Setari Cookie-uri

decizie pentru viata

Ok , aventura mea incepe aproximativ trei ani in urma cand m-am mutat in america. Mama se recasatorise abia implinisem 18 ani. Intrasem la universitate la facultatea de inginerie electrica deci toate bune si frumoase, pana cand?
Pana cand la o petrecere fiind cu parintii mei am intalnit un barbat inca odata mai mare ca mine de ani (eu am acum 21 de ani deci el are 42 de ani) care dadea semne de interes daca stiti la ce ma refer.Eu eram foarte incantata deoarece nu mai avusesem pe absolut nimeni inainte (in liceu am avut probleme cu greutatea si din cauza asta si o personalitate retrasa, inchisa imi tineam parul scurt ma purtam baieteste ets etc) dar odata ce am ajuns aici am inceput sa fiu un pic mai feminina sa mai las parul sa creasca, sa mai port o rochie o ceva , intelegeti voi, asta asa ca paranteza la ceea ce vorbeam, si pana la urma am ajuns sa am o relatie cu el, dar eram foarte oarba nu vedeam in fata ochilor decat relatia asta dadeam orice orice orice sa fiu tot timpul langa el, si parintii mei au observat asta si m-au alungat din casa fiindca le-am ascuns asta mult mult timp si i-am mintit ca de fat nu sunt cu el, pentru ca eu stiam ca ei nu sunt de acord, si ghiciti ce, am ajuns sa traiesc in casa cu el si cu mama lui care nu ma suporta deloc, am avut nenumarate certuri pe motivul ca eu nu stiu sa gatesc sau ca nu am respect fata de ea in sensul ca nu gasea mancare facuta cand venea de la munca. /In orice caz treaba s-a reparat, in america a venit si matusa lui care nici ea nu ma suporta si baga fel si fel de motive de cearta intre mine si mama dansului. Nici el de la o vreme nu mai era apropiat de mine , se purta rece si l-am intrebat de ce , si mi-a spus ca nu sunt asa cum o femeie ar trebui sa fie si etc. dar eu il iubeam foarte foarte mult cand am fost pe punctul de a pleca, deja eram in depresie, si-a luat propria lui casa, si ne-am mutat in casa noua.Am invatat sa gatesc, casa e tot timpul curata si astea, dar acum el imi pune conditii, nu ma lasa sa imi termin facultatea el a spus ca nu ma mai poate astepta, ca vrea copil. eu i-am spus daca vrei copil te casatoresti cu mine, dar el a spus ca nu vrea casatorie ca eu sa nu am dreptul niciodata la casa,si la lucrurile lui (care dealtfel nici nu are asa multe lucuri, nu are o scoala terminata, castiga salariul minim aici eu nu am ce sa ii cer)....pe mine asta ma doare foarte mult,nu ma intereseaza casa, lucrurile materiale dar prin chestiile care le zice ma jigneste ma face sa ma simt ultima femeie din lume, ce imi doresc cel mai mult este sa plec. Nu stiu cum sa fac sa nu il "ranesc" poate asa mult, totodata mi-e frica daca plec nu o sa mai gasesc pe nimeni, m-am impacat cu mama, ma asteapta acasa oricand , stiu ca daca raman, viitorul meu va fi unul...de casnica poate si nu in inginerie asa cum am visat fiindca nu ma va lasa sa termin facultatea. Fratele meu vitreg de 30 de ani , tocmai s-a casatorit si il invidiez pentru asa familie frumoasa ce are si eu mi-as dori, va rog sa imi dati un sfat nu mai stiu ce sa fac.....!!!!!!!
-Allexa-
Postat pe 22 Ianuarie 2015 16:10
De la: kudika_979974, la data 2015-01-22 16:10:59Ok , aventura mea incepe aproximativ trei ani in urma cand m-am mutat in america. Mama se recasatorise abia implinisem 18 ani. Intrasem la universitate la facultatea de inginerie electrica deci toate bune si frumoase, pana cand? ............................................

Raspunsul il gasesti in iubirea neconditionata a mamei tale,care te asteapta acasa ,oricand!!!Cum vine asta,sa renunti la profesie,la un viitor profesional, in favoarea iubitului tau,care te-a supus unor restrictii???Faci una dintre cele mai mari greseli daca nu iti clarifici problemele din relatie!!Il ranesti???El nu te raneste zilnic???? Nu crezi ca sunt diferente mari,intre voi doi,care vor fi ,intotdeauna,o piedica in evolutia ta????Iti este teama ca vei ramane singura???Gresesti enorm,daca crezi asa ceva!!!Nu renunta la studii,caci va veni timpul cand vei regreta !!
kudika_15804
Postat pe 22 Ianuarie 2015 16:23
opinia mea e sa nu asculti ce ti zice femeia de mai sus
george1
Postat pe 22 Ianuarie 2015 16:39
de ce nu?
-Allexa-
Postat pe 22 Ianuarie 2015 22:43
Ce telenovela de mai mare frumusetea , tu 21 , el 42 ...tu ce parere ai ?
-Dyna-
Postat pe 24 Ianuarie 2015 16:43
adevarat..... nu imi mai surade ideea deloc.... as da orice sa plec....cateodata ma gandesc sa plec cand nu e el acasa...lol...
-Allexa-
Postat pe 24 Ianuarie 2015 22:39
Sunt baiat, inca nu ma pot numi barbat, nu pot sa ma pun in pielea ta sa dau un sfat sigur, insa concluzia mea este ca mai devreme sau mai tarziu va veti desparti. Se zice ca partenerul se schimba mult dupa casataorie, dar daca el face asa gesturi nesabuite neavand deloc incredere in tine dupa atat timp macar sa te lase sa-ti termini studiile, nu are rost sa-l privesti in fiecare zi a vietii tale! Esti tanara, e doar primul, Alesul are suficient timp sa te gaseasca! Succes
Darius_
Postat pe 25 Ianuarie 2015 02:02
Buna ! Am citit povestea ta si pot sa spun cateva lucruri.In primul rand, nu neaparat diferenta de varsta dintre voi este o problema ci faptul cai 21 de ani. In al doilea rand faptul ca la 42 de ani de ani el nu e decis sa faca pasul urmator si logic de a avea un copil cu tine in cadrul unei casnicii este o alta problema. Si in al treilea rand fiind in America cred ca cea mai importanta problema a ta in momentul asta sunt studiile universitare. Ca atare sfatul meu este ar fi sa vezi jumatatea plina a paharului si sa intelegi ca la 21 de ani avand posibilitatea sa urmezi o universitate si sa iti faci o cariera post univeristar va reprezenta sansa de a cunoaste oameni noi, inteligenti, posibilitati si orizonturi noi pt tine care pana la urma nu vor reprezenta decat modul de a fi tu insati si de a avea parte de un barbat in viata ta care sa iti ofere caldura unui camin si intelegere dar si respectul pe care il meriti. Daca decizi sa devi o simpla femeie casnica la 21 de ani iti vei limita posibilitatile de a cunoaste atat un om care sa fie langa tine si sa nu iti puna conditii cat si ocazia de a te implini ca femeie. La 21 de ani desi tindem sa credem nu mai avem alte sanse te asigur , nu doar ca tot ce zboara nu se mananca ba chiar mai mult, plecand din aceasta relatie desi iti este greu si te simti atasat emotional de el si desi crezi ca este singurul barbat ce se uita la tine, in mod foarte sigur nimic nu se opreste aici.
st0171xx
Postat pe 25 Ianuarie 2015 02:41

destul de complicat.propune-i o pauza.sa continuii ceva studii.... superioare sau ceva de orice iti place...trebuie sa iesi putin din cerc....dar foarte mult sa te gandesti ca ce ai de urmat in viata doar Dumnezeu te orienteaza....intoarcete la familia ta ..macar partial....pentru ca si el o face frecvent.fii sincera cu tine...cauta legaturi in afara relatiei...alte ong-uri..prietene care te cunosc..voluntariat....un copil ar fi ptr inima ta o raza unica...dar e multa suferinta momentan.cauta oameniii...reali
vasiliumihaela
Postat pe 25 Ianuarie 2015 09:41
Întoarce-te acasã, reapucã-te de studii și vezi-ți de viațã.

Omul ãla, la aproape 50 de ani e încã bãiețelul lu' mãmica și nu mai are timp sã se maturizeze.

Motivele lui contra cãsãtoriei sunt cam trase de pãr: în SUA existã și contract prenupțial, cu separarea proprietãții ( ce-i pe numele lui de dinainte de cãsãtorie îi aparține - legislația diferã în unele state, dar dacã ști sã tastezi o gãsești pe net).

Sunt sigurã cã în timpul facultãții sau dupã absolvire îți vei gãsi pe cineva care sã te aprecieze ți sã te facã fericitã.
serapis_hell_yahoo_com
Postat pe 25 Ianuarie 2015 14:52
Multumesc foarte mult tuturor pentru raspunsuri apreciez faptul ca mi-ati acordat un pic din timpul vostru pentru a-mi da sfaturi. Nu am avut curajul sa spun nimanui asta nici macar prietenilor mei care... i-am pierdut pana la urma ca nu ma mai puteam duce sa ma intalnesc cu ei. Muncesc full time la supermarket si ma duc la universitate full time insa el mi-a spus ca din toamna nu ma va mai lasa sa merg la facultate pentru ca el cand vine de la munca vrea sa gaseasca curatenie si mancarea pe masa.
Am ramas fara prieteni, muncesc non stop ca sa platesc facturile in casa ...el decat cheltuie banii pe tigari si alcool cam asta este.... m-a ajuns oboseala, cateodaa vin la 12 noaptea acasa apoi la 7 dimineata trebuie sa fiu la facultate.
Orice placere a vietii pe care o aveam inainte, o iesire intr-un parc, pe la mall sau o plimbare prin centrul orasului sunt o corvoada pentru el, lui decat ii place sa stea in casa, lenevit toata ziua pe canapea dar nici eu nu pot sa ies pentru ca altfel intru la banuieli.... e.. cum nu mi-a imaginat.
-Allexa-
Postat pe 25 Ianuarie 2015 19:44
am avut nenumarate scandaluri ca ba ca nu am sters frigiderul si are urme pe el, ba ca nu am schimbat cearceafurile la timp.... am ajuns sa traiesc un stres imens stres imens....sunt permanent stresata cand sunt la munca, prefer sa vin in pauza sa verific ca totul este in regula inainte sa se intoarca acasa, sau gasesc scandal.
-Allexa-
Postat pe 25 Ianuarie 2015 19:47
eu zic ca este mai mult decat necesar sa iti continui studiile daca nu doresti sa te peinizezi si sa ajungi o ignoranta frustrata ca si el. Este mai mult decat evidenta necesitatea studiilor pentru ca atata vreme cat spui :" el decat se tranteste pe canapea" trage deja semnale de alarma cu privire la modul tau de exprimare. Doar bucurestenii vorbesc asa in Romania. Iertare pentru cei care se vor simti lezati ca ei vorbesc corect. Nu ma refer la voi!!

Lucrezi la supermarket?? De c? Cine te obliga? Pleaca acasa la maica-ta si uita porcaria asta.Eu mereu am spus ca prostia merita platita. Asa ca e la latitudinea ta sa te gandesti cat mai esti dispusa sa induri. Poate in timp o sa ajunga sa iti placa cine stie, am auzit de multe masochiste.

This is your wake up call!!!
dairaa
Postat pe 25 Ianuarie 2015 20:27
Pleaca imediat , mai ales ca parintii tai te primesc. Nu te uita inapoi, este o treaba foarte urata , vei intalni alt barbat care trebuie sa te iubeasca si sa-l iubesti ,ca sa poti trai fericita.
kudika_26582
Postat pe 25 Ianuarie 2015 21:07
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: afacerea_mea@yahoo.com


anges
Postat pe 25 Ianuarie 2015 21:38
De la: kudika_26582, la data 2015-01-25 21:07:16Pleaca imediat , mai ales ca parintii tai te primesc. Nu te uita inapoi, este o treaba foarte urata , vei intalni alt barbat care trebuie sa te iubeasca si sa-l iubesti ,ca sa poti trai fericita.


-Dyna-
Postat pe 25 Ianuarie 2015 21:54
poi el e din bucuresti, am imprumutat putin din dialectul lui lol.
-Allexa-
Postat pe 25 Ianuarie 2015 22:10
De la: kudika_979974, la data 2015-01-25 22:10:41poi el e din bucuresti, am imprumutat putin din dialectul lui lol.


Draga mea , nu trebuie sa explici nimanui ce dialect folosesti.
Pune-ti viata in ordine si lasa-l pe don juan .
E pacat de tineretea ta , sa te lasi folosita !
-Dyna-
Postat pe 25 Ianuarie 2015 22:21
Deci citesc si nu imi vine sa cred ochilor, lasand deoparte diferenta de varsta.
Tu esti o fata tanara care ai viata si viitorul inainte, ai de terminat o facultate, si sa te realizezi profesional.
El sa zicem asa si-a trait malaiu, e trecut prin viata si cu toate acestea se ascunde dupa fusta mamicii. Nu degeaba a ajuns la anii acestia si nu a realizat nimic, de aceea nu are o familie.
Tu te vezi langa o asemenea persoana?, care te conditioneaza si nu doar asta, cel mai important lucru este ca nu are incredere in tine si te trateaza ca si cand ai fi marioneta lui. Asta nu vrea familie si nimic de genu, are nevoie de sluga la durluga, sa fi mereu la dispozitia lui, sa il grijesti, sa renunti la prieteni si la viata ta.
O persoana care te iubeste nu se poarta asa si din contra, te sprijina, iti este alaturi , te incurajeaza sa termini o scoala, sa te realizezi, iti da putere sa mergi mai departe.
Deci ca rezultat final, nu trebuie sa te gandesti deloc la el, nici sa pleci pe ascuns de acasa sau in lipsa lui.Lasa lucrurile clare, spunei exact ceea ce simti ca nu este un copil si fa valiza si pleaca la ai tai, termina scoala ca e importanta si vei gasi tu pe cineva care sa te merite cu adevarat si sa fie alaturi de tine. Nu te speria ca nu o sa iti gasesti barbat, ai tot timpu din lume si de relatie , si de facut famile si copil, esti de abia la inceput de drum, iesi cunosti lume, nu te baga cu capu in gard, nu fi ca un caine ce a scapat din lant, sa te avanti cu primu iesit in cale de pàrca ar fi ultimu barbat.
Multa succes, tine-ne la curent cu decizia ce o vei lua.
mojito
Postat pe 25 Ianuarie 2015 22:32
E mai bine acum, decat mai tarziu! Daca lungesti povestea, o sa induri multe pana iti irosesti viata...
Darius_
Postat pe 26 Ianuarie 2015 03:54
Multumesc mult pentru sprijinul vostru apreciez mult! Este ora 11 noaptea de abia am venit de la servici si abia asteptam sa intru pe forum.
Mama nu suporta sa ii auda nici numele la fel si tatal meu vitreg.... intr-adevar va trebui sa fac o decizie... si sunt constienta de faptul ca odata ce am inceput sa gandesc ca nu mai vreau relatia asta si ca e una daunatoare , inseamna ca nu va mai dura prea mult si. undeva candva se va termina.... D
Deseori mi-am spus ca "poate doar eu gandesc asa, ca nu am ascultat niciodata parerea altcuiva din afara cu privire la aceasta ciudata relatie.... poate sunt eu mai dificila sau nustiu..... fiindca nu am avut curajul sa o admit prietenilor... rudelor din romania si etc. insa ea a existat pe tot parcusul celor trei ani. Sentimentul dragostei era/este unul frumos... dar odata cu trecerea timpului dupa ce stai si traiesti , cunosti repsectiva persoana si realizezi ca nu este pt tine apare senzatia ca esti intr-o cusca legat in lant... nici nu stiu cum sa ma exprim....
Probabil ca ii voi spune ca am decis sa termin studiile universitare (as mai avea doi ani jumatate) cu sau fara aprobarea lui si asta in mod sigur il va enerva la culme.....
-Allexa-
Postat pe 26 Ianuarie 2015 05:56
De la: kudika_979974, la data 2015-01-26 05:56:54Multumesc mult pentru sprijinul vostru apreciez mult! Este ora 11 noaptea de abia am venit de la servici si abia asteptam sa intru pe forum.
Mama nu suporta sa ii auda nici numele la fel si tatal meu vitreg.... intr-adevar va trebui sa fac o decizie... si sunt constienta de faptul ca odata ce am inceput sa gandesc ca nu mai vreau relatia asta si ca e una daunatoare , inseamna ca nu va mai dura prea mult si. undeva candva se va termina.... D
Deseori mi-am spus ca "poate doar eu gandesc asa, ca nu am ascultat niciodata parerea altcuiva din afara cu privire la aceasta ciudata relatie.... poate sunt eu mai dificila sau nustiu..... fiindca nu am avut curajul sa o admit prietenilor... rudelor din romania si etc. insa ea a existat pe tot parcusul celor trei ani. Sentimentul dragostei era/este unul frumos... dar odata cu trecerea timpului dupa ce stai si traiesti , cunosti repsectiva persoana si realizezi ca nu este pt tine apare senzatia ca esti intr-o cusca legat in lant... nici nu stiu cum sa ma exprim....
Probabil ca ii voi spune ca am decis sa termin studiile universitare (as mai avea doi ani jumatate) cu sau fara aprobarea lui si asta in mod sigur il va enerva la culme.....



Tot ce spui este adevarat,dar nu uita un lucru,Iubirea nu inseamna clipa ,ci o viata de cunoastere!!!

Draga mea,nu risipi timpul de acum,caci ai lucruri importante de realizat in aceasta perioada!!Acolo unde simti chingile strangandu-te nu poti vorbi de iubire!!!Complexele vin din toate directiile,nu le lasa sa te domine!!!Asculta-ti parintii si termina-ti studiile!!In ceea ce priveste relatia amoroasa,priveste-o ca atare,ea este necesara in viat aomului,dar la timpul destinat si cu persoana potrivita!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Ianuarie 2015 07:03
Eu nu pricep un lucru: omul asta te tine cumva legata-n casa? Ca altfel nu inteleg de ce atatea intrebari? Vrei sa pleci? Nu mai suporti? Pai pleaca femeie! Cand ai plecat cu el in America, nu te-ai gandit la studii? Nu te-ai gandit ca omul doar nu te lua ca sa te creasca ori sa te astepte sa studiezi? Te lua de concubina/iubita/nevasta sau cum s-o numi relatia voastra! Adica trebuia sa te poti descurca, sa nu te plangi ca vrei la facultate/scoala. Si da, uneori (ca sa nu spunem cam intotdeauna) mai trebuia sa mai si gatesti, asta daca nu era el vreun magnat cu majordom ori menajera-n casa.
PS: nelamurirea mea e urmatoarea: inteleg ca ai fosty admisa la inginerie-n tara. Din cate stiu, Statele unite nu echivaleaza studiile, deci despre ce facultate facuta acolo vorbesti?
puiut_77
Postat pe 26 Ianuarie 2015 13:56
De la: kudika_15804, la data 2015-01-26 07:03:07
De la: kudika_979974, la data 2015-01-26 05:56:54Multumesc mult pentru sprijinul vostru apreciez mult! Este ora 11 noaptea de abia am venit de la servici si abia asteptam sa intru pe forum.
Mama nu suporta sa ii auda nici numele la fel si tatal meu vitreg.... intr-adevar va trebui sa fac o decizie... si sunt constienta de faptul ca odata ce am inceput sa gandesc ca nu mai vreau relatia asta si ca e una daunatoare , inseamna ca nu va mai dura prea mult si. undeva candva se va termina.... D
Deseori mi-am spus ca "poate doar eu gandesc asa, ca nu am ascultat niciodata parerea altcuiva din afara cu privire la aceasta ciudata relatie.... poate sunt eu mai dificila sau nustiu..... fiindca nu am avut curajul sa o admit prietenilor... rudelor din romania si etc. insa ea a existat pe tot parcusul celor trei ani. Sentimentul dragostei era/este unul frumos... dar odata cu trecerea timpului dupa ce stai si traiesti , cunosti repsectiva persoana si realizezi ca nu este pt tine apare senzatia ca esti intr-o cusca legat in lant... nici nu stiu cum sa ma exprim....
Probabil ca ii voi spune ca am decis sa termin studiile universitare (as mai avea doi ani jumatate) cu sau fara aprobarea lui si asta in mod sigur il va enerva la culme.....



Tot ce spui este adevarat,dar nu uita un lucru,Iubirea nu inseamna clipa ,ci o viata de cunoastere!!!

Draga mea,nu risipi timpul de acum,caci ai lucruri importante de realizat in aceasta perioada!!Acolo unde simti chingile strangandu-te nu poti vorbi de iubire!!!Complexele vin din toate directiile,nu le lasa sa te domine!!!Asculta-ti parintii si termina-ti studiile!!In ceea ce priveste relatia amoroasa,priveste-o ca atare,ea este necesara in viat aomului,dar la timpul destinat si cu persoana potrivita!!!


nu exista nici un timp destinat
george1
Postat pe 26 Ianuarie 2015 15:13
Nu am venit cu el in America , am venit prin viza mamei mele , viza K-1 de casatorie, eu fiind sub 21 de ani am primit viza k-2 + dreptul de a primi green cardul. Dupa ce am ajuns aici am primit green cardul si am devenit permanent rezident. Nu am fost admisa in tara la inginerie.... am dat examenele SAT I si II aici in america si aici am fost admisa... si adevarat, america nu face echivalari, dar ai inteles gresit... nu am fost admisa in tara la facultate si nici nu am venit cu "iubitul meu" aici , aici l-am cunoscut la o petrecere de romani .
-Allexa-
Postat pe 27 Ianuarie 2015 14:19
De la: puiut_77, la data 2015-01-26 13:56:50Eu nu pricep un lucru: omul asta te tine cumva legata-n casa? Ca altfel nu inteleg de ce atatea intrebari? Vrei sa pleci? Nu mai suporti? Pai pleaca femeie! Cand ai plecat cu el in America, nu te-ai gandit la studii? Nu te-ai gandit ca omul doar nu te lua ca sa te creasca ori sa te astepte sa studiezi? Te lua de concubina/iubita/nevasta sau cum s-o numi relatia voastra! Adica trebuia sa te poti descurca, sa nu te plangi ca vrei la facultate/scoala. Si da, uneori (ca sa nu spunem cam intotdeauna) mai trebuia sa mai si gatesti, asta daca nu era el vreun magnat cu majordom ori menajera-n casa.
PS: nelamurirea mea e urmatoarea: inteleg ca ai fosty admisa la inginerie-n tara. Din cate stiu, Statele unite nu echivaleaza studiile, deci despre ce facultate facuta acolo vorbesti?


deci eram deja la facultate in america cand l-am cunoscut pe el la o petrecere de romani, subliniez,In Romania , nici nu aveam de gand sa aplic la facultate, am dat toate examenele in america, si am intrat la Georgia Institute of Technology din Atlanta, aici in america. Am venit prin viza K-2 child of a fiancee , si mama K-1 viza de logodna. Dupa ce am ajuns aici am primit green cardul. Nu am ajuns cu ajutorul iubitului meu aici in niciun caz. El nici nu ar fi putut sa aduca pe cineva din romania fiindca nici nu e cetatean american , e green card holder ca mine, si in plus, stand de vorba cu el, nici nu ar fi facut asta. Inainte sa vina in america acum 7-8 ani, a avut o logodnica pe care a parasito din cauza ca primise viza de america (reintregire de familie F-1)
-Allexa-
Postat pe 27 Ianuarie 2015 14:38
[quote nam
deci eram deja la facultate in america cand l-am cunoscut pe el la o petrecere de romani, subliniez,In Romania , nici nu aveam de gand sa aplic la facultate, am dat toate examenele in america, si am intrat la Georgia Institute of Technology din Atlanta, aici in america. Am venit prin viza K-2 child of a fiancee , si mama K-1 viza de logodna. Dupa ce am ajuns aici am primit green cardul. Nu am ajuns cu ajutorul iubitului meu aici in niciun caz. El nici nu ar fi putut sa aduca pe cineva din romania fiindca nici nu e cetatean american , e green card holder ca mine, si in plus, stand de vorba cu el, nici nu ar fi facut asta. Inainte sa vina in america acum 7-8 ani, a avut o logodnica pe care a parasito din cauza ca primise viza de america (reintregire de familie F-1)
[/quote]


Nu sunt necesare atatea detalii,cu atat mai mult cu cat colega noastra si-a sters contul,este suficient sa iti termini studiile si sa iti faci viata frumoasa,fara interventia nimanui,puterea sta in fortele tale,de tine depinde sa o stapanesti sau nu!!Vrei sa pierzi toate acestea???
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2015 14:43
De la: kudika_979974, la data 2015-01-27 14:38:14
De la: puiut_77, la data 2015-01-26 13:56:50Eu nu pricep un lucru: omul asta te tine cumva legata-n casa? Ca altfel nu inteleg de ce atatea intrebari? Vrei sa pleci? Nu mai suporti? Pai pleaca femeie! Cand ai plecat cu el in America, nu te-ai gandit la studii? Nu te-ai gandit ca omul doar nu te lua ca sa te creasca ori sa te astepte sa studiezi? Te lua de concubina/iubita/nevasta sau cum s-o numi relatia voastra! Adica trebuia sa te poti descurca, sa nu te plangi ca vrei la facultate/scoala. Si da, uneori (ca sa nu spunem cam intotdeauna) mai trebuia sa mai si gatesti, asta daca nu era el vreun magnat cu majordom ori menajera-n casa.
PS: nelamurirea mea e urmatoarea: inteleg ca ai fosty admisa la inginerie-n tara. Din cate stiu, Statele unite nu echivaleaza studiile, deci despre ce facultate facuta acolo vorbesti?


deci eram deja la facultate in america cand l-am cunoscut pe el la o petrecere de romani, subliniez,In Romania , nici nu aveam de gand sa aplic la facultate, am dat toate examenele in america, si am intrat la Georgia Institute of Technology din Atlanta, aici in america. Am venit prin viza K-2 child of a fiancee , si mama K-1 viza de logodna. Dupa ce am ajuns aici am primit green cardul. Nu am ajuns cu ajutorul iubitului meu aici in niciun caz. El nici nu ar fi putut sa aduca pe cineva din romania fiindca nici nu e cetatean american , e green card holder ca mine, si in plus, stand de vorba cu el, nici nu ar fi facut asta. Inainte sa vina in america acum 7-8 ani, a avut o logodnica pe care a parasito din cauza ca primise viza de america (reintregire de familie F-1)


va rog sa ma scuzati, stiu ca am facut greseli gramaticale , am scris de pe un telefon la repezeala, multumesc.
-Allexa-
Postat pe 27 Ianuarie 2015 14:48
De la: kudika_15804, la data 2015-01-27 14:43:04[quote nam
deci eram deja la facultate in america cand l-am cunoscut pe el la o petrecere de romani, subliniez,In Romania , nici nu aveam de gand sa aplic la facultate, am dat toate examenele in america, si am intrat la Georgia Institute of Technology din Atlanta, aici in america. Am venit prin viza K-2 child of a fiancee , si mama K-1 viza de logodna. Dupa ce am ajuns aici am primit green cardul. Nu am ajuns cu ajutorul iubitului meu aici in niciun caz. El nici nu ar fi putut sa aduca pe cineva din romania fiindca nici nu e cetatean american , e green card holder ca mine, si in plus, stand de vorba cu el, nici nu ar fi facut asta. Inainte sa vina in america acum 7-8 ani, a avut o logodnica pe care a parasito din cauza ca primise viza de america (reintregire de familie F-1)



Nu sunt necesare atatea detalii,cu atat mai mult cu cat colega noastra si-a sters contul,este suficient sa iti termini studiile si sa iti faci viata frumoasa,fara interventia nimanui,puterea sta in fortele tale,de tine depinde sa o stapanesti sau nu!!Vrei sa pierzi toate acestea???[/quote]


Multumesc foarte mult pentru sustinerea ta, o vorba buna face foarte mult. Inca odata spun, nu am avut curajul nimanui sa spun asta, mama mea nu doreste sa vorbeasca despre asta si m-am simtit asa intr-un fel, neajutorata cu toate ca .... pana la urma m-am bagat cu capul in gard singura.
Cu siguranta iau in considerare acest sfat
-Allexa-
Postat pe 27 Ianuarie 2015 14:54
De la: kudika_979974, la data 2015-01-27 14:54:45
Multumesc foarte mult pentru sustinerea ta, o vorba buna face foarte mult. Inca odata spun, nu am avut curajul nimanui sa spun asta, mama mea nu doreste sa vorbeasca despre asta si m-am simtit asa intr-un fel, neajutorata cu toate ca .... pana la urma m-am bagat cu capul in gard singura.
Cu siguranta iau in considerare acest sfat


Regret faptul ca mama ta refuza dialogul cu tine in aceasta problema,ar trebui sa iti fie aproape,sa iti cunoasca problemele si sa te incurajeze in actiunile de bun augur!!!Nimeni nu este scutit de greseala,deci,nici tu,dar trebuie sa revii asupra deciziilor tale si sa parcurgi alt drum!!!Te vad ca pe un copil aflat in mijlocul dezvoltarii personale,dar adevarul este ca si esti,inca,un copil,dar un copil indepartat de lipsa de comunicare a mamei,caci daca ai fi fost deschisa fata de mama ta,daca domnia sa ar fi fost maleabila,in ceea ce te priveste,nu ai fi trecut prin asa ceva!!!Apropie-te de mama ta si continua-ti studiile!!!Singura te-ai bagat in povestea aceasta si tot singura va trebui sa iesi din ea,caci nu este "costumul" tau de "office"!!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2015 15:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Curios dar Interesant 57 De la: iry24 18 Februarie 2009 13:33
help me,please! 15 De la: kudika_nikole 14 Decembrie 2011 19:55
Am o lipitoare în casã ºi nu scap de ea nicicum....help! 154 De la: kudika073812 8 Ianuarie 2017 15:05
Cand au ei nevoie,se poate!cand avem noi nevoie de ei...intervin scuze 76 De la: UnOmObisnuit 5 Iunie 2009 16:28
Lucruri care se intampla si care nu le spune nimeni....E subiect TABU 0 De la: 18 Septembrie 2010 14:34