Sunt un om normal cu calitati si defecte ca fiecare.poza de la avatar imi apartine. 35 de ani, Nu stau cu parintii sunt complet independent financiar. Sunt din Timișoara dar sunt plecat din Tara. (Intentionez sa ma intorc in curand..dupa ce realizez ceva)
Lucrez destul de mult (oricum singur fiind nu prea am ce face acasa),si pentru acest motiv am inceput sa caut o relatie... online. Nu am fost niciodatã singur si sentimentul ma ingrozeste. Stiu ca nu e sanatos dar este foarte adevarat.
Aici intervine problema:
Nu am gasit. E adevarat ca incerc de 3 sapt. Dar totusi. Atat de mult s -au schimbat lucrurile in ce 12 ani cat am lipsit? Nu vreau sa intru in o relatie doar de dragul de a fi in o relatie cu o persoana cu care nu am nimic in comun si nu sunt atras,iar pe urma sa nu stiu cum sa o termina mai repede. Nu e corect nici fațã de mine nici de acea eventuala ea.
Sunt atat de multe fete dornice sa gãseascã dragostea, sa se casatoreasca,sa aiba o familie...
Cel putin asta aud si citesc peste tot. Dar in realitate nu le gasesc. Unde v-ati ascuns? Caut acelasi lucruri. E adevarat ca pun pret pe aspectul fizic. Dar nu mai mult decat normal. Caut o fatã NORMALA. oare cer prea mult?
Ca sa ai o relatie cu cineva trebuie sa fi atras (si) fizic de acea persoana. P.s. am sa las datele mele de contact.... poate apare aici fata care o caut eu si sa nu o scap cumva. :) ar fi pacat. Mail: cosminhere@yahoo.com Va multumesc.