kudika_21073
12 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 17:30
sunt in proces de renovare superficiala, sa ii zic asa; adica schimb si inlocuiesc tot ce tine de veioze, becuri, obiecte decorative;
ma gandesc sa-mi pun peste tot becuri cu LED; din ce stiu eu despre ele, sunt foarte economice, foarte eco-friendly si nici nu se incalzesc prea tare.
aveti? folositi? puteti sa=mi dati o parere reala?
mersi!
Armain
1903 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 20:30
Poti sa iti pui, dar dau o lumina un pic diferita de becurile cu filament incandescent. E bine ca pentru citit sa folosesti bec clasic, pentru ca oboseste ochii mai putin. La fel si in baie, ca sa vezi intr-o lumina mai normala. In restul casei poti sa pui.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 20:38
De la: kudika_21073, la data 2012-12-12 17:30:21sunt in proces de renovare superficiala, sa ii zic asa; adica schimb si inlocuiesc tot ce tine de veioze, becuri, obiecte decorative;
ma gandesc sa-mi pun peste tot becuri cu LED;
mersi!
pune-ti mai multe in cap...si o sa luminezi ca Licu-Riciu...
In gradina zoologica, in dreptul custii cu maimute, un puradel isi recunoaste rudele si exclama:
- Mama, mama piranda, uite, aici sunt tigani programatori!
Mama piranda, contrariata:
- Dar de ce crezi tu asta?
- Sunt la fel ca tata rromuistu' : nespalati, parosi,poponari,cu gura larga de la suppt si au fundul tabacit !
Esti un poponar cu gura larga si kuru' tabacit tigane rromuist (=rrom din Uniunea Ieuropeana-RromUIst)
picard-jean-luc
2832 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 06:52
De la: kudika_22593, la data 2012-12-12 20:38:14De la: kudika_21073, la data 2012-12-12 17:30:21sunt in proces de renovare superficiala, sa ii zic asa; adica schimb si inlocuiesc tot ce tine de veioze, becuri, obiecte decorative;
ma gandesc sa-mi pun peste tot becuri cu LED;
mersi!
pune-ti mai multe in cap...si o sa luminezi ca Licu-Riciu...
si tie iti licareste un bec de avarie in cap!
PICARD.
analizez, judec si dau verdicte
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 12:23
iti fileaza lampa picardiliule
In gradina zoologica, in dreptul custii cu maimute, un puradel isi recunoaste rudele si exclama:
- Mama, mama piranda, uite, aici sunt tigani programatori!
Mama piranda, contrariata:
- Dar de ce crezi tu asta?
- Sunt la fel ca tata rromuistu' : nespalati, parosi,poponari,cu gura larga de la suppt si au fundul tabacit !
Esti un poponar cu gura larga si kuru' tabacit tigane rromuist (=rrom din Uniunea Ieuropeana-RromUIst)
kudika_21073
12 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 17:56
am mai citit un pic despre asta si se pare ca profesionistii recomanda becurile cu led mai mult pentru consumatorii industriali
cica in casa nu merita investitia...
voi ce spuneti?