Acum intrebarea felelor unde sa gresit in aceasta casatorie?
pareri pro si contra
greselile gramaticale nu se pun :))
Mai multe
De la: kudika_981182, la data 2015-10-21 22:11:27Acum 14 ani am last o fata care me iubea pentru o alta fata care era ff. frumoasa, dupa 7 ani n-am casatorit.La inceput a fost foarte frumos petreceri,excursi am ridicat o casa etc. Dar acum 4 ani a iceput cosmarul a inceput sa ma insele cu cel mai bun prieten al meu ea era in spania (eu am venit mai repede pentru a termina casa), si a dansat dezbracata pentru el dar din fericire a fost prinsa de sotia acestuia care a obligat-o sa imi zica ia mi-a povesti ca sa mai intamplat si in tara cu el si ca i pare rau .Am iertat-o si un an a fost ff bine o ajutam la toate in casa gatit,spalat, calcat ... dupa care a venit fetita noastra pe lume .Am plecat in Irlanda pentru a face bani si a finaliza lucrare si de aici a inceput cosmarul.In 11 ianuarie de ziua mea aveam invitati dar nu a putut sa stea din motiv ca are o petrecere la munca ,am lasat-o sa plece ca era important pentru ia , dar defapt era important pentru a se intalni cu un coleg de al ei cu care a si petrecut acea noapte . Am aflat de ei cand am ajuns acasa in 14 ianuarie (de pe facebook) sa termin si ultima camera cea a fetitei, am incercat sa o fac sa se razgindeasca dar nu am reusit asa ca m-am intors definitiv acasa cu fetita si ia a ramas dupa care am bagat divortul care sa incheiat in aprilie (eu am ramas cu casa masina si fetita adica toate sunt ale mele) . In tot acest timp am facut mancare zilnic pentru ia spala haine si i calcam camasile pentru a doua zi in conditiile in care eu lucram de la 05 dimineata pana seara .Acum supararea a trecut si incerc sa imi fac alta familie
Acum intrebarea felelor unde sa gresit in aceasta casatorie?
pareri pro si contra
greselile gramaticale nu se pun :))
De la: Leizerr_Paul_1, la data 2015-11-08 14:49:27colega eu am luato pe prim exact acelasi lucru am patit.mai devreme sau mai tirziu toate inseala .nu exista femeie care sa nu te insele .difere ta este ca unele mai mult,altele mai putin.
De la: Leizerr_Paul_1, la data 2015-11-08 14:49:27colega eu am luato pe prim exact acelasi lucru am patit.mai devreme sau mai tirziu toate inseala .nu exista femeie care sa nu te insele .difere ta este ca unele mai mult,altele mai putin.