Lenjerii de pat

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_992853 Avatarul lui kudika_992853

3 mesaje
Membru din: 27/08/2015

Ma tot uitam de cateva zile pe forumuri si site-uri pentru lenjerii de pat. Imi place sa fac cumparaturi si imi place sa modific intotdeauna ceva la dormitorul meu , asadar am o gama maricica de lenjerii de pat, doar ca ma satur repede de ele. Asadar m-am hotarat sa va cer ajutorul :D Am comandat zilele trecute o lenjerie de pat de pe site-ul https://www.inio.ro si mi s-a parut foarte ok. Am ales o lenjerie din bumbac care arata foarte bine , a trecut si testul primei spalari deci . Acum ma tot uit si nu mai stiu ce sa mai aleg, au destul de multe modele si 5D si 3D, Disney, voi ce ati allege de aici ? Ce m-a atras sa cumpar de la ei in continuare : promtitudinea, livreaza in 24/ 48h ( cam asta e termenul pt majoritatea sit-urilor ) si au modele f dragute.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_11495 Avatarul lui kudika_11495

108 mesaje
Membru din: 30/11/-0001

Daca ai atat de multe lenjerii de pat, de ce te mai intereseaza sa tot cumperi?
Eu spun sa uiti de site-ul ala si sa te focusezi pe perdele, draperii, altele. Mai bine uiti de site-uri online si mergi al cumparaturi prin magazine, ti-ar prind ebine si putin aer curat si ceva dat din picioare!
Raporteaza abuz de limbaj
Meryl
kudika_992853 Avatarul lui kudika_992853

3 mesaje
Membru din: 27/08/2015

Am atat de multe lenjerii pentru ca nu imi place sa am doar 2-3 modele pe care le schimb la maxim o saptamana. Imi place sa schimb mereu culorile si sa am modele noi. La lenjeriile vechi renunt dupa o anumita perioada.
Topicul a fost deschis strict pentru partea de lenjerii, pt ca in draperii si perdele am investit destul de multi bani asa ca nu le schimb prea curand.

Vroiam sa stiu daca sunt personae care au alte pareri de site-ul www.inio.ro si ce modele si-au ales de acolo.

Cat despre plimbari, nu duc lipsa merg 1h zilic pe jos, iar daca vreau o sedinta serious de shopping, fii sigura ca merg si in magazine.

Deci? Discutam despre lenjeriile celor de la www.inio.ro , ce modele ati allege voi de aici ?
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_11495 Avatarul lui kudika_11495

108 mesaje
Membru din: 30/11/-0001

Am inteles acum, tu ai venit aici sa faci strict reclama la site-ul ala!

Scuze, nu-s obsedata de lenjerii de pat, desii am destule, dar prefer calitatea foarte buna de la magazine consacrate si prefer sa mi le cumpar singura din magazin.Raporteaza abuz de limbaj
Meryl
kudika_992853 Avatarul lui kudika_992853

3 mesaje
Membru din: 27/08/2015

Nu vreau sa fac publicitate nici unui site. :) Fiecare poate sa fie obsedat de ce doreste, este un formum unde fiecare isi poate spune parerea. Poate sunt si alte fete interesate de acest subiect, poate au alte pareri si alte magazine de care sunt multumite. Daca vroiam sa fac reclama cred ca trebuia sa caut o alta categorie de site-uri, nu deschideam eu subiecte pe forumuri.

Asadar daca tu ai anumite magazine de unde cumperi lenjerii de calitate si frumoase, vinde-ne si noua pontul. :)

Eu astept si alte pareri cu bratele deschise
Raporteaza abuz de limbaj