Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 13:31
Buna fetelor, ma aflu intr-o relatie de aproape 5 ani... relatie cu bune si cu rele ca oricare alta zic eu,... insa acum 1 luna aproximativ am gasit in calculatorul iubitului meu.. niste filmulete cu el si o parte din fostele lui.. facute innainte sa ma cunoasca pe mine... filmulete in care faceau dragoste.. totodata stiu ca avea si niste poze indecente cu o parte din ele pe care sustine ca le-a sters (asta inninte sa gasesc filmuletele).
l-am intrebat ce e cu ele...si ce inseamna pt el... a zis ca nu inseamna nimic ci ca pur si simplu sunt amintiri... mai mult de atat refuza sa discute subiectul....
Eu una am ramas totusi foarte confuza si nu reusesc sa inteleg... pt ca a dorit astfel de filmulete si poze si cu mine... pt atunci cand nu sunt langa el si ii e dor de mine.. (spune el).
Acum eu ma gandesc... filmuletele cu fostele le mai tine pt atunci cand ii este dor de ele... de reactiile lor...etc....
Voi ce a-ti crede??? Ce a-ti face in locul meu???
l-am intrebat ce e cu ele...si ce inseamna pt el... a zis ca nu inseamna nimic ci ca pur si simplu sunt amintiri... mai mult de atat refuza sa discute subiectul....
Eu una am ramas totusi foarte confuza si nu reusesc sa inteleg... pt ca a dorit astfel de filmulete si poze si cu mine... pt atunci cand nu sunt langa el si ii e dor de mine.. (spune el).
Acum eu ma gandesc... filmuletele cu fostele le mai tine pt atunci cand ii este dor de ele... de reactiile lor...etc....
Voi ce a-ti crede??? Ce a-ti face in locul meu???