un ajutor,va rog! poetesa

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Catherine24ism Avatarul lui Catherine24ism

27 mesaje
Membru din: 3/02/2011

Compun poezii si de-a lungul a doi ani am strans mai multe, 31 fiind mai bune si mai frumoase. As vrea sa le public intr-un volum, dar nu stiu cu cine sa iau legatura. Daca aveti vreo idee, ajutati-ma, dati-mi un sfat, va rog! Multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: Catherine24ism, la data 2011-09-17 12:58:15Compun poezii si de-a lungul a doi ani am strans mai multe, 31 fiind mai bune si mai frumoase. As vrea sa le public intr-un volum, dar nu stiu cu cine sa iau legatura. Daca aveti vreo idee, ajutati-ma, dati-mi un sfat, va rog! Multumesc!Si eu scriu poezii,dar am renuntat la gandul ca as putea sa le public,intrucat biricratia,nepotismul si ignoranta, care salasuiesc in editurile si tipogrfaiile existente la noi,mi-au produs reticenta si greata vis-a-vis de tot ceea ce inseamna promovare in randul novicilor in arta scrisa!
Deci,fara a avea cunostinte,relatii sus puse,in edituri si tipografii,nu ai nicio sansa in demersul tau!Deasemenea,iti trebuie sponsori,care sa-ti sustina financiar proiectul!Dace te bazezi pe cele de mai sus,poti incerca la orice editura din tara!Bafta!
Raporteaza abuz de limbaj
Now it's me.Who's next?
yumy Avatarul lui yumy

26620 mesaje
Membru din: 25/07/2008

din pacate in ziua de azi a tipari ceva , inseamna sa ai multi bani si relatii, deoarece o tipografie va fii foarte reticenta la cererea unui anonim de teama ca acesta nu va avea suucces si nu-si vor scoate profitul, mai ales ca se stie foarte bine ca intr-o era computerizata putini sunt cei care mai cumpara sa citeasca poezii romantice ca pe vremea lui eminescu
gasesti pe net multe numere de telefoane de la diverse tipografii le poti contacta, iti doresc succes!
Raporteaza abuz de limbaj
"Orice lucru pe care l faci n via va fi nesemnificativ, dar este foarte important s l faci. Deoarece nimeni nu l va mai face", Mahatma Gandhi.
Deeliaaaa Avatarul lui Deeliaaaa

356 mesaje
Membru din: 4/06/2011

De la: Catherine24ism, la data 2011-09-17 12:58:15Compun poezii si de-a lungul a doi ani am strans mai multe, 31 fiind mai bune si mai frumoase. As vrea sa le public intr-un volum, dar nu stiu cu cine sa iau legatura. Daca aveti vreo idee, ajutati-ma, dati-mi un sfat, va rog! Multumesc!


Trebuia sa postezi pe topicul meu: Poezie poezie continua ,incearca-ti talentul!
Raporteaza abuz de limbaj
Catherine24ism Avatarul lui Catherine24ism

27 mesaje
Membru din: 3/02/2011

Multumesc ca mi-ati raspuns!
Raporteaza abuz de limbaj
Armain Avatarul lui Armain

1903 mesaje
Membru din: 5/04/2011
Oras: bucuresti

Nu mai publica nimeni poezie in Romania azi, nici macar a poetilor romani deja consacrati. se publica prostii gen "Codul lui Da Vinci" sau "Twilight", care se vinde.
Singura sansa e sa iti faci un blog pe internet si sa le publici acolo, asa mai poate sa ti le citeasca cineva.