Grup de dezvoltare personală în Timișoara

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Iosif_S Avatarul lui Iosif_S

4 mesaje
Membru din: 28/08/2010

Dragi colegi și prieteni,

Vă anunț cu bucurie începerea formării unui grup de dezvoltare personală care va funcționa pe un sistem similar seminariilor de dezvoltare personală.

Ce presupune acest grup de dezvolare personală?

Un număr de maxim 12 persoane, ne vom întâlni timp de 10 săptămâni, odată pe săptămână, cel mai probabi vineri, între orele 17-20.

În cadrul primei noastre întâlniri vom vedea care sunt temele pe care grupul dorește să lucreze (de exemplu jocurile psihologice) și care este obiectivul participanților.

În prima parte a fiecărei ședințe, în funcție de necesități, am să prezint o parte teoretică care vă va ajuta să înțelegeți mai bine tema pe care lucrăm. După partea teoretică ne vom bucura împreună de o pauză de cafea (cafeaua e din partea casei, desigur). După pauză, vom lucra pe situații concrete din viața de zi cu zi a participanților. Pornind de la de ce mi se întâmplă cutare lucru căutăm să încheiem prin a găsi metode personalizate de a îmbunătății situația.

Acest grup de dezvoltare personală este diferit de seminariile de dezvoltare personală prin faptul că numărul participanților este limitat, întâlnirile sunt regulate, membri grupului sunt stabiliți de la început și sunt aceeași pe întreaga durată a grupului. De asemenea, în cadrul grupului, se va pune accent mai mic pe partea de teorie și mai mare pe partea de aplicabilitate.

Cine poate participa?

Oricine dorește să își îmbunătățească viața este binevenit să participe. Limbajul va fi unul comun și nu este necesar ca participanții să aibe cunoștințe din sfera psihologiei.

Pentru studenții la psihologie și psihologi se eliberează certificat cu un număr de 30 de ore de dezvoltare personală. Orele de dezvoltare personală sunt o condiție a Colegiului Psihologilor pentru atestarea ca psihoterapeut sau consilier.

Cât costă?

Taxa de participare este de 50 lei per ședință și fiecare membru care se înscrie la grup se obligă să achite această taxă, chiar dacă se întâmplă să nu participe la o ședință. Pentru plata în avans a ședintelor se oferă 15% reducere. Studenții beneficiază de asemenea de 15% reducere. Aceste reduceri se pot cumula – dacă ești student și plătești în avans, poți beneficia de o reducere de 30%!

Pentru ca acest grup să fie rentabil și eficient este nevoie să se înscrie un număr minim de 6 persoane. Activitatea grupului va începe când numărul minim de participanți va fi atins. Dacă aveți motive pentru care doriți ca activitatea grupului să înceapă cât mai repede cu putință, vă invit să trimiteți acest mesaj unui număr cât mai mare de potențiali doritori. Puteți face acest lucru prin e-mail, prin Facebook, Twitter, s.a.m.d.

Pentru informații suplimentare și înscriere, vă invit să mă contactați pe e-mail iosif@psihoterapie.eu.

Cu prietenie,
Iosif Szenasi
Raporteaza abuz de limbaj