un doctor ORL bun

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
technics Avatarul lui technics

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007

Buna ! Acum un an am facut o operatie de corectare a nasului.aveam o mica cocoasa dar am vrut s scap de ea. de scapat am scapat dar m-am ales cu el putin intr-o parte nu foarte vizibil si foarte mari dificultati la respirat. Daca cunoasteti vre-un medic ORL bun v-as ruga sa mi-l recomandati .
Raporteaza abuz de limbaj
condo003280 Avatarul lui condo003280

3 mesaje
Membru din: 24/02/2010

buna ziua ,vara trecuta fiica mea care are 33 de ani si locuieste la Toronto a venit acasa si a facut operatie de deviatie de sept la EUROCLINIC la dna.doctor IRINA DRAGAN si a fost mai mult decit perfect ,este o doctorita exceptionala iar operatia ,anestezia, cazarea la rezerva pentru 2 zile a fost cum nu credeam ca poate exista in Romania nu mai vorbesc de curatenie.
merita fiecare banut dat daca ne gindim ca daca mergi la un spital de stat de cind intri bagi mina in buzunar aici ai factura si absolut totul este inclus in pret.
merita sa mergi macar pentru consult la dna.Dragan o recomand din toata inima fiindca am vazut ce a facut pentru fiica mea iar la Euroclinic este totul exceptional si anestezista si asistentele si urmarirea post operatorie.
succes si incearca macar o vizita la dna.doctor
Raporteaza abuz de limbaj
kudika344248 Avatarul lui kudika344248

58 mesaje
Membru din: 26/12/2010

Dr. Mincu George - Sp Sf Maria. Este un doctor excelent!!!
Raporteaza abuz de limbaj