Setari Cookie-uri

Castiga unul dintre cele 10 premii Always. Indrazneste sa incerci!

Povesteste-ne intr-un comentariu un episod in care tu esti personajul principal, si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 10 premii, care contin produse Always, "Ghidul Femeii Active" si programul "5 zile fara griji", pentru ca tu sa indraznesti sa incerci in continuare, indiferent de perioada lunii.

Concursul se desfasoara in perioada 22 martie - 10 aprilie 2016 iar castigatorii vor fi anuntati in data de 12 aprilie 2016.
Tragerea la sorti se va realiza cu ajutorul serviciului www.tragerilasorti.ro.
concursKudika
Postat pe 21 Martie 2016 16:28
Sunt personajul principal la mine acasa, in fiecare zi.
In fiecare zi de mine depinde linistea si starea de bine a celorlati : copil, sot , mama...Cum "experimentezi" asta ...simplu.Nu esti acasa cand vine fiecare de la activitatile zilnice .E momentul cand te suna, pe rand sa te-ntrebe ce s-a-ntamplat si sa-ti vina si ei in ajutor daca e cazul...Deci pana la urma tu esti persoana in jurul careia graviteaza ei, esti cea mai importanta si trebuie sa fii la cote maxime de energie,sa oferi timp si grija celorlalti,dar pentru ca totul sa fie bine ,trebuie sa-ti oferi si tie aceleasi lucruri, in doze mai mici poate,dar constant....
nina55
Postat pe 22 Martie 2016 07:37
Doar de tine depinde cum continuã povestea!

Nu este ușor, este atât de greu sã eșuezi, sã-i dezamãgești pe cei din jurul tãu dar trebuie sã spun cã uneori exagerãm, nu realizãm care sunt probleme adevãrate și ne plângem deși știm cã putem da mai mult, cã sigur putem ajunge unde ne dorim! Știi cã poți, este doar o zi, o perioadã, un moment din viața ta peste care vei trece.

Întotdeauna vei învãța din încercãri. Nimic nu este fãrã rost.

Fiecare dintre noi are un destin, un scop și o poveste. Lucrurile sunt deja scrise, negru pe alb. Noi adãugãm culorile, noi adãugãm personajele, noi decidem când un capitol se închide și când continuã, noi transformãm personajul principal într-un erou. Tu ești eroina poveștii tale.

Doar de tine depinde cum continuã povestea!
Ellena1976
Postat pe 22 Martie 2016 12:19
Sa fiu sincera la mine acasa sunt eu personajul principal de care depinde ori ce.
In fiecare zi de mine depinde linistea si starea de bine a celorlati : copiii, sotu ,nurorile, mama,bunica,nepoatele,nu este ușorsa te confruntii cu fiecare dar nu am ce face am o familie mare si trebuie sa stau pe picioare bune.Fiecare dintre noi are un destin, un scop și o poveste,cum este fiecare avem o soarta si trebuie sa o purtam sau o cruce..momentul cand te suna,trebuie bine gandite sa poti sa dai sfat sau un raspuns, pe rand sa te-ntrebe ce s-a-ntamplat si sa-ti vina si ei in ajutor daca e cazul...Deci pana la urma tu esti persoana in jurul careia graviteaza fiecare,cu siguranta sunt cea mai importanta si trebuie sa fii la cote maxime de energie,sa pot sa oferi timp si grija pentru totii de la mic pana la cel mai mare,si pentru ca totul sa fie bine si perfect.

Pop_Aurelia_1
Postat pe 22 Martie 2016 14:25
Sunt personajul principal la mine acasa, in fiecare zi.
In fiecare zi de mine depinde linistea si starea de bine a celorlati : copil, sot ,parintii mei!
antohecristinaelena
Postat pe 22 Martie 2016 15:36
Sunt persinajul principal cand verific temele celui mare, cand fac cina si cand ne adunam impreuna in jurul mesei. Sunt personajul principal cand merg la cursurile de dans si nici perioada deificila din luna nu m apoate opri, pentru ca ma protejeaza mereu Always. Indrazneste si vei fi de neoprit!
krisp
Postat pe 22 Martie 2016 15:45
Sunt eroina din povestea vietii mele de zi cu zi, lucrez cu drag si spor, incerc sa am un stil de viata sanatos, facand exercitii fizice in fiecare dimineata si plimbari lungi seara...la serviciu incerc sa ma detasez si sa trag o linie intre viata profesionala si cea personala si sa imi fac treaba cum pot de bine. Am o viata sociala activa, o gasca de prieteni veseli si amuzanti cu care creez la fiecare intalniri amintiri de povestit copiilor si nepotilor. Facem des escapade la munte sau la mare si ne distram de fiecare data ca si cum ar fi ultima zi din viata noastra. Ca fiecare, am o familie frumoasa, unita, pe care o vizitez de cate ori pot si imi place sa ii umplu de cadouri pentru a le vedea zambetul si satisfactia..sunt o fata simpla, dar totusi complexa..si fara modestie pot spune ca nu vreau sa schimb mai mult de 3 lucruri la mine. Sunt EU si asta conteaza. :)
doraramona
Postat pe 22 Martie 2016 15:55
Sunt personajul principal La Scoala intre copii.Imi place sa le vad fetele curioase si dornice sa afle ceva nou!
kudika419614
Postat pe 22 Martie 2016 16:22
eu nu prea stiu sa povestesc asa ca daca ma luati in calcul la tragere e ok caci am nevoie de acele absorbante.
kataly78
Postat pe 22 Martie 2016 18:00

In fiecare zi eu sunt personajul special si principal cand este vorba de a face,a calaatori,a ne distra si pentru a putea face acest lucru am mare nevoie de protectie.Muntele este dragostea mea si nu iezit sa urc cat mai sus pe creste si trag dupa mine toti cei dragi mie,Asta sunt eu si imi place ceea ce sunt si ceea ce fac!
abetina
Postat pe 22 Martie 2016 18:04
Nu sunt un lider innascut dar, dimineata, cand ma duc sa hranesc porumbeii acciuati intr-un pod de la o pizzerie din zona (sunt in jur de 50 de porumbei!),cand ii chem printr-un semnal anume.vin toti si stau in jurul meu asteptand hrana. Daca ma deplasez, merg toti dupa mine...sunt un fel de Peter Pan!Sunt personajul principal in viata multor necuvantatoare pe care le ajut sa traiasca.E bine si atat!
kudika_3483
Postat pe 22 Martie 2016 18:44
Eu sunt personajul principal în viața fetiței mele, Maria. Zi de zi trãim experiențe noi și ea cunoaște lumea din jurul nostru cu ajutorul meu . Mã bucur sã-i cãlãuzesc pașii în viațã!
cricris
Postat pe 22 Martie 2016 18:53
sunt pionul principal in familia mea. rezolv aproape toate problemele si gasesc mereu solutii pentru o viata mai buna , atat a mea cat si a persoanelor dragi.
multumesc lui Dumnezeu ca pot sa fac bine , si chiar fac bine de cate ori pot.
kudika021805
Postat pe 22 Martie 2016 18:59
De multe ori mi s-a confirmat ca sunt un personaj si nu orice fel de personaj,ci principal.De ce?Pentru ca sunt omiprezenta in viata familiei mele,pentru ca gasesc solutii neasteptate acolo unde ceilalti nu gasesc,pentru ca iau cele mai bune decizii in situatii limita....ce mai.....omul potrivit la locul potrivit.Parerea mea este foarte importanta si uneori mi se cer sfaturi.Imi place acest rol si mi-l asum cu responsabilitate.Rasplata acestor eforturi sunt zambetele de pe chipul celor dragi,multumirile si imbratisarile!Multe! Foarte multe!
luminita11
Postat pe 22 Martie 2016 19:10
Fiind medic psihiatru, joc un rol important atat in viata mea cat si in cea a pacientilor mei. Provocarea zilnica pentru mine este sa ii ajut pe ceilalti fara sa preiau asupra mea problemele lor. Asta m-ar face vulnerabila, mi-as pierde concentrarea si nu le-as oferi ajutorul de care are nevoie. Sa imi construiesc un paravan emotional este pentru mine cea mai mare provocare !
Va multumesc !
bubble10
Postat pe 22 Martie 2016 19:28
*au nevoie
bubble10
Postat pe 22 Martie 2016 19:29
Sunt personajul principal al propriei povesti de viata! Zilnic sunt alaturi de familia mea pentru a ii face sa zambeasca indiferent de moment, sunt acolo pentru a le oferi sfaturi si a le insoti pe fetele mele la orele de balet.
Venera_Padureanu_1
Postat pe 22 Martie 2016 19:29
Sunt persinajul principal cand alerg zi de zi in rezolvarea problemelor tuturor, cand fac cina si cand ne adunam impreuna in jurul mesei. Sunt personajul principal cand merg la servici, piata, parc si nici perioada deificila din luna nu ma apoate opri, pentru ca ma protejeaza mereu Always. Indrazneste si vei fi de neoprit!


Cristina_Constanta_1
Postat pe 22 Martie 2016 19:31
sunt personajul principal in cartea vietii mele, in jurul meu se invarte toata actiunea zilnica, la serviciu sunt inc entrul atentie, persoana care rezolva problemele, pe care se bazeaza familia, iubitul meu, animalele mele
onystanciu
Postat pe 22 Martie 2016 21:01
In fiecare clipa sunt personajul principal al vietii mele si fac tot posibilul sa joc acest rol cat mai bine. Sunt pregatita sa infrunt perceptii gresite, sa ma impun cand este nevoie si sa lupt cu toate fortele pentru ceea ce imi doresc cu adevarat.
geanninna93
Postat pe 22 Martie 2016 21:27
Eu sunt personajul principal in viata mea! Eu am grija de sanatatea sufletului si trupului meu,am grija sa ma inconjur cu oameni de calitate, sa fiu un om bun si apreciat de ceilalti.
kudika_3483
Postat pe 23 Martie 2016 06:48



In fiecare clipa sunt personajul principal al vietii mele,eu sunt responsabila de copilul meu de starea lui de bine,responsabila de familie de tot ceia ce este in jurul meu,cateodata ma depaseste aceasta situatie si multele responsabilitati pe care le am pe umeri dar cu ajutor divin si increderea in sine depasesc orice situatie,pot sa zic caci viata si greutatile sale ma maturizat foarte mult ,dar incerc sa zambesc in fiecare zi din viata mea :)


Ella_Pin_1
Postat pe 23 Martie 2016 08:02
Sunt personajul principal in casa mea! Imi intretin copilul singura, ma ocup de casa singura si imi rezolv problemele singura!
FlorinaMadalina
Postat pe 23 Martie 2016 08:58
sunt personajul principal al vietii mele,eu sunt responsabila de cei 2 copii ai mei,de casa,de serviciu,am grija mereu sa fie toti multumiti,si fericiti.pot spune ca am multe responsabilitati,ca mama,ca sotie ,ma straduiesc sa le indeplinesc si reusesc mai mereu.nu am dezamagit pe nimeni.

branescu__mari
Postat pe 23 Martie 2016 09:02
Sunt personajul principal cand vine vorba de organizarea familiei mele, a activitatilor casnice si a ingrijirii copilului, a vacantelor, o poveste care zilnic mai adauga o fila la cartea vietii.
ivanka82
Postat pe 23 Martie 2016 10:10
Sunt personajul principal in viata mea.Iubesc ceea ce fac,sunt o femeie activa ,energica si nimic nu ma face sa-mi schimb obiceiurile.Chiar si in zilele delicate,sunt in forma si ma simt in siguranta,datorita produselor Always .
Harabagiu_Elena_1
Postat pe 23 Martie 2016 11:12
EU SUNT PERSONAJUL PRINCIPAL DIN VIATA MEA ,DE ACEEA TOT TIMPUL FAC CEEA CE SIMT SI CEEA CE DORESC.SUNT O FEMEIE ENERGICA CHIAR SI IN ZILELE CELE MAI DELICATE ALE LUNI ALATURI DE PRODUSELE Always,SIMTINDUMA PROTEJATA SI IN SIGURANTA.
Loredana_Holzfaind_1
Postat pe 23 Martie 2016 11:25
N-am nici o vina sau ma rog vina de a fi acolo la momentul culminant...Va spun din start eu sunt doar baiatul care aduce pizza...Ziua asta parea normala intr-un oras din transilvania unde singurul lucur ciudat pot fi locatarii spitalului de bolnavi neuropsihici cocotat in paduricea de pe deal...De acolo si primisem o comanda in fatidica zi...10 pizza Quatro carni cu mult sos picant...Am preluat-o si asteptam sa se faca...in acest timp...la spital directorul reputatul dr. G alintat de asistente "punctul G" se bucura de cateva clipe minunate in bratele unei paciente tinerele si foarte dotata de la natura... De regula se inchideau in biroul lui cand recurgeau la nebunii, de asta data insa a lasat usa deschisa fiindca urma sa ajunga fiul sau Mishu rezultat dintr-o relatie nefericita cu o actrita..De ce zic nefericita fiindca ulterior am aflat ca de 10 ani directorul si sotia lui divortasera iar de atunci fiecare isi cauta fericirea pe unde apuca...Asa il gasi si Mishu pe taicasu cu camasa iesita din pantalon si cu fata aprinsa, la tonajul lui abia apuca sa se ridice in capul oaselor si sa-i mormaie un salut de bien venue...Dupa ce il servi cu o cafea o asistenta il chema sa vada de un bolnav intr-u salon...Profitand de clipa fericita Mishu nici una nici alta continua treaba lui taicasu luand-o in brate pe Lisa nebuna...Asa-i gasi si taicasu la intoarcere si sa turbe nu alta...Atunci am aparut eu cu pizza ...Un fasait de la o sticla de Cola si apoi o explozie prelunga il sperie intr-atat pe director ca pica la pamant , eu impiedicandu-ma de dansul cazui cu cutiile pe el iar tot sosul picant i se imprastie pe piept... O asistenta speriata crezu ca l-am impuscat cand ma vazu stand deasupra lui si suna la 112... Au venit mi-au facut poza si a doua zi lumea vuia de stirile aparute in ziarl local... Baiatul cu pizza a contribuit la moartea subita a directorului de spital !!!!
Liviu_Chisu_1
Postat pe 23 Martie 2016 11:46
Am trei motive care ma fac importanta ,doi baieti si un sot. De dimineata imi da tonul prichindel de un an jumate strigang "mami",urmeaza strumful de cinci ani" mamica " apoi sotul seful 'nevasta" si asa cum incep ziua ,asa o termin ,cu aceste apelative pe care le aud zeci de ori in fiecare zi . Dar seara dupa ce se culca jucauji mei ,ma uit la ei si parca toata greutatea zilei trece si dupa un dus fierbinte sotul ma ia om brate ,ne uitam la copii dormind si aud ultimul"nevasta" din aceea zi in suspin de liniste so adormim.
cara112
Postat pe 23 Martie 2016 12:46
De multe ori ma trezeau ai mei din somnul meu cu ochii deschisi,din meditatia mea,Pentru ca da,mi s-a intamplat de multe ori cand priveam o imagine din reviste cu alte tari,orase ;sa si incep sa ma imaginez ca sunt acolo,ca,cunosc oameni si culturi noi...cine nu viseaza!?..Am inceput cu pasi mici sa descopar intai propria tara,sa fac mici excursii.Sper ca pe viitor sa-mi fac un itinerar si sa colind lumea...orice vis e posibil.
Ana_Dannyella_Negru_1
Postat pe 23 Martie 2016 13:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga 10 seturi Eucerin pentru tine si jumatatea ta! 250 De la: concursKudika 21 Decembrie 2010 18:27
Concurs: Care este povestea alunitei tale? 214 De la: concursKudika 10 Iunie 2009 17:57
Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! (saptamana a II-a) 221 De la: concursKudika 10 Decembrie 2012 11:22
Concurs The Ugly Truth 164 De la: concursKudika 18 Februarie 2010 13:44
Castiga o invitatie la workshopul Kudika Go Summer 2011! 6 De la: concursKudika 29 Iunie 2011 14:17