Postat pe: 27 Iulie 2011, ora 19:51
Anul trecut pe 18.12.2010 m-am casatorit civil . Datorita timpului foarte scurt pe care l-am petrecut in tara nu am avut timp sa imi schimb cartea de identitate, ramanand astfel pe numele vechi de fata, desi in certificatul de casatorie am acceptat numele sotului. Eu lucrez inafara teritoriului tarii si sotul meu e ramas acasa. Domiciliul lui este pe adresa tatalui sau. Tot anul trecut tatal sau i-a facut act de vanzare cumparare pe jumatate din terenul pe care il detine si astfel noi ne-am apucat de construirea unei case. Daca se pricepe cineva imi poate spune daca sunt pasabila de vreo amenda ptr neschimbarea actului de identitate in urma casatoriei si daca ar putea fi sotul meu cel care sa ma ia in spatiu si nu socrul? socrul meu este invalid si ptr a-l purta pe la politie pt tot felul de declaratii ....ar fi un adevarat dezastru pt el saracu...Menzionez ca in luna octombrie trebuie sa reintru in tara si chiar as avea un nevoie de un sfat pt a stii ceea ce am de facut. multumesc anticipat!