Setari Cookie-uri

Soție înșelatã

Încep ușor prin a va spune cã asta e unica și singura cale prin care pot sã mã descarc caci altfel cred ca o iau razna. Am 27 ani,relație de 8 ani și 2 copii minunați. Soțul... Pffff... Complicat.. Îi place sã fie admirat de femei,îi fug ochii groaznic de repede dupa ele,dar concret pânã acum nu m-a înșelat propriu zis( sã se întâlneascã cu altcineva,sex sau alte lucruri). Problema e ca joacã un rahat de joc de câțiva ani,iar acolo socializeazã cu multe persoane,multe dintre ele femei. Acum 2 ani a început pe acest joc sã cocheteze cu o copilã de 20 ani de la sute de km distanțã, discuții prin msg,sms,skype pe ascuns. În acea perioadã o aveam pe cea mare în vacanța mare la tatãl meu și trebuia sã merg sã o aduc acasã. Tipa tot insista ca el sã se ducã la ea cât lipsesc eu dar nu avea cum el,job nou,nu putea cere liber. Am descoperit, i-am spus ca știe și ca sã decidã ce naiba vrea. S-a terminat relația cu respectivã,toate bune și frumoase. Între timp a apãrut a douã fetițã, ne-am schimbat locuința, lucrurile erau ok. Anul ãsta de prin aprilie-mai au început discuțiile cu o altã tipa pe același joc,ea mãritatã în acea perioadã, s-au iubit platonic ,am aflat dar am tãcut,vrând ca o masochistã sã vãd ce și cum. S-a terminat atunci,ea își gãsise altã victimã pe același joc,a divorțat ea ,s-a întâlnit cu acel bãrbat care a pacalit-o și în afarã de o relație de vreo sapt în care s-auvazut s-a terminat naspa pt ea. Eh... Au început iar discuțiile cu al meu sot, din iubire,babe și alte apelative nu se scot reciproc. Au început discuții nocturne la tel/skype pe ascuns(eu nu știam în viziunea lor). Am tãcut,am rãbdat cãci îl iubesc și nu vreau sã îl pierd, îmi doresc familia înapoi. I-am zis ca știu dintr-o seara înainte sã plece la serviciu cãci nu mã mai puteam controla sã nu plâng de durere de fațã cu copii. Prima reacție a lui a fost când a plecat l lucru sã o sune pe ea și sã ii povesteascã. Continuã sã vb cu ea la tel,msg,etc. Aia îi spune ca îl iubește, ca nu vrea sã îl piardã,el în acest timp întreține relații intime cu mine și se iubește platonic cu ãia. Ajutati-ma,chiar nu am cu cine sã vb despre asta!
kudika_998124
Postat pe 19 Decembrie 2015 11:26
poate nu comunici suficient cu el de aceea cauta iubiri platonice.mult succes
go_go
Postat pe 27 Decembrie 2015 05:56
Poate nu are destula incredere in el si are nevoie de confirmari de la terte persoane.,poate ceva ii lipseste,in general cand apar copiii intr-o casnicie sotul pica pe locul doi.Poate se simte neglijat.Cine naiba ii intelege?Poate ar fi nimerit sa dicuti cu el sa-l intrebi de ce face asta,care e scopul si ce-si doreste de la relatia voastra.Macar sa va lamuriti cum stati.
morphyne_my
Postat pe 27 Decembrie 2015 08:50
o sa i treaca la un moment dat. dar ce fel de joc e asta? si barbatul meu joaca un joc cu chat dar nu m a interesatnniciodata. sper sa nu fie acelasi. sunt inca copii daca se joaca jocuri din acestea in loc sa aibe alte griji. nu tu ai vina. si eu sunt cam in aceeasi situatie. e toata ziua in oglinda iese iar eu cu copil casa masa munca cu tot. sunt imuna deja numai simt nimic. ma sacrific doar pt copil nu vreau sa ma urasca. nu mi pasa ce spune lumea si cum vad ei lucrurile! el cu tine nu are nici o ocupatie,adica tu nu l faci gelod in nici un fel? iesi si tucu prietenele, foloseste fb mai mult. o sa vezi ca se focalizeaza acolo. nu cred ca tb sa ti faci griji cu femeile virtuale, insa nu e normal ce face. nici sotul tau nici al meu. nu ei trebuiesc schimbati, ci noi! te pup si sper sa fii ok
creatzaely
Postat pe 27 Decembrie 2015 10:10
Langa o femeie frumoasa nu e platonica,e sex
gobyko
Postat pe 27 Decembrie 2015 10:40
De la: gobyko, la data 2015-12-27 10:40:12Langa o femeie frumoasa nu e platonica,e sex

Nu este vb neaparat de sex....ci de faptul ca mereu ii trebuie confirmari ca este atractiv,sarmant,si mai face parte din viata ta,nu numai cand ia salariul.A avea o familie cu 2 copii este o arta,si ar fi timpul sa redevii femeia de acum 8 ani,sa-i dai importanta,sa vorbiti mai mult,sa-i oferi cate o bucurie din cand in cand.Are un gol emotional (comunicarea ) si il umple cu ce gaseste,discutii pe net si alte canale de copmunicare.Femeile acelea se pare ca sunt CONFIDENTE,la fel cum ne-ai scris tu-online si te-ai destainuit,la fel procedeaza si el.Simte nevoia de destainuire,si daca perdoanele sunt la oarecare distanta este si mai ok...se poate confesa cu sufletul impacat ca nu va afla nimeni.Lasa certurile si reprosurile,da-i importanta,fa-i o surpriza placuta,spune-i o vorba frumoasa(la fel ca cele citite pe sms,messenger etc-pe care probabil le-ai citit deja de pe tel lui ) si vei vedea imbunatatirile.Copiii nu despart familii,ci aparitia lor trebuie sa lase totusi si un mic loc si pt voi,din cand in cand.Aminteste-ti ultima vorba frumoasa,ultima mangaiere pe ceafa...ultima plimbare linistita,ultima conversatie intima....cand a fost? Daca nu iti mai amintesti..este timpul sa o faci.Altfel va cauta ce ii lipseste..pe net.
kudika_26629
Postat pe 27 Decembrie 2015 11:18
Despre ce joc este vorba?
kudika_981773
Postat pe 27 Decembrie 2015 13:47
draga mea, incearca sa nu iti mai faci iluzii desarte. e clar ca te insala in toate modurile posibile. tradarea nu e doar pe plan fizic (adica sex) e mai grav cand tie iti intoarce spatele si tot ce viseaza si doreste , le povesteste altora. ....si... nu e vorba de un caz izolat...vezi ca mereu asa face si se tot repeta. e clar ca relatia voastra e pe duca.Cat mai vrei sa-ti bagi capul in nisip?
kudika490264
Postat pe 27 Decembrie 2015 16:04
In spatele ecranului exista o persoana reala.Limita dintre real si virtual poate fi foarte mica.
morphyne_my
Postat pe 27 Decembrie 2015 16:35
Draga mea
Cred ca te minti singura intr-un mare fel . Dovada sta si faptul ca citesti pe ascuns mesajele lor dar nu ii spui ca stii si nu il pui la punct asa cum merita !
Tu ce crezi , el nu stie ca tu stii si te prefaci ca nu stii fiindca iti e mai comod asa ? Ba da , stie , si de aceea isi si permite sa riste atita si sa se comporte cu totala lipsa de bun simt !
Daca ar sti ca esti genul care ii da papucii daca e inselata si poate si un polonic in cap , nu ar mai avea astfel de manifestari .
Faptul ca nu vrei sa recunosti ca te inseala pe fata , nu numai cu cele de pe net ci cu siguranta si cu cele ce roiesc in jurul lui in fiecare zi si sint mult mai la indemina , inseamna ca nu vrei sa recunosti faptul ca ceea ce aveti voi nu e o casnicie asa cum ar trebui ea sa fie ci o mizerie , si atita timp cit nu recunosti tare si deschis acest lucru , nu ai nici cea mai mica sansa sa repario nimic sau sa faci ca lucrurile sa fie bune pentru tine si copilul tau . TU ESTI CEA CARE PERMITE ASTA !
Asuma-ti urmarile si vorbeste cu voce tare atit cu el cit si cu familia si prietenii tai despre ce se intimpla , infrunta-l si pune conditii daca vrei sa obtii ceva , orice , daca nu altceva , macar libertatea de a fi singura dar fara un mascul care sa te batjocoreasca alaturi , la care sa ii mai faci mincare si sa ii speli nadragii ca sa fie frumos si curat cind merge la agatat !
Daca ai curaj atunci te vei elibera sau vei lupta pentru dreptul tau de a fi macar respectata daca nu iubita , daca nu , iti meriti soarta si nu te mai plinge !
Am vazut femei sarace si cu 2 copii mici care au infruntat adevarul si un sot necredincios si betiv si agresiv si si-au croit singure o viata linistita , dar trebuie sa ai curaj si sa stii ce vrei de la viata . Altfel toate mesajele si sfaturile vor fi timp pierdut !
Succes ! Ai viata inainte : tu stii cum vrei sa arate viata ta !
crinolina_34
Postat pe 27 Decembrie 2015 16:56
Dar nu e greu de inteles,el este un iresponsabil si un afemeiat.Iar ea este ''dusa'' si e greu sa ii spuna cineva ca lamentarile ei nu-i vor folosi la nimic.Divortul e singura solutie.E tanara si copii pot creste si fara un nesimtit si nesimtitor de tata.
kudika883715
Postat pe 27 Decembrie 2015 18:05
Despre ce joc vb, nu cumva Cross Fire? Si sotul meu îl joaca de f multi ani si avem aceste probleme de mult timp. Ai grija, e o boalã de care nu se mai vindeca. Îmi pare rãu sa-ti spun dar nu se va schimba. Eu m-am obisnuit cu asta. Nu e usor deloc. Am si eu prieteni cu care conversez dar mai toți vor la un moment dat sa ne vedem insa eu nu vreau asta încã.Poate la un moment dat ma voi implica cu adevarat si eu intr-o relație si atunci ne vom vedea fiecare de viata lui. Stiu ca nu merita sa ma stresez cu prostiile lui si oricum incredere in el nu voi mai avea niciodatã dar nu sunt inca pregãtitã sa traiesc singura cu copiii. Toate cele bune iti doresc si mult curaj si determinare sa faci ce e mai bine pt tine.
klumy
Postat pe 27 Decembrie 2015 21:00
Este clar ca s-a terminat, cu cat intelegi acest lucru cu atat mai bine pentru tine. Iti spunn acest lucru din experienta mea. Esti inca tanara, ai viata inainte si ai dreptul si tu sa fi fericita. Eu am trecut prin asta, asa au trecut 16 ani de casnicie, dar si tineretea mea odata cu ea, in final am divortat. Analizeaza-ti viata, hoataraste-te daca merita sa traiesti asa, pentru ca nu se v-a schimba, din contra v-a fi si mai rau, si inca ceva, daca tu crezi ca merita, lupta, tipa, spune-i ce te doare si lui si femeii respective, astfel te vei convinge daca merita sa ramai langa el. Starea asta de incertitudine in care te gasesti este linistea dinaintea furtunii care v-a urma. Sa nu crezi ca daca ramane cu tine pentru ca aveti copii, vei fi mai fericita.
Asa cum ti-am spus eu am divortat, nu este bine nici singura, dar cu siguranta este mult mai bine decat casatorita cu acel om, este mai bine sa fi singura de tot decat singura in doi.
Viata este frumoasa, merita traita si noi ne alegem cum vom trai, nimeni nu poate hotari pentru tine.
kudika_979331
Postat pe 28 Decembrie 2015 08:56
Foarte bine punctat! Asa este!
Ce fel de viata iti doresti? Asta pe care o duci acum? Iti place sa ramai intr-o casnicie in care esti singura???? Cea mai urata singuratate este singuratatea in doi. Si nu te mai ascunde in spatle copiilor tai! Nu fii lasa! Ia-ti viata in propriile maini, de dragul tau si al copiilor tai! Ce exemplu le oferi tu fetelor tale?
Crezi ca o sa-l lecuiesti pe sotul tau, de infidelitate?! Problema se va accentua odata u inaintarea in varsta.
Jaqueline_healthy
Postat pe 28 Decembrie 2015 15:23
De la: kudika_998124, la data 2015-12-19 11:26:58Încep ușor prin a va spune cã asta e unica și singura cale prin care pot sã mã descarc caci altfel cred ca o iau razna. Am 27 ani,relație de 8 ani și 2 copii minunați. Soțul... Pffff... Complicat.. Îi place sã fie admirat de femei,îi fug ochii groaznic de repede dupa ele,dar concret pânã acum nu m-a înșelat propriu zis( sã se întâlneascã cu altcineva,sex sau alte lucruri). Problema e ca joacã un rahat de joc de câțiva ani,iar acolo socializeazã cu multe persoane,multe dintre ele femei. Acum 2 ani a început pe acest joc sã cocheteze cu o copilã de 20 ani de la sute de km distanțã, discuții prin msg,sms,skype pe ascuns. În acea perioadã o aveam pe cea mare în vacanța mare la tatãl meu și trebuia sã merg sã o aduc acasã. Tipa tot insista ca el sã se ducã la ea cât lipsesc eu dar nu avea cum el,job nou,nu putea cere liber. Am descoperit, i-am spus ca știe și ca sã decidã ce naiba vrea. S-a terminat relația cu respectivã,toate bune și frumoase. Între timp a apãrut a douã fetițã, ne-am schimbat locuința, lucrurile erau ok. Anul ãsta de prin aprilie-mai au început discuțiile cu o altã tipa pe același joc,ea mãritatã în acea perioadã, s-au iubit platonic ,am aflat dar am tãcut,vrând ca o masochistã sã vãd ce și cum. S-a terminat atunci,ea își gãsise altã victimã pe același joc,a divorțat ea ,s-a întâlnit cu acel bãrbat care a pacalit-o și în afarã de o relație de vreo sapt în care s-auvazut s-a terminat naspa pt ea. Eh... Au început iar discuțiile cu al meu sot, din iubire,babe și alte apelative nu se scot reciproc. Au început discuții nocturne la tel/skype pe ascuns(eu nu știam în viziunea lor). Am tãcut,am rãbdat cãci îl iubesc și nu vreau sã îl pierd, îmi doresc familia înapoi. I-am zis ca știu dintr-o seara înainte sã plece la serviciu cãci nu mã mai puteam controla sã nu plâng de durere de fațã cu copii. Prima reacție a lui a fost când a plecat l lucru sã o sune pe ea și sã ii povesteascã. Continuã sã vb cu ea la tel,msg,etc. Aia îi spune ca îl iubește, ca nu vrea sã îl piardã,el în acest timp întreține relații intime cu mine și se iubește platonic cu ãia. Ajutati-ma,chiar nu am cu cine sã vb despre asta!



Pentru ca il iubesti, ii suporti toate magariile!!!!El este vinovat in masura in care toti barbatii, care practica jocurile si sexul virtual, au culpa datorita activitatii lor deplorabile, si nu sunt putini la numar,pe cand, tu ai vina pentru ca accepti un asemenea barbat in viata ta!!!Sotul tau se poate numi "BARBAT"?????Draga mea, barbatul adevarat isi manifesta calitatile de barbat in familia sa, in relatia cu sotia sa si in viata de toate zilele, nu jucandu-se cu toate "carpele" existente in spatiul virtual!!!!Asa ceva fac toti prostii, nicidecum barbatii!!!!!Am citit ce ti s-a raspuns de catre colegii de site, da, sunt opinii si opinii, culege, din ele, ce iti este folositor!!!!A-ti trada partenerul nu inseamna numai contact sexual cu o alta persoana, ci include toate formele de infidelitate, chiar si cea virtuala!!Nu te imbata cu apa rece!!!Are relatii sexuale cu tine???Normal, trebuie sa se elibereze cumva, cand este infierbantat de celelalte femei cu care relationeaza, dar pe care nu le poate avea la momentul respectiv!!!!Draga mea, nu exista dragoste platonica, oricat a-i sustine acest lucru, caci, mai devreme sau mai tarziu, relatiile adulterine se concretizeaza intr-o forma sau alta!!!

Sfatul meu?????Fii FEMEIE, nicio femeie nu trebuie sa suporte mizeria adusa de partenerul ei, in viata sa!!!
kudika_15804
Postat pe 29 Decembrie 2015 09:21
Draga mea esti foarte tanara si neexperimentata. Am trecut printr-o experienta similara si vreau sa-ti impartasesc concluzia la care am ajuns. Un barbat il ai asa cum ti-l cresti exact ca pe un copil (si ei sunt copii toata viata). Daca aceasta casnicie a fost bazata pe iubire de la inceput si nu pe interese meschine sau pe dorinta de a intra in randul lumii, atunci merita sa lupti pentru ea, sentimentele de iubire nu dispar asa usor. Tot timpul acuzam barbatii pentru tot ce merge prost intr-o casnicie dar sa nu uitam ca e de fapt un parteneriat intre doua persoane. In orice relatie ce oferi aia primesti. Daca tu-i oferi iubire, stabilitate, comunicare, linistea unui camin adevarat, actiunea de care are nevoie chiar si o anumita libertate sa fii convinsa ca vei fi rasplatita inzecit. Daca-i reprosezi mereu si chiar de nu-i reprosezi verbal dar gandesti negativ, toate temerile tale si aceste sentimente contradictorii sunt transmise partenerului si percepute ca fiind ostile. Invata sa iubesti cu tot sufletul neconditionat, sa transmiti aceasta iubire celor din jurul tau si vei fi rasplatita inzecit. Fii femeie in adevaratul sens al cuvantului, ai grija de tine si de copii, ofera iubire si blandete daca vrei sa fii binecuvantata in familie. Sa nu uiti, ce semeni aia culegi. Analizeazati sufletul, sentimentele si fa schimbari in tine ca sa poti transforma lumea. Mult noroc!
kudika_32717
Postat pe 3 Ianuarie 2016 14:22
Oare merita sa fii politistul din relatie? Pentru ce, pentru cine? Ticalosii mereu vor gasi o cale de a face ticalosii atata timp cat li se permite.
Construieste-ti o viata in care sa fii impacata si linistita.
Succes!
anais_sofia
Postat pe 4 Ianuarie 2016 22:27
si eu patesc la fel. I am gasit conturi pe n site uri si vb cu femei intruna. Cand sunt la munca, ma minte ca e acasa, doar sa aflu apoi ca era prin oras. Am momente in care imi vine sa tip si sa dau dracu tot, dar am si momente in care imi e indiferent. singura parte proasta e ca nu as vr3a sa fac si eu asta doar din razbunare copilareasca, dar sincer nush cat mai pot fi aia corecta gen :)
crissulinaa
Postat pe 9 Ianuarie 2016 18:29
De la: crissulinaa, la data 2016-01-09 18:29:03si eu patesc la fel. I am gasit conturi pe n site uri si vb cu femei intruna. Cand sunt la munca, ma minte ca e acasa, doar sa aflu apoi ca era prin oras. Am momente in care imi vine sa tip si sa dau dracu tot, dar am si momente in care imi e indiferent. singura parte proasta e ca nu as vr3a sa fac si eu asta doar din razbunare copilareasca, dar sincer nush cat mai pot fi aia corecta gen :)



De ce nu ai spus toate acestea si pe topicul deschis de tine?????Crezi ca ai sa iti poti pastra relatia, in conditiile in care iubitul tau este un afemeiat, mincinos si nu iti acorda minimul de respect??Vai tie!!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Ianuarie 2016 20:26
nu a fost sincera curbeu,,da i na na
kudika_991915
Postat pe 9 Ianuarie 2016 20:33
am spus asta cred si pe topicul acela. Am scris ca i am gasit conturi si explicatia lui a fost cica ca se simtea singur.
crissulinaa
Postat pe 9 Ianuarie 2016 23:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unul tradat 25 De la: kudika_937848 14 Martie 2014 22:27
Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti 46 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:53
Fabrica.. de oameni frumosi ! 18 De la: crysis 9 Martie 2011 17:13
despre scuze patetice si necesitatea de a cunoaste adevarul (si altele) 44 De la: kudika076975 7 Martie 2010 14:17
o poveste pisiceasca 15 De la: pamela_1 4 Iunie 2009 13:53