Plantamed - Tratamente unice din plante

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Andreea32 Avatarul lui Andreea32

2 mesaje
Membru din: 15/07/2015

Plantamed a combinat in produsele sale puterea de vindecare a plantelor cu increderea pe care specialistii din medicina germana o au in fitoterapie.
Daca vrei sa afli cum poti sa te simti natural de bine in pielea ta, te invitam pe:
www.3fplantamed.ro sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Plantamed
Raporteaza abuz de limbaj
jurnalul Avatarul lui jurnalul

55 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Sunt cateva produse de la ei care sunt supr eficiente. Dar nu se gasesc la Plafare. Sunt produse din plante dar de la firme din Germania, sunt autorizate de ministerul sanatatii si au studii clinice de ani de zile care le dovedesc eficienta.
Eu folosesc Esberitoxul pentru stimularea imunitatii pentru toata familia (este recomandat chiar si femeilor gravide, si bebeblusilor si femeilor care alapteaza si batranailor) si Femicur pentru sindromul premenestrual, care ma omora pana sa descopar produsul asta.
Sunt la ei pe pagina toate:3fplantamed.ro/
Raporteaza abuz de limbaj
carmen_p09 Avatarul lui carmen_p09

34 mesaje
Membru din: 12/03/2012

Asa este si eu folosesc de la ei si produsele pentru femei si pe cele pentru copii mai ales. pentru ca sunt din plante, dar sunt testate clinic si au pe prospect toate specificatiile. Si, da, se gasesc in toate farmaciile, in toate marile lanturi cel putin. Nu la Plafare si nu la distribuitori particulari.

Cum la mine in familei alergiile sunt o problema va pot spune ca am folosit Esberitoxul pentru imunitate, Rinopanteina pentru rinita alergica, iar acum am auzit la pediatru ca au un produs pentru flora intestinala a bebelusilor Compliflora se numeste si care luat cumva si de mama in perioada sarcinii previne aparitia alergiilor la copii.(3fplantamed.ro/digestiv.html) Din pacate pe vremea cand ai mei erau bebelusi nu exista pe piata noastra. Am inteles ca a intrat doar de un an in Romania,
Raporteaza abuz de limbaj
gand-calator Avatarul lui gand-calator

8 mesaje
Membru din: 20/01/2017

Da, uite ce articol mi se pare foarte util de pe site-ul lor, si ar fi bine daca toti am sti lucrurile astea;
plantamed.ro/10-greseli-de-abordare-tratamentului-naturist/
Raporteaza abuz de limbaj
when nothing goes right....go left!