.PAI NU VEZI ca femeile nici face to face nu mai stau de vb cu barbatii dapoi de pe un site unde poti da peste psihopati.
Doamne voi unele femei unde traiti de dati crez la asemenea site uri. Off maica si ingeri pazitori!!!
cj25har
Postat pe 20 Iunie 2010 12:00
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 sau www.nuntacluj.page.tl
cj25har
Postat pe 20 Iunie 2010 12:01
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 sau www.nuntacluj.page.tl
cj25har
Postat pe 20 Iunie 2010 12:01
Eu am patit exact ceea ce ti se intampla tie acum....avea conturi pe site-uri de matrimoniale si vb pe mess cu o multitudine de femei...ce e mai rau e ca el se dadea la ele....asa am vb si cu una din ele...si mi-a povestit tot...ea nici nu stia de mine....unele stiau..dar nu le pasa..si tot asa...eu nu am tacut si am pus piciorul in prag...stiti ce mi-a zis? ca eu sunt vinovata ca nu i-am respectat intimitatea...lol...am ramas perplex...intr-o zi primise sms sa mearga la un strand...o femeie Flori...el ca o fosta colega de munca cu sotul...bla bla..am sunat-o nu parea deloc o fosta colega...sa mentionez ca nu eram casatoriti, eram de 3 ani impreuna cu pregatirire de nunta in toi...inca nu ne mutasem impreuna....doar ne vedeam destul de des...el din Bucuresti eu din Ploiesti dar faceam facultatea in Brasov....chiar cand trebuia sa ne mutam, adica dupa ce dadeam eu licenta...pac pac...se desparte de mine...de ce? nici in ziua de azi nu stiu...baiatul deja avea alta mare iubire la noul loc de munca...de fapt din ziua in care se angajase acolo...de 4 luni....si stiti ce e mai tare ca o cunosteam...ma ducea des la el la munca...in alta ordine de idei...il cunoscusem pe net...baiatul cu care sunt acum d 2 ani tot pe net l-am cunoscut...de fapt mai mult prin cineva...dar oricum am vb la inceput pe net....dar e total opus...deci niciodata nu avem de unde sa stim nici daca ii cunoastem pe net, sau in alte circumstante...cum sunt barbatii sau femeile...E mai grav cand e un copil la mijloc...dar decat sa ne secam sufletul si inima de suferinta, e greu la inceput, dar cu timpul trece....mai bine o luam ca asa a fost sa fie...oricum lor nu le pasa...va poooop fetelor si aveti grija de voi...mai mult de voi...
ionelenasorina
Postat pe 20 Iunie 2010 14:03
bv te felicit din inima pt sfatul dat
si primeste-l draga meagura
nu te umili
o clipa

asa an f si eu cu cineva cu care cumparasem verighete......am pus monitorul intr-o pozitie best
seara beam doua beri si de oboseala ma f ca adorm ba mai si sforaiam
sa-l dezgust
ba mai si vb prin somn
si uite asa nu s-a mai insurat omul e fericit azi sta pe site......24 din 24
iar eu tip in gura mare
duuuuuuuuuuuuuullllllllllce libertaaaaaaaaaaate
poti creste un copil si singura
nu te umili o clipaaaaaaaaaaaaaa
succese
rila_iepurila
Postat pe 20 Iunie 2010 15:25
De la: cami_g, la data 2010-04-17 10:29:26
George, ori esti ultimul naiv din lumea asta , ori ti s-a facut de incurajat femei inselate.
Relatii de amicitie intre barbatii casatoriti ai alte femei decat sotiile lor... sunt de adormit bebei. Ce anume va imparatsiti pe mess? Retete culinare? Ori dezbateti influenta fasta, sau nu, a norului de cenusa vulcanica asupra incalzirii globale?
Sa fim seriosi! Pupicii si hug-uletii reciproci, la un moment dat tot vor incita partea erotica a personajelor. Chiar si misterul ce planeaza asupra celuilalt incita, intr-un fel sau altul.
Partenera de discutii n-are sa-ti dezvaluie niciodata "stii, sunt cam grasa, nevopsita, neepilata si cu cearcane pana la brau. mi-e casa intoarsa pe dos, hainele nu le-a spalat nimeni iar vrafu de vase, din bucatarie, ameninta o catastrofa!".

Mie, personal, nu mi se pare ok ca un barbat insurat sa frecventeze un site de matrimoniale.La doar un an de la casatorie.... cam repede s-a instalat amnezia.

Recomandare pentru initiatorea topicului: schimba asezarea mobilierului in casa si pozitioneaza calculatorul in asa fel incat sa fie vizibil monitorul tot timpul. Cand sotul "socializeaza" poti sa intervii, doar esti si tu curioasa ce prajituri si ce supe face respectiva amica. Ce detergenti foloseste.Poti sa ceri sfaturi si despre ingrijirea copilului, despre tratarea diferitelor micoze ale sotului... Poate deveni chiar utila o astfel de "socializare".
Chiar vorbesc serios. Trebuie sa-i arati sotului ca cealalta este doar o femeie ca si tine, care se confrunta cu aceleasi probleme si nu este v'un personaj de basm.

Fii inteleapta!



foarte intelept gandit, si foarte bine si clar formulat! felicitari!
nastasiafilipovna
Postat pe 20 Iunie 2010 15:41
Nici nu m-as gandi sa accept ca el sa "socializeze"cu alte d-ne sau d-re pe net,vrea libertate, atunci fiecare pe drumul lui,lumea e "parsiva", curiozitatea e mare,chiar asa...ce au de discutat dak nu se cunosc?asa cum eu imi vad de casa mea care de fapt e a noastra, asa ii cer si lui sa fak, ori suntem o familie si le tragem impreuna ori "pa si pu",barbatii nu trebuie sa-i lasi sa se plictiseask,gaseste mereu ceva treaba pentru ei, ca dak nu "isi iau lumea in cap"(de plicitiseala).
babalica
Postat pe 21 Iunie 2010 11:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PREGATIRI 16 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 14:49
Munca la domiciliu 2 De la: grace001304 5 Mai 2009 12:45
am nevoie de sfatul vostru pana nu-l pierd definitiv 20 De la: cj25har 15 Iunie 2010 08:16
Marturii 1 De la: Veronica_Ene_1 13 Ianuarie 2014 14:44
rochie de vanzare 1 De la: cyndi 12 Iulie 2009 21:07