Setari Cookie-uri

Scurgere maronie ce o fi?

Am avut in loc de CM o scurgere maronie in cantitate redusa vreo 3 zile m-a tinut dupa care am avut o scurgere ca albusul de ou...tot am impresia c vrea sa vina CM dar nimic de 10zile am avut scurgerea maronie si tot de atunci nu pot sa dorm noaptea...iar ziua sunt ca o leguma...incep sa fiu disperata din cauza noptilor nedormite...ce sa fac?
andrea083
Postat pe 8 Mai 2012 02:47
De la: andrea083, la data 2012-05-08 02:47:20Am avut in loc de CM o scurgere maronie in cantitate redusa vreo 3 zile m-a tinut dupa care am avut o scurgere ca albusul de ou...tot am impresia c vrea sa vina CM dar nimic de 10zile am avut scurgerea maronie si tot de atunci nu pot sa dorm noaptea...iar ziua sunt ca o leguma...incep sa fiu disperata din cauza noptilor nedormite...ce sa fac?
Esti insarcinata,mergi la doctor.
Sanatae va doresc.
criszoe
Postat pe 8 Mai 2012 06:02
De la: andrea083, la data 2012-05-08 02:47:20Am avut in loc de CM o scurgere maronie in cantitate redusa vreo 3 zile m-a tinut dupa care am avut o scurgere ca albusul de ou...tot am impresia c vrea sa vina CM dar nimic de 10zile am avut scurgerea maronie si tot de atunci nu pot sa dorm noaptea...iar ziua sunt ca o leguma...incep sa fiu disperata din cauza noptilor nedormite...ce sa fac?



Esti activa din punct de vedere sexual?Iei contraceptive sau faci dragoste neprotejandu-te in vreun fel???Ai un partener de sex stabil?Nu dai prea multe detalii,simptomele prezentate de tine,,,pot fi date si de o eventuala sarcina,dar,mai degraba,inclin sa cred ca este o problema ginecologica!!!Secretia respectiva are miros deosebit,usturimi,mancarimi,dureri la urinare???Draga mea,orice sfat primit de la noi,nu poate inlocui consultul de specialitate si o eventuala prelevare de secretie vaginala,efectuata prin examenul citologic!!!Nu dormi pentru ca esti stresata ,,ai aceasta problema,pe care trebuie sa o prezinti unui medic ginecolog,,,bafta!!
MissRainbow
Postat pe 8 Mai 2012 08:05
Mersi pt raspuns.Am 28 de ani sunt imreuna cu partenerul meu de aproape 4 ani.Contraceptive nu am luat niciodata dar am un ciclu regulat zic la 28-35 de zile.La inceput un an am folosit przervativul dar lui nu i plac si am renuntat la ele, de obicei el ejacuiza in afara uterului...aceste careva picaturi maroni ce am avut nu aveau un miros si nici scurgerea urmata ca albasusul de ou transparenta nu am simtit sa aiba vreun miros tare, si in cateva minute s-a si oprit...anul trecut am facut un tratament la indicatia medicului ginecolog cu 10 ovule Betadin care mo ajutat sa scap de o "infectie cocica"...astazi am fost la farmaci si am cumparat un test de sarcina care a iesit negativ ...imi doresc o familie un copil sanatos ca orice femeie...si in fiecare an am facut test papanicolau si a iesit bine...medicul meu a zis ca pot ramane insarcinata dar totusi nu am ramas...daca testul a aratat negativ ...ultima CM am avut 28 martie iar scurgerile maroni in 26aprilie...tot am simpt. CM care inca nu a parut...urasc medici ginecologi dar cred ca nu am de ales .Sunt cu parerea ca si ei gresesc.
andrea083
Postat pe 8 Mai 2012 17:59
Luativa un mic concediu,nu neaparat sa plecati undeva,stati acasa odihitiva si reincepeti activitatea,daca tot vreti sa vina barza!
Titanika
Postat pe 8 Mai 2012 18:08
Andreea - parerea mea este ca trebuie sa consulti un medic ginecolog. Si sa-ti mai zic ceva - tu poate esti sanatoasa fizic insa sa stii ca pentru a putea ramane insarcinata trebuie sa fi si foarte linistita- nu trebuie sa fi stresata. Cunosc un mare numar de femei care nu au putut sa ramana insarcinate din cauza ca erau prea stresate. Eu sper si anim ca totul va fi bine si ca dava vei fi si linistita si nu te vei stresa degeaba - cu siguranta vei putea obtine acel copilas si familia reusita pe care tio doresti tu. Bafta !!!
kudika_nikole
Postat pe 8 Mai 2012 18:08
De la: kudika_nikole, la data 2012-05-08 18:08:41Andreea - parerea mea este ca trebuie sa consulti un medic ginecolog. Si sa-ti mai zic ceva - tu poate esti sanatoasa fizic insa sa stii ca pentru a putea ramane insarcinata trebuie sa fi si foarte linistita- nu trebuie sa fi stresata. Cunosc un mare numar de femei care nu au putut sa ramana insarcinate din cauza ca erau prea stresate. Eu sper si anim ca totul va fi bine si ca dava vei fi si linistita si nu te vei stresa degeaba - cu siguranta vei putea obtine acel copilas si familia reusita pe care tio doresti tu. Bafta !!!
cunosti un mare numar de sectanti,placa din biserica matrix si fa cva cu bretonul ala
kudika_5823
Postat pe 8 Mai 2012 18:14
De la: andrea083, la data 2012-05-08 17:59:47Mersi pt raspuns.Am 28 de ani sunt imreuna cu partenerul meu de aproape 4 ani.Contraceptive nu am luat niciodata dar am un ciclu regulat zic la 28-35 de zile.La inceput un an am folosit przervativul dar lui nu i plac si am renuntat la ele, de obicei el ejacuiza in afara uterului...aceste careva picaturi maroni ce am avut nu aveau un miros si nici scurgerea urmata ca albasusul de ou transparenta nu am simtit sa aiba vreun miros tare, si in cateva minute s-a si oprit...anul trecut am facut un tratament la indicatia medicului ginecolog cu 10 ovule Betadin care mo ajutat sa scap de o "infectie cocica"...astazi am fost la farmaci si am cumparat un test de sarcina care a iesit negativ ...imi doresc o familie un copil sanatos ca orice femeie...si in fiecare an am facut test papanicolau si a iesit bine...medicul meu a zis ca pot ramane insarcinata dar totusi nu am ramas...daca testul a aratat negativ ...ultima CM am avut 28 martie iar scurgerile maroni in 26aprilie...tot am simpt. CM care inca nu a parut...urasc medici ginecologi dar cred ca nu am de ales .Sunt cu parerea ca si ei gresesc.



In primul rand, a avea ciclu regulat ,inseamna sa il ai la 28 zile sau la 35zile,nu exista termenul "regulat" ,daca ma raportez la ceea ce spui(28-35zile)!!

In al doilea rand,pentru probleme de fertilitate,trebuie sa consulti un medic obstretician cu competente in fertilitate!!Pentru a afla cauza pentru care nu ai ramas insarcinata pana acest moment.,trebuie sa mergi impreuna cu partenerul tau,in vederea efectuarii setului de analize specifice cauzei de interes!!Si el va trebui as se supuna unor investigatii privind calitatea spermatozoizilor!!Medicul ginecolog va va da toate informatiile dorite .Nu se ejaculeaza in afara uterului,ci in exteriorul vaginului,este cu totul altceva!!Draga mea,pentru edificare,,poti sa te prezinti la un control de rutina,asta daca menstra nu se va declansa!!In perioada premenstruala,secretia vaginala se accentueaza ca debit!!Daca se elimina eventuale infectii ginecologice ,in urma controlului de specialitate,solicita toate datele, in vederea conceperii unui copil.
MissRainbow
Postat pe 8 Mai 2012 18:17
Buna ziua am si eu o mica problema, de vreo 2 luni eu si iubitul meu incercam sa facem un bebe dar pana acum nu sa prins, au mai fost tentative si acum ceba timp ai tot nimic. Luna trecuta mia venit cm pe 11 mai...pe 31miam facut un test de sarcina si a iesit negativ iar de pe 2 iunie a aparut o scurgere maroniu ff inchisa la culoare si cateodata mai apar si mici chiaguri de sange...nu am fost inca la ginecolig dar sper s a ajung luna asta...scgurgerile le am si acum 12 iunie...nu sunt continue si sunt in cantitati foarte mici...este vreo pibisilitate aa fiu insrcinata?? O sa mai fac un test luni sau marti dar pana at vreau si eu o pareree va roogg.
kudika_968528
Postat pe 12 Iunie 2014 15:52
De la: kudika_968528, la data 2014-06-12 15:52:02Buna ziua am si eu o mica problema, de vreo 2 luni eu si iubitul meu incercam sa facem un bebe dar pana acum nu sa prins, au mai fost tentative si acum ceba timp ai tot nimic. Luna trecuta mia venit cm pe 11 mai...pe 31miam facut un test de sarcina si a iesit negativ iar de pe 2 iunie a aparut o scurgere maroniu ff inchisa la culoare si cateodata mai apar si mici chiaguri de sange...nu am fost inca la ginecolig dar sper s a ajung luna asta...scgurgerile le am si acum 12 iunie...nu sunt continue si sunt in cantitati foarte mici...este vreo pibisilitate aa fiu insrcinata?? O sa mai fac un test luni sau marti dar pana at vreau si eu o pareree va roogg.[/quote

exista aceasta posibilitate , dar pentru informarea ta scurgerea maronie este tot sange dar care s-a oxidat ,,, adica este de mai multe zile in interiorul tau , fa testul dar mergi si la medic !]
kudika_956659
Postat pe 12 Iunie 2014 19:40
Multumesc pt raspuns
kudika_968528
Postat pe 14 Iunie 2014 18:33
Buna! M-a numesc Diana si am si eu o nelamurire. Am de câteva zile (5) o usturime pe jos dar doar in momentul in care ies afara din casa la frig. M-am spãlat si cu ceai de mușețel si mi-am dat si cu clotrimazol. Oare are ceva? Si de azi-dimineațã am si o secretie maro. Ce poate fi? M-a poate ajuta si pe mine cineva? CM l-am avut acum 2saptamani. Va multumesc!
kudika_977285
Postat pe 2 Decembrie 2014 23:46
De la: kudika_977285, la data 2014-12-02 23:46:28Buna! M-a numesc Diana si am si eu o nelamurire. Am de câteva zile (5) o usturime pe jos dar doar in momentul in care ies afara din casa la frig. M-am spãlat si cu ceai de mușețel si mi-am dat si cu clotrimazol. Oare are ceva? Si de azi-dimineațã am si o secretie maro. Ce poate fi? M-a poate ajuta si pe mine cineva? CM l-am avut acum 2saptamani. Va multumesc!


Prezinta-te la medicul ginecolog,fara control si fara analiza secretiei vaginale nu se poate stabili un diagnostic!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Decembrie 2014 08:17
Problema este ca eu usturimile astea le-am mai avut înainte. Si nu le am in fiecare zi. As vrea un sfat pt.ca nu pot ajunge acum la un ginecolog.
kudika_977285
Postat pe 3 Decembrie 2014 10:59
Tot Diana sunt.Problema este ca eu usturimile astea le-am mai avut înainte. Si nu le am in fiecare zi. As vrea un sfat pt.ca nu pot ajunge acum la un ginecolog.
kudika_977285
Postat pe 3 Decembrie 2014 11:00
De la: kudika_977285, la data 2014-12-03 10:59:06Problema este ca eu usturimile astea le-am mai avut înainte. Si nu le am in fiecare zi. As vrea un sfat pt.ca nu pot ajunge acum la un ginecolog.



Acele usturimi apar in timpul urinarii sau dupa????Sau sunt usturimi la nivelul vulvei,le simti in interiorul vaginului sau la exterior???Ai facut vreodata examen citologic????
kudika_15804
Postat pe 3 Decembrie 2014 11:03
Le-am avut in timpul urinari. Dar de ieri de când mi-a apãrut secretie maronie nu am am deloc usturimile. Ei si soțul meu am tot încercat sa facem un copil si ne dorim foarte mult. Dar secretia nu are nici un fel de miros si se lipeste de lenjeria intimã. Ce poate fi? :|
kudika_977285
Postat pe 3 Decembrie 2014 20:43
De la: kudika_977285, la data 2014-12-03 20:43:29Le-am avut in timpul urinari. Dar de ieri de când mi-a apãrut secretie maronie nu am am deloc usturimile. Ei si soțul meu am tot încercat sa facem un copil si ne dorim foarte mult. Dar secretia nu are nici un fel de miros si se lipeste de lenjeria intimã. Ce poate fi? :|


nu o intreba pe ea ca nu stie,,cauta ca sunt situri unde iti raspund medicii,aici nu gasesti medici
kudika_976884
Postat pe 3 Decembrie 2014 21:09
De la: kudika_977285, la data 2014-12-03 20:43:29Le-am avut in timpul urinari. Dar de ieri de când mi-a apãrut secretie maronie nu am am deloc usturimile. Ei si soțul meu am tot încercat sa facem un copil si ne dorim foarte mult. Dar secretia nu are nici un fel de miros si se lipeste de lenjeria intimã. Ce poate fi? :|



Problema legata de aducerea pe lume a unui copil este separata de acele usturimi ,care pot fi generate ,atat de prezenta unei cistite sau a unei infectii urinare ,cat si de cea a unei vaginite,dar acestea se identifica de catre medic,care te va controla si iti va recomanda analizele necesare!!!Fertilitatea voastra se discuta numai cu medicul specialist,daca si aici exista anumite probleme!!!Orice secretie se lipeste de chilotel,dar si aceasta nu este fireasca,de aceea trebuie sa mergi la medic!!!Este ceva timp trecut de la ultima menstra si ea nu ar trebui sa fie prezenta!!!
kudika_15804
Postat pe 4 Decembrie 2014 07:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
varicele 35 De la: kudika061824 3 Iulie 2012 00:14
Am ramas inscarcinata? 33 De la: dandanaua_reloaded 29 Septembrie 2010 21:12
Dureri de sani. help! 12 De la: cmonikdulcik 23 Februarie 2011 16:09
macmiror ovule dupa conceptie 7 De la: kudika_1022408 17 Ianuarie 2017 11:04
sarcina 27 De la: irisey 16 August 2010 22:40