O Întrebare către fete

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent O Întrebare către fete: (1 din 1 vot)
 
kudika_993340 Avatarul lui kudika_993340

1 mesaj
Membru din: 6/09/2015

Salutare tuturor,

nu am obiceiul să scriu pe forumuri despre așa lucruri, dar mă impune situația, e un pic stranie, dar o descriu pe scurt aici, încep a fi puțin nesigur pe mine, în ultimul timp multe respingeri primesc din partea fetelor, deși facând cunoștință i-au numărul de telefon, iar după câteva discuții și invitații în oraș primesc ignore. Eu într-un fel sau altul am experiență în relații și mai ales că ultimele 2 au fost de lungă durată, în sens că știu cum să am grijă de o fată. Uneori mă pune pe gânduri că poate fosta mi-a făcut-o sau m-a vorbit de rău și acum nu pot face cunoștință cu cineva (în glumă am scris, dar cine știe ). Aș putea să fac share la poză în privat cine vrea să îmi spună și mie părerea.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_11495 Avatarul lui kudika_11495

108 mesaje
Membru din: 30/11/-0001

de respingerile fetelor esti direct responsabil, poate ceva din ce spui sau faci le deranjeaza si poate ca ar trebuii sa fii mult mai atent!

Apoi, nu vad cum "fosta" ar putea sa vporbeasca cu toate fetele pe care le agti, asta numai in situatia in care incerci sa le agati pe prietenel ei sau prietenele comune, ceea ce, este total gresit!
Muta-te in alta directie, cauta mai departe de grupul in care erai inainte!

Am sa-ti dau un sfat important: niciodata nu vorbii de rau despre fosta iubita si nu incerca sa faci comparatii. Nici unei fete nu-i place sa fie comparata cu "fosta" si nici cand va intalniti sa tot aduci aminte de "fosta">
Mentioneaza ca ai iesit dintr-o relatie lunga care nu a functionat pentru voi si ca vrei sa incepi un capitol nou in viata ta si atat!
Mai lasa si fata sa vorbeasca despre ea si atunci cand iti vine randul, spune chestii pozitive si modeste despre tine. Arata-te interesat de profesia ei, de pasiunile ei, de planurile de vacanta samd.

Vezi ca, fetele se asteapta sa le vorbesti frumos, sa le faci complimente, sa le inviti la o cafea, prajitura, pizza, sa le duci mici atentii: o ciocolata, o floare, nimic scump daca nu-ti permiti, dar sa fie ceva cu simbol ca o placi si te-ai gandit la ea.
Raporteaza abuz de limbaj
Meryl
Rotty_ Avatarul lui Rotty_

13749 mesaje
Membru din: 28/09/2012

" Eu într-un fel sau altul am experiență în relații și mai ales că ultimele 2 au fost de lungă durată, în sens că știu cum să am grijă de o fată."


Zau ? Nu s-ar prea zice. Si...cat de lungi au fost alea doua relatii ? O luna, doua ? Copii...copii...

Raporteaza abuz de limbaj
Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii... Singurul defect al cainilor este ca iubesc orice jigodie de om
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: kudika_993340, la data 2015-09-06 22:50:03Salutare tuturor,

nu am obiceiul să scriu pe forumuri despre așa lucruri, dar mă impune situația, e un pic stranie, dar o descriu pe scurt aici, încep a fi puțin nesigur pe mine, în ultimul timp multe respingeri primesc din partea fetelor, deși facând cunoștință i-au numărul de telefon, iar după câteva discuții și invitații în oraș primesc ignore. Eu într-un fel sau altul am experiență în relații și mai ales că ultimele 2 au fost de lungă durată, în sens că știu cum să am grijă de o fată. Uneori mă pune pe gânduri că poate fosta mi-a făcut-o sau m-a vorbit de rău și acum nu pot face cunoștință cu cineva (în glumă am scris, dar cine știe ). Aș putea să fac share la poză în privat cine vrea să îmi spună și mie părerea.Nu stii sa ai un comportament civilizat in relatiile cu tinerele cu care intri in contact!!Ar fi interesant daca ne-ai spune varsta ta!!!Personal,nu ma intereseaza "share-ul" tau,este suficient textul postat aici.
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika_993340, la data 2015-09-06 22:50:03Salutare tuturor,

nu am obiceiul să scriu pe forumuri despre așa lucruri, dar mă impune situația, e un pic stranie, dar o descriu pe scurt aici, încep a fi puțin nesigur pe mine, în ultimul timp multe respingeri primesc din partea fetelor, deși facând cunoștință i-au numărul de telefon, iar după câteva discuții și invitații în oraș primesc ignore. Eu într-un fel sau altul am experiență în relații și mai ales că ultimele 2 au fost de lungă durată, în sens că știu cum să am grijă de o fată. Uneori mă pune pe gânduri că poate fosta mi-a făcut-o sau m-a vorbit de rău și acum nu pot face cunoștință cu cineva (în glumă am scris, dar cine știe ). Aș putea să fac share la poză în privat cine vrea să îmi spună și mie părerea.Oare cati ani ai , sigur esti tanar , poate ca nu ai nimerit inca fata care sa te placa cu adevarat , rabdare va apare si cea care nu-ti va da ignor pana una alta bucura-te de tinerete si faptul ca nu te refuza niciuna sa iasa cu tine in oras , ce naiba , n-ai nimic de pierdut , gandeste-te ca alti baieti nu au successul tau
Raporteaza abuz de limbaj
kudika50ani Avatarul lui kudika50ani

91 mesaje
Membru din: 28/08/2009

Poate problema e la ele nu la tine. Exista tot felul de aiurite care cauta barbati sa le intretina financiar, musculosi cu patratele si cu aspect fizic de fotomodel masculin. Acest gen de femei sunt asa numitele C...E pe interes sau care se uita la fizicul unui barbat nu la sufletul lui sau la caracterul lui. Incearca sa te orientezi printre fete mai serioase cat de cat. Iar ca un sfat.... Stii cum se spune ,,pofta vine mancand" ai rabdare cu ele, nu le presa, unele persoane au nevoie de obisnuinta, nu le vorbi de la primele intalniri de ,,pat" sau de ,,viitorul relatiei" deoarece unele fete nu se simt confortabil si au nevoie de mai mult timp. In rest, fi romantic, orice femeie din lume e impresionata cand i se ofera o floare. Succes!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_981773 Avatarul lui kudika_981773

27 mesaje
Membru din: 25/02/2015
Oras: bucuresti

poate ca trebuie sa fii mai dezinteresat, sau esti prea de treaba. asa sunt unele femei, ignora baietii buni.
Si probabil ca e o perioada mai "seaca" pentru tine. Si un uita ca e mai importanta atitudinea decat aspectul
Raporteaza abuz de limbaj