Dupa nastere un san s-a marit foarte tare,si celalalt a ramas la fel

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_944944 Avatarul lui kudika_944944

8 mesaje
Membru din: 3/12/2013

Prietena mea a nascut acum cateva luni si obisnuia sa ii dea bebelusului sa suga mai mult din sanul stang.Sanul drept s-a marit destul de mult,asa ca acum ii da mai mult din cel drept,in timp ce sanul stang e mai mic.
Ce trebuie sa faca sa aiba sanii aproximativ la fel?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Greseala a fost facuta la inceput, cand a nascut.
Trebuia sa-i dea cand din unul cand din celalalt.
Nu e chiar asa grav se gaseste la farmacie o crema Lansinoh cu HPA Lanolin sa se maseze cu ea de fiecare data dupa ce alapteaza.Sau sa stea cu el intr-un lighean cu apa calda si sa-l maseze cu sapun, asa o sa se inmoaie laptele care s-a inchegheat si o sa-si revina.
Raporteaza abuz de limbaj
Andreaa
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika_944944, la data 2014-02-08 20:38:24Prietena mea a nascut acum cateva luni si obisnuia sa ii dea bebelusului sa suga mai mult din sanul stang.Sanul drept s-a marit destul de mult,asa ca acum ii da mai mult din cel drept,in timp ce sanul stang e mai mic.
Ce trebuie sa faca sa aiba sanii aproximativ la fel?


Intrebarea asta, cel mai bine, o adreseaza prietena ta medicului ei ginecolog.
Raporteaza abuz de limbaj
Lasati-va prostiti in continuare de acelasi jeg uman, pe numele lui: gospodarul_neintelijentul/quid_pro_quo/gongoi/athos/roxy/ovidiu etc, pe diferite topicuri, deschise la misto. Aratati cat sunteti de tampiti si creduli, acceptandu-i toate rahaturile pe care vi le toarna pe gat, dupa cum acceptati si minciunile turnate de kurva aia agramata de titanika. Primiti ceea ce meritati.