Setari Cookie-uri

Imi e teama sa ma despart de el

Suntem impreuna de 3 ani, de aproape un an locuim impreuna cu chirie.Fac videochat si am de gand sa fac asta pana voi termina facultatea si imi voi gasi un loc de munca decent si care sa-mi aduca satisfactii personale si profesionale. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca el nu lucreaza, are 24 de ani si si-a incheiat studiile de un an. De atunci tot cauta de lucru, dar de fiecare data nu ii convine cate ceva, fiind si mai sensibil si dand prea multa importanta comportamentului adesea de prost gust al angajatilor si angajatorului. I-am spus ca nu are incotro si trebuie sa incerce sa se acomodeze. Momentan are un site unde vinde diverse chestii, insa nu merge intotdeauna si nu te poti baza o viata pe faptul ca azi poate scoti o suma de bani si o luna dupa nu.

Desi ne intelegem foarte bine si il iubesc enorm, m-am gandit adesea daca nu cumva gresesc pe undeva. Daca am facut o alegere gresita cu noi doi? Eu as fi vrut sa si facem un copil cat mai curand, insa el spune ca e prea devreme, ca vrea, dar peste un an. (Mi-a promis anul trecut ca in vara o sa renunt la anticonceptionale, apoi ca in toamna apoi ca la anul` in martie si dupa a lungit-o pana in iarna urmatoare). Vreau un copil, dar cu cine? ...atata timp cat el nu isi asuma responsabilitatea unui loc de munca. Stiu, nici eu nu lucrez. In orice caz, fac ceea ce fac si indiferent de fapul ca unii m-ar judeca sau nu, eu platesc facultate, cheltuieli, chirie, intretinere si altele. Mai mult, el ma tot preseaza cu,, azi intri la calculator, nu?".

De la un timp simt chiar si ca tot timpul e nemultumit, ca nu ma mai baga in seama, simt ca nu ma mai iubeste sau ca si el se intreaba daca nu cumva isi doreste altceva. El spune ca nu si ca ma iubeste, insa transmite adesea altceva.
Pe de o parte il iubesc enorm si simt ca viata mea nu ar avea rost fara el, pe de alta parte traiesc sentimente contradictorii, ma gandesc ca mi-ar fi mai bine singura sau chiar imi e sila de el si nu suport sa ma atinga.

Sunt confuza si nu stiu ce sa fac, ce decizie ar fi mai buna pentru mine. Daca cineva doreste sa ma ajute cu un sfat, as aprecia enorm; sau daca cineva trece prin aceeasi situatie, imi puteti lasa un mesaj aici.
Imi vine sa renunt, insa imi e teama de ce va fi dupa. Imi e teama sa nu regret si sa sufar ca l-am pierdut, ajungand la concluzia ca am ales gresit.
Poate va fi bine, dar daca va fi rau?

Voi ce ati face in locul meu?

DincoloDeRasarit
Postat pe 1 Decembrie 2015 16:23
Ti-as face eu un copil::)))Daca faci videochat inseamna ca arati bine si el e un fraier daca nu se mandreste cu tine,profita de pe tine.Ce zici,vrei?Da-i sandalele si te voi iubi enorm toata viata::)))
kudika_24213
Postat pe 20 Decembrie 2015 05:41
BUNA,TOATE AU O REZOLVARE,TOTUL DEPINDE DE TINE,FII OPTIMISTA VIATA E FRUMOASA SI TU ESTI TANARA,TU POTI DARAMA MUNTII,TOTUL VINE DIN ITERIOR,,BAFTA SI NU TE LASA INFRANTA DE VIATA,,,
kudika324780
Postat pe 20 Decembrie 2015 08:36
Cred ca sfatul e destul de evident....nu merita sa te agiti....nu stiu cati ani ai, dar presupun ca foarte tanara....nu trebuie sa te opresti la el...mie una faptul ca nu se angajaza nicaieri sub diferite pretexte imi spune multe....eu am o varsta, mi-am trait traiul, cum spune romanul....nu am avut de ales si a trebuit sa ma despart de omul cu care am trait cei mai frumosi 18 ani....a pierdut batalia cu cancerul....stiu ca e mai greu cand trebuie sa renunti de buna voie, dar daca deja ai indoieli, clar nu mai merita....ceea ce faci ca sa iti platesti darile e problema ta, nu judec pe nimeni....dar fa-o doar pentru tine...pune bani deoparte, termina facultatea si vezi ce faci de atunci incolo....parerea mea ? Te macini si iti omori cu buna stiinta tineretea si viitorul....acest mascul nu vrea familie si responsabilitati, garantez....cunosc stilul, am facut psihologie pe cupluri cu probleme....va fi piatra de moara la gatul tau si cu cat lasi sa treaca timp, cu atat va fi mai greu sa il lasi...si inca un sfat, incearca sa iti cumperi ceva scump, o bijuterie pe care ti-o doresti de mult sau un parfum mai smecher urmareste-i reactia....iti doresc bafta in continuare si sarbatori cu impliniri si pace in suflet !
deana222
Postat pe 20 Decembrie 2015 08:36
Eu. ....as incepe printr-o schimbare a mea. In primul rand, a acestei surse de venit. Trebuie sa ti gasesti un loc de munca care sa ti aducã satisfacþii personale si...si.creºterea încrederii in tine. Apoi sunt sigura ca vei lua o decizie înþeleaptã .
kudika049566
Postat pe 20 Decembrie 2015 09:11
"ma gandesc ca mi-ar fi mai bine singura sau chiar imi e sila de el si nu suport sa ma atinga."

Cred cu sinceritate ca daca ai ajuns la asemenea simtaminte chiar e cazul sa renunti la relatia voastra. Asta sigur nu mai e iubire. Cum sa-ti fie sila de cineva pe care il iubesti???? Te chinuiesti pe tine si il chinuiesti si pe el. Elibereaza-te si da-ti un ragaz de vindecare, dupa care poti sa incerci o noua
relatie. Nu te arunca cu capul inainte, ai ai rabdare, lasa lucrurile sa se aseze... Poate nu-ti convine sfatul meu, dar daca nu luati voi decizia de a va desparti, o va lua viata in locul vostru si poate nu tocmai in modul cel mai placut. Stiu ca nu e usor dar nimic nu e usor....cand vrei sa obtii un lucru atat de important cum este libertatea, trebuie sa gasesti puterea de a lupta!
loobety
Postat pe 20 Decembrie 2015 09:42
Nu stiu ce varsta ai, dar ceea ce traiesti cu acest barbat nu mai este iubire, ci obisnuinta. Sa faci un copil cu el ar fi cea mai proasta idee.
Studiile de specialitate demonstreaza ca omul se maturizeaza emotional in jurul varstei de 25 de ani. Pana atunci experimenteaza si se indragosteste foarte repede, si nu este capabil de stabilitate emotionala. Bineinteles ca exista si exceptii, care intaresc regula.
Sfatul meu este sa nu te atasezi prea mult si sa cauti sa faci ceva pentru tine, in primul rand. Tu esti prioritatea ta numarul 1.
Jaqueline_healthy
Postat pe 20 Decembrie 2015 11:10
Eu sunt barbat, si vad faptele ca un barbat.
1. A fugi de responsabilitati si de munca, si in general orice ar tulbura o viata linistita, este tipic barbatesc.
2. Faptul ca tu platesti cheltuielile casei, chiria, si tot ce mai este nevoie, mie imi spune extrem de multe.
3. Daca te preseaza sa intri la calculator, este din cauza ca nu produci destul!
Concluzia?
Misterio
Postat pe 20 Decembrie 2015 11:50
Unui barbat serios, ce isi doreste o familie un copil o familie normala, nu doreste langa el un curvete, tu esti doar wc-ul pentru el pana cand totul o sa se termine
Frydman_Sharon_1
Postat pe 20 Decembrie 2015 12:08
Dacã vei reciti de mai multe ori ce ai scris în mesaj, vei gãsi rãspunsurile la toate întrebãrile tale.
Este evident cã partenerul tãu s-a obișnuit cu confortul pe care i se pare firesc sã-l aibã pentru cã nu muncește pentru a-l avea. Este și mai evident cã fuge de toate celelate respnsabilitãți aferente unei relații și lucrurile normale care ar trebui sã se întmple atunci când doi oameni vor sã construiascã ceva împreunã.
Pãrerea mea strict personalã și subiectivã este cã, iubirea din aceastã relație este cu un singur sens.
Din context reiese cã partenerul tãu dã dovadã de pur egoism, nefiind sincer în legãturã cu sentimentele lui fațã de tine și, de asemenea, cã te ține în loc din evoluția ta personalã.
Exsitã bãrbați care renunțã la privilegiile unei vieție amoroase sãnãtoase cu tot ce presupune acestea, în favoarea siguranței și confortului material și financiar. Existã bãrbați care știu sã iubeascã o femeie și pe care o vor lângã ei pentru ceea ce reprezintã pentru el.
Iubește-te mai mult și nu te complace într-o relație cu atâtea neajunsuri pentru cã meriți sã fii fericitã și iubitã.
BluePika
Postat pe 20 Decembrie 2015 12:55
Daca ai ajuns sa te intrebi chestiile acestea nu-l iubesti nici tu, iar de el...cu siguranta nu te iubeste.Lasa copilul cand termini cu faculatatea .Fa-le pe toate pe rand, dar incepi cu el. E o povara.Tu singura te descurci mai bine.De judecat doar Dumnezeu ne judeca, tie sa-ti fie bine in final.
nina55
Postat pe 20 Decembrie 2015 12:55
Prin aceiasi situatie a trecut fata mea . Ea la serviciu , el vesnic nemultumit de locurile de munca . Un an , doi , patru pana la urma . A interrupt anticonceptionalele , le a reluat doar ca s a trezit cu o sarcina luna 4 . Nu am vrut sa facem nimic in cazul asta si am facut tot ce a fost omeneste posibil ca acest copil sa vina pe lume sanatos . Multumim lui D zeu asa este . Dupa nasterea copilului viata fetei mele a devenit un cosmar , nopti nedormite , lipsa lactatiei , apoi pana a aparut alocatia si indemnizatia bani de scutece ,lapte , biberoane , ceaiuri si siropele de colici ... El linistit nici un stres ! Cand a implinit copilul trei luni a plecat de la el . Copilul l a oprit el si noi am cheltuit bani multi pe avocati sa luam copilul din mediul infect in care traia . Era constient ca nu I poate oferi nimic copilului dar era singurul mod in care putea sa o tina cu el . Din aprilie nu a mai venit la copil , nu I a trimis niciodata un leu pentru pensia alimentara hotarata de instanta si am aflat ca a intrat si in alte prostii . Asta ne ingrozeste cel mai tare pentru ca un astfel de om este tatal copilului minunat , frumos si destept pe care impreuna cu sotul meu il crestem cu toata dragostea din lume . Asa ca fetele dragi ganditi va bine , bine cand va hotarati sa face ti copii . Cand esti singura este altceva , divortezi , o iei de la capat , pleci din oras , pleci din tara ... azi ai chef , maine nu ... Esti liber sa faci ce vrei cu viata ta ... Dar un copil este o mare responsabilitate . Esti tanar , mananci , nu mananci , repet , faci cum te taie capul , gresesti , plangi , iesi la plimbare...gasesti calea pana la urma !! Dar copii .... Inseamna responsabilitate , timp , minte limpede si multi bani .
kudika_6362
Postat pe 20 Decembrie 2015 15:44
Intr-o relatie sunt 2 oameni. Din spui se pare ca e numai una! ca in bancul cu chifteaua lui Bula.
Concluzia: fa-i vant pe scari si gata. si sa te miri de ce se grabeste la serviciu!
dragonfly11
Postat pe 20 Decembrie 2015 17:35
Buna.am un rasp ff simplu ptr tine:parasestel de urgenta ,terminati facultatea si o sati gasesti iuburea.copilul o sa vina dupa ce teai stabili cu un job f serios.de barbati lichele care stau acasa si fac mofturi sa te feresti.iti urez mult succes in continuare.cu respect ionel.
kudika526462
Postat pe 20 Decembrie 2015 20:24
Acest individ este un parazit. Nu te iubeste!
Pune-te intotdeauna pe primul loc si iti va fi bine.... (si inca un detaliu: traieste-ti mai intai viata si lasa copiii pe mai tarziu, ca odata facuti nu mai scapi de ei...si in nici un caz nu face copii cu un asemenea parazit...)
darksukkubus69
Postat pe 20 Decembrie 2015 23:49
De la: DincoloDeRasarit, la data 2015-12-01 16:23:57...................................................



Voi ce ati face in locul meu?
................................................


Nu inteleg sensul si rostul acestei intrebari , din moment ce esti singura vinovata pentru tot ce ti se intampla, te forteaza cineva sa ramai intr-o relatie putreda, in care tu esti "animalul" de sacrificiu???????Iubitul tau, ca multi barbati de altfel, profita de culcusul, pe care , cu multa bunavointa, i l-ai creat in viata ta!!!!IESI din mizeria asta, gaseste-ti un loc de munca si traieste cum se cuvine!!!!Sa aduci pe lume un copilas, este cea mai neinspirata optiune in acest moment!!!Ai gresit si vrei sa gresesti in continuare!!Nu ii mai canta in struna iubitului tau, trimite-l la plimbare si cauta alt drum!!!!!Cum adica, iti impune sa practici videochat-ul?????? Pai, numai aceasta sa fie si l-as expedia la maicuta lui fara sa stau pe ganduri!!!!!!!!


Draga mea, nu mai boci pe acest site, elibereaza-te de uratenia relatiei tale, barbati, ca iubitul tau, se gasesc pe toate drumurile, incearca sa cauti un barbat, care sa te iubeasca, sa te respecte si caruia sa ii placa sa munceasca si sa isi asume responsabilitatile unei relatii!!!Barbatii profita de oricare femeie naiva si indragostita!!!!!!De ce????Pentru ca atat stiu sa faca, in rest, sunt putrezi!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Decembrie 2015 07:29
pai daca il iubesti de ce ne mai intrbi pe noi.
iancu_ioana
Postat pe 22 Decembrie 2015 17:44
De ce iti este frica sa te desparti de el,este si violent pe langa faptul ca este o lichea care doar profita de tine?Sau iti este frica ca o sa te doara?Eu stiu ca de o masea stricata nu scapi decat cu putin curaj si putina durere,dar dupa aceea stii sigur ca ai scapat de probleme.Incearca tu si spune-i iubitului tau ca nu mai vrei sa ,,lucrezi",ca vrei sa te angajezi vanzatoare pe salariu minim si o sa te convingi atunci cat de mult te iubeste!Iar copilul fa-l cu un om care te respecta si dupa ce toate problemele de acum vor fi de mult uitate!
Sa nu-ti fie frica sa faci ceea ce trebuie si ce e bine pentru tine!
kudika134080
Postat pe 23 Decembrie 2015 22:09
Nuu, nu este violent. DIn contra, este extrem de calm, atat de calm incat uneori ma cert singura, in niciun caz cu el.
Este o persoana minunata, cu aceasta exceptie, care pe mine chiar ma afecteaza.
E adevarat ca si el aduce bani, dar ma deranjeaza ca ,,vrea sa ii puna deoparte" si eu trebuie sa tin evidenta tuturor cheltuielilor, cu rare momente in care el pune bani cand trebuie sa luam ceva. Si da, pentru mine e important ca barbatul, mai ales in familie - sa sustina in primul rand financiar familia sau mai ales, sa incerce si sa se straduiasca sa lucreze, fie si pe 1.000 lei. Cu atat mai mult cu cat a studiat 3 ani si e pacat sa nu lucreze in domeniul in care s-a si specializat.
DincoloDeRasarit
Postat pe 31 Decembrie 2015 14:54
Pentru dragoste ai toata viata in fata.
Pentru atzi consolida o pozitie in viata si un viitor asigurat ai doar citva ani.Asta insemnind in primul rind pregatirea ta profesionala.
In ce priveste acest vierme,pentru ca astai termenul cel mai potrivit,veziti de altele.
In ce priveste copii ai mare noroc totusi ca el nu vrea,ca doamne fereste sa mai ai si un copil atunci inseamna ca ai doua guri de hranit in viitor.Si in acest caz viitorul tau va fi foarte sumbru.
Asa ca draga mea,lasatzi asa zisele iubiri deoparte,veziti de viitorul tau,ca altfel doamne freste peste citva ani itzi vei blestema zilele.
Chestia cu iubitul cred ca esti tare inbrobodita de acest tip.ca altfel nu vad cum in sec.20 mai poate exista asemenea iubiri absurde.
Nai auzit niciodata de zicala:Dragostea trece prin stomac"Din 100 de fete cu care vorbasti daca le intrebi de dragoste si iubire,primul raspuns da...daca are si ceva in buzunar sau o pozitie,sau un salariu bun.
Tu cred ca esti cu un secol in urma.Imi pare foarte rau ca spun aceasta ...dar astai adevarul.
Asa ca parerea mea ....urgent de ieri deja trebuia sa spargi ghiata...si sati vezi de ale tale.cu bani cei dai lui pentru diverse mai bine dai la cersetori.
kudika_949711
Postat pe 7 Februarie 2016 10:22
cu parere de rau dar iti meriti soarta,cum ai putut sa acorzi atata incredere unui barbat fara scrupule.da-i papucii urgent,copii poti face oricand cu un barbat care te va iubi si aprecia la valoarea ta.crezi ca merita sa-ti pierzi timpul cu acest looser,ce viitor iti ofera in afara sa te foloseasca sexual.trezeste-te din acest vis urat,nimanui nu ii convine sa i se spuna ca greseste grav,dar e mai bun un sfat dur acum,decat saiti plangi in pumni in viitor.brusc o sa-ti dai seama ca exista si alte alternative mai bune pt. tine.a face un copil cu acest tip de barbat este noaptea mintii.peste 10 ani te vei uita in urma si vei multumi tuturor celor care te-au sfatuit sa intrerupi aceasta relatie toxica.mult succes!!!
kudika_999112
Postat pe 7 Februarie 2016 10:57
AS LASA-O MAI moale cu el.Atita timp cit tu faci bani pe el nu il intereseaza munca,vin de la tine destui presupun.Nici angajamente nu vrea sa isi ia.Adica familie,casa,copii.Iubirea ca iubirea dar asta trece si prin stomac,ca nu poti sa faci sex cu burta goala.Sfatul meu e sa il lasi,si cautati pe cineva care sa se implice in relatie.Sa traga in tandem cu tine
gigi_gigi200766
Postat pe 7 Februarie 2016 11:20
in primul rind detest ceea ce faci tu pe chat,asta nu este un serviciu,chiar daca cistigi bani si platesti toate darile,POATE si el detesta acelas lucru-chat-ul.DECI cauta-ti alta meserie(aceasta ce faci este prostitutie)si vei constata ca si el isi va gasi un loc de munca si relatia voastra va fi minunata......asa totul se va destrama.
kudika_955268
Postat pe 7 Februarie 2016 13:59
De la: DincoloDeRasarit, la data 2015-12-01 16:23:57Suntem impreuna de 3 ani, de aproape un an locuim impreuna cu chirie.Fac videochat si am de gand sa fac asta pana voi termina....... Voi ce ati face in locul meu?




Renunta la videochat si cauta-ti un loc de munca decent si cinstit , este imposibil sa nu gasesti ! Doresti sa fii iubita si respectata , invata si incearca sa te respecti pe tine insati , atat timp cat vei gasi scuze si vei practica asa zisul videochat , nu vei avea parte de iubire , ci doar de amagiri pe care ti le oferi singura , deci nu poti avea pretentii din partea niciunui barbat .


Mai mult, el ma tot preseaza cu,, azi intri la calculator, nu?".


Mai ai nevoie de pareri si explicatii ? Intelegi ce reprezinti pt el ? Esti sursa lui de venit , cine e de vina oare , nu tu ?!
Nu te judec , asuma-ti greseala si fa-ti ordine in viata , decizia finala insa iti apartine.



kudika_988778
Postat pe 7 Februarie 2016 14:44
De la: DincoloDeRasarit, la data 2015-12-01 16:23:57Suntem impreuna de 3 ani, de aproape un an locuim impreuna cu chirie.Fac videochat si am de gand sa fac asta pana voi termina facultatea si imi voi gasi un loc de munca decent si care sa-mi aduca satisfactii personale si profesionale. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca el nu lucreaza, are 24 de ani si si-a incheiat studiile de un an. De atunci tot cauta de lucru, dar de fiecare data nu ii convine cate ceva, fiind si mai sensibil si dand prea multa importanta comportamentului adesea de prost gust al angajatilor si angajatorului. I-am spus ca nu are incotro si trebuie sa incerce sa se acomodeze. Momentan are un site unde vinde diverse chestii, insa nu merge intotdeauna si nu te poti baza o viata pe faptul ca azi poate scoti o suma de bani si o luna dupa nu.

Desi ne intelegem foarte bine si il iubesc enorm, m-am gandit adesea daca nu cumva gresesc pe undeva. Daca am facut o alegere gresita cu noi doi? Eu as fi vrut sa si facem un copil cat mai curand, insa el spune ca e prea devreme, ca vrea, dar peste un an. (Mi-a promis anul trecut ca in vara o sa renunt la anticonceptionale, apoi ca in toamna apoi ca la anul` in martie si dupa a lungit-o pana in iarna urmatoare). Vreau un copil, dar cu cine? ...atata timp cat el nu isi asuma responsabilitatea unui loc de munca. Stiu, nici eu nu lucrez. In orice caz, fac ceea ce fac si indiferent de fapul ca unii m-ar judeca sau nu, eu platesc facultate, cheltuieli, chirie, intretinere si altele. Mai mult, el ma tot preseaza cu,, azi intri la calculator, nu?".

De la un timp simt chiar si ca tot timpul e nemultumit, ca nu ma mai baga in seama, simt ca nu ma mai iubeste sau ca si el se intreaba daca nu cumva isi doreste altceva. El spune ca nu si ca ma iubeste, insa transmite adesea altceva.
Pe de o parte il iubesc enorm si simt ca viata mea nu ar avea rost fara el, pe de alta parte traiesc sentimente contradictorii, ma gandesc ca mi-ar fi mai bine singura sau chiar imi e sila de el si nu suport sa ma atinga.

Sunt confuza si nu stiu ce sa fac, ce decizie ar fi mai buna pentru mine. Daca cineva doreste sa ma ajute cu un sfat, as aprecia enorm; sau daca cineva trece prin aceeasi situatie, imi puteti lasa un mesaj aici.
Imi vine sa renunt, insa imi e teama de ce va fi dupa. Imi e teama sa nu regret si sa sufar ca l-am pierdut, ajungand la concluzia ca am ales gresit.
Poate va fi bine, dar daca va fi rau?

Voi ce ati face in locul meu?



Te-ai atașat. Se mai întâmplã. Problema e cã voi bateți pasul pe loc în toate cele! Poate cã nu vã potriviți și atunci nu te mai întreba de ce nici tu și nici el nu prea aveți chef sã faceți nimic! Relația nu merge și poate cã acesta e motivul pentru care nu aveți chef sã faceți nimic. Relația asta vã încurcã pe amândoi. Asta e pãrerea mea. Un copil nu rezolvã problemele într-o relație care nu merge! Face mai rãu. Ție ți-a venit vremea sã întemeiezi o familie? Așa simți? (De aici și impresia ta cã îl iubești denu mai poți!) Poate cã nu vã potriviți și ai avea o viațã tristã dacã ai persevera în aceastã relație. Mai gândește-te! O zi bunã.
kudika_976762
Postat pe 7 Februarie 2016 15:21
Raul se taie din RADACINA,Probabil nu stii ca Iubirea trebuie sa fie reciproca,s-au te complaci .....
Csergo_Istvan_1
Postat pe 7 Februarie 2016 18:52
super inteligent raspuns!!!
PURCELL
Postat pe 7 Februarie 2016 21:00
super inteligent raspuns!!!
PURCELL
Postat pe 7 Februarie 2016 21:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
¿credeti k as face un pas gresit?ajutatima va rog 29 De la: bianka__benet_helwa 21 Iulie 2009 19:44
cum ii spui ca dupa despartire amicitia mai mult te chinuie? 49 De la: ionelaela 16 Noiembrie 2009 21:40
o mica dilema 8 De la: lilutza09 24 Iulie 2009 15:49
Cum impartim timpul liber in doi? 70 De la: denis_3d25 18 August 2010 20:36
Aventuri 24 ore - Cum a fost 11 De la: Iris4ever 2 Decembrie 2008 00:40