Setari Cookie-uri

Trucuri de slabire

Am gasit pe net un articol cu trucuri de slabire si vi-l copiez si voua ca sa vedeti ce si cum :D Succes!


De cele mai multe ori, cand “parca am manca ceva”, ne este de fapt sete. Apa ajuta foamea sau mai pe scurt: instaleaza o satietate mult mai repede daca este bauta inaintea mesei si nu in timpul sau dupa masa si astfel nu veti mai manca in nestire. Ca sa nu mai spunem cat de importanta este hidratarea permanenta de-a lungul intregii zile.

Beti asadar apa pe stomacul gol, mai ales dimineata, apa calduta cu 1/2 de lamaie sau otet de mere. Aceasta nu doar ca va instala o senzatie de satietate, dar va accelera arderile interne, va detoxifia si va avea un efect usor diuretic, deci va elimina surplusul de apa din organism. Aceasta metoda este insa nerecomandata persoanelor cu afectiuni gastrice.

Salatele sunt cele mai sanatoase si usoare mese cu care putem combate foamea. Acestea ne taie din pofta de mancare si ne ajuta sa eliminam intre 7 si 12% din caloriile ingerate la o masa, dar asta doar in conditiile in care este consumata fara dressinguri, crutoane, oua, branza si alte adaosuri grele si neaparat inainte de masa principala. Simpla, doar cu legume, putin ulei si lamaie, ne satura si ne da suficiente proteine fara sa ne infometam. In cazul in care nu sunteti fane ale unei salate reci de legume, puteti alege supa proaspata de rosii, o supa care nu se intelege prea bine cu foamea. O inlatura fara sa creeze senzatia de stomac plin cu apa, este delicioasa, plina de licopen (antioxidant puternic), vitamine si ajuta la scaderea colesterolului.
Ceaiul verde este probabil cel mai bun adjuvant in diete. Stim bine ca ne da energie, creste arderile interne (mai ales cele abdominale) si comabte foamea daca este consumat inainte de masa. Dar nu exagerati! Consumat in cantitati uriase (mai mult de 3 cani pe zi) si pe perioade indelungate de timp poate duce la pierderi mari de Fier din organism. Moderatia este cheia succesului!
O alta metoda pe care o cunoaste toata lumea ca o taiere a poftei de mancare este periajul dintilor. Spalatul acestora la 30 de minute dupa masa, indeparteaza momentul mesei urmatoare pentru ca gustul alimentelor este modificat de pasta de dinti, pentru ca doresti sa-ti pastrezi respiratia proaspata si pentru ca, involuntar, spalatul pe dinti mai ales seara, este asociat cu finalul mesei. Si uite asa, foamea poate fi pacalita doar cu un gest!
GeorgianaBB
Postat pe 1 Noiembrie 2012 11:01
asa faceam eu cu apa calduta pe stomacul gol. luam si slim and fit atunci si dimineata evitam astfel sa mai pun miere in laptele cu cereale sau sa pun prea multe cereale chiar :P
RoxyRoxx
Postat pe 31 Decembrie 2012 11:26
Un alt truct: mancati fructele inaintea mesei. Acelasi efect ca si salata.
DariaMih
Postat pe 31 Ianuarie 2013 22:23
Si slim and fit are efect de taiere a poftei de mancare. Ca si ceaiul de soc.
DariaMih
Postat pe 31 Ianuarie 2013 22:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nudism 68 De la: kudika344657 29 Decembrie 2010 08:13
Trucuri de slabire 4 De la: GeorgianaBB 31 Ianuarie 2013 22:24
altele 4 De la: just_laura 3 Iunie 2009 18:36
Slabit ! 32 De la: Ni_Col_1 27 Octombrie 2014 11:23
Atrenament optim pentru conditionare metabolica (slabire) 8 De la: cioxy 12 Iunie 2009 21:43