Setari Cookie-uri

Test de intolerante alimentare EAV

Oricare om al mileniului al treilea a avut sau poate, încã mai are, o oarecare suspiciune asupra modului sau compoziția hranei.
A afla și a controla care dintre alimentele consumate zilnic dauneazã organismului nostru este și trebuie sã fie o obligație moralã. Nu ne este permis sã ne lãsãm intoxicați de orice fel de substanțe nutritive. Cauzele care duc la intoleranțe alimentare nu se cunosc în mod sigur și precis. E un câmp de lucru în care, țãrile preocupate de alimentația și sãnãtatea poporului lor, fac cercetãri și examineazã tot mai mult acest fenomen, care, este într-o continuã creștere.
O obligație pe care o avem, ca și oameni care consumãm alimente, este aceea de a verific gradul de intoleranțã la alimentele pe care le consumãm. Acest lucru este mai importat mai ales înainte de a începe o dietã de slãbire sau pur și simplu o perioadã de detoxifiere a oranismului!
Azi mai mult ca cei dinaintea nosatrã avem la dispoziție diferite mijloace de a face un test. Unii o pot face la un pret mai mare iar alții la un preț mai accesibil. Nu putem spune ca nu ne permitem mãcar o datã în viațã sã spunem pe nume, acelor alimente sau substanțe nutritive, care ne fac rãu sau ne produc un disconfort.
Acel disconfort îl recunoști atunci când corpul începe sã te atenționeze cã nu ești bine prin dureri de cap, dereglãri gastro-intestinale, obosealã și stãri de somnolențã care îți ruineazã ziua; de cele mai multe ori, cauza trebuie cãutatã în alimentele pe care organismul nu le tolereazã.
Un test mai ieftin și la îndemâna orcui ar fi și testul EAV (eletroacupunctura dupã medicul neamț Reinhold Voll ). Acest test este o metodã de studiu, care se bazeazã pe mãsurarea variației micro-curenților în momentul în care organismul intrã în contact cu alimentele pe care nu le tolereazã. Metoda este rapidã și fãrã durere permițând individualizarea câmpurilor de deranj și cauzele intoleranțelor care pot fi testate.
Intoleranța alimentarã este o reacție cronicã a organismului la alimentele pe care le consumam des (ex. pâine, lapte, ulei, roșii carne, cafea etc).
Intoleranța alimentarã nedetectatã și netratatã este o `otrãvire` continuã a organismului.
În unele situații de obezitate se ajunge și din cauza asimilãrii unor produse nutritive pe care organismul nostru nu le tolereazã.
*************
Ce este intoleranța alimentarã?
Intoleranța alimetarã este un disconfort, o stare de rãu, o stare de continuã de indispoziție în urma consumãrii anumitor substanțe din alimente.
• Tulburãrile pe care alimentele le produc asupra organismului nu apar imediat (ca în cazul alergiilor); ele pot apãrea și dupa 3 zile sau mai mult. În realitate, reacția este datoritã faptului cã anumite alimente pe care organismul nostru nu le tolereazã sunt consumate zilnic.
• Datoritã intolerantei alimentare pot aparea simptome sau diferite boli.
• Atunci când aveți o intoleranțã la un aliment, indiferent ce cantitate veți consuma din acel aliment, efectul va fi același.
• Mecanismul intoleranței alimentare nu este bine determinat. Probabil provine de la schimbãrile imunologice ale organismului.
Starile patologice care se datoreazã intoleranței alimentare și care pot fi ameliorate imediat prin evitarea alimentelor pe care le provoacã sunt multe și știintific demonstrate.
Printre ele amintim:
• Tulburari gastrice (colita, gastrita, ulcer, etc)
• Manifestari dermatologice (eczema, psoriazis, acnee, dermatite etc)
• Tulburari de metabolism (diabet etc)
• Alergii (rinita alergica, astm etc)
• Dureri de cap
• Dureri musculare și osoase
• Stres si surmenaj
• Atacuri de panica

Obezitatea și intoleranța alimentarã
Înainte ca o persoanã sã urmeze o dietã propusã de un nutriționist, normal ar fi, ca sã i se recomande un test de intoleranțe alimentare.
Acest lucru este logic dacã ne gândim cã alimentele care nu îngrașã în general (fructele, legumele, tonul, carnea de pui etc) nu se metabolizeazã corect și, ca urmare, organismul se blocheazã. Pentru a ne ajuta organismul sã nu mai fie ținut sub stress din cauza a ceea ce mâncãm, e benefic și recomandat un test de intoleranțe alimentare.
Testul de intoleranțe alimentare aratã care alimente trebuie evitate pe o anumitã perioadã de timp, în funcție de intoleranțele gãsite prin testare.
kudika_14969
Postat pe 26 August 2012 00:27
De la: kudika_14969, la data 2012-08-26 00:27:33Oricare om al mileniului al treilea a avut sau poate, încã mai are, o oarecare suspiciune asupra modului sau compoziția hranei.
A afla și a controla care dintre alimentele consumate zilnic dauneazã organismului nostru este și trebuie sã fie o obligație moralã. Nu ne este permis sã ne lãsãm intoxicați de orice fel de substanțe nutritive. Cauzele care duc la intoleranțe alimentare nu se cunosc în mod sigur și precis. E un câmp de lucru în care, țãrile preocupate de alimentația și sãnãtatea poporului lor, fac cercetãri și examineazã tot mai mult acest fenomen, care, este într-o continuã creștere.
O obligație pe care o avem, ca și oameni care consumãm alimente, este aceea de a verific gradul de intoleranțã la alimentele pe care le consumãm. Acest lucru este mai importat mai ales înainte de a începe o dietã de slãbire sau pur și simplu o perioadã de detoxifiere a oranismului!
Azi mai mult ca cei dinaintea nosatrã avem la dispoziție diferite mijloace de a face un test. Unii o pot face la un pret mai mare iar alții la un preț mai accesibil. Nu putem spune ca nu ne permitem mãcar o datã în viațã sã spunem pe nume, acelor alimente sau substanțe nutritive, care ne fac rãu sau ne produc un disconfort.
Acel disconfort îl recunoști atunci când corpul începe sã te atenționeze cã nu ești bine prin dureri de cap, dereglãri gastro-intestinale, obosealã și stãri de somnolențã care îți ruineazã ziua; de cele mai multe ori, cauza trebuie cãutatã în alimentele pe care organismul nu le tolereazã.
Un test mai ieftin și la îndemâna orcui ar fi și testul EAV (eletroacupunctura dupã medicul neamț Reinhold Voll ). Acest test este o metodã de studiu, care se bazeazã pe mãsurarea variației micro-curenților în momentul în care organismul intrã în contact cu alimentele pe care nu le tolereazã. Metoda este rapidã și fãrã durere permițând individualizarea câmpurilor de deranj și cauzele intoleranțelor care pot fi testate.
Intoleranța alimentarã este o reacție cronicã a organismului la alimentele pe care le consumam des (ex. pâine, lapte, ulei, roșii carne, cafea etc).
Intoleranța alimentarã nedetectatã și netratatã este o `otrãvire` continuã a organismului.
În unele situații de obezitate se ajunge și din cauza asimilãrii unor produse nutritive pe care organismul nostru nu le tolereazã.
*************
Ce este intoleranța alimentarã?
Intoleranța alimetarã este un disconfort, o stare de rãu, o stare de continuã de indispoziție în urma consumãrii anumitor substanțe din alimente.
• Tulburãrile pe care alimentele le produc asupra organismului nu apar imediat (ca în cazul alergiilor); ele pot apãrea și dupa 3 zile sau mai mult. În realitate, reacția este datoritã faptului cã anumite alimente pe care organismul nostru nu le tolereazã sunt consumate zilnic.
• Datoritã intolerantei alimentare pot aparea simptome sau diferite boli.
• Atunci când aveți o intoleranțã la un aliment, indiferent ce cantitate veți consuma din acel aliment, efectul va fi același.
• Mecanismul intoleranței alimentare nu este bine determinat. Probabil provine de la schimbãrile imunologice ale organismului.
Starile patologice care se datoreazã intoleranței alimentare și care pot fi ameliorate imediat prin evitarea alimentelor pe care le provoacã sunt multe și știintific demonstrate.
Printre ele amintim:
• Tulburari gastrice (colita, gastrita, ulcer, etc)
• Manifestari dermatologice (eczema, psoriazis, acnee, dermatite etc)
• Tulburari de metabolism (diabet etc)
• Alergii (rinita alergica, astm etc)
• Dureri de cap
• Dureri musculare și osoase
• Stres si surmenaj
• Atacuri de panica

Obezitatea și intoleranța alimentarã
Înainte ca o persoanã sã urmeze o dietã propusã de un nutriționist, normal ar fi, ca sã i se recomande un test de intoleranțe alimentare.
Acest lucru este logic dacã ne gândim cã alimentele care nu îngrașã în general (fructele, legumele, tonul, carnea de pui etc) nu se metabolizeazã corect și, ca urmare, organismul se blocheazã. Pentru a ne ajuta organismul sã nu mai fie ținut sub stress din cauza a ceea ce mâncãm, e benefic și recomandat un test de intoleranțe alimentare.
Testul de intoleranțe alimentare aratã care alimente trebuie evitate pe o anumitã perioadã de timp, în funcție de intoleranțele gãsite prin testare.



O noua metoda de a face bani...pe seama slabiciunilor si obsesiilor...
kudika226898
Postat pe 26 August 2012 09:06
Interesant? Totul se rezuma numai la bani pentru unii... fiecare isi are propriile scari de valori care trebuiesc respectate.
kudika_14969
Postat pe 26 August 2012 19:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Acnee, ten foarte uscat, pete specifice varstei, rash cutanat, psoriasis 5 De la: EX_TAZ 22 Septembrie 2009 18:52
tinctura de marar 26 De la: Ame_ly 24 Noiembrie 2010 15:49
Polipi intestinali 3 De la: dakar_dakina 21 Iunie 2009 18:52
Daca nu ati incercat Terapia Craniosacrala pana acum, ar fi timpul!! 1 De la: kudika_21695 21 Noiembrie 2012 00:32
DA tratamentelor naturiste !! 33 De la: diana1981 3 Februarie 2015 23:16