dyanita
2 mesaje
Oras: caransebes
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 07:14
am avut o relatie cu un turc de 2ani prin internet pot sa spun k m-am indragostit de el fara sa il vad sh se purta asa frumos cu mine sh ma intelegea,in fine inainte sa fim,, impreuna,,ma intreb dak st virgina afland k da,a fost foarte fericit a zis k ma asteapta pana fak 18 ani sh o sa vina sa ma ia de nevasta sh sa locuim in turcia.aproape k mai aveam un pic sh eram in state sa las scoala pt asta pana ce a aparut un tip roman care mi-a deschis ochii sh de care m-am indragostit.m-am desp de turk dar el nu accepta asta delok ma ameninta prin mesaje sh dastea...oricum era ciudat cu conceptiile lui din coran nu suporta sa merg l petreceri ori sa port hine decoltate era foarte posesiv desi nu ma vazuse niciodata ...ma bucur k am scapat de el
dya
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 07:25
ai simtit nevoia sa ne spui asta?????
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:32
"multi au murit de ascutisul sabiei...dar si mai multi de ascutisul limbii ! "
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:37
Buna dimi!!!

spiritele ...........
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:41
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:48
_oktober_
7593 mesaje
Oras: arad
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:52
De la: dyanita, la data 2010-11-01 07:14:56am avut o relatie cu un turc de 2ani prin internet pot sa spun k m-am indragostit de el fara sa il vad sh se purta asa frumos cu mine sh ma intelegea,in fine inainte sa fim,, impreuna,,ma intreb dak st virgina afland k da,a fost foarte fericit a zis k ma asteapta pana fak 18 ani sh o sa vina sa ma ia de nevasta sh sa locuim in turcia.aproape k mai aveam un pic sh eram in state sa las scoala pt asta pana ce a aparut un tip roman care mi-a deschis ochii sh de care m-am indragostit.m-am desp de turk dar el nu accepta asta delok ma ameninta prin mesaje sh dastea...oricum era ciudat cu conceptiile lui din coran nu suporta sa merg l petreceri ori sa port hine decoltate era foarte posesiv desi nu ma vazuse niciodata ...ma bucur k am scapat de el
acum te temi sa nu fie violent...virtual?
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:58
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:03
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:10
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:14
Marea mea greseala este ca incerc sa gasesc parti bune si-n cei pe care majoritatea ii hulesc :Pickard , Monreve, Talpa_Iute ... iar daca indraznesc sa ma supar ca-s respins pt asta si raspund la cuvinte aruncate zemeflitoare cu aceeasi moneda(poate ceva mai acida dar mesajul este acelasi) sunt judecat si condamnat ... de ce m-as mira ... sa se schimbe ceva in virutal cand in real intotdeauna am fost un exilat , intr-un fel sau altul ...
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:15
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:21
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:43
De la: dyanita, la data 2010-11-01 07:14:56mai aveam un pic sh eram in state sa las scoala
mai bine ramaneai si o teminai ...shhhhhhh shhhhh shhhhhh
NU lãsați copii sã se joace cu iubirea!
....
Pentru femei bogate intrã în ÎNTOVÃRÃȘIRE
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 14:40
eu sunt curioasa in ce limba comunicati?ca tu esti zob la romana si ma indoiesc ca ai sti alta limba mai bine!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 14:42
fante_de_dorobanti
2031 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 14:51
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 14:55
AdrianaR
2189 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 14:55
De la: dyanita, la data 2010-11-01 07:14:56am avut o relatie cu un turc de 2ani prin internet pot sa spun k m-am indragostit de el fara sa il vad sh se purta asa frumos cu mine sh ma intelegea,in fine inainte sa fim,, impreuna,,ma intreb dak st virgina afland k da,a fost foarte fericit a zis k ma asteapta pana fak 18 ani sh o sa vina sa ma ia de nevasta sh sa locuim in turcia.aproape k mai aveam un pic sh eram in state sa las scoala pt asta pana ce a aparut un tip roman care mi-a deschis ochii sh de care m-am indragostit.m-am desp de turk dar el nu accepta asta delok ma ameninta prin mesaje sh dastea...oricum era ciudat cu conceptiile lui din coran nu suporta sa merg l petreceri ori sa port hine decoltate era foarte posesiv desi nu ma vazuse niciodata ...ma bucur k am scapat de el
Fata....scri intr`un felllllllllllllll incat de m`as pune sa citesc o carte scrisa`n Braille,as citi`o mai usor!
Never underestimate a woman with a french manicure!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 15:10
Gresit!Ce ai avut tu cu turcul nu se numeste relatie ci se numeste frectie pe nevazute...Acum care si de ce se freca nu mai stiu sa-ti spun
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty
adyna2905
252 mesaje
Oras: cluj
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 11:30
De la: Barbie30, la data 2010-11-03 15:10:38De la: dyanita, la data 2010-11-01 07:14:56am avut o relatie cu un turc de 2ani prin internet pot sa spun k m-am indragostit de el fara sa il vad sh se purta asa frumos cu mine sh ma intelegea,in fine inainte sa fim,, impreuna,,ma intreb dak st virgina afland k da,a fost foarte fericit a zis k ma asteapta pana fak 18 ani sh o sa vina sa ma ia de nevasta sh sa locuim in turcia.aproape k mai aveam un pic sh eram in state sa las scoala pt asta pana ce a aparut un tip roman care mi-a deschis ochii sh de care m-am indragostit.m-am desp de turk dar el nu accepta asta delok ma ameninta prin mesaje sh dastea...oricum era ciudat cu conceptiile lui din coran nu suporta sa merg l petreceri ori sa port hine decoltate era foarte posesiv desi nu ma vazuse niciodata ...ma bucur k am scapat de el
Gresit!Ce ai avut tu cu turcul nu se numeste relatie ci se numeste frectie pe nevazute...Acum care si de ce se freca nu mai stiu sa-ti spun

Bambi