PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika337581 Avatarul lui kudika337581

11 mesaje
Membru din: 8/12/2010

Acum aveti posibilitatea din COMFORTUL CASEI D-VOASTRA., sa aveti la indemana PROPRIUL MAGAZIN cu produse cosmetice, produse de ingrijire, pentru d-voastra si familie, chiar si bijuterii asortate pentru evenimente la care participati.
CALITATE, NATURALE si nu in ultimul rand ACCESEBILE ; ce ar fii daca le-ti cumpara cu REDUCERI DE 15-25 %. ???
Daca doriti sa vi se indeplineasca una din dorinte eu va pot ajuta. Tot ce aveti de facut este sa ma contactati : ghita_marius77@yahoo.com - subiect : DETALII
Raporteaza abuz de limbaj
sexylingerie Avatarul lui sexylingerie

4 mesaje
Membru din: 28/12/2010

Dragi prieteni
În primul rând, Pls accepta cele mai bune urări pentru tine!
www.supplysexylingerie.com este un producător de frunte internațional și comerciant de sexy costume și Lenjerie sexy din 2002 în China. Supplysexylingerie are atelier de lucru standard și linia de producție, designeri profesionisti si muncitori cu experienta. După ani de dezvoltare ", ne-am capacitatea de puternică pe producție, cercetare și tehnologie. Acest site lenjerie și costume de gros este apt pentru mediu - activități de distribuție angro și mici, de cumpărare de la noi la fel de sigure și mai simple posibil, puteți plasa comanda direct de pe acest site. OEM sunt binevenite.
vom navă de pachete International / DHL / UPS / TNT / EMS, general este nevoie de 5 zile lucrătoare de la peste tot în lume.
Plățile noastre sunt mod Western Union, Bookers bani, Money Gram și paypal, alegeți doar de plată doriți.
Scopul principal al Supplysexylingerie este de a oferi clientilor cu products.We cele mai bune și cele mai valoroase sincer cu nerăbdare să posibilitatea de a cooperat cu tine pe baza avantajului reciproc.
MSN & Email: supplysexylingerie@hotmail.com
Vă vom răspunde fără nici o întârziere!
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de asistență suplimentară sau dacă aveți întrebări.
Ceea ce privește cele mai bune,
Wang
Raporteaza abuz de limbaj