Mai multe
Buna tuturor..am o problema cred. Acum 3 zile am facut sex cu prietenul meu si a ejaculat in mine..panicata am luat a doua zi (mai exact dupa 12 ore) pastila EllaOne. Nu am avut greturi, dureri de cap etc. Nu am simtit nimic. Dupa 2 zile, dimineata m am trezit cu o stare de greata si oboseala maxima..si mi e frica.. Oare sunt eu prea agitata/panicata si imi cauzez singura lucrurile astea? Sau poate sa fie o sarcina? A mai patit cineva asta? :( Sigur..o sa fac un test de sarcina peste 2 saptamani.. Am uitat sa zic, cand am facut o eram in a 9-a zi de ciclu, dar eu il am neregulat. Astept pareri.. ![]() ![]() |
kudika_1003003 Postat pe 7 Martie 2016 17:49 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cel mai ciudat loc/imprejurari unde ati facut sex/dragoste?! | 282 | De la: ad__83 25 Martie 2011 16:49 |
Intrebare catre ele | 7 | De la: kudika_974832 11 Octombrie 2014 01:42 |
sunt insarcinata? | 5 | De la: alina_pitaru 8 Septembrie 2009 17:12 |
|
||
Merita sa iubim pe cineva care nu ne iubeste ? | 26 | De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:28 |
Desore iubire | 19 | De la: Barbie30 31 Iulie 2010 19:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.