Postat pe: 24 Mai 2011, ora 11:17
Buna. Am nevoie de pareri si solutii din partea voastra. Am o vecina pe scara care crede ca tot blocul e numai al ei si noi toti trebuie sa facem cum vrea ea. Tot timpul injura pe cate unu, ne face pe toti de pe scara nespalati, imputiti, jigodii etc, tine ea cont cat are fiecare de platit intretinerea, ce masina are fiecare si unde si-o parcheaza etc. Ultima oara eu m-am certat cu ea pt ca toata luna ea tine uscatoria toata luna ocupata (avem doar una pe scara si sefa de scara, buna ei prietena, a facut un program astfel incat fiecare etaj sa aiba la dispozitie o 6 zile sa isi puna hainele la uscat acolo). Ea isi tine lacatul pus pe usa toata luna si cand e randul tau trebuie sa mergi sa te certi cu ea sa isi dea lacatul jos pt ca e randul tau. Pe langa asta ea a mobilat uscatoria ca fiind a 3a ei camera. Are acolo un dulap, o masa, un stativ cu flori, si un ghiveci mare cu o planta. Daca mergi sa iti pui la uscat niste haine (daca da dumnezeu sa isi dea lacatul jos) trebuie sa ai grija sa nu ii uzi mobilierul. Iar dupa cearta pe care am avut-o cu ea, mi-am incasat niste cozi de matura in umar si in mana (ca e nebuna si a luat foc ca eu mi-am permis sa ii spun ca nu e randul ei la uscatorie) si acum tot ea spune la toata lumea de pe scara ca eu am batut-o si ca o sa aiba ea grija de mine. Aveti si voi un astfel de om in bloc? In principiu peste tot trebuie sa fie macar un nebun pe scara....need help