Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 23:16
Sunt a treia generatie de suferinta pe tema iubirii- prima: bunica dinspre mama -a fosta casatorita cativa ani dupa care sotul a decedat si nu s-a mai recasatorit niciodata. A doua generatie :mama mea a dus o viata de cosmar alaturi de tatal meu de cate ori ii spuneam sa il paraseasca nu a facut-o niciodata s-a sacrificat pentru mine si fratele meu care din pacate a murit electrocutat la nici 32 ani. Dupa 11 ani ,dupa o grea suferinta ,avand ciroza hepatica ,desi am incercat toate tratamentele posibile,a murit si ea. Eu, a treia generatie m-am casatorit la indemnul ei cu un barbat pe care nu l-am iubit niciodata , cel pe care l-am iubit nu l-au lasat parintii sa ma ia si desi a venit sa ma caute cand deja eu eram casatorita eu am aflat acest lucru foarte tarziu aprox dupa 10,12 ani. Acum copii au 21 respectiv 23 ani si vreau sa plec sa ma duc oriunde ,sa imi iau lumea uin cap! Desi e f. tarziu ! Altfel daca mai stau aici cu el voi muri -am primit mesaje in acest sens! Sau ma va omori el .Dar unde sa ma duc? Si ce sa fac ? Ce ma sfatuiti acum cand sunt trecuta de jumatatea vietii?
Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde-nu am cu cine sa vorbesc de aceea m-am decis sa scriu aici.
Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde-nu am cu cine sa vorbesc de aceea m-am decis sa scriu aici.