Reconstruirea Relațiilor și Starea de Bine

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_994018 Avatarul lui kudika_994018

1 mesaj
Membru din: 23/09/2015
Oras: bucuresti

„Unul dintre cele mai minunate lucruri din viață este descoperirea unei alte ființe, alături de care să construiești o relație din ce în ce mai profundă, mai frumoasă și mai plină de bucurie, pe măsura trecerii anilor.” – Sir Hugh Walpole

Ce faci atunci când relația cu o anumită persoană importantă din viața ta este afectată de o lipsă cronică de comunicare? Poate fi vorba despre partenerul de viață, copilul, unul dintre părinți, un prieten foarte vechi și drag, un partener de afaceri sau un coleg important.

Timpul te presează, îți dorești să fii eficient, să obții mai mult și mai repede din fiecare relație. Sau poate îți dorești să acorzi timp pentru reconciliere, dar nu știi cum să repari lucrurile pentru că ceilalți nu mai sunt dispuși să te asculte, oricât te-ai strădui să reiei comunicarea cu ei…

Aceste situații îți afectează starea de bine. Cum le remediezi?

Învățănd modalități noi de a comunica, transformăndu-ți percepțiile asupra situațiilor tale de viață și abordându-le dintr-o perspectivă nouă, cea a inimii.

Marți, 29 septembrie te aștept la Serendipity Tea, Str. Dumbrava Roșie nr. 12, între orele 19.00 și 22.00 la un nou atelier din seria Atelierele Stării de Bine:

Reconstruirea Relațiilor și Starea de Bine:

- să descoperim împreună care sunt micile gesturi care contează și care fac diferența în calitatea relațiilor noastre;

- să învățăm cum să reconstruim încrederea în relațiile cu persoanele importante din viața noastră

- să descifrăm cum să oferim un feedback onest, care să ne construiască relațiile, nu să le afecteze

- să facem pașii potriviți pentru a reconstrui o relație importantă din viața noastră.

***

Investiția pentru un atelier: 50 lei. Această investiție acoperă participarea ta la exercițiile atelierului, materialele primite și o multitudine de resurse în format electronic, disponibile pe grupul de Facebook Creează-ți Starea de Bine. Poți opta și pentru un abonament de participare la minim patru ateliere, pentru ca investiția ta să fie doar 30 lei pentru fiecare atelier.

***

Moderatorul este Alina Roman, trainer certificat Seneca College of Applied Arts and Technology – Canada, trainer certificat FranklinCovey Institute – Statele Unite, formator certificat Ministerul Muncii și Protecției Sociale, practician Reiki și Thetahealing. Alina are o experiență de 16 ani în crearea și animarea programelor de training destinate adulților. Detalii despre Alina găsești pe www.alinaroman.ro.

***

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare. Rezervarea se face prin completarea formularului de aici: https://goo.gl/vBgtwu.

Rezervările la atelier încep cu ora 18.30, pentru a avea timp să comanzi și să guști din bunătățile ceainăriei până la ora 19.00, oră după care vei mai putea face comenzi doar în pauza de 15 min de la ora 20.30.
Raporteaza abuz de limbaj