Setari Cookie-uri

Grup de dezvoltare personalã în Timiºoara

Dragi colegi ºi prieteni,

Vã anunþ cu bucurie începerea formãrii unui grup de dezvoltare personalã care va funcþiona pe un sistem similar seminariilor de dezvoltare personalã.

Ce presupune acest grup de dezvolare personalã?

Un numãr de maxim 12 persoane, ne vom întâlni timp de 10 sãptãmâni, odatã pe sãptãmânã, cel mai probabi vineri, între orele 17-20.

În cadrul primei noastre întâlniri vom vedea care sunt temele pe care grupul doreºte sã lucreze (de exemplu jocurile psihologice) ºi care este obiectivul participanþilor.

În prima parte a fiecãrei ºedinþe, în funcþie de necesitãþi, am sã prezint o parte teoreticã care vã va ajuta sã înþelegeþi mai bine tema pe care lucrãm. Dupã partea teoreticã ne vom bucura împreunã de o pauzã de cafea (cafeaua e din partea casei, desigur). Dupã pauzã, vom lucra pe situaþii concrete din viaþa de zi cu zi a participanþilor. Pornind de la de ce mi se întâmplã cutare lucru cãutãm sã încheiem prin a gãsi metode personalizate de a îmbunãtãþii situaþia.

Acest grup de dezvoltare personalã este diferit de seminariile de dezvoltare personalã prin faptul cã numãrul participanþilor este limitat, întâlnirile sunt regulate, membri grupului sunt stabiliþi de la început ºi sunt aceeaºi pe întreaga duratã a grupului. De asemenea, în cadrul grupului, se va pune accent mai mic pe partea de teorie ºi mai mare pe partea de aplicabilitate.

Cine poate participa?

Oricine doreºte sã îºi îmbunãtãþeascã viaþa este binevenit sã participe. Limbajul va fi unul comun ºi nu este necesar ca participanþii sã aibe cunoºtinþe din sfera psihologiei.

Pentru studenþii la psihologie ºi psihologi se elibereazã certificat cu un numãr de 30 de ore de dezvoltare personalã. Orele de dezvoltare personalã sunt o condiþie a Colegiului Psihologilor pentru atestarea ca psihoterapeut sau consilier.

Cât costã?

Taxa de participare este de 50 lei per ºedinþã ºi fiecare membru care se înscrie la grup se obligã sã achite aceastã taxã, chiar dacã se întâmplã sã nu participe la o ºedinþã. Pentru plata în avans a ºedintelor se oferã 15% reducere. Studenþii beneficiazã de asemenea de 15% reducere. Aceste reduceri se pot cumula – dacã eºti student ºi plãteºti în avans, poþi beneficia de o reducere de 30%!

Pentru ca acest grup sã fie rentabil ºi eficient este nevoie sã se înscrie un numãr minim de 6 persoane. Activitatea grupului va începe când numãrul minim de participanþi va fi atins. Dacã aveþi motive pentru care doriþi ca activitatea grupului sã înceapã cât mai repede cu putinþã, vã invit sã trimiteþi acest mesaj unui numãr cât mai mare de potenþiali doritori. Puteþi face acest lucru prin e-mail, prin Facebook, Twitter, s.a.m.d.

Pentru informaþii suplimentare ºi înscriere, vã invit sã mã contactaþi pe e-mail iosif@psihoterapie.eu.

Cu prietenie,
Iosif Szenasi
Iosif_S
Postat pe 16 Noiembrie 2011 14:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Curs formator Bucuresti 1 De la: kudika_989965 1 Septembrie 2015 01:14
Cursuri online 3 De la: quantex 9 Iulie 2009 13:32
Atelier/Workshop Feng Shui 1 De la: ElvenDesign 14 Iunie 2012 21:00
CURSURI DE IKEBANA 1 De la: KONISKA 21 August 2008 17:08
Scoala Parintilor 1 De la: kudika026118 17 Aprilie 2011 09:10