Setari Cookie-uri

Unde si cum il gasim pe Fat-Frumos?

De la: Sibel_16, la data 2011-02-02 22:09:27...vad,ca pe ziua de azi...am aprins paie de paie....



cine? cine? unde???????
contesina
Postat pe 2 Februarie 2011 22:12
Am primit urmatorul mesaj de la un coleg.Iata-l :

Te rog.... din suflet, da si tu sfoara în tara dupa grupa AB pozitiv...Daca cineva e dispus sa doneze sânge...pentru o fetita cu aplazie medulara ... Este la spitalul Fundeni (Bucuresti) , sectia de Pediatrie , are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pâna la operatie face transfuzii zilnice. Altfel moare. Macar da mai departe!!! Nu-i greu!!! DOAMNE AJUTA!!
contesina
Postat pe 3 Februarie 2011 09:14
De la: Dor_a, la data 2011-02-02 13:06:42
De la: Sibel_16, la data 2011-02-02 10:28:47 ... ..Dor_a..tu ,esti...Zmeul cel Fioros...?????.... ....wow!...wow!...ar fioros mai esti...eu,intamplator ..eram, la schi,patinoar,saniush...aici pe, topic..si mi-am ,gasit un Fat-Mumos...tractorist... ...Descultz... ...vara cica are si o lada de bere...are si ..produse de deratizat...etc..etc...deci, in cosecinta..la, cat de iritat..esti...este..si se va gasi, Fat-frumos..in orice colt a Lumi... ....nu, mai parjoli totul in prajma, ta...Dor_a... ....


Draga mea, nu ti-am inteles ideea, ca-i inecata in puncte de suspensie aruncate cu lopata. Cred ca ai vrut sa fii ironica intr-un mod abstract, gen "ce bune-s tigarile cu iarba. Mai ales a 15-a".
Ma intreb (retoric, draga mea, nu mai face efortul de a arunca inca o galeata de puncte intr-un nou paragraf fara sens, e clar cat de greu iti e sa te concentrezi) frazele iti urmeaza procesul de gandire?
....Ma-ti,"fermecat"(glumesc)...imi cer scuze pentu incultura ,mea...scuzati-ma, pentru faptul ca sunt o persoana prea, exuberanta....totul a fost doar o joaca...si punctele si ...scuze...ironica nu mi-am "permis" inca sa fiu pe acest,, forum......multumesc de aprecieri,sunt Bine venite....
Sibel_16
Postat pe 3 Februarie 2011 18:30
cel mai bun raspuns:X
Daria_Cristinutza
Postat pe 4 Februarie 2011 17:09
exista Fat Frumos, in visele lor.
ellenaella65
Postat pe 5 Februarie 2011 11:33
De la: Daria_Cristinutza, la data 2011-02-04 17:09:14cel mai bun raspuns:X


care!?
pickard
Postat pe 5 Februarie 2011 17:03
Cautam neincetat iubirea ideala, relatia ideala Dar avem uneori parte de esecuri sau, cel muIt, de iubiri si relatii „caldute". Si atunci cand „nu mai merge", e intotdeauna vina celuilalt. Pentru ca nu ne iubeste indeajuns, pentru ca nu ne-a indeplinit asteptärile. Dar iubirea chiar asteapta ceva in schimb?
Text Lidia Butu

Devii ceea ce gandesti
M-am indragostit. Cand merg, simt ca plutesc, zambesc unor oameni pe care abia ii cunosc, iar chipul lui imi apare in minte mai des decat intrebarea: „Cu ce sa ma imbrac maine?". E clar. M-am indragostit.
Ne stim demult, numai ca pana acum nu am avut curaj sa ne apropiem. Ne-am intalnit aseara si a meritat. Pentru prima oara. A fost exact asa cum mi-am dorit intotdea-una. Dar, inevitabil, la un moment dat el a plecat, eu am plecat. Si iata ca este deja... astazi.
M-am trezit dimineata imbatata de amintirea unei seri de vis, iar imaginea lui imi apare surprinzator de peste tot. Sunt fericita, sunt multumita, sunt linistita. A fost asa cum imi doream. Imi dau seama ca pe minut ce trece ma indragostesc tot mai mult. Si e atat de bine! Hei! Stai putin. Acum mi-am amintit. Nu mi-a cerut numarul de telefon, nu mi-a dat nicio noua intalnire. Dar a fost incantat, stiu, imi va face o surprizà chiar astazi.
Sunt convinsa. Ma va suna sau va veni la usa mea cu un buchet mare de flori sau, cine stie cum, imi va aduce chiar luna de pe cer. Si asta chiar azi. Sunt convinsa. Doar s-a bucurat si el atat de mult. Hmm...! Dar daca nu a fost chiar atat de incantat? E deja ora pranzului. Ar fi trebuit sä ma sune pand acum. O fi simtit ca ma gandesc la el. Macar telepatic sä-i transmit numärul meu de telefon: 07..., 07..., 07...
Si s-a facut seara. Pesemne nu a fost chiar atat de ferme-cat. In cazul asta, ce ma fac? Tocmai acum, cand m-am indragostit de el? Stiam eu ca n-ar fi trebuit sa-mi permit sa simt asa ceva. Sigur n-a fost incantat. Trebuia sa ma sune deja, trebuia sa ne facem program pentru week-end, pentru toata saptamana viitoare, trebuia, trebuia... Nu, sigur nu e cazul sa ma indragostesc de el. Daca o sa sufar? Si cum el nu m-a sunat pana acum, sigur o sa sufar.
Fara amagiri, fara dezamagiri
Ma trantesc pe pat si refuz sa ma mai framant. Trece un minut, trec doua, zece, poate chiar mai mult. Ma relaxez si nu mai gandesc la nimic. Brusc, imi amintesc. Tot ceea ce iubirea m-a invatat pana acum si promisiunea pe care mi-am facut-o mie Insami. Ca n-am sa mai sufar. Da, asta e foarte bine, dar sa nu mai sufar nu inseamna nicidecum sa nu mai iubesc. Inteleg ca nu vreau sa fiu doar indragos-tita de el. Este barbatul visurilor mele Si vreau mai mult. Vreau
sa-l iubesc. Si las iubirea sa-mi inunde sufletul. Orice urma de teama dispare din mintea mea. Imi dau seama de ceea ce am simtit intotdeauna, dar mi-a fost prea teama sa recunosc. Ca sa nu sufar. Dar acum accept. Ce? E atat de simplu. Ca iubesc zambetul lui, modul lui nonsalant de a-mi vorbi, privirea lui patrunzatoare, vocea lui, atingerea, umorul si inteligenta lui, tot ceea ce inseamna el si m-a incitat atata vreme. Si incep sa zambesc. Oare nu sunt norocoasa ca iubesc? De ce mi-e teama? E ade-varat, nu mi-a cerut numarul de telefon Si nici n-a venit in fuga la usa mea. Poate o sa faca asta maine sau in alta zi. Ori poate niciodata. A fost incantat, cu siguranta. Pentru ca am simtit asta. Dar cum as putea oare sa-I judec? Imi dau seama ca pand acum mi-a fost atat de usor sa renunt si sa spun ca numai celalalt e de vina.
Dar de ce sa ma pacalesc? Pentru ca adevarata lupta abia acum incepe. Nu cu el. Ci cu mine. Cu micimile mele. Cu dorinta de a controla totul, cu gelozia excesiva, cu dezama-girea din fata propriei mele amagiri. Pentru asta trebuie sä lupt, si stiu ca singura arma pe care o am este iubirea. Care, alaturi de dorinta de a fi un om mai bun, de a ma transfor-ma, ma va ajuta sa castig. Doar asa ma pot simti libera. Si atunci, ma intreb din nou, cum as putea oare sa-l judec? Si de ce sa astept atat din partea lui, de ce sa-i pretind tot ceea ce mie mi se pare firesc, de ce sa-l invinuiesc de nu stiu cate lucruri pe care astept in zadar sä le faca? Oare daca as pro-ceda asa ar insemna ca-l iubesc mai mult?
Alegi mereu „in timp ce"
Ma gandesc din nou. Si inteleg. Exista inainte de, exista dupa, dar, cel mai important, exista in timp ce. Inainte de seara trecuta aveam atatea sperante, atatea asteptari. Dupa, am fost dezamagita, pentru ca el nu a facut nimic din ceea ce eu ma asteptam sa faca. Dar in timp ce a fost tot ce mi-am dorit. Si am fost fericita. Cu adevarat. Iar atunci, fericirea nu merita toata iubirea din lume? Aleg sa nu mai sufar. Aleg permanent doar clipa prezenta. Ma hotarasc sa
traiesc mereu doar in timpul prezent. Pentru ca numai iubirea la timpul prezent inseamna fericire.
Si ce daca nu ma va suna nici maine? E alegerea lui. Eu stiu deja care e alegerea mea. Sa iubesc. Si, uimitor, ii sunt recunoscatoare pentru acele clipe de neuitat. Poate vor mai fi si altele. Sau poate nu. Dar in sufletul meu e la fel de liniste, iar iubirea infloreste...Intotdeauna vrem sa primim. Cat mai mult, cat mai repede, cat mai usor. Mai multa siguranta, mai multa incredere, mai multe dovezi. Cand lucrurile nu se petrec potrivit astep-tarilor noastre, apare indoiala: „Daca nu ma mai iubeste?". Si, evident, suntem dezamagiti. Celalalt inceteaza sa mai fie „alesul", „exact ceea ce cautam". Hai sä ne oprim o clipä si sa ne intrebam: Inseamna oare ca ma iubeste mai putin pentru ca nu ma iubeste asa cum vreau eu?
Nu ne dam seama ca in goana noastra dupa iubitul ideal, atribuim si proiectam asupra fiecarui nou-venit toate astep-tarile si dorintele noastre? Cati dintre noi se pot ridica oare la standardul perfectiunii? Asta nu inseamna decat ca ne-am indragostit. Daca e doar atat, urmeaza, inevitabil, dezamagirea. Dar Iubirea nu are nimic de-a face cu tot acest „ghiveci". Ea nu cere Si nici nu asteapta ceva in schimb. Iubirea, se daruieste pe sine si singura directie in care merge e in sus. Intotdeauna.

perfect_woman
Postat pe 5 Februarie 2011 17:13
De la: pickard, la data 2011-02-05 17:03:53
De la: Daria_Cristinutza, la data 2011-02-04 17:09:14cel mai bun raspuns:X


care!?


raspunsul este ...EU!
battleofwits
Postat pe 5 Februarie 2011 17:13
HAI FATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu sunt in aceiasi situatie
kudika187425
Postat pe 7 Februarie 2011 18:30
De la: kudika187425, la data 2011-02-07 18:30:09HAI FATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu sunt in aceiasi situatie


have no fear... fat-frumos is here :)))
leo_
Postat pe 7 Februarie 2011 20:11
Unde-i fat frumos?
Barbie30_
Postat pe 7 Februarie 2011 20:13
Aici,aici !!!
alexo88
Postat pe 7 Februarie 2011 20:14
aici?Sau pe topicul cu lesbiene?
nicossia
Postat pe 7 Februarie 2011 20:16
De la: alexo88, la data 2011-02-07 20:14:43Aici,aici !!!



A aparut Ai adus si tu niste prajituri sau ai venit cu mana in c...?
Barbie30_
Postat pe 7 Februarie 2011 20:20
De la: Barbie30_, la data 2011-02-07 20:20:23
De la: alexo88, la data 2011-02-07 20:14:43Aici,aici !!!



A aparut Ai adus si tu niste prajituri sau ai venit cu mana in c...?



Lucrez la sex shop, aduc " cadouri " pentru toata llumea ,eu nu umblu cu prajituri
alexo88
Postat pe 7 Februarie 2011 20:22
De la: alexo88, la data 2011-02-07 20:22:31
De la: Barbie30_, la data 2011-02-07 20:20:23
De la: alexo88, la data 2011-02-07 20:14:43Aici,aici !!!



A aparut Ai adus si tu niste prajituri sau ai venit cu mana in c...?



Lucrez la sex shop, aduc " cadouri " pentru toata llumea ,eu nu umblu cu prajituri


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))
leo_
Postat pe 8 Februarie 2011 15:57
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe

anastasia_m
Postat pe 8 Februarie 2011 16:01
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:01:28
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe


anuscaaaaaa...ai baut ceva....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:06
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:01:28
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe


anuscaaaaaa...ai baut ceva....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:07
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:01:28
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe


anuscaaaaaa...ai baut ceva....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:07
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:01:28
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe


anuscaaaaaa...ai baut ceva....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:07
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:01:28
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe


anuscaaaaaa...ai baut ceva....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:07
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:01:28
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe


anuscaaaaaa...ai baut ceva....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:07
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:01:28
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe


anuscaaaaaa...ai baut ceva....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:07
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:01:28
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe


anuscaaaaaa...ai baut ceva....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:07
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:01:28
De la: leo_, la data 2011-02-08 15:57:56


pai da, ca acum sunteti dezinformate, mai nou se numeste fat-sexos :))



pup si eu fatsexosul Alfe


anuscaaaaaa...ai baut ceva....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:07
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-08 16:07:42

....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...




modestule
anastasia_m
Postat pe 8 Februarie 2011 16:22
ce de mesaje anastasia
ipahebirowtnod
Postat pe 8 Februarie 2011 16:26
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-08 16:26:05 ce de mesaje anastasia









anastasia_m
Postat pe 8 Februarie 2011 16:38
De la: anastasia_m, la data 2011-02-08 16:22:59
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-08 16:07:42

....unde ai vazut ca eu sunt fatalau...




modestule

anusca...las pe altii atot cunoscatori sa se afirme eu perfectionez doar...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Februarie 2011 16:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatie de durata sau doar sex? 16 De la: l_diana_c 28 Mai 2009 19:28
nu stiu ce sa fac ??? 15 De la: niko_okin 2 Iulie 2011 01:35
Fete pentru sedinte foto 1 De la: Mihai_Cirstea_1 2 Martie 2012 16:13
Intalnire neasteptata! 1 De la: crissmann 11 Decembrie 2010 19:20
SPANIOLA TINA VREA SO FACA CU UN ROMAN? 6 De la: anastasia_m 2 Iunie 2010 21:07