Buna. Am nevoie de ajutor AZI, ACUM

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_971754 Avatarul lui kudika_971754

1 mesaj
Membru din: 30/07/2014

Buna. Maine trebuie sa ma duc la examen la facultate la Titu Maiorescu si nu ma simt prea ok. AM intrat deja la Biologie si Chimie din UnivBuc dar ma simt ca daca as pica la examenul de la titu o sa fiu vazuta urat de ceilalti ... ca sa zic asa.. gen ca o proasta pt ca toti care se duceau la bio se duceau ca de rezerva si cam toti isi retrageau dosarele acum dupa ce au intrat gen la Carol.

Vreau sa stiu. La bio dupa fac, ce poti iesi si ce salariu poti avea? E chiar atat de rea fac de Bio? XD
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: kudika_971754, la data 2014-07-30 19:48:26Buna. Maine trebuie sa ma duc la examen la facultate la Titu Maiorescu si nu ma simt prea ok. AM intrat deja la Biologie si Chimie din UnivBuc dar ma simt ca daca as pica la examenul de la titu o sa fiu vazuta urat de ceilalti ... ca sa zic asa.. gen ca o proasta pt ca toti care se duceau la bio se duceau ca de rezerva si cam toti isi retrageau dosarele acum dupa ce au intrat gen la Carol.

Vreau sa stiu. La bio dupa fac, ce poti iesi si ce salariu poti avea? E chiar atat de rea fac de Bio? XD


La ce facultate te-ai inscris in cadrul Universitatii Titu Maiorescu???

Dupa absolvirea Facultatii de Biologie obtii diploma de biolog,nimic altceva,acum,nu stiu daca aceasta Facultate are si alte sectiuni!!!Biologia este o materie de studiu frumoasa,dar complexa si destul de grea,dar,per ansamblu,este o specializare de viitor,dar nu stiu in ce masura va fi in tara noastra!!!Salariul nu este multumitor,ca in orice alta specializare dealtfel,cand te afli la inceput de drum!!!

Atat Biologia ,cat si Chimia sunt doua obiecte de studiu frumoase,dar,din pacate,fara evolutie concreta in tara noastra!!Deasemenea,pa baza diplomei de licenta,poti lucra in invatamant,daca iti place sa lucrezi cu copiii,dar salariile sunt mediocre!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!