Setari Cookie-uri

Cum poti sa-ti exprimi cu folos parerea despre serviciile de sanatate?

Traim intr-o perioada in care pacientii sunt mai selectivi, compara mai mult ofertele de servicii medicale existente si doresc sa participe la modelarea sistemului sanitar.

Platforma VoceaPacientului.ro vine in sprijinul acestei nevoi si ofera un nou tip de portal de comunicare pacient-medic care nu doar permite pacientilor sa-si exprime parerile specifice in legatura cu necesitatea de a imbunatati calitatea tratamentului oferit afectiunii de care sufera, ci urmareste si facilitarea primirii unui raspuns la sesizarea facuta iar mai apoi actiunea de schimbare in bine in cazul in care este nevoie.

VoceaPacientului.ro nu se concentreaza doar asupra aspectelor ce necesita imbunatatiri, ci mai permite pacientilor si sa-si exprime multumirile pentru serviciile medicale de calitate. Prima campanie VoceaPacientului.ro poarta numele “ Invingator in lupta cu boala” si stimuleaza postarea pe site a cazurilor fericite in care pacientul impreuna cu profesionisti in domeniul medical au reusit sa infranga sau sa tempereze diverse afectiuni. In urma aprecierilor primite, este stabilit un clasament al celor mai apreciati 100 medici.

In Romania exista multi oameni de suflet, adevarati profesionisti in domeniul medical iar exemplul acestora trebuie facut cunoscut mai bine decat pana acum. De aceea VoceaPacientului.ro recompenseaza una dintre aceste postari cu 2 bilete la concertul Gala Craciun Vienez, 22 decembrie. De acelasi premiu urmeaza sa se bucure si alte 2 persoane care au completat unul dintre cele 3 sondaje VP aflate pe pagina e-pacient (5 intrebari). E simplu sa-ti faci un cont de Acces VP . E necesara doar confirmarea adresei de email. Fiecare dintre cele 3 sondajele VP ofera o sansa la tragerea la sorti a premiului (11 noiembrie si 16 decembrie).

VoceaPacientului.ro include si informatii medicale practice si proaspete, actualizate in fiecare zi de vineri si prezentate intr-un format atractiv!
wings
Postat pe 8 Noiembrie 2011 15:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre relatie de viitor 13 De la: kudika_11376 4 August 2012 18:23
Despre cancerul de san 2 De la: stem_29 9 Noiembrie 2010 19:02
cabinete gastroenterologice 5 De la: office_salinasusesi_ro 4 Martie 2010 09:05
test babes papanicolau 3 De la: kudika421339 22 Septembrie 2011 14:40
primul magazin online de igiena orala 4 De la: Barbie30 17 Octombrie 2010 20:19