Am uitat o pastila, anticonceptionale Karissa

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Eliza-Alexandra Avatarul lui Eliza-Alexandra

2 mesaje
Membru din: 15/04/2016
Oras: bucuresti

Buna,

Am si eu o mica problema, iau anticonceptionale Karissa cam de 4 luni, insa luna asta am uitat sa iau o pastila. Acum aproape 2 saptamanai, sa zicem ca marti urma sa imi iau pastila, marti mi-am dat seama ca luni nu am luat-o, deoarece era Marti, si pastila de Luni era inca acolo, nu am stiut ce sa fac, asa ca am luat-o Marti pe cea de Luni in si am continuat asa, miercuri am luat-o pe cea de marti, joi pe cea de miercuri etc. In orice caz, cand am realizat asta aveam mai mult de 7 pastile ramase in blister, nu mai stiu exact cate dar erau mai mult de 7. Aseara ar fi trebuit sa iau initial ultima pastila, insa deoarece le-am decalat, a mai ramas o pastila in blister. Ce ar trebui sa fac? Sa iau si ultima pastila si sa incep pauza de maine in loc de azi? Sau sa nu o mai iau deloc si sa imi continui pauza de 7 zile normal. De asemenea, exista anumite riscuri ? Ca am decalat cu o zi? Tin sa mentionez ca nu m-am protejat deloc de cand am realizat ca am uitat o pastila si le-am decalat, am crezut ca daca continui sa le iau normal este ok, insa acum incep sa imi fac griji. Astept un sfat va rog
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: Eliza-Alexandra, la data 2016-04-15 15:54:48Buna,

Am si eu o mica problema, iau anticonceptionale Karissa cam de 4 luni, insa luna asta am uitat sa iau o pastila. Acum aproape 2 saptamanai, sa zicem ca marti urma sa imi iau pastila, marti mi-am dat seama ca luni nu am luat-o, deoarece era Marti, si pastila de Luni era inca acolo, nu am stiut ce sa fac, asa ca am luat-o Marti pe cea de Luni in si am continuat asa, miercuri am luat-o pe cea de marti, joi pe cea de miercuri etc. In orice caz, cand am realizat asta aveam mai mult de 7 pastile ramase in blister, nu mai stiu exact cate dar erau mai mult de 7. Aseara ar fi trebuit sa iau initial ultima pastila, insa deoarece le-am decalat, a mai ramas o pastila in blister. Ce ar trebui sa fac? Sa iau si ultima pastila si sa incep pauza de maine in loc de azi? Sau sa nu o mai iau deloc si sa imi continui pauza de 7 zile normal. De asemenea, exista anumite riscuri ? Ca am decalat cu o zi? Tin sa mentionez ca nu m-am protejat deloc de cand am realizat ca am uitat o pastila si le-am decalat, am crezut ca daca continui sa le iau normal este ok, insa acum incep sa imi fac griji. Astept un sfat va rogSubstanta contraceptiva este deja in organismul tau, lucreaza, caci contraceptivul este dozat pe zile de administrare!!!Termina blisterul si asteapta menstra!!!In functie de ciclul menstrual, poti relua administrarea contraceptivului!!!In cazul in care ciclul menstrual nu se instaleaza, poti cere opinia unui medic ginecolog, presupun ca anticonceptionalele ti-au fost prescrise de catre medic, in urma unor analize medicale!!!!Fii atenta, incearca sa nu mai uiti sa iei pastila contraceptiva!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
Eliza-Alexandra Avatarul lui Eliza-Alexandra

2 mesaje
Membru din: 15/04/2016
Oras: bucuresti

Asa voi face, multumesc frumos pentru raspuns.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: Eliza-Alexandra, la data 2016-04-18 14:49:07Asa voi face, multumesc frumos pentru raspuns.Pentru putin!!Ai grija de tine!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!