vreau sa va pot fi de folos

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent vreau sa va pot fi de folos: (4 din 1 vot)
 
andutza_con Avatarul lui andutza_con

27 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: bucuresti

n aspect esential in viata si evolutia omului, inca din cele mai vechi timpuri l-a constituit grija fata de viitor, teama combinata cu precautie si intelepciunea cu siguranta unui lucru implinit.
Asigurarea exprima in principal o protectie financiara pentru pierderile suferite de oameni sau companii datorate unor diverse riscuri.
Acordul de vointa este primul principiu de baza care permite realizarea unui contract intre asigurat si asigurator, prin care asiguratul beneficiaza de protectie pentru riscurile pe care si le-a asumat asiguratorul. Asiguratorul printr-un contract de asigurare se obliga sa plateasca contravaloarea daunelor in cazul producerii unuia din riscurile asumate.
Asigurarea transfera riscurile si totodata daunele unei persoane catre o societate de asigurari oferind securitate financiara.
Transferul riscului prin distributie a fost determinat in antichitate de catre navigatori si transportatori ai bunurilor pe apa prin impartirea marfurilor pe mai multe nave, acesta fiind un mod de protectie.
Metodele de asigurare s-au dezvoltat o data cu nevoile de protectie existente la un moment dat pentru oameni si afacerile acestora. Astfel oamenii de afaceri au inteles sa foloseasca asigurarea pentru a micsora riscurile ce pot aparea in tranzactiile comerciale si cele legate de protectia patrimoniului.
Intr-o lume nesigura trebuie sa ne gandim la viitorul financiar al familiei, sau afacerii noastre, iar noi va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru a compara si a alege asigurarea potrivita necesitatilor si posibilitatilor dvs.
Cu noi sunteti in siguranta. Pentru ca obiectivul nostru principal este sa oferim servicii profesioniste de brokeraj, nu mai trebuie sa va asumati riscuri. Cerintele si beneficiile clientului sunt prioritare. Asadar alegem pentru dvs. produsele cele mai avantajoase.
Contactati-ma, pentru a discuta despre cum va pot fi de folos si ce beneficii puteti obtine pentru dvs. familia sau afacerea dvs!
Anda Constantin
Reprezentant Destine Broker, e-mail andutza_con@yahoo.com
Tel. 0723.478.413/0758.135.789
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
gluma zilei"cu noi sunteti in siguranta"!!
Raporteaza abuz de limbaj
rondina Avatarul lui rondina

9317 mesaje
Membru din: 7/06/2009
Oras: bucuresti

De la: kiss_my_ass, la data 2013-03-07 11:37:09 gluma zilei"cu noi sunteti in siguranta"!!

...cu asigurarea care va asigura....
Pup un Kissuletz
Raporteaza abuz de limbaj
Omnia vincit amor !