Nici perfect nu e bine

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
ancacumintica Avatarul lui ancacumintica

22 mesaje
Membru din: 24/04/2010
Oras: sighetu marmatiei

Buna, nu am intrat aici ca sa ma laud, va cer parerea intr-o problema daca pot sa zic asa. De curand am avut niste probleme care m-au marcat atat psihic dar mai ales fizic. De la 52 de kg am ajuns la 46, deasemenea la clasica masura visata de orice femeie adica 90-60-90, fara gluma. Problema e ca ma simt din e in ce mai slabita, am ameteli foarte des, imi pierd echilibrul si imi curge sange din nas zilnic. Nu am tinut nici o dieta alimentara niciodata,de cand ma stiu sunt slabuta,sunt multumita de felul in care arat dar totusi nu ma simt bine in corpul meu ca si cum asta nu ar fii d ajuns, un medic mi-a prescris anticonceptionale dar mi-e frica sa nu-mi faca mai rau. Stie cineva ce ar trebui sa fac?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: ancacumintica, la data 2012-02-29 19:54:18Buna, nu am intrat aici ca sa ma laud, va cer parerea intr-o problema daca pot sa zic asa. De curand am avut niste probleme care m-au marcat atat psihic dar mai ales fizic. De la 52 de kg am ajuns la 46, deasemenea la clasica masura visata de orice femeie adica 90-60-90, fara gluma. Problema e ca ma simt din e in ce mai slabita, am ameteli foarte des, imi pierd echilibrul si imi curge sange din nas zilnic. Nu am tinut nici o dieta alimentara niciodata,de cand ma stiu sunt slabuta,sunt multumita de felul in care arat dar totusi nu ma simt bine in corpul meu ca si cum asta nu ar fii d ajuns, un medic mi-a prescris anticonceptionale dar mi-e frica sa nu-mi faca mai rau. Stie cineva ce ar trebui sa fac?


In ce scop ti s-au prescris anticonceptionale?Ce ar trebui as faci?Sa te prezinti la medicul de famile si sa soliciti setul complet de analize obligatorii!!Dupa simptomele prezentate,poti sa ai o forma de anemie ,care in caz de confirmare,trebuie tratata corespunzator!Cred ca ai si lipsa de Caciu si Minerale!!!Mergi la medic,el va sti sa te indrume corespunzator!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me ,who is next?
Titanika Avatarul lui Titanika

8915 mesaje
Membru din: 15/08/2011

Anticonceptionale??? Nu cumva sangerezi prea mult si dct ti-a prescris sa-ti regleze ciclul menstrual?Hai spune mai multe???E prea vag ce ne-ai demonstrat in scris!
Rainbow are dreptate,iti trebuie niste analize foarte amanuntite facute!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Copilaroasa?-Da,pt ca asa vreau eu,asa imi place,asta mi-e farmecul!! Matura?-Da,atunci cand situatia o cere!! Indiferenta?-Da,atunci cand sant ranita!! Luptatoare?-Da,atunci cand am pt cine s-au pt ce sa lupt!! Visatoare?-Da,ce ar fi oamenii,fara vise!! Femeie?-DA,INTOTDEAUNA!
ancacumintica Avatarul lui ancacumintica

22 mesaje
Membru din: 24/04/2010
Oras: sighetu marmatiei

Absolut din cauza menstruatiei mi s-au prescris anticonceptionale.
Raporteaza abuz de limbaj