Postat pe: 1 Noiembrie 2015, ora 23:37
Ufff... normal nu sunt genul de om care posteaza pe forumuri despre relatii, viata personala, etc. Dar de curang am intalnit un baiat
pe care nu mi-l pot scoate din minte. El e ruda cu o prietena buna de-a mea, ne-am intalnit intamplator, am facut cunostiinta, nu am stat impreuna si nici nu am vorbit, dar ne-am aruncat zambete si priviri una-una, toata seara (nu exagerez). Imediat dupa ce a plecat mi-a dat cerere pe facebook. Nu cred in dragoste la prima vedere, dar am avut un click inimaginabil cand ne-am vazut prima oara, click pe care nu l-am mai avut cu nimeni,niciodata,si de atunci nu mi-l pot scoate din cap. Pentru ca nu a fost suficient, dupa cateva zile ne-am intalnit la un party. Bineinteles, primele ore au fost cu treceri subtile unul pe langa altul, priviri, zambete, semne. La un moment dat, am inceput sa dansam impreuna. Strangeri, imbratisari si... ne-am sarutat. Ca sa fie detaliat, a fost de lunga durata si foarte pasional. Nu mi-a parut rau nicio secunda, dar.. problema a inceput atunci. Au trecut doua zile si ma gandesc incontinuu la el,nu mai mananc, adorm si ma trezesc cu el in cap. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Adevarata problema e ca nu am vorbit aproape deloc, deci nu am reusit sa ne cunoastem.. cum trebuie.. ci doar prin gesturi, zambete, priviri, atingeri, sarutari. Nu stiam cum sa fac sa vorbesc cu el, nu am vrut sa il caut eu, dar la insistentele fetelor care nu ma puteau vedea euforica (eu sunt cea mai puternica fiinta dintre fete), mi-am luat inima in dinti si i-am scris un mesaj simplu, nimic exagerat, in speranta ca imi raspunde. Nu a dat "seen" la mesaj (facebook) dar a aparut ca a fost activ, nu mi-a raspuns si nu ma cauta..desi am avut acel contact, care nu a fost aiurea. Stiu din surse sigure ca el nu este "Curvar" (nu gasesc alt cuvant), este un baiat bun, muncitor si cum se cade, si care cauta o fata buna pentru ca a dat tot de fete....mai putin bune. Mi s-a parut ca ne potrivim foarte mult, a fost o experienta extraordinara pentru mine si nu pot sa il uit, dar starea in care sunt acum nu mi-o pot explica si nu pot intelege de ce nu ma cauta, eu fiind la randul meu o fata cuminte,fara reputatie proasta. Suntem tineri amandoi, singuri, diferenta e de 6 ani, eu sunt gemeni iar el capricorn (incompatibilitate, din cate am vazut, dar nu cred ca zodia e de vina...). Intrebarea mea este, ce as putea face sa ii atrag atentia mai mult si mai mult, sa reusesc sa intru in contact cu el, fara a parea disperata? Si cum ati putea explica voi comportamentu la acesta (vrea o fata buna, dar ne privim, ne zambim, ne sarutam intr-un mod extraordinar, dar apoi nu ma cauta)? Il vreau! Neaparat. Si imi doresc o relatie cu el pentru ca simt ca el e acel baiat, am fost singura destul timp si am nevoie de o iubire..ca-n filme. Ce pot sa fac?