Mai multe
Astazi m-am epilat cu ceara pe picioare si am ramas in partea de sus a coapsei cu niste capilare sparte, foarte inestetice. Arata ca o vanataie. A mai patit cineva asa ceva? Cam in cat timp va trece si ce pot folosi pentru a grabi vindecarea, pentru ca in 2 zile voi pleca la mare si nu as vrea sa se vada atat de tare :( | ||
kudika_10872 Postat pe 29 Iunie 2012 12:31 |
||
---|---|---|
Da se intampla destul de des perosanelor cu fragilitate capilara. Nu prea poti sa faci nimic, poate gasesti la farmacie niste unguent cu heparina ar putea sa ajute dar nu va face minuni. De vindecat se vindeca dar nu in doua zile se va mai atenua din asepctul vanataii dar nu va disparea complet. | ||
Dr_AnnaH Postat pe 29 Iunie 2012 13:02 |
||
Ok, multumesc pentru raspuns. O sa am rabdare... dar sper ca va trece cat mai repede. Eram si in timpul menstruatiei, cred ca din cauza asta am fost mai sensibila... | ||
|
||
kudika_10872 Postat pe 29 Iunie 2012 17:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Epilare definitiva cu tratamentul crema Epilar System | 4 | De la: wrummmmm 27 Octombrie 2011 05:31 |
despre anticonceptionale | 9 | De la: marinelastanescum 4 Octombrie 2009 00:43 |
am o problema vreau sa vad daca o pot rezolva | 12 | De la: Eloah 22 Octombrie 2013 12:42 |
|
||
centru de infrumusetare, modelare corporala si sport Denise's Timisoara | 1 | De la: salon_denises 14 August 2008 13:39 |
Perioada de disparitie a iritatiei in urma epilarii IPL | 8 | De la: kyty_katy 27 August 2009 13:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.