Setari Cookie-uri

Lansare Colegiul National de Televiziune si Radio si cursuri de specializare

Scoala de Televiziune Tudor Vornicu – Lansare Colegiul National de Televiziune si Radio si cursuri de specializare

Scoala de Televiziune Tudor Vornicu - acreditata de Ministerul Invatamintului - lanseazã, in luna octombrie, doua noi produse. Colegiul National de Televiziune si Radio care dureaza doi ani si Cursurile de Specializare cu duratã de trei luni.
Extinderea ne-a fost cerutã de tinerii, cu sau fara diploma, care vor o alternativa practica, serioasa si credibila fata de facultatile particulare, cu costuri mici – colegiul costa doar 299 de lei pe luna .
Cursurile de specializare sunt foarte condensate si specifice ca informatie, ele se adreseaza celor ambitiosi, fara timp liber, care vor o schimbare rapida in cariera. Succesul este al oamenilor activi, care vor sã deprindã în trei luni, tainele unei meserii specifice din Televiziune. Oferim, la alegere , specializari ca: dictie, prezentare TV, reporter, productie, radio, sunet, lumini, asistent de imagine, PR si evenimente, marketing digital, strategie si planificare TV, radio, print, negocieri si vanzari.
Colegiul National de Televiziune si Radio “Tudor Vornicu” dureaza 2 ani si costa 299 RON/luna + taxa de inscriere. Cursurile sunt destinate celor care nu au intrat la facultate anul acesta, dar care vor sa invete serios si sa devina profesioniști de televiziune.
Pentru a putea oferi aceeasi programa intr-un orar cat mai accesibil, in urma solicitarilor, oferim, in luna octombrie, 3 variante de formare disponibile pentru cei care se inscriu:
-cursurile de specializare, foarte specifice
-cursurile intensive de 1 an, care cuprind programa completa de formare pe TV
-colegiul cu durata de 2 ani, in care se integreaza programa de formare in TV si radio
Inscrierile se fac in luna octombrie. Detalii despre programã ºi secþii pe www.scoaladeteleviziune.ro

Școala de Televiziune ”Tudor Vornicu” și-a propus sã stabileascã standardul în educația vocaționalã pentru media audiovizualã, pregãtind – de la deschidere și pânã în prezent – peste 1300 de prezentatori TV, producãtori, editori, reporteri, camaramani, editori video, regizor de montaj, specialiști în marketing, media planneri și artiști de makeup. În peste patru ani de funcționare, Școala de Televiziune ”Tudor Vornicu” a devenit principalul furnizor de personal pentru marile televiziuni din România. Peste 300 de absolventi ai cursurilor noastre s-au angajat in toate trusturile TV, in posturi TV locale, in zona radio, presa etc. dupa finalizarea studiilor, avand in prezent cariere in plin avant in domeniu.
Din punct de vedere al dotãrilor materiale și a spațiilor de studiu și de lucru, Școala de Televiziune ”TUDOR VORNICU” este unicã în România și, din câte știm, și în Europa Centralã și de Est. Școala de Televiziune “TUDOR VORNICU” pune la dispoziția cursanților sãi șase sãli de curs și douã platouri de filmare echipate din punct de vedere tehnic la nivelul unei televiziuni medii de pe piata.
kudika_17527
Postat pe 4 Octombrie 2012 15:32
daca dai un like, platesti mai putin si ai si cafeaua gratis. detalii:
https://www.facebook.com/scoaladetv
carmen_p09
Postat pe 18 Aprilie 2013 17:29
pai si care-i reducerea?
Kerasela
Postat pe 30 Aprilie 2013 18:13
De la: kudika_34417, la data 2013-04-30 18:13:48pai si care-i reducerea?



"Taxa anuala de scolarizare: 1350 de euro (fata de 1599 euro - pret intreg)" sursa: http://www.scoaladeteleviziune.ro/
tot acolo gasesti si informatii despre perioada de inscrieri, inceperea cursurilor, etc
carmen_p09
Postat pe 30 Aprilie 2013 18:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Curs - Procesul de Negociere 2 De la: kudika026118 17 Aprilie 2011 17:51
Grup de dezvoltare personalã în Timiºoara 1 De la: Iosif_S 16 Noiembrie 2011 14:00
MASTER DE CONSILIERE GENETICA LA CLUJ: 6-10 SEPT. 1 De la: kudika310794 10 August 2010 16:35
Unde gasesc toate cursurile de dezvoltare profesionala? 3 De la: cursurisicertificari 6 Ianuarie 2012 14:18
idee de afacere 2 De la: ilona_d3 5 Noiembrie 2013 19:58