Setari Cookie-uri

as dori un sfat de la voi, cele care ati trecut prin situatia mea

buna. nu am mai intrat de ceva timp pe site-ul acesta. dar acum ma aflu intr-o problema careia nu-i gasesc rezolvare. as dori sa ma ajutati cu un sfat, va rog
acum un an si cateva luni am cunoscut un baiat, relatia nu a durat mult dar eu am pus foarte mult suflet de la inceput(si poate nu trebuia), dupa ce ne-am despartit el si-a gasit o noua prietena.
a trecut un an de cand e cu ea, dar eu simt k totusi il mai iubesc,
spuneti-mi ce sa fac ca sa-l uit. nu pot sa-mi fac un prieten deoarece El e in mintea mea mereu. nu pot sa-l scot din inima si din minte.
fetele care sunteti sau ati fost in situatia mea.. spuneti-mi ce ati facut ca sa treceti peste asta? eu simt k nu pot. simt k totul se prabuseste peste mine
anny88
Postat pe 28 Aprilie 2010 14:00
:) aproximativ prin aceeiasi situatie am trecut si eu:) singur mi-am revenit..m-am trezit intr-o dimineatza si mi-am dat seama cat de prost sunt sa sufar dupa cineva care nu merita! din acel moment imi traiesc viatza la maxim! tu singura iti vei da seama ca nu trebuie sa mai suferi! sunt sigur ca vei reusi..bucura-te de tot ce ai in jur.. sunt inca la birou de la 10 dim...daca sriu aberatii plss astept un mesaj:P pop
tonyflorin
Postat pe 30 Mai 2010 06:23
este foarte simplu...cui pe cui se scoate! ..si va veni clipa cand,intalnind-ul te vei uita la el ......ca la un strain.timpul asterne tot,vindeca tot.exista doar un singur impediment:sa vrei si tu.
vaiana
Postat pe 30 Mai 2010 07:34
Buna.Acum 3 ani si ceva m-am aflat si eu in situatia in care esthi,nu puteam sa-l uit pe fostul chiar daca avea deja alta prietena,in timp ce plangeam dupa el etc. am cunoscut un baiat actualul meu iubit,cu care ma simteam(si acum ma simt:P) ca in al 9-lea cer.El stia ca iubesc pe altcineva,dar in fiecare zi facea sa ma simt minunat,aveam multe planuri,si iata "am cazut in plasa lui" deoarece in fiecare seara asteptam ziua de maine ca sa pot sa ma intalnesc cu actualul,sa facem chestii impreuna,si asa am inceput sa-l uit pe fostul.Dupa 1 luna deja am inceput sa am sentimente fata de iuby al meu si pur si simplu mi-a iesit din minte cum am plans si am suferit pt celalalt.Nu era usor...dar am reusit si acum sunt fericita.Nu te mai gandi la el,pur si simplu fa-ti planuri cu prietenii.Cauta un baiat cu care sa te simti bine,si care sa dea totul pt tine.Ai nevoie de timp,dar il vei uita.
Bebe_Baba
Postat pe 30 Mai 2010 09:18
iti spun eu fa ce a facut si el cautati pe cineva sa te merite si ai sa vezi ca o sa te indragostesti din nou si o sa te gandesti la fostul doar spunanduti ce ai vazut la el sau cum ai putut iubi unul ca el totul este sati gasesti pe cineva care sa te merite si SFAT nu pune totul de la inceput lasate asteptata lasate iubita si sa vezi ca merge FA TI MAI MULTI PRIETENI SA AI DE UNDE ALEGE CU ATENTIE bafta multa
vika_mihaela80
Postat pe 30 Mai 2010 10:16
Aproape toate fetele au trecut prin situatii asemanatoare... Nu ai cum sa-i poruncesti inimii; daca ai noroc, intalnesti pe altcineva care te poate face sa te reindragostesti si sa-l uiti pe fostu'... Dar cum nu traim intr-o lume ideala, sfatul meu e sa te ocupi de tine mai mult, sa te rasfeti cum poti si, foarte important, sa ai grija de viata ta sociala. Nu e indicat sa te izolezi, ia-ti prietenele si iesiti,distrati-va..sunt atatea lucruri frumoase pe lumea asta. O duminica frumoasa!
gandacel18
Postat pe 30 Mai 2010 10:17
Buna!
Singurul meu sfat este sa-ti gasesti pe altcineva, cu siguranta in bratele altei persoane o sa reusesti sa-l uiti!
Succes!!!
cnic
Postat pe 30 Mai 2010 10:57

Eºti extrem de tanarã ºi ai chiar toatã viaþa inainte .

Sincer, dragã domnisoarã, esti tanara ºi nu are rost sã suferi ºi chiar sa ajungi la gesturi extreme.

Trebuie sã ai incredere in tine,in ziua de maine si speranta cã intro zi vei intalni omul dorit... zambetul ºi sentimentele vor renaste din nou .
In viaþã te poti indrãgosti de mai multe ori...
biatrice30
Postat pe 30 Mai 2010 12:00
si eu trec prin asta de mai mult de jumate de an, nu l.am uitat inca, nu reusesc sa imi gasesc pe altcineva pt ca mereu ma gandesc la el dar sper ca intr.o buna zi o sa il si cand trec pe strada pe langa el o sa il privesc ca pe un om normal.....eu m.am inconjurat de prieteni si ies f des in oras, dar am si perioada in care prefer sa stau in casa sa plang dupa el....
17DVA
Postat pe 30 Mai 2010 13:13
De multe ori e greu sa uiti pe cineva mai ales cand chipurile esti sigura si faci prostia sa pui suflet de la incipit ca asa facem noi fetele. baietii uita mai usor insa cu putina stradanie si ocupanduti timpul poti uita si tu la fel de usor. de exemplu gasesteti ceva util care sati ocupe timpul cum ar fi un loc de munca sau un proiect sau sa te duci la un camin de copii si sai ajuti la teme , la imbracat, ii ieila plimbare. Sa sti ca copii fac mai usoara trecerea timpului si usor ai sal uiti cu ajutorul copiilor. credema functioneaza intotdeauna
anjula
Postat pe 30 Mai 2010 14:02
ANNA...Annuca e simplu si deloc complicat.
Tu esti cea care iti faci probleme singura.
Ceea ce incerci sa spui nu-i deloc dragoste ci doar o POSESIVITATE asupra altei persoane.
si ca dovada ca nu ai daruit o dragoste sincera si dezinteresata abia acum ti se pare ca nu ai primit la schimb decat o atitudine de respingere din partea lui .
la urma urmei poate ca si el a facut acelasi lucru si de aceea in astfel de situatii nici nu are cum sa se construiasca ceva trainic si de durata .
Detaseaza-te de cele intamplate si vezi cu alti ochi o noua prietenie bazata pe libertatea SPIRITULUI dar cu multa puritate.
Oricum experienta sa-ti fie invatatura si sa vrei sa mergi , sa cauti dupa ceva cu mult mai valoros, mai bun si mai frumos.
Abia atunci vei putea sa intelegi ca ceea ce ti se pare acum ca o mare nedreptate sau ca un exagerat dezastru . nu inseamna nimic BUN. NU INSEAMNA NICI O PIERDERE.
Indreapta-ti cautarile catre o relatie curata si bazata pe sinceritate .
Tineretea..spontaneitatea , linistea , armonia sa-ti fie din tine exprimate si deloc fortate daca vrei sa gasesti IUBIREA cea de multi tanjita.

Nu-ti irosi timpul asteptand , urmarind sau chinuindu-te cu spreanta (re)intoarcerii lui .
Daca-l iubesti cu adevarat lasa-i libertatea de a fi fericit alaturi de aceea care il merita si alaturi de care se simpte mai implinit.
Asa ca lasa tristeti deoparte si priveste INAINTE cu incredre spre un nou , mai trainic si un alt VIITOR alaturi de o persoana
prin care vei simpti ca UNUL vine in COMPLETAREA CELUILALT ca parti ale aceluiasi INTREG .

NU TE GRABI!!
ai MULT TIMP IN FATA .

CUNOASTE-TE mai inainte de toate pe tine INSATI.



Iti doresc tot binele !

alba_julia2002
Postat pe 30 Mai 2010 16:42
buna
in primul rand el nu te merita daca asa stau lucrurile
e o rana in suflet doare si asa se simte cind iubesti dar cu tmpul o sa treaca, trebuie sa faci in asa fel sa iesi in oras cu prietenele si sa incerci sa iti gasesti pe altcineva, chir si pt o prietenie sa faci tot posibiul sa nu te inchizi in casa
incearca sa nu te desconsideri ca asta faci acum fi mai increzatoare
se spune......"un sut in fund un pas inainte"

sgabi_grace
Postat pe 30 Mai 2010 18:02
am trecut si eu prin asta cu fostul meu prieten,am suferit vreo 2 ani desi el nu mai avea nici o treaba cu mine eu to plangeam dupa el trepatat treptat m-am vindecat si o prietena mi-a facut cunostinta cu cel care acum e sotul meu...dupa ce aveam o relatie de 1 an cu sotul meu fostul a vrut sa se intoarca la mine....daca m-as fi luat dupa instinct m-as fi intors la el dar mi-am dat seama ca nu are rost eu l-am asteptat suficient daca nu s-a intors la mine e problema lui...si nu regret il iubesc pe sotul meu enorm si ma regret ca am fost fraiera si am suferit atat dupa fostul...eu zic ca o sa te vindeci dar trebuie sa iti autopropui asta si sa incepi sa il uiti...cu vointa se poate,e pt binele tau!
felicia16
Postat pe 30 Mai 2010 19:28
Nu fii necajita, daca nu reusesti sa te indragostesti de urmatorul prieten, pe care trebuie sa-l gasesti cat mai repede. S-ar putea sa dureze si 2 doi ani pana o sa-l uiti de tot, dar nu va fi asa rau ca acum. Intr-o zi vei spune:"Ieri am uitat sa ma gandesc la el..."
Ca sa fie mai usor fa si o trecere in revista a relatiei voastre, si puncteaza ceea ce ti-a facut el, si tu nu-i puteai face. Dupa aia gandestete, daca s-ar intoarce la tine ai mai putea avea incredere in el? Cum ar fi relatia voastra? ai fi fericita alaturi de el? Daca esti sincera cu tine stii raspunsul. Deci sus capul, cauta-ti ocupatie, cautati prieteni, si sa tu-ti plangi de mila, ca aproape toata lumea a trecut prin asaceva
Evike_grace
Postat pe 30 Mai 2010 21:37
anna sunt dea dreptul batrana fata de tine am 47 de ani,povestea ta e povestea tuturor fetelor nu esti tu unicat poate parea aiurea dar si mie mis-a intimplat la vremea mea ,aveam 19 de ani si parea ca cerul se surpa ,am gasit refugiul in munca in idei pe care le-am pus in aplicare ,gasesti si tu ceva daca vrei care sa iti acupe timpulceva... sa ajuti o persoana necajita ,o fata care are nevoie de ajutor fiind bolnava s-au saraca s-au...multe altele chestia e sa vrei sa iti impui si asta cu gindul ca totul se intimpla cu un scop ,poate ai fost ferita de o deceptie cind ar fi fost prea tirziu,Ce sa intimplat la mine ... simplu nu am reusit sa mai iubesc m-am casatorit 2ani mai tirziu cu un om care era deosebit de atent cu mine si ma iubea im plus foarte muncitor mi-am dat seama ca daca eu inving timpenia din sufletul meu el era omul care nu ma lasa cu caruta in drum .Asa a fost sunt 27 de ani de atunci siiii minune il iubesc la nebunie viata mea alaturi de el a fost si este buna.ACEL om este vai de capul lui ,smecher isi inseala sotia si multe altele.. era vai de capul meu daca eram cu el!!!! FA ce crezi dar nu uita sa ai si tu orgoliul tau!!!!
kudika015644
Postat pe 30 Mai 2010 22:02
am trecut si eu prin asta...au fost groaznic, si acum imi mai vine cateodata sa il sun k ii stiu numarul din cap, desi au trecut vreo 4 ani de atunci.Dar acum imi dau seama k a fost un idoit care nu merita nici macar sa ma uit la el, cum au zis si fetele, numai facandu-ti si tu o alta relatie vei reusi sa il uiti.Mult succes!
andrab_grace
Postat pe 30 Mai 2010 22:40
Nu cred ca poate cineva sa iti dea un sfat "la subiect".Nu cred ca a te arunca in bratele primului venit e cea mai buna rezolvare.Te inteleg,toate am trecut prin asa ceva...dar fiecare caz e unic.Adevarul e prea crud cateodata."Timpul le rezolva pe toate"e un fel de a spune...mai trebuie sa suferim putin.Daca el si-a gasit deja pe altcineva si a reusit sa treaca peste tot ce a insemnat "voi"....ar trebui sa iti dea putin de gandit.Elena Carstea avea o vorba"Barbatii e niste porci" Oricum,"printul" tau va veni cand te astepti mai putin.Fi tare,...stiu ca doare....dar decat in situatia mea....(sa stai langa un barbat care are si alte obligatii si sa stii ca nu tare da o para chioara pe tine)....poate ca e mai bine asa.Nu incerc sa te descurajez,dar va veni si pe strada ta soarele.Cu putina incredere o sa reusesti!Mult noroc!Ai grija de tine pt ca TU esti cea mai importanta!
ioana_misaros
Postat pe 31 Mai 2010 02:21
Draga mea,

Desi ai primit multe sfaturi mai bune si poate cuvintele mele vor fi de prisos pe langa tot ce ai citit, important este ca nu ESTI SINGURA...chiar daca nu esti cu cel pe care crezi ca il iubesti, esti inconjurata aici, de persoane straine, carora le pasa mult mai mult de tine decat fostul...asta e lucrul cel mai important...gandeste-te cum ar fi fost sa nu iti raspunda nimeni, sa simti intr-adevar ce inseamna sa nu ii pese nimanui de tine.
Sfatul meu e sa continui sa povestesti prin ce treci, de cate ori ai ocazia, oricui, pana cand te vei vindeca.Suferinta ta se va diminua chiar daca acum nu iti dai seama, desi ai reusit sa stai un an de zile fara el....deci poti si mai mult.Daca il iubesti sincer, te vei bucura pentru el, ca e fericit cu altcineva, chiar daca nu esti tu
fericita.ca majoritatea feletelor si eu am trecut prin ceva asemanator si el acum este casatorit si are un copil.ma bucur pt el chiar daca mi-a luat mult sa il uit, acum este doar o amintire, un om care candva m-a facut sa ma simt intr-un anume fel,caruia ii multumesc pentru momentele petrecute, pentru faptul ca m-a facut sa ma simt ALTFEL.. a fost o relatie superba, traita intens dar si cu mare suferinta, pt ca in final m-a parasit, pentru iubirea din copilarie.asa ca draga mea, inimii nu ii comanzi, daca el nu e cu tine acum, e pentru ca nu este EL ALESUL inimii tale, nu ca ai avea tu ceva in neregula.tu esti ok si pe undeva un OM te cauta...lasa-l sa te gaseasca sau cauta-l tu pe el.eu l-am intalnit pe viitorul sot cand credeam ca nu mai exista nimic frumos, decat barbati care profita de inocenta si puritatea noastra...am pornit cu neinceredere in relatie, fara absolut nici o asteptare si totusi,au trecut 3 ani jumate de cand suntem impreuna si la anul ne casatorim,iar totul este frumos, ca la inceput...te vei vindeca, nu mori din asta, toate trecem prin astfel de momente si doar faptul ca reusim sa trecem peste, ne face sa ne simtim mai increzatoare in propriile forte.poate nu ai nevoie de altcineva momentan, poate nu esti pregatita si totusi...trecutul este trecut si chiar daca ar fi sa se intoarca vreodata la tine, nu il vei mai vedea cu aceiasi ochi, crede-ma.un om care nu te-a respectat o data , nu te va respecta niciodata!ingrijeste-te tu de tine, altcineva nu poate sa o faca, noi doar iti aratam ca nu esti singura, dar greul tot tu il duci.ai doar incredere in tine, priveste cu speranta la ziua de maine si zambeste:)
iti doresc mult succes in viata si multa fericire!sunt sigura ca vei avea parte de ea.te pup, cu drag ella
ella30_grace
Postat pe 31 Mai 2010 20:13
Trece, greu dar trece .
Crezi ca toate fetele se s-au casatorit sau se vor casatori in curand sunt la prima dragoste ?
Exclus.
Eu, acum cand imi amintesc cum plangeam ca proasta - ba bufneste rasul.
Peste ceva timp, cand totul va fi uitat , vei rade si nu-ti va veni sa crezi ca ai putut suferi pentru persoana care nu te-a meritat.
Capul sus !
Viata merge inainte si merita sa te bucuri de ea.
Ai ratat un an din viata traind ancorata in trecut .

Eu am un slogan : Cine se uita in urma , nu poate privi inainte .
grace002227
Postat pe 31 Mai 2010 22:30
Buna ,tuturor!Esti cumva la prima iubire?Ca eu atunci am patit ca si tine,mai avusesem iubiti inaintea primei iubiri dar parca pe asta imi picase cu tronc,nu puteam sa il mai scot din mintea mea,orice asi fii facut .La mine a durat cam 2 ani,in timpul asta am mai avut alti prieteni dar parca nimic nu se lega intre noi,tot timpul ma gandeam la el,pana intr-o zi cand pur si simplu m-am indragostit iar .........si acum imi dau seama ca am pierdut 2 ani cu candul la el.Asa ca :traieste-ti viata la maxim.
gabita_grace
Postat pe 1 Iunie 2010 14:00
Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare. Acum 3 ani am avut o relatie cu un baiat timp de 3 luni si nu mi-a vent sa cred ca m-am indragostit asa tare de el. Prb principala la noi a fost ca eram la distanta eu din Gl, el din Bucuresti si ne cam certam cand nu eram unul langa altul. El a ales sa puna punct si eu sufeream ca fraiera. Eu aveam cont pe site-urile astea de intalniri si la un moment dat am trimis un mesaj unui baiat ca-mi placea un status pe care-l avea pe site. Am vb cu el pe mess in jur de o luna si ceva dupa care ne-am intalnit. Mie nu mi-a placut de el fizic in schimb a fost ok ca am inceput sa discutam f mult si-i puteam spune ce am pe suflet. Am fost amici intr-un cuvant cam vreo 8 luni. Apoi in vara lu 2008 am avut nunta la fratele meu si nu am avut cu cine sa ma duc si m-am dus cu el mai ales ca eram si domnisoara de onoare nu ma puteam duce singura. Apoi dupa nunta am plecat impreuna la mare si am inceput sa incercam sa avem o relatie. Drept urmare in aprilie 2009 m-a cerut de nevasta, in noiembrie 2009 am facut starea civila, acum in iulie 2010 avem nunta si ne e f bine impreuna.
Asa ca sfatul meu e sa incerci sa te linistesti. Stiu ca e greu dar in timp trece incet incet. Si sa stii ca iepurele sare cand si de unde nu te astepti. Te pup si astept sa ne scrii cand ai trecut peste perioada asta grea.
grace008338
Postat pe 14 Iunie 2010 08:34
multumesc tuturor pentru sfaturi:X
dupa ce citesc toate sfaturile primite de la voi imi dau seama ca nu trebuie sa sufar dupa un baiat care nu ma merita.
multumesc inca o data
anny88
Postat pe 14 Iunie 2010 09:31
De la: anna88, la data 2010-04-28 14:00:12buna. nu am mai intrat de ceva timp pe site-ul acesta. dar acum ma aflu intr-o problema careia nu-i gasesc rezolvare. as dori sa ma ajutati cu un sfat, va rog
acum un an si cateva luni am cunoscut un baiat, relatia nu a durat mult dar eu am pus foarte mult suflet de la inceput(si poate nu trebuia), dupa ce ne-am despartit el si-a gasit o noua prietena.
a trecut un an de cand e cu ea, dar eu simt k totusi il mai iubesc,
spuneti-mi ce sa fac ca sa-l uit. nu pot sa-mi fac un prieten deoarece El e in mintea mea mereu. nu pot sa-l scot din inima si din minte.
fetele care sunteti sau ati fost in situatia mea.. spuneti-mi ce ati facut ca sa treceti peste asta? eu simt k nu pot. simt k totul se prabuseste peste mine


off,cea mai grea boala,uneori incurabila...Priveste-ti viata ca fiind o carte.Ai terminat un capitol..treci la altul.Nu esti curioasa sa vezi capitolul urmator ? Te inteleg perfect ,dar pot sa-ti spun din proprie experienta ca timpul le rezolva pe toate si...o noua persoana in viata ta la fel ..dar ,atentie,mai intai incearca sa nu te mai gandesti la fostul,poate persoana care va intra in viata ta ,va merita totusi toata atentia ta.Stiu ca e greu ..dar gandeste -te asa:daca fostul a reusit sa lege o alta relatie cu altcineva ,asa rapid ,...cat de mult te-a iubit??Merita ca tu sa-l iubesti?pune-te pe tine pe primul plan in toate.Daca te intalnesti cu el arata-i indiferenta ,nu-i da atentie.Fa-l sa inteleaga ca el va ramane cu regretul.Iar tu mergi mai departe in viata .Mentine-ti timpul ocupat ,evita muzica "voastra",evita sa te mai gandesti la el ,iesi cu prietene in oras ,evita sa mai discuti despre el si incet ,incet ,il vei putea uita.Daca mereu te uiti in trecut ,niciodata nu vei putea merge in viitor.Demonstreaza-ti tie in primul rand ca esti o fata cu un caracter tare si puternic ,ca ai o personalitate si nu te lasa condusa de suflet ...pentru ca uneori nu e bine.Pune ratiunea sau "gandeste-o la rece".Gandeste-te la viata ta ..,el ..merita??Stai linistita ...il vei uita..O zi frumoasa
kmykmy_grace
Postat pe 14 Iunie 2010 10:01
usor nu este sa treci peste o astfel de chestie insa daca esti cerebrala si rationala va fi bine. Intrebarea mea este daca voi mai tineti vreo legatura, daca da insemna ca ceva este inca intre voi nici nu te ia dar nici nu te lasa, daca nu inseamna ca nu are rost sa mai visezi cu ochii deschisi. Eu am avut o relatie pana acum 5 ani cu un tip de care m-am despartit din cauza distantei, hotararea fiind luata de comun acord; cu timpul eu m-am implicat intr-o alta relatie , la fel si el . Din pacate ambii am terminat intr-un fel mai bun sau mai rau relatiile cu ceilalti parteneri si acum ne-am revazut in conditiile in care el a avut de parcurs ceva kilometri ca sa vina la mine (inca locuim in orase diferite) si concluzia mea este ca timpul le rezolva pe toate daca e sa fii impreuna cu cineva pot trece chiar si ani si nici un obstacol nu va sta in cale nici voua, poate la un moment dat sa realizeze ca nu poate trai fara tine.
rabdare si incredere in propria persoana draga mea. multa bafta.
mag_grace
Postat pe 14 Iunie 2010 10:03
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 sau www.nuntacluj.page.tl
cj25har
Postat pe 14 Iunie 2010 10:04
Salut... eu am trecut prin situatia de a ma desparti de el, el a considerat k numai merge eu il iubeam si el stia asta si profita de faptul ca eu inca tineam la el si din cand in cand venea la mine dandu-mi sperante k ma mai iubeste si ca vrea sa se impace cu mine.Dar el doar se folosea de mine.Stii ce trebuie sa faci sa nu te mai gandesti k te-ai despartit de el iesi in lume, cunoaste lumea noua, distreaza-te mult fara sa iti pese k esti singura si ai sa vezi cat de usor il vei uita.Asta am facut si eu.Capu sus nu privi inapoi la relatie.Viata e frumoasa si fara el in ea..
nicolici
Postat pe 14 Iunie 2010 11:28
draga mea eu te pot ajuta cu o rugaciune care am facuto si eu si ma scos di dragostea chinuitoare ,de un om care doar ma folosea si eu il iubeam ,mia dristus viata si noroc ca am gasit posibilitateaa sta ,te rog scriemi la adresa mea de e'meill si voi raspunde acolo ok e spre binele tau trebuie sa te eliberezi de o dragoste chinuitoare ..atunci ochi tai se vor indragosti de persoana care trebuie
argentina1970
Postat pe 14 Iunie 2010 12:11
adresa mea de emaill este argentinamiroiu@yahoo.it te saluta argentina din bucuresti scriemi te rog
argentina1970
Postat pe 14 Iunie 2010 12:12
MI S-A INTAMPLAT ACUM 3 ANI SI CU AJUTORUL COLEGEI DE APARTAMENT AM PUTUT TRECE PESTE.ITI SPUN CUM A PROCEDAT EA ; A FOST FFFF DURA, MI-A REPETAT IN NENUMARATE RANDURI CEEA CE MI-A FACUT PANA KND MIE CHIAR MI-A INTRAT IN CAP SI APOI MA SCOTEA IN ORAS (NUMAI ASA MAI PUTEAM SA IES DIN STAREA AIA NENOROCITA),CREDEAM SI EU K NU AM SA MAI CUNOSC PE NIMENI CA EL, VREAU SA SPUN K M-AM INSCRIS PE UN SITE DE MATRIMONIALE SI AM INTALNIT TOT FELUL DE OAMENI, DAR MI-AM FACUT O SELECTIE SI INTR-UN FINAL AM CUNOSCUT UN BAIAT DIN ROMANIA (NOI LOCUIM LA MADRID; SI CULMEA ESTE K PARINTII LUI STAU LA VREO 40 DE KM DE AI MEI) CU CARE M-AM VAZUT DUPA VREO 3 LUNI DE LA PRIMUL LUI MESAJ SI NE-AM PLACUT IMEDIAT, LA O LUNA DEJA STATEAM IMPREUNA SI UITE ASA AU TRECUT DOI ANI, A APARUT SI INELUL DE LOGODNA INTRE TIMP, SI NU POT SA MA PLANG DAR LUCRURILE MERG OK INTRE NOI.
AI GRIJA DE TINE SI NU TE MAI UITA INAPOI.
PUPICI
liviarujoiu
Postat pe 14 Iunie 2010 12:31
buna , nu lua in seama tot ce ti zic ceilalti .. fa ceea ce vrei tu si ceea ce ti dicteaza inim ok? vrei sa te impaci cu el ? incearca... crezi ca se merita ? ... risca si o sa vezi .
de ce sa stai toata viatza , ma rog cativa ani, sa te intrebi :
ce ar fi fost daca ?
..
vrei sa l uiti...?!
iar e bine ....
din experienta personala iti spun pentru ca mereu m am intrebat ce ar fi fost daca ..?
curaj ...
mai degraba jumatate de viatza traita cum ai vrut tu decat una intreaga care sa fie influentata de parerile celorlalti...
P.s
daca a fost primul tau iubit
e normal sa nu l uiti...
bogdan_grace
Postat pe 14 Iunie 2010 13:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac? 7 De la: brun3tu 27 Noiembrie 2010 17:22
colega de apartament 2 De la: cj25har 15 Iunie 2010 08:52
rochie de vanzare 1 De la: cyndi 12 Iulie 2009 21:07
Va invitam sa va inscrieti in comunitatea online eXPRIM! 3 De la: cj25har 15 Iunie 2010 08:20
Table-dance 5 De la: grace009085 21 Iunie 2010 15:55