Setari Cookie-uri

Prietenul meu are probleme cu implicarea afectiva intr-o relatie

Buna fetelor , am nevoie de parerea voastra in legatura cu o relatie mai dificila ..
Ma vad cu un tip de 30 ani ( eu 22 ) , de 2 luni . Ne-am cunoscut pe un site de socializare , dar cu o anumita tematica ( nu intru in detalii ) si desi tema era una , ne-am dat seama ca avem muuult mai multe lucruri in comun care nu aveau nicio treaba cu acea tema si chiar ne amuzam cat este de dragut ca totusi noi nu discutam on topic dar avem atat de multe pareri de impartasit .
Am inceput sa ne intalnim … ne vedeam cam o data pe saptamana , deoarece are un program foarte incarcat fiind implicat in diverse activitati . In incercarea noastra de a ne cunoaste , am aflat ca in urma cu vreo 6 ani s-a despartit de o tipa cu care a avut o relate de 4 ani , din care 2 ani logoditi si stat impreuna . Tipa l-a inselat , si vulnerabil fiind , a intrat imediat dupa intr-o alta relatie cu o tipa gen Vaduva Neagra :)) care nu facea altceva decat sa ii aduca la piciorele ei , vorba vine , dupa care sa le dea papucii . Dupa asta , s-a schimbat si s-a gasit in imposibilitatea de a se putea atasa de cineva si de a simti ceva pentru urmatoarele tipe cu care mai incerca sa duca o relatie , acestea finalizandu`se imediat , pe motivul ca el nu reusea sa se implice afectiv iar fetele nu mai aveau rabdare sa ii acorde timpul necesar , dupa cum o spunea si el “ ma presau sa ma implic mai mult … dar I need more time ! “ .
Am ajuns si noi in acelasi punct , diferenta e ca eu stiam de la inceput ca are nevoie de timp si nu am facut niciun fel de presiune asupra lui. Acum am inceput sa discutam aspectul asta . Este foarte deschis si sincer si a recunoscut ca problema lui e ca e mai rece si exagerat de organizat , ceea ce ii scoate pe ceilalti din minti . Aveam impresia ca se vede cu mine din obligatie , ca si cum ar tot da “ check” in agenda lui , de fiecare data cand se vedea cu mine . Mi-a zis ca nu se vede cu mine din obligatie si nici ca isi programeaza ……….. si desi probabil si voi simtiti ca mai urma o continuare , nu am mai primit`o … dar am pus in baza “racelii” lui . A mai zis ca cele doua relatii l-au facut sa se inchida de tot si nu mai e in stare sa simta nimic pentru nimeni , oricat de mult ar vrea . A mai incercat .. chiar si-a impus si nu a reusit . A inceput sa aiba chiar si probleme cu furia si pentru asta intentioneaza sa viziteze un psiholog . Bag seama e dispus sa remedieze problema , mai ales ca o constientizeaza si o admite .
L-am intrebat ce are el nevoie , sa o putem scoate la capat , insa raspunsul lui a fost “ as vrea sa stiu ce am nevoie…. Chiar as vrea “ . Apoi l-am intrebat daca ii foloseste ceea ce ii pot oferi eu si mi-a raspuns “ Posibil , sper … “ . L-am mai intrebat daca are ceva sa-mi reproseze si sa nu foloseasca paravane . A zis ca nu are , chiar nu are sa-mi reproseze nimic . , iar apoi l-am intrebat ce simte pentru mine in momentul de fata , la care raspunsul lui a fost “ I like you , esti funny , esti hot … esti deschisa la minte “ . Astea cred ca sunt atuurile pe care o fata ar trebui sa le aiba pt a ajunge la el . in concluzie , sunt ceea ce isi doreste . I-am mai zis ca nu voi implora pe nimeni sa ma iubesca , sa tina la mine , sa ma bage in seama,pentru ca eu chiar merit sa primesc chestiile astea fara sa le cersesc si ca ma simt jignita .. La intrebarea mea daca isi doreste lucrurile astea el a rspuns “ cred ca da “ .
Observ ca nici el nu e sigur si nu e pregtit sa scape de acest “ pitic pe creier “ , desi isi doreste asta si mi-a mai zis ca “piticul” are legatura directa cu noi . I-am propus sa ne vedem mai des si daca ziua e ocupat , macar seara din cand in cand sa ramana la mine , doar sa petrecem mai mult timp impreuna , dar a zis ca degeaba insist ca o sa treaca mult timp pana va ramane el sa doarma . E legat de asa zisul “ pitic “ , nu de mine si sa nu-l grabesc . A mai zis ca nici fuck buddies nu suntem , ca daca eram asa , s-ar mai fi vazut si cu alte fete .
A avut tentativa de a ne opri aici pentru ca eu vreau ceva ce el nu imi poate oferi acum. Nici fuck buddies nu vrea sa fim , iar sa ma tina pe loc nici atat nu isi doreste , si mai bine acum decat mai tarziu si sa fiu eu implicata prea tare iar el deloc si eu sa sufar aiurea .
I-am spus ca lucrurile nu raman asa si ca diseara il astept sa treaca pe la mine .

Ce sa fac ? Cum sa procedez ? Sa o rup acum , sau sa continui in speranta ca voi reusi sa schimb ceva ? Insa nu am nicio garantie ca vor reusi….
Ceea ce ma face sa continui e ca vad ca totusi isi doreste ceva cu mine . Dar mi-e frica ca daca nu se va intampla asta , si voi ramane cu ochii in soare ?

Ce ma sfatuiti sa fac ?
Multumesc si apreciez ca ati avut rabdare sa cititi tot mini-romanul meu …
kudika_1002866
Postat pe 7 Martie 2016 11:13
De la: kudika_1002866, la data 2016-03-07 11:13:07Buna fetelor , am nevoie de parerea voastra in legatura cu o relatie mai dificila ..
Ma vad cu un tip de 30 ani ( eu 22 ) , de 2 luni . Ne-am cunoscut pe un site de socializare , dar cu o anumita tematica ( nu intru in detalii ) si desi tema era una , ne-am dat seama ca avem muuult mai multe lucruri in comun care nu aveau nicio treaba cu acea tema si chiar ne amuzam cat este de dragut ca totusi noi nu discutam on topic dar avem atat de multe pareri de impartasit .
Am inceput sa ne intalnim … ne vedeam cam o data pe saptamana , deoarece are un program foarte incarcat fiind implicat in diverse activitati . ........................................................

Si-a pierdut increderea in femei, si cu greu va iesi din aceasta stare, dar sa stii ca, si el, si-a ajutat firea sa intre intr-o astfel de stare de incertitudine, prin insasi structura lui interioara, nu cred ca este o persoana deschisa, dupa cum spui, isi recunoaste sinceritatea, dar nu isi accepta rigurozitatea si meticulozitatea, astfel incat sa le limiteze accesul in viata sa!!S-a produs un blocaj sentimental, daca va incerca sa lucreze, mult mai mult, cu el insusi, poate, va iesi din aceasta stare, si va veti bucura reciproc!!!!!!

Ca opinie personala, as iesi dintr-o astfel de relatie, caci relatia in sine este lupta domnului cu propriile furii, ceea ce te va afecta, in timp!!!!Nu stiu daca iubitul tau iti merita devotamentul si devotiunea, tu te afli in legatura cu el, nu eu sau ceillati useri!!!
kudika_15804
Postat pe 7 Martie 2016 11:47
O fi un pshihopat sau o fi si casatorit.
Nu mai crede tu tot ce ti se spune
timmy0
Postat pe 7 Martie 2016 17:54
Daca tii la el, pastreaza-l aproape. Orice persoana, indiferent ca e femei sau barbat, simte afectiunea si daca el isi doreste acelasi lucru, o sa lucrati impreuna, Poate fiecare dintre noi a avut o etapa in care a capatat reticenta pt un lucru sau o persoana. El nu stie ce-si doreste dar ar fi cazul sa realizeze cat de curand, altfel o sa pierzi mult timp, ajungand intr-un final tot la punctul din care ai pornit. Succes!
Darius_
Postat pe 8 Martie 2016 21:12
Telenovelea regizata din lipsa de ocupatie.
Are dreptate baiatul , esti funny ori el isi doreste probabil , o fata matura in gandire , nu una hot ce se invarte in jurul asa zisului pitic buddies
Iar dupa modul de abordare pe care-l ai ...cred ca ar fi trebuit sa fii barbat ...iar el nu doreste sa fie in postura de femeie .Nepotrivire de caracter si dorinte , intre voi doi.
kudika_988778
Postat pe 9 Martie 2016 21:26
Bine spus! Inteleg situatia, stiu cum e...
kudika_981773
Postat pe 23 Martie 2016 16:28
De la: Darius_, la data 2016-03-08 21:12:50Daca tii la el, pastreaza-l aproape. Orice persoana, indiferent ca e femei sau barbat, simte afectiunea si daca el isi doreste acelasi lucru, o sa lucrati impreuna, Poate fiecare dintre noi a avut o etapa in care a capatat reticenta pt un lucru sau o persoana. El nu stie ce-si doreste dar ar fi cazul sa realizeze cat de curand, altfel o sa pierzi mult timp, ajungand intr-un final tot la punctul din care ai pornit. Succes!

Bine spus! Inteleg situatia, stiu cum e...
kudika_981773
Postat pe 23 Martie 2016 16:28
Buna,

Tu ai vorbit doar despre el..cum se simte el, ce face el, ce pitici are etc. Dar intrebarea mea este: TU unde esti in aceasta ecuatie? Ce rol joci?

Am auzit ca el nu vrea, el nu poate, el nu doreste dar tu ce iti doresti pentru tine?
GabrielleB
Postat pe 7 Septembrie 2016 19:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere au barbatii despre femeile cu care au avut o aventura? 65 De la: Metal_spell 13 Decembrie 2009 23:58
pentru mos nicolae... 37 De la: polin 6 Decembrie 2011 16:20
cum facem un barbat fericit si ce conteaza cu adevarat pt el? 238 De la: claudio2 2 Mai 2009 21:26
helppp please!!!!! 14 De la: CosminCB 1 Iunie 2009 14:46
Circumcizie! La Femei?! 65 De la: everything_for_you 30 Martie 2009 14:38